Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier, Ninkas Detox tips og guides

”Du ligner en million”. ”Du ser så sund, smuk og naturlig ud”. ”Har du tabt dig? ”

Jeg ville  gerne have det endnu bedre og arbejde på, at være den bedste version af mig.

Før DDS havde jeg det godt både fysisk og psykisk. Jeg ville gerne have mere energi og overskud, få styr på al min følelsesmæssige bagage, opnå en bedre forståelse for sammenhængene mellem det fysiske og psykiske, slippe gammelt lort, og lige tabe mig lidt.

I de fleste af mine relationer havde jeg en tendens til bare at give og give, og ikke føle mig værdsat. Jeg kunne også have udfordringer med virkelig at sige fra.

Og så havde jeg en tendens til at gentage de samme mønstre især i relation til mænd, og jeg forstod ikke, hvorfor det altid endte galt.

Efter DDS har jeg fået en endnu flottere krop end jeg havde i forvejen. Den er blevet mere tonet og atletisk at se på. Det er også blevet kommenteret. ”Du ligner en million”. ”Du ser så sund smuk og naturlig ud”. ”Har du tabt dig? ”.

Mine tænder er blevet hvidere efter at have gurglet kokosolie.

Har fået en del kommentarer for mit smil og mine tænder. ”Er du gal, du har hvide tænder. Har du fået dem bleget? ” Mit hår er blevet endnu tykkere end det var i forvejen.

Sidst jeg var hos min frisør var hendes kommentar: ”Er du gal hvor er dit hår blevet tykt. Det er helt vildt”. Derudover er min hud også blevet mere lækker og blød. Min niece på 10 år sagde fornyelig: Moster du har bare den blødeste hud.

Jeg er blevet så meget bedre til at sætte grænser.

Jeg ødsler ikke med min kærlighed og penge som jeg før har gjort. Jeg higer ikke efter mænds opmærksomhed som jeg gjorde førhen.

Andres anerkendelse af mig fylder ikke særligt meget mere. Jeg hviler meget mere i mig – jeg nærer mig selv først med masser af egenomsorg, fantastisk mad og kærlighed.

Jeg har mere energi, et højt selvværd og en højere bevidsthed. Min kreativitet har fået et kæmpe boost og jeg føler mig høj på livet. Jeg fået så mange fantastiske værktøjer og en fantastisk selvindsigt.

Min værdsættelse af mig selv og mit eget værd har været den største gave.

Jeg har haft adskillige AHA-oplevelser på DDS, som har ekspanderet min verden og min egen selvforståelse. Det har sat så mange andre ting i perspektiv. Pludselig forstår jeg hvorfor visse af mine relationer har haltet.

Det har været spejle på nogle ting jeg skulle se nærmere på, gøre op med, slippe og tage stilling til.

Min forståelse for min måde at være i verden på er ændret for altid.

Det er utroligt hvad en tribe af kvinder, der løfter og støtter hinanden i kærlighed og tillid kan gøre for individet og for helheden. Det er helt unikt og magisk. Alle kvinder burde unde sig selv en tur i detox-karrusellen.

Indre arbejde er vejen til ydre kropslige resultater. Det hele hænger sammen. For mit eget vedkommende er der ikke røget meget i centimeter men når det så er sagt, så er der alligevel sket ydre fysiske forandringer.

Da jeg startede på min detox-rejse var jeg den ”Opstrammende type”, og det synes jeg stadig, at jeg er. For mig har det primære været det indre arbejde. Mit mål er dog at blive – og forblive ”Selvhelbredende type”.

Januar 2016

Min krop HAR ændret sig – den er blevet slankere, fastere og mere tonet at se på.

Jeg er vild med det jeg ser i spejlet. Jeg ser sund og lækker ud. Min krop har reageret positivt på detox-livsstilen, og på det indre arbejde.

Det er utroligt hvad der er sket mentalt, følelsesmæssigt og fysisk for mig ved at overgive mig til processen, øvelserne, ritualerne, kosten og fællesskabet i detox-triben.

Det kan ikke gøres op i penge, hvad den stamme er i stand til at udrette, når vi kvinder deler os selv autentisk og med hjertet. Det er så smukt, forløsende og transformerende.

Forløbet er holistisk og tager højde for alle de aspekter, der skal granskes og sættes under lup, så man kan komme ud på den anden side – i en smukkere, sundere, mere bevidst og stærkere version af sig selv.

April 2016

Detox Dig Smuk forløbet sparker røv....

hvis du er klar til at tage dig selv, din krops signaler og din egen udvikling seriøst.

Kroppen som budbringer af beskeder, sommerfuglene i maven, det indre barns kalden, og egenomsorgen er blevet en integreret del af det kompas jeg navigerer ud fra.

Jeg lytter til mig selv, jeg prioriterer tid alene og sætter grænser som aldrig før. Egenomsorg er blevet et af mine nye favoritord.

Jeg hælder ikke længere fra en tom kop. Jeg nærer og fylder mig selv op indefra, så jeg kan være noget for mig selv, og for de mennesker jeg elsker. Detox Dig Smuk forløbet har været en kæmpe gave for mit liv.

Jeg elsker detox, og mit hjerte er fyldt med kærlighed og taknemmelighed. 

Jennie

Kommentarer (5)

 1. Mie på 06.11.2016
  Hej Jennie,

  Når du refererer til at gurgle kokosolie for at få hvidere tænder, er det så det samme som dette du mener: https://www.chleopatra.dk/oil-pulling/ og er det også bare den samme kokosolie du bruger i håret?
 2. Simon på 03.09.2016
  Kaere Jennie,
  Du var altid fantastisk den korte tid vi studerede sammen! Det er dog altid fantastiskt og inspirerende, naar mennesker tager sig tid til dem selv og til en reflekterende rejse (som for nogle af os forhaabentlig aldrig ender) - dejligt at hoere lidt om din! God vind fremover! Knus fra Simon (NZ)
 3. Jennie på 02.09.2016
  Kære Gitte,
  Tusind tak for din kommentar.
  Jeg ved du nok skal komme efter det. Rom blev jo heller ikke bygget på en dag. Husk egenomsorgen - og vær god ved dig selv.
  Jeg har været på to forløb - og er på ingen måde færdig med detox. Jeg har også mere at lære :-).
  Ønsker dig lys og kærlighed på din videre rejse kære detox-søster <3.
 4. Anna på 02.09.2016
  Tak for en fantastisk beretning. Du minder mig om hvad detox handler om. Kæmpe inspiration. Tak. Glæder mig til at komme i gang igen. Kys
 5. Gitte Pedersen på 01.09.2016
  Kære Jennie
  Tak for din fantastiske historie - jeg følger i dine fodspor, jeg er på mit 2. DDS forløb og slås med kosten (og andre ting selvf) - du inspirerer for vildt.
  Kys

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.