Ninkas Detox - Detox dig slank
Detox Succes Historier, Detox Dig Slank og Smuk

Succeshistorier: Farvel fedt, stofskifteproblemer, stress og sukkerafhængighed

Beviset: Detox og glutenfri livsstil virker. De slap fedt, appelsinhud, fordøjelses problemer, hårtab, PMS, stofskifte problemer, stress og sukker afhængighed.

 

 

Hvad tror du på? Avisartikler eller virkelige mennesker?

Jeg er 45 år, jeg kan stadig bære en bodystocking. Hvad betyder det? Ikke en skid. Alligevel er det det, de fleste kvinder kommer til mig for at opleve. De får sig et chock, når de opdager, at det kræver et stort sjæleligt opklaringsarbejde.

For vi bliver tykke og usunde og syge, når vi overhører os selv og lytter til andre og forsøger at passe ind.

Jeg har lært, at klappe kritikere som Morten Elsøe blidt og overbærende på den blanke isse, når han knurrer op mod mig fra avisartikler, som folk sender mig. Jeg ved jo godt, at det ikke er fra universitets-uddannede, læger eller avisartikler, man skal høre sandheden.

Jeg har selv været journalist. Og det eneste, vi IKKE havde tid til på de få timer, vi skulle skrive historier eller lave nyheds-indslag var netop det:

Virkeligheden. Mennesker. Kød og blod. Erfaring. Det, der opstår, når mennesker kommer i krise efter at have overhørt kroppens signaler og lyttet til eksperter i stedet for.

Og pludselig står med en kronisk sygdom, et autistisk barn, en kronisk sygdom, overvægt eller invaliderende stress. Og så visheden. Den der hele tiden har været der. Om at kroppen og sjælen har forsøgt at fortælle én noget.

Og nu er man nødt til at lytte.

Og lukke røven på den indre skeptiker og alle de eksperter, bloggere og forfattere, der synger skeptikernes nationalsang og tror, de ved bedre end den eneste ekspert: KROPPEN.

Jeg behøver ikke forsvare mig. Det har jeg folk til. År efter år de samme forvandlingshistorier. Fra kvinder, der gennemgår den rejse jeg tog og får det fantastisk. Handler det om, at de ikke spiser gluten og tager nogle kosttilskud?

Nej, det handler om, at de lærer at forstå sig selv og kroppens signaler igen. Og genopdager alle de gange, hvor de har overhørt krop og sjæl for at passe ind 

Vibse: Farvel  fedt, stofskifte-problemer, træthed & træg fordøjelse

Jeg har levet helt uden gluten i snart fire år, i lange perioder helt uden sukker og sjældent mælkeprodukter. 

Jeg elsker mad, går meget op i at leve sundt og er en rigtig helsepige. Men alligevel havde jeg nogle symptomer, jeg ikke kunne komme af med, selvom jeg gjorde ”alt det rigtige”. 

I julen 2015 var jeg i Tyskland og lå på hotelværelset med min Ipad og læste livsbekræftende historier, fra kvinder der havde taget dette forløb. Det talte simpelthen så meget til mig. DET skal jeg også! Jeg må prøve det her. Jeg tilmeldte mig med det samme og startede på Detox dig Smuk d. 18.01 i år. 

De symptomer jeg skrev ned i januar og som jeg ønskede at komme af med var træthed, mørke rande under øjnene, tynde øjenbryn, belægninger på tungen, underlivssmerter, energitab hen over dagen og svært ved at sove. 

Jeg var altid træt og kunne ikke sove

Jeg følte mig træt om morgenen i en sådan grad, at jeg ikke vidste hvordan jeg skulle klare min dag. Selvom jeg ikke spiste sukker, fik jeg helt hvide belægninger på tungen bare jeg spiste en dadel. 

Jeg faldt først i søvn midt om natten og var presset, hvis jeg ikke kunne sove længe dagen efter.

Jeg fandt min detox type og det ændrede alt

Jeg tog Ninkas detox type test og fandt ud af, at jeg var den stofskiftehealende type. Jeg anede ikke, at jeg havde stofskifte problemer og der gik et lys op for mig. 

Det forklarede simpelthen så meget. Jeg begyndte at spise efter min type. Jeg tror simpelthen min krop har været i underskud efter jeg fjernede sukker, men ikke gav min krop fedt at forbrænde.

Allerede på første forløb fik jeg en stabil døgnrytme, fik meget mere energi og overskud. I dag har jeg lige taget testen igen og til min forbløffelse har jeg ikke ét af de symptomer, der står beskrevet. Ikke ét!! Det er helt vildt!! 

Min krop har genfundet en balance på 6 måneder og jeg kan i dag kalde mig for den selvhelbredende Detox type. 

SÅDAN! (se mig danse)   

Slut med oppustet mave

Da jeg startede Detox havde jeg de fysiske symptomer som ovenover beskrevet, samt også underlivssmerter der blev ved med at komme tilbage. Jeg har altid haft problemer med, at min mave har været udspilet. Det blev markant meget bedre efter jeg stoppede med at spise gluten.

Før det troede jeg ikke, at jeg kunne have en flad mave og mennesker omkring mig sagde, at jeg så gravid ud. Stadig havde jeg dog problemer med, at min mave blev meget udspilet. 

Min fordøjelse virkede ikke optimalt og jeg kunne i perioder være forstoppet. Psykisk havde jeg det godt, og havde en følelse i kroppen af, at være klar til forandring. Jeg havde nogle problemstillinger i mit liv, som jeg forsøgte tænkte mig ud af og kunne slet ikke mærke hvad jeg skulle.

Jeg var helt handlingslammet i forholdet til min kæreste. Jeg vidste ikke om jeg skulle gå eller blive. Jeg kunne ikke mærke mig selv.

Tabte mig 19 cm

Det var ikke et mål at tabe mig på forløbet. På første forløb tabte jeg mig 1,3 kilo MEN minus 19 cm, fra taljen, hoften, overarm, bryst og lår. Det fordelte sig simpelthen anderledes. I takt med at mine fysiske symptomer blev mindre, ændrede min kropsform sig. Da jeg startede, tog jeg billeder af min mave nøgen foran spejlet iført røde trusser.

Jeg havde simpelthen aldrig troet, at jeg ville opleve så stor glæde af forløbet, eller at jeg nogensinde skulle dele mine billeder. Jeg føler, de er lige afslørende nok til at dele, så I må simpelthen tage mine ord for pålydende.

Selvom jeg ikke havde noget mål om at tabe mig, så nyder jeg at min mave er total flad hver dag og at jeg kan hoppe i hvilken som helst kjole jeg lyster, uden at skulle tænke på om maven er ”enig” med det i dag.

Det indre arbejde gav mest

Det indre arbejde på Detox er det der har betydet mest og rykket mest. Jeg har givet mig helt hen til processen og har dykket helt ned i udviklingen, kontakten til mit indre barn og har bearbejdet de mange følelser, der er kommet op. 

Det er selvfølgelig et indre arbejde jeg har gjort selv. På detox får vi alle redskaberne, til at se selvsabotage, relationer og mønstre, hvilket gør rejsen ind i en selv nemmere. Med alle de rigtige redskaber, omgivet af høj bevidsthed og ubetinget støtte har min personlige udvikling fået et kæmpe boast. 

Når vi spiser rigtigt og ikke dulmer vores krop og følelser, kan man høre sin krop tale og alt hvad der skal bearbejdes kommer op. Vores dygtige mentorer bidrager med så mange gode overvejelser, refleksioner og klogskab, at de er med til hver dag at rykke os alle på forløbet.

Detox piger = nye veninder for livet

På detox åbner jeg min facebook og min mail hver morgen, til en strøm af autentiske ærlige, vildt seje og modige kvinder, der står ved sig selv. Vi omfavner hinanden og lytter til hinanden. At dele det der er sværest følelsesmæssigt og opleve at blive mødt med stor kærlighed og opbakning fra sit søster fællesskab, det sætter spor i livet udenfor Detox – som ringe i vandet. 

Der er sket så meget personligt for mig, at jeg har svært ved at forstå, at man kan rykke sig så meget på bare 6 måneder. Fra at forsøge at tænke mig til tingene, har jeg nu lært at mærke svarene i min krop. 

Jeg er kommet i kontakt med min vrede og herigennem også en større grænsesætning. Jeg har gennem kærlighedsugen fået kontakt til lidenskab, passion og drømme. Jeg mærker mig selv langt mere tydeligt og mit selvværd er vokset. 

Min krop stråler. Min bevidsthed er steget i takt med de aha oplevelser og sejre jeg har fået. 

Jeg står nu et sted i mit liv, hvor jeg er gladere end jeg nogensinde har været før. Jeg møder de mest fantastiske mennesker hele tiden og muligheder åbner sig for mig. Det skal siges, at jeg har ønsket udviklingen og har lavet alle øvelserne, der er givet mig. 

Jeg har også været nysgerrig på at udvikle mig, og har gjort brug af andre mennesker omkring mig for støtte og healing, som ikke er en del af forløbet. Uden detox forløbet havde det ikke været muligt.

Da jeg startede forløbet havde jeg aldrig gået i byen selv før, nu er jeg blevet ret så glad for at gå på date med mig selv på café, i biografen og senest i cirkus. Jeg nyder, at jeg ikke føler mig begrænset længere – af andre eller af mig selv.

Kærlighed og parforhold

De største aha-oplevelser for mig, har været i forhold til kærlighed og relationer. På første forløb lavede Ninka en lydfil på 1 time om kærlighed, hvor jeg bare gik langs stranden og hørte den igen og igen.

Vi havde en times webinar med sexolog Robert Lubarski, der talte om bevidst parforhold og som også satte mange tanker i gang. 

Her på andet forløb har Ninka og Wynford delt deres tanker om kærlighed og forholdet mellem mand og kvinde. Jeg kan blive helt høj af at lytte til de to vise kloge kærlige engle. Jeg er kommet i kontakt med mine længsler og drømme. Med lidenskab og ønsker. Jeg er ikke længere handlingslammet -  jeg ved hvad jeg vil have.

Da jeg lige startede Detox i januar var jeg skræmt af at gruppen med kvinder var så stor og jeg syntes det var grænseoverskridende at dele. Meget hurtigt fandt jeg ud af hvilket helt fantastisk fællesskab vi har og følte mig helt tryg. Efter første forløb skrev jeg dette: 

"Tak for jeres autencitet- i stråler! Jeg har nydt at åbne gruppen op til livsglade modige kvinder hver dag. I deler fra hjertet og det er en gave at læse med. Bevidsthedsniveauet herinde er så højt og kan virkelig mærke hvordan vi løfter hinanden."

Det vores gruppe kan er usammenligneligt med hvad man kan finde andre steder. 

Nu slutter mit 2. Detoxforløb om lidt og jeg kommer virkelig til at savne de dygtige mentorer og deres skønne brugbare input hver dag. Men mest vores fællesskab af kvinder – der danser, synger og deler helt autentisk på facebook. 

Nu skal jeg nyde sommeren, som en selvhelbredende Detox stjerne og til september starter vi igen og der er jeg selvfølgelig med. Jeg elsker vores detox ritualer, meditationer, kolde bade, tørbørstning og ikke mindst sungazing og dem vil jeg fortsætte med hver dag. Indtil da vil jeg nyde sommeren som single i min Detox sommerklare krop.

Anna: Farvel acne, binyrestress,  menstruations-smerter, slap hud og kontrol-tendenser

Jeg var binyre-kortisol typen, inden jeg startede på forløbet.Jeg lovede mig selv fra starten, at jeg ville give den hele armen og gøre mit aller bedste for at få så meget ud af Detox som muligt.

Hårdt, spændende, motiverende, udviklende, udfordrende, grænseoverskridende og dedikeret arbejde (plus en kæmpe facebook-gruppe-støtte og alle Ninkas værktøjer) gjorde, at jeg her sidst på mit første forløb er den opstrammende type.

Jeg havde i forvejen tabt 20 kilo på egen hånd (stort set Detox kost uden sukker, mælkprodukter, gluten og tilsætningsstoffer) og behøvede egentligt ikke at tabe mig mere.

Før Detox, og grunden til at jeg startede på Detox var, at selvom jeg havde tabt mig, så manglede der ligesom stadig noget... Jeg vidste på forhånd at DDS er 80% indre arbejde, og den del haltede hos mig.

DDS har draget mig i flere år, men jeg var meget bevidst om, at det ville kræve hårdt mentalt arbejde, og det skulle jeg blive klar til!! Jeg var top motiveret fra start. 

Min hud var slap og manglede sin spændstighed, glans og glød og var uren med tendens til acne.

Jeg oplevede kraftige smerter både ved ægløsning og menstruation.

Jeg havde store poser under øjnene.

Jeg følte mig meget usikker på mig selv.

Jeg var ofte i trist humør.

Jeg var meget hård ved mig selv og mine nærmeste. 

Kontrollerende, sur og en tikkende bombe.

Jeg er blevet et bedre menneske

Min aller største AHA oplevelse og den største gave jeg tager med mig fra DDS er kort sagt at "JEG ER BLEVET ET BEDRE MENNESKE" - inside and out!!. Jeg har fået de vildeste værktøjer som jeg kan bruge resten af mit liv, og jeg er sikker på at jeg vil blive ved med at udvikle mig - rejsen slutter aldrig og det er jeg lykkelig for.

Kvindefællesskab uden bagtaleri

Jeg er meget overrasket over al den kærlighed, vi kvinder kan give hinanden i Facebookgruppen. Det er så unikt og på et plan man slet ikke kan forestille sig. Der er ingen "bagtaleri og sladren i krogene". Vi har et ganske særligt "sprog - det skal opleves og kan ikke beskrives med ord. 

Vi præsenteres for meget virksomme, læringsrige og meningsfyldte øvelser og ritualer. Vi støttes med den vildeste kraft af mentorer og ligesindede kvinder. Der er en særlig energi, kærlighed og respekt.

Hele læringen i DDS er som et drop, der har healet mig - via årerne er der trængt kærlighed med blodet rundt til hver eneste celle i min krop. 

 

Grethe: Ud af sukker afhængighed og kortisol-ubalance

Jeg havde det egentlig OK med min krop. Med min muffin top og mine deller på siderne. Men jeg vidste også, at de var beskeder til mig. Tegn på at min krop var i en ubalance, der senere kunne betyde et læs af livsstilssygdomme, som jeg kunne se allerede var i min familie.

Livsstilssygdomme som langsomt men sikkert ville træde frem i fuld for, hvis ikke jeg gjorde noget.

Jeg har det meste af mit liv haft en dyb og inderlig kærlighedsaffære med sukker. Jeg har haft kampe med sukker. Jeg har været passioneret omkring at få fat i det dagligt. Jeg har hadet sukker. Jeg har indtaget gigantiske mængder af det i form af hvide ris, croissanter, brød, Toffifee og spandevis af frugt.

Og jeg kunne mærke det ikke var godt for mig. Jeg kunne mærke det, og se det på min krop. Jeg var ligesom hævet op over det hele og havde et bildæk om maven.

Jeg kunne bare ikke føre det, som jeg vidste med mit hoved var godt for mig, ud i livet. Jeg vidste, det var én af de nøgler jeg skulle finde - nøglen til at komme ud af sukkertrang, så jeg kunne låse døren op og slippe fri.

For at få styr på sukkermonster-delen af mig, meldte jeg mig til et af Ninkas første detox forløb, hvor jeg var binyre-kortisol-healende type.

Jeg var nemlig så uendelig træt og stresset.

Af 2 svære graviditeter i træk.

Af usikkerhed omkring min arbejdssituation og mit familieliv.

Af ikke at kunne sove igennem med 2 små børn.

Af at sætte alle andres behov før mine egne - hele tiden. Jeg kunne faktisk ikke mærke, hvad jeg havde lyst til, sådan inderst inde. På nogen som helst områder af mit liv.

De bedste ting jeg lærte på mit første forløb:

Hvor healende det var at sove, og hvor healende det var at bede om hjælp til at få nok søvn.

Når der kom mere ro på kroppen, begynder den at samarbejde på fineste vis, så jeg har faktisk ikke skulle træne eller sulte mig for at slippe af med bildækket.

At min sukkertrang handlede om, hvor træt jeg var, hvor bekymret eller ked af det jeg var indeni.

Jeg holdt en pause efter mit første forløb, men da Ninka opgraderede forløbet til at indeholde flere øvelser og processer omkring indre arbejde - altså at arbejde med sig selv, så var jeg klar igen.

Jeg følte mig SÅ kaldet på, og jeg vidste bare, at der ville ligge guldkorn på guldkorn klar til mig, når jeg gik på opdagelse i mig selv og mine begrænsninger og mine styrker.

Nu er jeg på mit 7. forløb. Første gang jeg var med igen, var jeg den opstrammende type, og herefter har jeg været den selvhelbredende type.

Derfor fortsætter jeg min detox rejse.

 

Melani: Ændret liv uden PMS, smerter, tør hud og hårtab.

Da jeg startede på mit første “detox dig smuk” forløb i april 2015, havde jeg ikke drømt om at det ville ændre mit liv i den grad.

Jeg kan huske at vi i starten, talte lidt om vores forventninger i Facebookgruppen. Jeg havde bare et ønske om at få nogle nye ideer til kosten, som jeg kørt fast i, og komme af med min appelsinhud. 

Jeg testede min type og kunne svare ja til samtlige symptomer under Stofskifte typen… 

Jeg levede af brød og mælkeprodukter og havde lært at leve med alle mine symptomer. Jeg tog panodiler næsten hver dag, for hovedpine og svien i kroppen. Jeg var ofte træt og havde humørsvingninger. 

Jeg havde PMS og migræne hver måned når jeg fik min menstruation. 

Jeg tog 40 mg pantoprazole hver dag, for at neutralisere mavesyre, forårsaget af stress. På grund af mit lave selvværd, skulle der ikke meget til før jeg stressede og der var ikke langt fra stress til angst… dødsangst. 

Jeg havde tør hud og tabte meget hår og jeg havde altid haft elevatorvægt, cellulite og uren hud på kinderne.

I 2010 fik jeg en depression og gik til psykolog i næsten et år. Derefter blev jeg indviet i Reiki Healing og lovede mig selv at der skulle jeg aldrig ende igen. Jeg forsøgte at holde min krop ved lige, med forskellige alternative behandlinger, men jeg skænkede det aldrig en tanke, at kosten kunne have en indvirkning. Jeg levede jo sundt og trænede.

Jeg begyndte på detox kosten, øvelserne og ritualerne. Det var hårdt, men jeg gjorde det 100%. Jeg fik grint og grædt, tilgivet og sluppet. Hele vejen følte mig i trygge hænder, både på Ninka og teamet, men også af alle de vidunderlige kvinder jeg “rejste” sammen med.

Jeg tog tre forløb i træk og det var fuldstændig fantastisk så meget (forskelligt) jeg fik ud af det hver gang. Efter tredje forløb var jeg den selvhelbredende type. Jeg spiste ikke for at overleve, men med glæde og nydelse. Jeg fik ro i mit nervesystem og humøret steg.

Jeg indførte stille og roligt den gluten- og mælkefri kost, samt kosttilskud, i min lille familie. Og efter kort tid forsvandt mine børns eksem, hævede mandler, tilstoppede næser og hoste. Min mellemste søn, der var blevet indstillet til en udredning, blev et helt andet barn. 

Han blev selv bevist om hvilken effekt mælk havde på hans nervesystem og takker nu selv nej til kage når der bliver delt ud I skolen. Han ved hvad det gør ved ham (virker som morfin i hjernen på ham) og han kan ikke lide den han bliver til. <3

Her et halvt år efter er kosten, øvelserne og ritualerne stadig en del af min hverdag. 

Alle kvinder fortjener at finde ind til deres smukkeste jeg. Og jeg ville ønske at alle der havde behov for det, ville giver sig selv denne kæmpe magiske gave et “detox dig smuk” forløb er <3 

Vi har altid noget at lære og arbejde med, så det er ikke mit sidste forløb. Jeg vender tilbage, for man bliver afhænging af at gå til detox. ;) 

 

Elisabeth tabte 12 kilo og slap nedture og overvældethed.

Da jeg startede på detox dig smuk (januar 2015) startede jeg som den binyrehealende type, og er i dag den stofskiftehealende type. 

Før detox dig smuk levede jeg meget i perioder. Her kunne jeg have 2 uger, hvor jeg var fuldstændig nede, kunne ikke overskue noget eller nogen i mit liv. 

Jeg gav skylden for mit dårlige humør til alle andre, og jeg tog ikke ansvar for mig selv og tog ikke ansvar for at få det godt igen. Så havde jeg det helt omvendt i en weekend eller en enkelt uge, hvor jeg bare syntes at alt var godt. 

Men der skulle ikke meget til, før jeg var tilbage, og jeg igen følte at alt gik dårligt for mig. 

Jeg var hele tiden helt oppustet når jeg havde spist, og følte tøjet jeg havde på før, pludselig var skrumpet en størrelse. Jeg havde en del væske i kroppen, især i mit ansigt og mine ben om aftenen. 

Det kan jeg stadig have nogle dage, men slet ikke i samme grad, og det er på ingen måde så ubehageligt som tidligere, og går meget hurtigt væk igen. 

Jeg har stadig dårlige perioder. Men de varer kun en dag, max to. Så er jeg på benene igen. Jeg ved hvad der skal til for, at jeg får det godt igen, og det er mig der får det til at ske – ikke andre mennesker. 

Jeg kan meget bedre mærke hvad der er godt for mig, både ift. relationer, men også med hvad jeg har brug for og hvordan jeg skal prioritere min tid. 

Jeg har fået mere energi, og falder ikke omkuld på sofaen så snart aftensmaden er indtaget. Mine humørsvingninger er ikke så store mere, og de går ikke så meget ud over andre i mit liv. 

Mine irritationer bruger jeg konstruktivt i stedet for at lade dem fylde hele mit hoved med negative tanker. 

Noget sjovt ved det hele er, at selvom jeg skal nå så meget som jeg skulle før, så bliver jeg ikke stresset så nemt, og jeg når altid det jeg gerne vil alligevel. 

Jeg bruger de dårlige oplevelser der altid vil være der, og prøver at vende dem til noget positivt ved at lære noget af dem i stedet. 

Test din detox type her. eller læs mere om forløbet her:

www.detoxdigsmuk.dk

Kærligst

Ninka og alle detox pigerne. 

Last but not least:

Kommentarer (13)

 1. Charlotte på 25.02.2019
  Jeg vil meget gerne høre mere

  SVAR:
  Kære Charlotte

  Du kan tilmelde dig gratis og høre meget mere lige her: www.detoxdigsmuk.dk

  Kærlig hilsen
  Heidi /Team Detox
 2. Dorthe Pedersen på 17.08.2016
  Jeg vil gerne høre nærmere.
  Er ved at tage tilløb til en livsstilsændring.....(stressende arbejde, for lidt motion, for meget og forkert mad og vin).
  Jo der er vist basis for en ændring....

  Dorthe
 3. Lina på 12.07.2016
  Findes der kogebøger eller hjemmesider, med opskrifter, hvor man kan blive inspireret i forhold til at spise rigtigt i forhold til detox, tab af vægt mm.

  Vedr de kosttilskud du anbefaler man skal tage så ser det ikke ud til at DetoxShop leverer udenfor England. Kan de findes et andet sted eller kan de købes gennem dig?

  Tak :-)
 4. Jenni på 11.07.2016
  Kæmpe stort tillykke! Super super flot klaret! Godt man har en at dele sejren med :) <3
 5. Ninka på 06.07.2016
  Tusind tak for jeres kommentarer.
  Jeg er på knæ i taknemmelighed over at få lov til at leve mit livsformål og hjælpe tusindvis af mennesker med at nå hertil.

  Kæmpe kys

  Ninka
 6. Lene Wallentin på 05.07.2016
  Tak for jeres skønne delinger.
 7. Maria Kongstad på 03.07.2016
  Tak for at dele jeres sejre <3 Jeg er vild med denne rejse, og jeg er taknemmelig for at dele den med så seje kvinder som jer <3
 8. Emilie på 29.06.2016
  Meget spændende læsning og jeg er helt enig med Ninka, man skal lytte til sig selv og til rigtige mennesker, fremfor eksperter der ikke ved, hvad de taler om. Disse kvinder har gået vejen selv, de ved hvad de taler om! Og det fantastiske er, at dette er kun et lille udpluk, der findes hundredevis af lignende historier i vores facebookgrupper. Alle historier er unikke, men har det tilfælles at livet efter Detox dig smuk aldrig bliver det samme igen. Man bliver afhængig af at gå til detox! Tak til Ninka for at have skabt et så fantastisk forløb. Sammen hæver vi bevidstheden og vi behøver ikke forsvare os, vores kroppe, udstråling og hævede bevidsthed taler for sig selv <3 Så kan alle "eksperterne" holde krampagtigt fast i deres hvedebrød og komælk, os der har været på detox, vi ved heldigvis godt, hvad der tjener vores kroppe bedst, vi har nemlig selv mærket det <3
 9. Mette Jacobsen på 29.06.2016
  Jeg bliver så varm om hjertet, stor respekt for jeres mod og viljestyrke til at ville og turde. Jeg er en fortsætter, dette vil for altid være mit liv. Vi ses til september
 10. Tine på 29.06.2016
  Min seje veninde, Vibse!
 11. Sofie Nishida på 29.06.2016
  Fantastisk blog. Kvinder i er så seje❤ dedikerede og modige. Det er hvad det kræver at gøre det i har gjort. Smukt
 12. Martin Hejlesen på 29.06.2016
  Wow!! Sikke en flot transformation <3 Meget indsigtsfuld læsning og stof til eftertanke. Samtidig virker det også på mig til at være redskaber, der kan bruges for altid og ligesom en form for livsstil.

  Jeg er i hvert fald overbevist, tak for jeres delinger <3
 13. Charllotte Kareshma Lotuz på 29.06.2016
  Kæreste skønne søstre!

  Kæmpe stort og varmt tillykke til Jer.
  Hvor ER det godt gået.
  Hvor er det dejligt at følges med Jer.
  Hvor ER Ninka autentisk og forbilledlig og Loveable hudløs ærlig!

  Hvor jeg glædes med jer - her på bloggen og i hjertet.

  TILLYKKE MED DET GODE LIV.

  Tak for at dele så smukt. <3

  Jeres Sister

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.