Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Detox slim, slam og skidt i krop, sjæl

Drop plastik

Mors 70 årige detox krop

detox ritual med mor

Detox = ro

Detox piger før og efter

ER du klar til at skille dig af med din indre kontrolfreak, dine plastik køkkenredskaber, samt de fristende cremer og produkter fra damebladende, for at slippe fedt og gift i kroppen?
Der er fedende, hormonforstyrrende (du blir gammel før tid af det) gift i dit bruseforhæng, elektronik, vinylgulve. Og der kommer ikke et forbud imod det foreløbig, som du kan læse mere om nederst i bloggen her. Er du klar til at tage ansvar selv?

Har min snart 70-årige mor, mere faste, stærke og flotte, slanke sommer-ben, end dig? Sandsynligvis, hvis du er som de fleste moderne kvinder. Lidt stresset, bor i nærheden af en by, har plastik og parabener i dit køkken og badeværelse og er meget på mail og mobil. Og drikker vand. Og har spist medicin. De fleste unge kvinder har både appelsinhud og (skjult) tegn på tidlig overgangsalder samt fedt-depoter på ben, numse og mave, der bare ikke forsvinder, uanset indsatsen. Hvad er det, min mor kan, som du kan lære? Så du kan opleve, hvor smuk man bliver af at have en ren krop? Og hvordan kan du undgå fedtet, bumset appelsinhud, slappe deller, dårlig ånde og fedt, der sidder fast?

DAGLIGE DETOX RITUALER ER VEJEN FREM
Denne morgen hos min mor, hvor drengene og jeg er landet på vores sundheds-roadtrip around the world er et godt eksempel. Suppe med fisk og havens urter til morgenmad. Bare fødder og morgenbad i pagt med Vesterhavet. Vi kigger på fuglespor. Lymfesystemet går grassat i udrensning. Sjælen falder til ro der på stranden mellem fuglespor og fiskeæg.

Vi afprøver mors Qi Gong plads med udsigt over vandet. bagefter hjem og lave sund morgenmad til mine børn. Bertram sover ude. Vi har god tid. Lektier finder vi selv på og passer ind. Jeg trækker mig ind i et rum og skriver på min blog, imens min yngste søn løber ud for at lege. I går var børnene ude til klokken 21. Mobil, facebook, facade er gemt og glemt. Og jeg tænker: Hvor mange mødre ville ikke give højre arm for at opleve denne fred, sundhed og frihed? Og så er det samtidig præcis den, der giver alle den skønhed og følelse af dyb mening med tilværelsen, de fleste længes efter. Vi behøver ikke at vente på at blive pensionister, ligesom min mor, for at få det. Det skal passes ind. Som små ritualer og lommer i hverdagen. Som vi gør det de næste 12 uger fra d. 1. juli på mit hold HER.

ALTID TYK OG USUND UDEN DETOX
Her er et par før og efter billeder på kvinder, der har været med på mine detox hold online.De har lært det, min mor kan. Og derfor vil de - ligesom hende - have en smuk krop hele livet (og inspirerer børnene til det samme). De lever i harmoni med naturens cyklus, jeg har lært dem at regulere nervesystem og forløse følelser. Med små, daglige ritualer, øvelser, meditationer og kærlig coaching. de har gjort det selv. De har ikke enagng forladt deres trygge hjem og rutiner for at få det. man kan sagtens detoxe lever, nyrer, tarm, lymfe-system  og regulere hormon-systemet efter et system online. OG. Uden detox af mad, hjem, liv og følelser og relationer (alt det crap, du har arvet og slæbt med dig på celleniveau og i hjertet) tror jeg ikke, du når mere end et skridt frem og to tilbage.
Det er det, jeg har set virke det sidste 7 år. Der er holdstart om få dage på det sidste hold i denne sæson. Man kan kun i dag få 600 kroners rabat og betale i rater. Imorgen stiger prisen. Se HER.

TOP 4 TEGN PÅ AT DU TRÆNGER TIL DETOX?
Her er 10 tegn på, at din lever er belastet, din fordøjelse ikke kan følge med og derfor recirkulerer affalds-stoffer og på, at du lider af ophobet energi i dit liv, din sjæl og din krop:

#1: FEDT, DER IKKE VIL FORSVINDE
Skyldes ofte hormonsforstyrrende (østrogenlignende) gifstoffer fra plastic, emballage, medicinrester. Og manglende evne til at udskille egne hormoner. toxiner blokerer også for stofskiftet, sådan at du lagerer fedt og ikke kan forbrænde det. Husk - faste og kure gør kun ondt værre. Du skal være sund for at kunne detoxe og smelte fedt. Især i Danmark, Norge og England ser vi kvinder med abnorme fedtdepoter på baglår og baller, som IKKE forsvinder uanset kost og træning. Det skyldes stor forurening via havet i disse lande. Og det skal smletes væk med en komplet detox, der varer længe og går i dybden. Du kan prøve at gribe fat om fedet i folden ved dine baller. Den må ikke være over 1,8 cm. Men vi ser helt op til 4-5 cm toxiske fedt-depoter der.

# 2: APPELSINHUD
På grund af overbelastet lymfesystem. Du er for toxisk til at dit lymfesystem kan følge med. Og du mangler de vitaminer, mineraler og amninosyrer (måske på grund af vegansk eller vegetarisk kost), du skal bruge til afgiftning. Derudover tyder det på mangen på testetsteron. Også en typisk bivirkning ved mange hormonforstyrrende stoffer i miljøet. det hæmmer de vigtige kønshormoner, der holder dig ung og stram og fertil.

# 3: MANGLENDE ENERGI OG SORTE RANDER UNDER ØJNE
PÅ grund af overbelastede nyrer. Oftest på grund af cortisol-resistens på grund af langvarig emotionel stress og stressende, toxisk livsstil med meget larm, elektronik og lys fra lamper i soverum. det forstyrrer hormonsystemet. Eller på grund af ophobet emotionelt skidt, mønstre, vaner og overbevisninger. Alle de følelser, længsler og drømme, der holdes tilbage, giver sjælelig forstoppelse og stress. Ligesom hvis du spiser mad, og det ikke bliver ordentligt fordøjet. Følelser og indre kald og stemme skal udtrykkes. Ellers bliver det siddende og det bliver toxisk. Stress på grund af undertrykte følelser og længsler sætter sig som fedt på maven på grund af øget udskillelse af cortisol i kroppen.

# 4: 
FEDTET HUD OG DÅRLIG LUGT

ved ophobet affald i galdegange og tarmsystem, opstår der slim, slam og forsteninger. Og affaldsstoffer fra mad, miljø og medicin recirkuleres i kroppen. Det kan lugte råddens eller stagneret fra mund, afføring, hud eller hele kroppen. Huden kan være fedtet, du kan lide af fordøjelses-problemer og vægtproblemer. Det kan også give leverpletter på huden.
Heldigvis renser vi ud i både nyrer, lever, livsstil, tarmsystem og følelser på mit detox hold. Og det sidste i denne sæson har åbent for optagelse her:

USUND FASTE, RAW FOOD OG HUKOMMELSES-SVIGT
Hvad er det, der skal til? DETOX. Men ikke bare detox eller juice eller faste eller raw food. Raw food og juice sætter kroppen i en konstant og øjblikkelig afgiftning. det kan den ikke holde til at blive ved med.

Og det skal den forberedes til, hvis toxinerne fra fedtvævet ikke skal ende i blod og hjerne (hvor det gør mere skade, end i de uklædelige fedt-lag.Jeg har i løbet af de sidste to måneder mødt forskellige eksempler på usund detox.

En flot forretningsmand, jeg var til møde med havde tabt sig på en faste med efterfølgende raw food. der var infra sauna med i forløbet og alt burde være godt. Men han havde hukommelsessvigt på grund af b12 mangel. Han manglede simpelthen de vitaminer og mineraler, der skal til, for at holde hjernen frisk og skarp.

En anden populær metode er juice faste. Som - hvis kroppen ikke er blevet grundigt bygget op med proteiner, vitaminer og mineraler, der sikrer, at en (kortvarig) faste ikke bare smelter fedt, men rent faktisk leder toxiner ud af kroppen igen, er FARLIG. Der skal store mængder b vitamner i de rigtige former, aminosyrer, lever-rensende urter til, for at leveren kan udføre sit arbejde. Så du skal ikke faste uden at kroppen er forberedt til det. Og aldrig mere end få dage ad gangen. At leve på juice og raw food gør, at kroppen er i en konstant udskillelsesfase. Det kan den heller ikke holde til. Lymfe-systemet kan ikke følge med. Og toxinerne sætter sig som appelsinhud. Og leveren bliver træt og efterlader store bumser og knopper eller pigmentforandringer på huden som nødråb.

DETOX ER DEN ENESTE VEJ TIL LANGVARIG SUNDHED & SLANK KROP
Du svømmer i plastik og du bliver syg og tyk af det. Der er fedende sprøjtegifte i maden og på marken, Der er farlige, hormonforstyrrende ptalater i  elektronik. Og dygtige mennesker med økonomiske interesser i industrien har netop fået gennemtrumfet, at et forbud imod dem bliver udsat et par år.
Da jeg var i radio 24/7 hos Michael Jeppesen, interviewede han en række læger om mig. Og der var en ting, de syntes jeg havde ret i. Og det er ikke så tit, at almindelige læger er ret begejstrede for mig. Så derfor er denne blog dedikeret til den ting, som selv lægerne synes, du skal begynde at tage alvorligt. Nemlig hvor tykke og syge, vi bliver af plastik og andre giftstoffer i miljø, vores hjem mad og vand. Jeg har hørt det fra læger på konferencer i USA om autisme og overvægt siden 2008, hvor jeg begyndte at rejse verden rundt for at finde ud af fedme og adfærdsforstyrrelser i min hårdt plagede familie. Svaret var enslydende, og det er endnu mere tydeligt nu: DETOX (udrensning) er den eneste, uundgåelige vej. MEN det skal gøres ORDENTLIGT, forsvarligt og længe nok.

10 TIPS TIL AT UNDGÅ GIFT I HVERDAGEN


SPIS ØKOLOGISK

UNDGÅ PLASTIK REDSKABER I KØKKENET - BRUG STÅL OG TRÆ

SMID BRUSEFORHÆNGET UD.

UNDGÅ FEDE FØDEVARER PAKKET IND I PLASTIK - ISÆR OLIER OG FEDE FISK SAMT MAYONNAISE OG LIGNENDE.

UNDGÅ ALT, HVAD DER BEGYNDER MED NANO. NANO-PARTIKLER, DER BESKYTTER MØBLER OG BILER OG ANDET, ER SÅ SMÅ, AT DE KAN TRÆNGE IND OG FORSTYRRE DIN KROPS BIOKEMI.

KØB SVANEMÆRKET KOSMETIK, SÆBE OG RENGØRINGSMIDDEL.

GÅ PÅ EN ELLER TO ÅRLIGE DETOX FORLØB (IKKE FASTE ELLER REN RAW FOOD - BYG KROPPEN OP FØRST)

GÅ I INFRA SAUNA

RENS DIT DRIKKEVAND. Læs mere HER.www.detrenevand.dk

LEV I HARMONI MED OG KONTAKT MED NATUREN. VÆR SÅ MEGET UDE I NATUREN SOM MULIGT, SOV HELT MØRKS OG STILLE.

SØRG FOR AT AFKOBLE DIT NERVESYSTEM OG FÅ PROTEINER NOK. BEGGE DELE STYRKER AFGIFTNINGEN.

 

USUND FASTE OG HUKOMMELSESSVIGT
Hvad er det, der skal til? DETOX. Efter min mening. Men ikke bare detox eller juice eller faste eller raw food. Raw food og juice sætter kroppen i en konstant og øjeblikkelig afgiftning. det kan den ikke holde til at blive ved med. Og det skal den forberedes til, hvis toxinerne fra fedtvævet ikke skal ende i blod og hjerne (hvor det gør mere skade, end i de uklædelige fedt-lag.) Jeg har i løbet af de sidste to måneder mødt forskellige eksempler på usund detox. En flot forretningsmand, jeg var til møde med havde tabt sig på en faste med efterfølgende raw food. Der var infra sauna med i forløbet og alt burde være godt. Men han havde hukommelsessvigt på grund af b12 mangel. Han manglede simpelthen de vitaminer og mineraler, der skal til, for at holde hjernen frisk og skarp.
En anden populær metode er juice faste. Som - hvis kroppen ikke er blevet grundigt bygget op med proteiner, vitaminer og mineraler, der sikrer, at en (kortvarig) faste ikke bare smelter fedt, men rent faktisk leder toxiner ud af kroppen igen, er FARLIG. Der skal store mængder b vitamner i de rigtige former, aminosyrer, lever-rensende urter til, for at leveren kan udføre sit arbejde. Så du skal ikke faste uden at kroppen er forberedt til det. Og aldrig mere end få dage ad gangen. At leve på juice og raw food gør, at kroppen er i en konstant udskillelsesfase. Det kan den heller ikke holde til. Lymfe-systemet kan ikke følge med. Og toxinerne sætter sig som appelsinhud. Og leveren bliver træt og efterlader store bumser og knopper eller pigmentforandringer på huden som nødråb.

Ps: Du kan stadig nå at slippe slim, slam, gift og gamle mønstre ligesom pigerne på bloggen i dag på mit 12 ugers total detox transformations-forløb, der starter 1. juli og har premiere på facebook gruppen næste uge. Læs mere HER

 

 

PCB i Boligen HER

Kommentarer (8)

 1. Tina Madsen på 19.07.2014
  Hej,
  Vi lever sundt - men nu får vi besøg i kommende uge, hvor en ikke kan tåle proteiner og gluten - nogle gode ideer?
 2. Reidun Granberg på 19.06.2013
  Interessant og skremmende, jeg har et par sprøsmål:
  GIftene fra havet, får vi dem i oss via fisken vi spiser eller via luft?
  Jeg forstår at jeg får i meg plastikk hvis oljen kommer i plastikk-flaske, men hva med bruseforhenget og mine plastsandaler som jeg akkurat nå har på for å unngå at mine gulv blir fulle av fotkrem?
  Plasten er overalt og umulig å komme helt unna, er det derfor man trenger årlig detox?
  Hva med personlige disponeringer? Vi har vel aldri sett en ballerina eller løpestjerne med appelsinhud?
  Glad for svar!
 3. Bettina Riis på 18.06.2013
  Øv øv, har lige været inde på siden for at bestille kursuset, men i har allerede ændret prisen. Det er da stadig tirsdag helt til kl 24.00. Hvis jeg stadig kan få det til 1895, og delt op i 4 rater vil jeg meget gerne være med.

 4. Helle Lykkebo på 18.06.2013
  Jeg vil lige sige, at jeg respekterer din tro på, at det at være veganer og vegetar kan gøre, at man mangler nogle ting i kroppen..
  Jeg vil dog lige dele min oplevelse af det at spise rå plantebaseret "whole food" og fedt- og proteinfattigt (dvs. har spist nærmest udelukkende kalorier fra frugt og meget lidt fedt og protein). Jeg har været vegetar i fire år, og nærmest levet on and off vegansk i to år. Jeg har for en periode nu spist rigtig meget frugt hele dagen til om aftenen, for eksempel en stor melon om morgenen og ti bananer til frokost og om aftenen en stor rå salat med lidt quinoa, brød eller kartofler til. Jeg har aldrig haft det bedre. Jeg spiser så meget frugt, jeg vil, og jeg har aldrig haft så meget energi og løbet så let og stærkt som nu.. Min fordøjelse er blevet bedre, og jeg bliver ikke træt, som før. Altså, jeg bliver ikke svimmel og søvnig, som før, men mit hoved er klart og let, og mit humør er meget bedre samt craver overhovedet ikke noget sødt om eftermiddagen.
  Min hud på kroppen er blevet blødere og lårene er blevet blødere og appelsinhuden lidt reduceret. Håber på at mine hudproblemer i ansigtet kan forbedres og at appelsinhuden kan formindskes meget mere.
  I de første dage døjede jeg med hovedpine, svimmelhed og kvalme, hvilket var klart detox symptomer.
  Jeg vil bare gerne have dig til at tænke over, at proteiner ikke er den eneste kilde til detox, men energien fra frugt kan virkelig være et detox boost i sig selv, og om man vil fortsætte med det som en livsstil eller gøre det for en kortere periode er jo op til én selv, men faktum er, at det virker :-)
 5. Martin Hendriksen på 18.06.2013
  Du forstår virkelig at gøre verden til et grimt og ubehageligt sted; du taler om detox, men fylder folk med din egen gift! "ER du klar til at skille dig af med din indre kontrolfreak" skriver du. Paradoksalt, da det hele dit system lægger op til er kontrol. Og gør man ikke som du anbefaler, oh gru - så ender man som en forfalden, slatten taber uden chance for succes. Sikke et verdensbillede. Men du holder da kvinderne beskæftigede så de ikke kaster sig over vigtige ting...hvem sagde kvindeundertrykkelse?
 6. Sanne Lindhardt på 18.06.2013
  Kære Ninka.
  Elsker din måde at gøre det nemt for alle at gå i gang. Men altså, Svanemærkede produkter er ikke lykken altid. F.eks. var de længe om ikke at acceptere parabener og nu accepterer de stadig phenoxyethanol f.eks. Det er mærker som Ecocert, man skal gå efter, hvis man er rigtig klog. Efter min mening :)
  Kram til dig
 7. Niobe Bernadette på 18.06.2013
  Ja, det er rigtigt. Normalt koster det 2475 kroner. rabat i dag plus mulighed for at dele betalingen op...
 8. Bettina Riis på 18.06.2013
  Der står længere oppe at man får 600 kr rabat kun idag, men når man går ind og bestiller er prisen stadig 1895,- Kan det være rigtigt?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.