Ninkas Detox - Detox dig slank
Detox dig rask og glad

Detox parasitter og tungmetaller med det her.

I denne video afslører jeg, hvordan du detoxer både parasitter og tungmetaller med et naturligt middel, du kan købe i Matas. det er en genial metode, fordi den (modsat andre parasitkure) IKKE nedbryder kroppens gavnlige bakterier. OG den gør underværker for hud, hår og negle samtidig. 3 ting på en gang, du ikke vil gå glip af.

Når du har set hvordan du gør i videoen, kan du læse mere HER og metoden.God fornøjelse. Er du i tvivl om noget, så smider du mig et spørgsmål nedenfor. Jeg er din.

Ninka

Kommentarer (49)

 1. Gitte på 15.02.2018
  Til Birgit Hansen. D.1/7-2017 Jeg har samme symptomer....
 2. Marianne Storch på 15.01.2018
  Hej med jer,
  Jeg har skrevet et spørgsmål til jer nogle gange, så vil bare høre om jeg kan få et svar eller, håber i vil svare

  Hej Marianne
  Jeg kan ikke se dit spørgsmål?
  Du kan evt prøve at skrive på kontakt@ninkasdetox.dk
  Ønsker en skøn dag
  Kærlig hilsen
  Heidi/ Ninkas Detox
 3. Marianne Storch på 10.01.2018
  Kære Ninka, jer er lige startet på en parasit kur efter at have været i Indien med enorm dårlig mave. Så heldigvis din video, tak for den

  Godt du kunne bruge den
  Kærlig hilsen Heidi/ Ninkas Detox
 4. Birgit Hansen på 01.07.2017
  Kære Ninka.
  Tusind tak for alle dine guldkorn, du er fantastisk❤️
  Du fortæller at man kan få tungmetaller ud af kroppen med Kisel -
  Jeg fik for 3 år siden Hepatitis a+b vacine - 2 mdr. efter jeg havde fået den første vacine, fik jeg så mange brændende/sviende fornemmelser under fødderne - jeg kunne ikke gå - sad med fødderne på is - var ved lægen - blev henvist til specialist og til udredning for nervebetændelse - der var intet galt - b12 og D3 ligger i toppen af referanceområderne.
  Her 3 år efter har jeg stadig konstant sviende/brændende fonemmelser i fødder/underben - imellem skulderbladene, meget meget træt og muskelsvaghed. Tænker at mine symptomer kan skyldes vaccinerne - da man efter hvad jeg kan læse mig frem til, bruger både Aluminium og kviksølv i disse vacciner. Ved du om jeg kan blive undersøgt for dette på et dybere plan i Dk? Kan kisel evt. Hjælpe på det.
  Har også lavt stofskifte - var tidligere i behandling med Eltroxin og Ethyrox, jeg blev mere syg og mine symptomer forsvandt ikke - er nu i behandling med Thyroid, nogle symptomer er gået væk, men langt fra dem alle.
  Har fået lavet en spytprøve test for kortisol i Tyskland - mit kortisol ligger meget lavt og lægerne i Tyskland skriver at jeg skal i behandling med melatonin og kortisol.
  Tror du mine symptomer kan skyldes binyretræthed - lavt stofskifte (mine tal ligger pænt) en forgiftning efter vaccinerne -
  håber at høre fra dig.
  Kærligst Birgit

  Kære Birgit. Jeg føler med dig. Det lyder som om, du skal have fat i en behandler, der kan se på de underliggende symptomer og på den måde adressere tungmetaller, føleforstyrrelser, stofskifteproblemer og kortisol. Den bedtse i øjeblikket i Europa er i Marlowe og hedder Shalleen Barendse og jeg foreslår at du kontakter hende her: https://www.nutrigenomicmedicine.co.uk/
  Knus fra Ninka
 5. janet på 14.12.2016
  Hej Ninka :D jeg vil lige hører dig ad, om det er ok at tage spisekisel, når Hej ammer? Jeg tager også multivitamin proteinpulver og mælkesyrebakterier :) kh Janet
 6. Mette på 09.12.2016
  Hej Ninka.
  Vi er en familie på 4, pige, dreng, far og mor, som uheldigvis har været "ramt" af børneorm x 2 i år - er pt. i behandling med vermox. Jeg overvejer kraftig at forsøge med spisekisel, men må mine børn få det? Jeg sikre alle forholdsregler ift. rengøring, men dette er tilsyneladende ikke nok.
 7. Mia på 31.08.2016
  Hej :-)
  Jeg har hævede lymfeknuder i halsen, er blevet undersøgt for det og de kan ikke finde ud af hvad der er galt.. Jeg tænker måske det er en kombination af stress og at min krop måske trænger til en udrensning :-D Ville den kur med spisekisel måske kunne hjælpe mine lymfeknuder til at falde igen ? Og skal man blive ved med at tage en teskefuld i vand hver morgen, eller ska man øge ?

  Vh Mia
 8. Kirsten Madsen på 13.08.2016
  Hej Ninka
  Jeg har spist spisekisel lidt over en måned nu, men har fået svamp/eksem på fødder og hænder og ved nu ikke om det er noget "skrammel" der skal ud og jeg bare skal være tålmodig eller det bare ikke er godt for mig at fortsætte?
  Er det meningen at jeg skal blive ved med at spise det eller er det en kur og i så fald hvor længe?
  På forhånd tak- Kirsten
 9. Marianne Bollhorn på 15.05.2016
  Hej Ninka...Jeg er rigtig nysgerrig efter dit evt. svar til Majken 1.7 15, om spisekisel kan have betydning for mavesårsbakterien og om det kan genere betændelsestilstande i fordøjelsessystemet og tarmen?
 10. Majken Trosborg på 01.07.2015
  Hej Ninka. Kan spisekisel dræbe helicobacter pylori bakterien ? Kan spisekisel genere betændelses tilstand i tarme eller mavesæk? Kærlig hilsen Majken
 11. heidi andersen på 17.06.2015
  Huha Ninka. Dit forslag virker uoverskueligt. Har du nogle forslag til at komme i gang? Jeg har meget brug for at kunne mærke eller måle resultater for at holde gejsten oppe.
  Findes der ivrigt et alternativ til kisel? Jeg vil meget gerne udrense - er slet ikke i tvivl om at min krop er overbelastet af skidt.
  1000 tak på forhånd.
  Knus Heidi.
 12. heidi andersen på 11.06.2015
  Hej Ninka.

  Jeg har været igang med spisekisel men min svamp forneden blussede forfærdeligt op. Den kan jeg ikke få udryddet. Jeg har søgt på det produkt du foreslår en gravid kvinde længere oppe på greathealth.eu. men der kommer 5 resultater. Hvilken er det jeg skal vælge?
  Pfh tak for svar.
  Mvh Heidi
 13. Nina Sofie på 05.06.2015
  Håber på lidt hjælp. Jeg har tilmeldt og betalt detox september og har testet mig skånsom detox-type. Jeg har fået testet nogle meget høje anti-stoffer i min skjoldsburskitel (måske Hashimoto) jeg afventer diagnose fra lægerne. Har også anden auto-immunen lidelse i forvejen. Er ufatteliglig træt - kan jeg forberede noget/starte med at gøre noget inden september. Drikker grønne juice og er gået i gang med at undvære mælk og gluten (meget svært derfor har jeg tilmeldt mig september). Håber på lidt vejledning allerede nu, så jeg kan gøre noget andet end at ende med at få medicin.
 14. niviaq johansen på 01.06.2015
  Hej
  Ninka
  Kan man bruge det som gravid? Jeg er lidt plaget af underlivssvamp under graviditeten, vil det kunne hjælpe? Mvh. Niviaq
 15. Naia Sophie Sørensen på 31.05.2015
  Hej Ninka :)
  Jeg ved ikke lige om du ser dette, men det er da forsøget værd!
  Jeg har før benyttet mig af dette råd/denne detox-form, men stoppede da jeg begyndte at indtage de daglige kosttilskud fra mini-kosttilskudsguiden, da du i den nævner at man skal indtage den 30-60 minutter før maden, for at undgå væskeophobning... (Hvilket gjorde at jeg tænkte, så er det nok ikke en god idé at indtage spisekisel)

  Mit spørgsmål er nu, om man sagtens kan "indtage" begge tingene? For jeg brød mig bedre om spisekiselen end det daglige indtag af fiskeolie

  Mv. Naia Sophie
 16. Victoria N. på 01.04.2015
  Hej Ninka, jeg har tænkt mig at bestille noget spise kisel i dag til mig og gemalen, men skal lige høre dig om: er det også ok at indtage, hvis man har sølv i tænderne? Og kan man godt tage det hver dag, også selvom man måske ik er så meget "ramt"??
  Mvh.
 17. Søs Nielsen på 24.03.2015
  Hej Ninka, kan man bruge spise kisel pulver i stedet for fulvic acid, eller kan det ikke sammenlignes ? Hvis man har ophobet østrogenlign. stoffer i fedtvævet, kan spise kisel så rense ud ? Hilsen Søs
 18. Renate Hove Østby på 21.03.2015
  Genialt, visste det fungerte for bindevevet, men ikke parasitter og tungmetaller. Kan det brukes hvis man ammer eller regnes det for utrensende?

  Klem :-)
 19. Maria Kongstad på 20.03.2015
  Tusinde tak. Jeg vil gøre som skrevet og få lagt penge til side til et af dine hold :) Du er inspirerende og jeg elsker at følge dig og læse om dine erfaringer.. Tak
 20. Helle Mounkaila på 20.03.2015
  Hej igen Ninka

  Ville bare lige sige at jeg er helt obs på at du siger det med lægen, det har jeg fuld forståelse for. Så du behøver ikke at give mig et svar på om du har oplevet en læge fraråde en at deltage i dit program.  Jeg glæder mig som en sindsyg at komme i gang med Detox dig smuk programmet.

  Med hvad der sker i min krop, både fysisk og pshykisk.

  Store weekend krammere til dig
  Hilsen Helle
 21. Helle Mounkaila på 19.03.2015
  Hej Ninka

  Mig igen, undskyld at jeg sådan spammer bloggen :)
  Har du oplevet at en læge har sagt at et forløb ikke måtte gennemføres?

  Kram kram fra mig
  Helle Mounkaila
 22. Helle Mounkaila på 19.03.2015
  Hej Ninka

  Tak for dit svar.
  Jeg har tilmeldt mig forløbet til opstart her i April, er meget spændt. Jeg tager allerede en del vitaminer og tilskud og får jævnligt taget blodprøver hos lægen og der har tallene heldigvis altid været fine i forhold til deres skala.
  Jeg kan dog godt blive nervøs for om min læge vil samarbejde, har søgt hjælp hos hende da jeg havde Candida i min krop, men det var ikke noget hun troede på og hun gjorde ikke mere ved det. Jeg fandt så selv hjælp og ændrede meget i min kost.
  Jeg gik ned med stress for 2 år siden og efterfølgende reagerede min krop med Candida, det har været en op og ned i lang tid. Så nu er min krop træt og den craver ting der ikke gavner mig.
  Så jeg håber så meget på at forløbet ville kunne hjælpe mig. Det lyder sådan. Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget og dejligt med returretten, det er fantastisk
  Kram fra Helle
 23. Ninka Mauritson på 19.03.2015
  Kære maria
  Ved bærneorm: prøv først kuren, lægen giver.
  Er ormene resistente, så gjorde jeg følgende: og det er ikke et medicinsk råd, men bare information om hvad jeg gjorde:

  Gulerødder vaskes og gnaskes dagen lang.
  Alt sengetøj vaskes hver dag.
  Alle håndtag i hjemmet og toilet sprittes af med vidka hver dag.
  Sov med handsker for at undgå smittespredning ved nattekløe.
  Sort valnød om aftenen, kokosolie 1 tsk i maden, husk: 1 tsk - 2 tsk i vand og drik rigeligt 3 gange dagligt udenfor måltider.
  På tom mave om morgenen: probiotika fra Udos choice. Fermenterede grøntsager er godt.

  Sukker, frugt, brød, majs og alt sødt fodrer orm.
  Spisekisel tages også på tom mave om morgenen.

  Goog luck. Jeg ved, det er en hård omgang.

  Gaven er at du nu ved, at jeres immunforsvar trænger til et mega boost.

  Ellers ville parasitterne slet ikke iverleve hos jer ❤️

  Ninka
 24. Maria Kongstad på 18.03.2015
  Ang. børneorm:
  Hvor meget kokosolie og hvor meget husk taler vi om? sort valnød må børn ikke få, vel?

  I hvor lang tid skal dette tages sammen med kuren af spisekiel?

  Knus Maria
 25. Ninka Mauritson på 18.03.2015
  Kære Helle
  Jeg tror du erden skånsomme type.
  Jeg vil tro, du vil kunne få rigtig meget ud af forløbet. Fedt på maven skyldes ofte en kombination af kortisol/stress og øsyrogen ophobning fra plastik, kosmetik, medicin, rengøringsmidler mm. Du skal dog tage forløbet i samråd med din læge, fordi det er en operation, som er så stort et indgreb i alle kroppens funktioner, at han/hun skal godkende din kost/ kosttilskud. Åh ja. Balance. Det er så skønt atfå. Og så mange længes.
  Jeg håber at vi ses på holdet. Derer jo 30 dages retur ret hvis det ikke fungerer for dig. Fra kursus start 13. April.

  Knus

  Ninka
 26. Helle Mounkaila på 18.03.2015
  Hej Ninka

  Tusind tak for muligheden at få et lille indblik i hvad Detox dig smuk går ud på.
  Jeg er meget nysgerrig.
  Jeg har dog en stor usikkerhed om jeg kan. Da jeg har en gastric bypass, det er 5 år siden at jeg fik den og den har gjort så meget godt for mig og nu hvor den har været i min krop så længe reagere den også meget tydeligere på forandringer. Jeg har fx haft stress som resulterede i candida i mine tarme i godt 2 år, de er heldigvis mere eller mindre under kontrol nu.
  Nu har jeg så nye symptomer, mine mave puster op i løbet af dagen og som du skriver, nu sidder der bare en fedt kant hele vejen rundt om min mave og mit humor, energi niveau svinger rigtig meget.
  Så ja, mine spørgsmåi er: Er jeg den skånsomme detoxtype? Kan jeg følge dit program? Bliver i tvivl, netop pga min gastric bypass operation. Jeg har ingen mener af den, kun mine tarme og jeg ved at alt det du beskriver påvirker netop mine tarme. Jeg søger i den grad balance og vil så gerne kunne nyde min slanke krop som er i konstant forandring
 27. Prabha sonne på 16.03.2015
  Hej Ninka!

  Fik ikke fat i navnet, hvad hedder det?
  Tak
 28. Zanna Birgit Lyck på 15.03.2015
  Hej Ninka, Tak - det lyder spændende det må prøves - havde egentlig besluttet mig for Bentonite ler - men på grund af det høje indhold af aluminium var jeg ikke hel tryg ved min reaktion på det.
 29. Ulla Laursen på 14.03.2015
  Kære Ninka.

  Har du måske et bud på, hvad der er i vejen med min mave. Jeg har haft diarré i 4 uger - har fået en prøve undersøgt hos lægen, og der ikke noget galt. Har nu taget Vita Biosa, HUSK, Laktiplus og Fos et stykke tid. Afhøringen er mere samlet nu. Jeg må på potten 3-4 gange daglig, og der er et vildt spektakel inde i maven. Det lyder som en klukflaske, et vandløb og der tumler en masse luft rundt. Jeg tør ikke slå en prut uden ar gå på toilettet. Det kunne være helt fantastisk, hvis du kunne hjælpe mig. Hele mit forløb har varet 6 uger nu, og vil gerne, det snart stopper nu.
  KH fra Ulla.
 30. Anita Skanvig på 14.03.2015
  Hej :-)
  Jeg leder efter en bestemt opskrift på chokolade muffins/ cupcakes fra kernesund familie, hvor der bla. Er dadler, mandler og en hel del æg i.
  Er der nogle der ligger inde med den?
  Mvh.
  Anita.
 31. Valentina Madsen på 14.03.2015
  Kære Ninka
  Jeg har meldt mig til detox dig smuk, som starter den 13. april. Skal jeg forbereder mig til det og tage parasitter og svampe kur eller den er en del af den store detox kur? Kan man overhovedet bruge de to kur samtidig, for at ikke give mulighed til parasitter eller svamp at brede sig pga pludselig opstået ledig plads? Tak på forhånd. Kh Valentina
 32. Astrid G på 13.03.2015
  Det lyder da så genialt. Jeg går ikke ud fra, at det er en god idé at tage, mens man ammer? Ved du det? Tak :-)
 33. Kirsten Sigurth på 13.03.2015
  Hej Ninka. Jeg er meget interesseret i detox og overvejer spisekisel, det lyder som noget for mig. Men da jeg lider af ms (sclerose) er jeg bekymret for at udskille tungmetaller. Kan det forstyrre mit nervesystem under udrensning. Du ved det sikkert ikke, men jeg spørger alligevel. De bedste hilsner Kirsten.
 34. Ellinor Opsal på 13.03.2015
  hvor får man kjøpt det i norge ?? eller på nettet ??
 35. Thirajane Aurora på 13.03.2015
  Virker også fantastisk hvis man har ømme/sensitive tandhalse
 36. ninka mauritson på 13.03.2015
  SVAR TIL KAREN, KARIN OG VIBSE:

  HVORDAN TAGER MAN SPISEKISEL:
  Man tager det på tom mave, og piller er ikke nær så godt som pulver i vand på tom mave. Især ikke hvis man kommer op på højere doser.

  SVAMP:
  Skyldes hovedsagelig at dine gode bakterier er forsvundet på grund af giftstoffer, sprøjtemidler i miljøet, medicinrester i vandet osv. der er også et element af manglende grænsesætning i livet, ofte. Svamp dræbes med oregano og Garcin hvidløgsspray. Men det er ikke alle, der kan tåle dette. jeg er tilhænger af at opbygge immunsystem og fordøjelse, som vi gør på mine online hold i stedet for at symptom behandle.

  HÅRTAB:
  Er altid hormonelt - tag med på min gratis webinar d. 29 marts ved at copy paste dette link og registrere dig, så forstår du hvorfor:

  https://kernesundfamilie.simplero.com/page/32551-reserver-din-plads

  PAX

  Ninka
 37. Karin K på 13.03.2015
  Lyder som noget der bare skal prøves!:-)
  Vil det være en god ide bare at smide en skefuld i blenderen når jeg laver min morgen-smoothie?
  Eller skal det indtages i et glas vand som du gør?
 38. Vibse Mårtensson på 12.03.2015
  Hej Ninka
  Hvordan er dette produkt i forhold til svamp? Silicia er jo normalt godt til hår og negle, men jeg holdt op med at tage dem, da jeg opdagede at der var meget gær i. Når jeg Googler dette produkt, henvises også til det. Jeg fælder desværre en del i perioder, så det kunne være dejligt hvis det her måske kunne hjælpe. Jeg lever 100 procent kernesundt og har gjort det i to år nu. Så tænker det med håret måske er noget hormonelt.
  Tak for dine skønne videoer.
  Venlig hilsen Vibse
 39. ninka mauritson på 12.03.2015
  KÆRE HELLE OG RIKKE
 40. ninka mauritson på 12.03.2015
  KÆRE HELLE OG RIKKE
 41. Helle Graubæk på 12.03.2015
  Tak for alle dine gode dagligdags råd, det er det der tæller, at det er noget man kan gøre hver dag. Du er genial og dejligt, at du deler ud af din viden.
  Tusind tak.
  Vh Helle.
 42. Helle haa på 11.03.2015
  har du også en kur for blærebetændelse ?
 43. Birgitte kristensen på 11.03.2015
  Hej 😊
  Hvordan trapper man op i dosis ? Altså fra en halv teske til en spise ske?
  MH Birgitte
 44. ninka mauritson på 11.03.2015
  SVAR FRA NINKA, DORTHE OG CHARLOTTE.

  Candida svamp:
  Handler om grænsesætning (mangel på evne til at sætte grænser) og en for kulhydratrig kost.
  Derudover får man Candida overvækst, hvis immunforsvaret er belastet af for lidt søvn, for meget elektronisk støj og lys og for meget stress (emotionelt og konkret), for hård træning og kost, der ikke passer til din type. AFKOBLING og stenalderkost er vejen frem.
  Derudover kan det være en ide at tage HCL (mavesyre) som kosttilskud - det finder du på google. Fordi stress også nedsætter produktion af mavesyre. Og det skaber et elendigt miljø i fordøjelsen.

  Børn - det kommer an på alder og sundhedstilstand. Børn op til 11 år ville jeg halvere dosis til. Det skal siges at alle kosttilskud tages på eget ansvar og i samråd med egen læge og kan ikke erstatte lægebesøg og sund kost.

  BØRNEORM:
  Har I også prøvet en kur med sort valnød fra helsekosten, fiber husk og kokosolie taget hver for sig? , nul frugt, sukker og hvide varer (mel og sukker og brød) samt vasket sengetøj HVER dag i 14 dage? den almindelige børneorms kur skal alle i familien osse tage. Og så er der det med at spritte håndtag af og gå med handsker. det er FUCKED med de parasitter. Og de er også ved at udvikle resistems overfor medicin. RÅ gulerødder er også genialt til at bekæmpe orm med. vask dem - lad skrællen blive på. SPIS MASSER AF DEM.
  Plej immunsystemet med masser af hvile og RO. det er normalt immunforsvaret, der tager sig af de kræ...

  KNUS

  Ninka
 45. Dorthe Luna Nielsen på 11.03.2015
  Kære Ninka..........Hjælper det også på candidasvamp?? tusind tak på forhånd for dit svar

  Kærligst
  Dorthe Luna
 46. Charlotte E på 11.03.2015
  Hvad med børn ? Mængde og hvad skal de trappe op til ?

  Vil gerne igang med det da vi netop har haft børneorm som jeg ikke tror vi er a med. 😳
 47. Ninka Mauritson på 11.03.2015
  Tina. GOD FORNØJELE. Og i lige måde. 💗💗💗 ninka
 48. Jette Larsen på 10.03.2015
  Jeg er ikke overbevist
 49. Tina carlsen på 10.03.2015
  Hej Ninka ! Endnu en gang Tusind tak fordi du deler. Jeg har allerede bestilt spisekisel og er så spændt på at komme i gang.
  Jeg har efter en lang streeset periode på job netop været hos min Iris-analytiker - hun har sat mig på natur medicin, min krop, mave ..lever ...binyre ... skriger efter hjælp .. så jeg følger dig" tæt og trofast" .
  Jeg imponeres konstant af dit mod og evne til at formidle din viden - stor respekt og kærlighed herfra til dig.
  Må du få en god dag...

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.