Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Spis efter din detox type og opskrifter

Detox Påskeæg Med Pecan Nougat - Low carb og uden gluten og mælk

Verdens Sundeste Detox Påskeæg (Spis, imens jeg flyver til England)

Når du læser dette, er jeg på vej til England. Det er SÅ FULDKOMMEN VILDT....Jeg er på vej derover for at bo sammen med mit livs kærlighed. Hvis du ikke har læst om vores mirakuløse møde, kan du læse del 1 HER, del 2 HER og del 3 HER

Så i næste blog får du et kig bag scenen i et af mit livs største sceneskift. Glimt fra de sidste dage i Danmark for mig og min yngste søn.  
Indblik i, hvordan to mennesker, der i hinanden har fundet den største kærlighed, smelter to tilværelser sammen. Indsigt i, hvor store tomrum og hvor store afskeds-scenarier, der ligger bag så stor en beslutning, der involverer børn, exmand, familie og venner.  

Og et lille kig på mit nye hjem, imens vi forvandler et man-mansion til et giftfrit hjem med ren maling, vandrensnings filtre, kemifri pool og fælles detox husholdning. Og de første skoledage i Melvins nye liv på verdens bedste skole. 

Det kræver en FEJRINg med et festmåltid i form af verdens bedste påskeæg, som du kan spise med god samvittighed. De er skabt til jer af min veninde, Siska Sommer.

Detox Påskeæg  (12 stk)

Det her skal du bruge:

-Pekannødder

-Mandler eller mandelmel (ikke fedtreduceret)

-Mørk chokolade 85%

-Kakaopulver

-Kokosolie

-Æggehvide

Evt. Tørrede bær, lakridspulver eller hakkede nødder.

Pekan nougat

100 g pekannødder

3 spsk sukrin melis

100 g mørk chokolade 85 %

1 1/2 spsk kakaopulver

1 stor spsk kokosolie

Rist pekan nødderne let på en pande og lad dem køle af. Mal nødderne i en kaffekværn eller i en foodprocessor. Bland de malede nødder med sukrin, kakao, smeltet chokolade og kokosolie, indtil en ensartet masse er dannet. Smag eventuelt til med mere sukrin. 

Hæld massen i en lille form beklædt med bagepapir og lad den stivne i fryseren eller i køleskabet. 

OBS! Hvis du ikke bruger en foodprocessor, kan du med fordel smelte kokosolien sammen med chokoladen, så massen bliver nemmere at blande.

Marcipan

200g mandelmel (hjemmemalet eller malede mandler fra urtekram)

4 spsk sukrin melis

2 tsk mandelessens (kan udelades)

1 æggehvide (x-large æg)

Bland alle de tørre ingredienser, inklusiv mandelessens og saml og ælt massen med æggehviden til den hænger sammen. Den skal være fast og let fedtet. 

OBS! Hvis du bruger en foodprocessor er konsistensen perfekt, når massen begynder at samle sig. Er den svær at samle, kan du med fordel tilsætte en smule mere æggehvide.

Overtræk

100g mørk chokolade

1 lille tsk kokosolie

Sådan gør du:

Skær en lille aflang firkant af nougatmassen og form marcipan udenom, så det former et æg (rører du for meget ved nougatmassen, vil den smelte). Rul dem gerne for at få en glat overflade. 

Smelt chokoladen sammen med kokosolien i et vandbad eller i en lille gryde ved meget svag varme. Dyp æggene i den smeltede chokolade ved hjælp af en kødnål, en tandstikker eller en gaffel. 

Drys eventuelt med hakkede mandler, frysetørrede bær, lakridspulver eller hvad du synes. 

Stil de chokoladeovertrukne æg på et stykke bagepapir og lad dem stå i køleskabet, indtil chokoladen er stivnet. 

Nyd dem.

Glæder mig allerede til næste uge, hvor jeg jo så skriver fra min nye uk-tilværelse 

Kys

Ninka

Kommentarer (9)

 1. Astri Yksnøy på 11.04.2017
  Jeg vil lære mer!!!!
  Klem fra Astri

  SVAR: Klem tilbage til dig Søde
 2. Anne Katinka Krogsbæk på 10.03.2016
  Kære Ninka vi kender ikke hinanden andet end via cyberworld . Jeg glæder mig på dine vegne ,hvor er det bare fuldstændig fantastisk ,at du har fundet din saulmate .Alt går op i en højere enhed . Tænker hvordan mon hun gør det. Jeg håber at få mulighed for at købe et detox hos dig . Jeg står for at skulle lave et kæmpe spring i mit liv. Skal finde en ny måde at arbejde og tjene penge på, da mit skrog er slidt i stykker efter mange års hårdt arbejde i sundhedssektoren. Så alt afhænger af om jeg ender på kontanthjælp eller får forlænget mine sygedagpenge . Det ved jeg forhåbentlig mere om på tirsdag ,så vil jeg melde mig til dit detox. Jeg ikke alene trænger til detox ,men min hjerne trænger til nye måder at angribe livet på ,og mit skrog andre og anderledes arbejdsopgaver . Måske kunne du komme til at lave kurophold i England. Jeg ønsker dig alt det bedste i dit nye liv. Knus
 3. Saida på 09.03.2016
  Ønsker jer et godt liv.og masse af kærlighed ♥️
 4. Ninka på 09.03.2016
  Hej Jane, Tak for din hilsen og dine ord. Dem tager jeg med mig <3
  De varmeste hilsner fra mig
 5. Ninka på 09.03.2016
  Kære Kit, Det er alt det og meget mere. Tak for dig. Nyd dine påskeæg
  Kys
 6. Ninka på 09.03.2016
  TAK. Kæreste Else <3
 7. Else Slagebro på 09.03.2016
  Skønne Ninka! Af en eller anden ikke særlig uforklarlig grund giver du mig altså sådan en lyst til at bande - så jeg har kun 3 ord: FOR FANDEN, NINKA .... nå ja og så lige et ord mere: TAK!
 8. Kitten Karmen Gervang på 09.03.2016
  Kære Ninka,
  Det er vidunderligt og magisk og vildt og skønt. :-)
  Og så med de lækreste påskeæg. :-)

  Kram
  Kit.
  www.kit-terapeut.dk
 9. Jane Olesen på 09.03.2016
  Hej Ninka. Vi kender kun hinanden gennem elektronikken, men synes alligevel at du lige skal have en rejsehilsen. Jeg ønsker dig det allerbedste, den bedste energi og masser af lykke og kærlighed. Du fortjener det. God rejse :-)
  De bedste hilsener herfra :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.