Ninkas Detox - Detox dig slank
Links og shopping

Den store detox julegave guide

 

 

Dagene er blevet korte. Lad os tænde lys, ild i brændeovnen, varm te og tæpper i sofaen. 

For nogen kan julegaverne give uro og stress, derfor vil jeg give dig bud på lækre detox julegaveideer, som du nemt kan finde på nettet og få leveret. Måske endda i god tid, så du med ro i sindet, kan nyde julen.

Louise, som deltager på  www.detoxdigsmuk.dk har skabt denne guide udfra en stor passion for detox i hjem, hverdag, krop og sjæl. 

Detox julegaveideer som kan spises:

Jeg følger altid Ninkas fantastiske blog, her kunne man for kort tid siden læse om nogle lækre revolutionerende medicinske all-in-one rom kugler, en af de uundværlige ingredienser er broccoli sprout pulver, et ultimativt superfood. Det ønsker jeg mig! 

Dyrk dine egne vitaminbomber i form af spirer, fx broccoli eller fennikel. De er selvfølgelig økologiske 40 kr.

 

Julegaveideer DETOX dit hjem: 

Har du overvejet hvor meget kemi der er i din opvaskebørste? Disse super lækre naturlige håndlavede opvaskebørster fra De Blindes Arbejde, holder dobbelt så længe og er virkelig gode. Hårene er hestehår, så du får ikke sådan en flad børste efter få vaske. Du støtter tilmed de blindes arbejde. Det har været min foretrukne børste i mange år!

Super lækre Økotex karklude, oplagt mulighed for at smide de farlige plasticklude ud, som forurener dit hjem og din krop. Øko tex karklude til dit køkken 79 kr 

Detox el-kedel

De fleste elkedler er fremstillet i plastik. Det er en virkelig skidt ide at servere varm væske i plastik krus. Endnu værre at varme vand op til kogepunktet i en plastik-kedel. Fordi plast partikler kan trænge ud i vandet. Og forstyrre hormoner og give genstridigt fedt og appelsinhud på kroppen. Denne super fine japanske kogekedel er fremstillet i stål og har endda vundet en design pris i Japan for udseende og funktionalitet 799 kr.  

Organic sheep

Den lækreste måde at holde varmen på foran brændeovnen 1049kr.

100% økologisk og super lækkert sengetøj fra Aiayu 1595 kr

Julegaveideer DETOX din hverdag:

I den travle hverdag er det oplagt også at have fokus på kemifri hverdag, selvom vi er på farten, kan det sagtens gøres uden farlig kemi.

Denne glasflaske er genial til hverdagen, den er altid med i tasken! Overvej hvordan dit drikkevand er ”pakket ind”. Det er så meget farlig kemi i de plastflasker som man kan købe rundt omkring, det er det rene gift for både dig og miljøet! Der er også økonomisk gevinst ved at have sin egen flaske med

Det er skønt at have noget varmt med på farten, gåturen eller på langfart. Disse to go mugs, er fremstillet i miljøvenligt bambus, det er dansk design, bæredygtigt og fri for PBA! 

Bambus to go krus 60 kr

Eco lunchbox 219 kr 

Beeswrap total lækker madpakkeindpakning øko.

Se også disse lækre Øko stofbleer til baby 49 kr

Jeg ønsker mig at kunne vaske i rette detox ånd. Det skal være hudvenligt, fri for kemi, effektivt og fuldstændigt naturligt. Det kan man med vaskenødder, og så er det endda billigere end traditionel vaskepulver 119 kr.

Julegaveideer Detox dit indre:

Kroppen skal børstes fri for affaldsstoffer og cirkulationen skal øges. Denne naturlige ioniske tørbørste er genial og super lækker.

Favorit hudpleje kommer fra Odylique – alle produkter er 80-100% økologiske. Intet syntetisk, intet hormonforstyrrende eller toksisk. Naturligt og vegansk, din hud vil elske dig for denne beslutning!

Kemifri deo fra Neovita. Fantastisk deo spray til selv den mest sensitive hud. Indeholder ingen form for tungmetaller såsom Aluminiumklorid.

For nogle år siden oplevede jeg uforklarlige symptomer, byde fysisk og psykisk, havde det virkeligt dårligt. En blodprøve påviste meget lavt D-vitamin niveau. Det vil jeg så gerne undgå igen. Man kan få en test der kan påvise dit D-vitamin niveau, perfekt til denne tid! Genialt både til unge og gamle.

Lækker kemifri neglelak 125 kr.

Organic company håndklæde til når man har været i havet – at kunne svøbe sin friske krop i et økologisk håndklæde, er perfekt efter en tur i vandet. Disse håndklæder er to – go, de er nemme at have med i tasken 285 kr.

Til selvforkælelse eller til manden/kvinde i dit liv. Denne super lækre karma body er lavet i økologisk bambus, lækker blød  og smuk at have på 550 kr. 

Hver gang jeg overnatter i København er det på Hotel Guldsmeden. Det er et fantastisk sted og så har de guld øko mærket, dvs 90-100 % er økologisk. Så mega lækre værelser, øko håndklæder, shampoo, toiletpapir osv. Deres morgenmad er eksemplarisk lækker og selvfølgelig økologisk. Jeg vil altid ønske mig endnu en overnatning her. De har hoteller både i København og Århus 1000kr 

Jeg er ikke i tvivl, mit ultimative detox og wellnes juelgaveønske er en infrarød sauna! 

En infrarød sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, dræbe mikrobakterier og vira, samtidig med at kroppen får mulighed for at udskille de kedelige affaldsstoffer der har hobet sig op.   

Rigtig god shoppelyst.

Mange kærlige hilsner fra

Louise (Detoxer og indehaver af Detoxme.dk)

 

 

 

 

Kommentarer (14)

 1. Ninette på 05.09.2016
  Kære Ninka

  Tak for super skøn inspiration. Vil lige høre dig.... hvor kan man købe den detox el-kedel du har afbilledet?

  Kh. Ninette
 2. Julie på 29.02.2016
  Hej Ninka
  Hvor kan karkludene købes ? Har ledt forgæves online ?
  mange hilsner
 3. Gitte på 17.11.2015
  tak Ninka - jeg går på eftersøgning:-)
 4. Ninka på 16.11.2015
  Hej Jenny,
  Skønt at du har nydt bloggen, tak. Og tak for tippet. Jeg elsker også min

  Kærligst,
  Ninka
 5. Ninka på 16.11.2015
  til Gitte -hovsa glemte et link, hvis du ønsker en større model:

  http://m.sunlighten.com

  Knus
 6. Ninka på 16.11.2015
  Hej Gitte,
  Det kan jeg godt forstå, det er også skønt ;) Du kan få gode en persons infarøde saunaer hos http://rawfood.dk/page/infraroed-sauna-menu-20/

  Knus
  Ninka
 7. Jenny Midbjer på 16.11.2015
  Takk for fin guide! Jeg vil tipse im ir-sauna som er sammenbrettbar/portabel fra Radiant Health til en meget rimelig pris og passer i små leiligheter. Jeg elsker min!
 8. Gitte på 16.11.2015
  Jeg ønsker mig også en infrarød sauna - men hvad skal jeg se efter ?
  - hvilket mærke model er godt til prisen?
 9. Ninka på 16.11.2015
  Hej skønne Pia,

  Mange tak for dine anbefaldinger, det betyder mere end du aner. Jeg er så taknemmelig for at du har nydt din detox rejse -og jeg glæder mig til at følges med dig igen til Januar <3

  Knus

  Ninka
 10. Ninka på 16.11.2015
  Kæreste Mari,
  På Detox dig smuk, tager vi i høj grad hånd om hormonelle ubalancer. Netop derfor har mange inkl. mig selv fået en smuk, ren og radiant hud ved at leve efter de guides og protokoller jeg har udarbejdet specielt til hormonelle ubalancer.
  Kærligst,
  Ninka
 11. Ninka på 16.11.2015
  Tak Bianca, det er jeg glad for du syntes <3
  Håber du har nydt Louises smukke blog!?!
  Kærligst
  Ninka
 12. Pia på 13.11.2015
  Hej Mari, jeg har selv gennemført Detox Dig Smuk pga uren hud og kunne allerede efter 12 uger slippe de forfærdelige p-piller jeg har spist i 24 år for at holde huden nogenlunde ren. Så det kan varmt anbefales . Jeg er selv med igen til januar, og vil glæde mig til at dele erfaringer med dig.
  Kh fra Pia
 13. Mari på 13.11.2015
  Hej,

  Har du også en detox kur som hjælper på hormon balancen? Jeg lider nemlig af akne pga mine hormoner. Har prøvet lidt detox før, med det hjalp ikke :(
 14. Bianca på 13.11.2015
  Er der ikke sket noget med dine øjenbryn? Det ser smukt ud. Og nu vil jeg læse bloggen :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.