Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides

Detox dullegrej Lækkert hår, smuk hud og makeup uden kemi

Han holder mig i hånden i sofaen med udsigt over vores fælles hjem i Bascote efter det interview, jeg netop har lavet til jer om hjernen, intimitet, dyb sensualitet og neurosex. Som I får I næste uge.

Når du lige om lidt læser, hvad de hænder kan, bliver det en lang uge….Tro mig.

“Ninka, når jeg tænker på at RØRE ved din hud, kan jeg fysisk mærke prikken i mine fingre. Det er højt udviklet somatisk sensorisk evne. Det er en naturlig evne til at sanse. Den kan alle mænd lære. Men ikke på kurser og ved at læse bøger om det.

De kan kun lære det, ved at stimulere en bestemt del af hjernen.Det er en evne, der automatiseres ved at stimulere cerebellum.

En fuldstændig overset del af hjernen. “The missing link”.Og den evne gør, at følelserne og oplevelsen kun bliver bedre og bedre, jo mere, man er sammen.

Men overfladisk sex, porno, Tinder og partnerbytte er skadeligt for den fine mekanisme. Jeg kan MÆRKE din krops feedback i mine sensoriske nervefibre.  

Igennem mine fingerspidser læser den evne, hvad der giver nydelse og hvad der ikke føles godt. Når mænd (og kvinder) er kluntede og  kontrollerede i sengen, er det DEN evne, de skal opøve. Via simpel hjerne udvikling, man kan selv kan stimulere med simple øvelser.

Som er de samme øvelser, som vi brugte på mine 60 klinikker i hele verden, da vi forskede i metoder, der kunne hjælpe elite-atleter til at blive eminente til deres sport. Som oprindeligt blev udviklet til min datter og andre børn, der ikke kunne læse, var generte, selvmordstruede og led af overload i hjernen.” Siger han. 

Og så sidder man der. Og ved, at du også må tænke…..

HVORDAN???? 

Og det må du så vente en uge på. I næste uge får du interviewet.

Det kan være, at det allerede prikker i din hud for at opleve den form for somatisk sensorisk berøring.

Så lad os komme i gang med at gøre din hud og dit smukke ansigt SMUKT, uimodståeligt og LÆKKERT uden kemi. Det er en guide, der længe har været efterspørgsel på på blokken. Så her er den.

DETOX BAD, SHAMPOO OG LÆKKER HUD

Jeg tror, at vi er nødt til behandle kroppen så kærligt og opmærksomt, som man ville behandle sit livs kærlighed. Det gør jeg hver eneste dag med de valg, jeg træffer. 

Den mad, jeg spiser. De kosttilskud, jeg tager. Udover min detox kost og mine detox tilskud, er yndlings tilskuddet til hår, hud og negle SPISEKISEL og COLLAGEN, som bygger huden op indefra.

Køb Spisekisel HER

Læs mere om det vigtige mineral HER

Køb Collagen HER

Kemifri ansigtspleje 

Jeg har problematisk hud. Store porer og tendens til bumser.

Eller det HAVDE jeg.

Før detox og før jeg mødte min islandske kosmetolog. Jeg har brug for virkeligt effektive produkter. Og indtil hun fandt Neovita til mig, var jeg nødt til at bruge kemiske produkter.

Neovita er en tysk serie af de mest sindssyge produkter, der alle er mousserende. Blødt, hvidt eller gennemsigtigt, økologisk skum, dagcreme, serums, øjencreme og anti-cellulite body foam.

Jeg bruger DET HELE. Det er IKKE billigt, men det er det hele værd for mig. Bestil tid hos min geniale kosmetolog, som bruger giftfri produkter og kan redde ENHVER hud og 

Køb de giftfri mousse produkter ved at skrive til hende eller møde op. Hun sender gerne.

Kemifri makeup

Min makeup er næsten udelukkende fra BENECOS, som jeg køber i min lokale helsekost, firkløveren. (snøft, den kommer jeg til at savne) i Strandgade i Helsingør. Men du kan finde Benecos på nettet også. de har alle former for læbestift farver, neglelak, øjenskygge osv. Køb det HER 

Desuden bruger jeg m2 serum til at gro lange vipper.

Børst Lymfe systemet i gang med afgiftning

Hver morgen før mit bad, børster jeg huden med denne tørbørste, for at stimulere lymfesystemet til at slippe affaldsstoffer og undgå appelsinhud. Tørbørstning er en fantastisk måde at hjælpe kroppen med at udrense på. Det hjælper på alt lige fra uren hud, rynker, appelsinhud og organubalancer ved at stimulere lymfesystemet og derved transportere giftstoffer ud af bindevævet.

Du kan tørbørste for at sætte godt gang i blodgennemstrømningen og lymfesystemet hver dag. Tørbørst enten hver morgen eller aften inden badet på tør hud, ellers slider du på huden.Køb Ionisk Tørbørste HER

Lækre læber

Jeg elsker skinnende læber, men nægter at belaste mine læber med kemi og petrolatum, som der er i de flester former for læbepomade. Det udtørrer og skader huden. Denne læbe balsam kan bruges overalt på kroppen. Body and lip balm HER

Smuk hud med selvbrunet glød

Jeg scrubber mit ansigt med denne fine scrub fra Mellisa 3 gange om ugen, når jeg står i badet. Om vinteren bruger jeg af og til denne lækre, rene selvbruner, der er skumbaseret, og som man bruger en handske til at påføre. Det bliver SÅ flot.

Og så bruger jeg i øvrigt kulde-termogenese til at holde appelsinhud og fedt ophobning på afstand. Læs min blog om kulde og hud her 

Bodyshampoo uden kemi med vidunderlig duft 

Jeg ELSKER at bade og det skal DUFTE godt. Dette er min absolutte favorit body shampoo, også fordi den er så smuk at have stående på badeværelset. 

Lækre, hvide tænder

Der er fluor i de fleste tandpasta typer på markedet. Og det vil jeg ikke have ind i min krop. Du kan læse, hvad jeg gør i stedet på min blog om hvide, smukke tænder HER

Lækkert kemifrit hår

Jeg har naturkrøller, der har en tendens til at frizze. Nogen gange tæmmer jeg krøllerne med dette geniale krøllejern. Andre gange krammer jeg bare min øko balsam ind i det våde hår og plejer enderne med argan olie i spidserne. Et andet uundværligt, SINDSSYGT lækkert tip er den svenske økologiske volumen hårspray fra Maria Nila. Seriøst, jeg har ALDRIG duftet noget mere lækkert, end det. jeg sprayer det både i vådt og tørt hår for at give det duft og fugt på en gang. Køb spiral krøllejernet HER

Køb Argan olie serum HER

Køb fugtgivende hårspray HER Min Spray hedder Volume Spray og dufter VIDUNDERLIGT

Køb pomade til spidserne HER 

Køb Min favorit shampoo HER

Køb Avocado Leave In conditioner HER

Når jeg farver mit hår bruger jeg denne økologiske hårfarve

 

NEUROSEX ER DET NYE TANTRA I NÆSTE UGE:  HJERNE UDVIKLINGS PROGRAMMET, I BAD OM….

Hjernetræning og bevidsthed: Sådan vinder sensualitet, magisk berøring, dyb og spændende sex over pligt, konflikter, kedsomhed og jalousi. Hvorfor mænd opfører sig som om, de er uinteresserede og ufølsomme, når de er allemest vilde med jer.

Hvordan du (og han) bliver en god elsker. Og hvorfor en overloaded hjerne ødelægger sexliv, parforhold og dit barns succes i skolen. Og den nemmeste måde at gøre noget ved det på. Her og nu.

Som er videnskabeligt bevist, men først nu kan bruges konkret hjemme hos dig

Knus Ninka

 

Kommentarer (47)

 1. Maria Gabel på 12.03.2016
  Hej Ninka,

  Har du evt et forslag til at bekæmpe skægpest. Min mand døjer med skægpest. Han har prøvet flere tiltag ved at minimere infektion men uden held. Har du et naturligt regime, uden at det er alt for hårdt for huden? Eller er det bedre at bruge maskine?

  På forhånd tak
 2. Fie på 11.03.2016
  Hej Ninka

  Tak for en så fin guide.
  Det eneste jeg lidt mangler er en erstatning for parfume, eller en uden skadelig kemi?
  Har du et forslag?
 3. Ninka på 02.03.2016
  Så lykkes det <3

  Beklager i har måtte vente en hel uge, på det rette link til Collagen.

  Nu ligger der et fra UK, så ingen told og let tilgængeligt.

  Knus
 4. Gitte Pedersen på 02.03.2016
  Hej Ninka
  Jeg har købt collagen i USA, tænker der er told på. Men et andet sted linker du til dette:
  https://smukhudsundkrop.wordpress.com/category/sund-hud-·-anti-aging-med-collagen/
  Er det lige så god collagen?
  Tak fordi du deler af dig selv på alle planer, jeg føler mig i trygge hænder :-)
  Kh Gitte Pedersen
 5. Ulla Mikkelsen på 29.02.2016
  Link til deodorant ? Jeg kan ikke finde det
 6. Gitte lykke rosberg på 28.02.2016
  Hej Ninka.
  Vil gerne have fat i collagen, men det link du har lagt ud fører til en amerikansk side som ikke sender til Europa. Har du et andet sted (europa) hvor der kan handles god collagen? Tak for dig og det du gør! Jeg er fan <3
  Gitte:)
 7. Linnea på 27.02.2016
  Jeg kan se collagenen kommer til at koste omkring 63 dollar incl. porto for 5 bøtter. Er der nogen der har bestilt fra Usa og ved hvor meget jeg kan risikerer at skulle betale for told, eller hvordan jeg finder ud af hvor meget?
 8. Tina på 27.02.2016
  Hej!
  Tak for super lækker guide :0)!

  Vil gerne have lidt guidence mht dermaroller! Bruges du en til ansigt og en anden til kroppen! Hvordan anvendes den? Hvor længe og hvor ofte?

  Tak for alle de fantastiske ting du deler med os - du er i sandhed en gudinde!

  Kram Tina
 9. ninka på 26.02.2016
  Kæreste Kitten, Lærke og Vibe

  Kæmpe kram til jer. Lærke, du kan overveje, om det måske er lavt stofskifte, der gør dine øjenvippe vækst så sparsom. Jeg er ikke sikker på, at M2 er det reneste produkt. Men jeg har før haft kunstige vipper. Der er NOGLE dulle ting, selv en god, garvet detoxer IKKE kan leve uden. Og en af dem er for mig lange øjenvipper. Og dette er bedre end at lime dem på. De gror naturligt.

  MHT spisekisel, så tager jeg det i min morgen vand sammen med fiskeolie. Og det er ikke en sjus, der vil gøre sig på et drinkskort, vil jeg bare sige...Men ned kommer det. Skål.

  Ninka
 10. Kitten Karmen Gervang på 26.02.2016
  Tak. Nyttig viden.

  Glæder mig til næste uge. ;-)

  www.kit-terapeut.dk
 11. Vibe på 26.02.2016
  hej igen
  Hvordan er det nu med spisekisel- er det 1 spsk før et måltid? Eller skal man trappe op til mere? Bedste hilsner Vibe :)
 12. Lærke på 26.02.2016
  Er M2 serum det reneste øjenvippeprodukt? Har læst om folk der fik allergiske reaktioner. Det er jo et meget sårbart område, man smører. Er lidt bekymret, men mine øjenvipper er så korte og der er få af dem, så er også meget interesseret. Tusind tak på forhånd og for den skønneste blog.
 13. Ninka på 26.02.2016
  Kære Brit, Bianca, AnneMette, Mianne, Marie. Sara, Vibe ogalle andre, jeg ikke har svaret nedenfor.
  TAKfor jer. Dr kommer hårfarve link, link til deo op på bloggen i dag. Tak for jeres input. Det skal selvfølgelig med.

  Neglelak: Jeg går efter dem uden opløsningsmidler ( tænk at det er i normalt....suk) og tolulen. Benecos er ok.

  Kyyyyys

  Ninka
 14. Ninka på 26.02.2016
  Kære Livs Lergaard

  Skønt med en fellow "info junkie"
  Det er yderst sjældent, der er info om de forhold, du efterspørger.

  Men du kan søge på grass fed, organic collagen and aminoacids. Det er dog ikke sikkert, at den info og service og det hensyn hænger sammen med høj kvalitet i produktion og produkt.

  Desværre.

  Blue light blockers. Jeg bruger kun de godkendte. Om almindelige gule briller filtrerer lige så godt, må du teste. For egen risiko.

  Knus

  Ninka
 15. Ninka på 26.02.2016
  Kære Sanne og Jivan. Hamphandsker eksfolierer huden og gør det lettere at frigive døde hudceller. Ionisk tørbørste stimulerer lymfesystemet til at øge afgiftningsprocessen.

  Mht collagen:
  I dag lægger vi nye links på til collagen fra Europa.
  Det er ikke alle, der vil betale told oveni prosen, som jeg plejer.
 16. Ninka på 26.02.2016
  Kære Sanne
  M2 Serum holder læææææænge. Den er lidt skrap og kan svie lidt.
 17. Britt Akhsas på 25.02.2016
  ❤️ Tak
 18. Bianca på 25.02.2016
  Glæder mig helt vildt til næste uges blog! Og i gang i gang med alle dine tips, Jubii. Din udstråling har forandret sig; så glædeligt!
 19. Anne Mette på 25.02.2016
  Hold nu op hvor var det dejligt at få guiden til dullegrej Ninka. Den kommer jeg til at bruge rigtig meget. Tusind tak <3
 20. Mianne på 25.02.2016
  KÆRE NINKA,MANGE 1000 TAK;))) GLÆDER MIG TIL AT KOMME I GANG!!! OG GLÆDER MIG OGSÅ TIL I NÆSTE UGE; DET LYDER SPÆNDENDE!
  KNUS; MIANNE
 21. Marie på 25.02.2016
  Tak for de mange gode tips!!
 22. Sara på 24.02.2016
  Hej Ninka!

  Tusind tak for en super brugbar guide!

  Jeg tænker på info om deodoranter / roll on.. Jeg mener at du for længe siden skrev at Nordisk Birk creme deo fra Urtekram var den bedste ? Hvilken bruger du selv?

  Synes markedet er svært at gennemskue.. og vil gerne undgå aluminium.
  Hilsen Sara
 23. Vibe på 24.02.2016
  Hvordan med neglelak- det er vel et nogo? ☺
 24. jivan på 24.02.2016
  Super skønt indlæg - kender du mon andre steder i EU hvor man kan købe Collagen ? Linket du deler er fra US hvor man kommer til at betale import tax som godt kan være høj
 25. Liva Leergaard på 24.02.2016
  Hej og tak fordi du har fundet endnu en masse gode tips til os "info-junkies" ;)

  Under linket til Collagen-pillerne kunne jeg godt tænke mig at vide hvilket slags Collagen der er tale om, altså fra hvilket et dyr, samt hvilke forhold dette dyr er opfostret under, forstået på den måde at sunde økologiske stressfrie dyr giver ligeledes sundere produkter fremfor modsat effekt.
  Eller er det fra fisk? som jo er det sidste nye indenfor "collagen-hypet", så er det jo bestemt også vigtigt at vide noget om forholdende her.
  Og er L-Ornitinine HCL aminosyren der indgår i pillerne fra samme dyr?
  Men de var gode til at fremhæve alt det der ikke var i ;)

  Mht "anti-blue-glasses" er det så ikke ligeså virksomt at bruge briller med gule glas? det fjerner jo også blåt lys.
  Jeg kunne på det site du linkede til ikke finde "dine" briller.

  Har du et sted hvor du nævner alle de præparater du selv indtager pt?
  Måske hvad du indtager og gør i løbet af en alm dag i helhed ;)

  På forhånd tak
  <3
 26. Pia Nguyen på 24.02.2016
  Kære Ninka...Tak fordi jeg må være med her..!!! Skønt at følge din kærlighed og alle de gode råd... Mange af tingene bruger jeg allerede.... Men der er altid et par ting der nye for mig..!!! Glæder mig til at høre mere..!!
  Kærligt pia
 27. Sanne på 24.02.2016
  Hej Ninka
  Tak for tips.
  Hvad er forskellen på din tørbørste og en hamphandske? Giver hamphandsken samme effekt?
  Og er nød til at spørge. Hvor længe holder en sådan M2Serum, for den er da lidt peberet...
  Mvh Sanne
 28. Ninka på 24.02.2016
  Kære alle.

  Tusind tak for jeres dejlige kommentarer.
  Jeg bruger Naturigins hårfarve, som jeg køber i Føtex. Det er den mindst kemiske variant, jeg har kunnet finde.

  Jeg bruger også Dermaroller.
  Jeg har en til hjemmebrug.
  Det er helt rigtigt, at den også stimulerer huden.

  Henna holdt jeg op med at bruge, fordi det til sidst kom til at ligne en hue af hår. Og fordi jeg derfor måtte få trukket farven ud, anbefaler jeg ikke mørk Henna mere.

  Kæmpe kys

  Ninka
 29. Jeanette på 24.02.2016
  Hej Ninka

  Sikke en lækker guide - og hvor det skønt at det hele er til at betale, tusind tak
 30. Else Slagebro på 24.02.2016
  Ninka! Herligt - Sidder klar i sofaen til næste uges neurotantrasex
 31. Helle Debbie på 24.02.2016
  Tak fordi du deler ud af viden om de lækre produkter! Jeg har gennem tiden haft mega stor gavn af den viden du har indhentet og delt. Mit liv ville have set helt anderledes ud og det i en sørgelig retning hvis ikke det var fordi du delte ud af alt det du går og uddanner dig med og erfarer. Den viden har jeg ikke kunnet finde hos læger eller såkaldte eksperter, hvilket er mig helt uforståeligt..det skulle være ved sin læge at der kan hentes hjælp til helbredelse men nej. Stadigvæk er det sådan at min læge ikke aner hvad jeg fejler og ej heller kan hjælpe mig med hvordan jeg får det bedre.
  Så undrer jeg mig over hvorfor en læge får så høj en løn når arbejdet/helbredelsen sker udenom lægen?
  Nå men jeg vil hellere glædes over en fortsat bedring og at kvinder som dig findes. Jeg er dig dybt taknemmelig og jeg ønsker at alt muligt lækkert og dejligt falder tilbage til dig <3
 32. Susanne Folmann på 24.02.2016
  Kære Ninka,

  Tak for den omsorg, som du deler med alle der har lyst til at modtage dem :-)

  Er vild med farven på din neglelak. Hvilket mærke er den?

  På forhånd tusind tak.
  ❤️ Susanne
 33. Mette-Louise på 24.02.2016
  Kære Ninka.
  Tusind tak for denne skønne og meget brugbare guide. Så behøver jeg ikke tænke selv ;-)

  Glæder mig SÅ meget til at læse med i næste uge.

  Knus til dig
 34. Ghita på 24.02.2016
  Ihhee hvor skønt :-)

  Der er mange produkter der skal på min ønskeliste!!!
 35. Christina Bartholin på 24.02.2016
  Fuldstændig fantastisk blog indlæg. <3 Lige hvad jeg havde brug for <3
  Jeg er Så med dig og dit mod og vilje <3 Elsker dig <3
  Tak fordi du deler!
 36. Christa på 24.02.2016
  Hej Ninka, hvordan er det med hårfarve? Er det no go eller ok at bruge eksempelvis henna?
 37. Lærke på 24.02.2016
  Hej Ninka. Tak for guiden. Hvad tænker du mon om dermaroller behandlinger? Jeg overvejer stærkt at få en, og så købe dermarolleren med hjem og bruge den hjemme. Det skulle også øge kollagen. Kh Lærke
 38. Ninka på 24.02.2016
  Katarina,
  Det beklager jeg. Har skiftet linket ud nu, til et som levere til DK
  Knus
 39. Malene på 24.02.2016
  Kære Ninka
  Tak for dig - i dag har jeg haft endnu en trist oplevelse ved tandlægen. Søgte efter en ny på nettet og via din blog fandt jeg frem til en ny. Den ligger en times kørsel fra mig men det kører jeg gerne for at undgå at blive "skældt ud" og skammet for ikke at ville bruge fluor.

  Kender du RMS Beauty Products? Ellers er de virkelig værd at stifte bekendtskab med❤️

  Malene
 40. helle på 24.02.2016
  Tak .. Fantastiske råd ... Hvordan har du det med farvning af hår ? ... <3
 41. Maja på 24.02.2016
  Lyder spændende..!!!!!!
 42. Amalie på 24.02.2016
  Du er for vild Ninka. 1000 tak, det er virkelig en gave at få så udførlig en guide til de gode sager, da det virkelig er en jungle. Endnu en gang 1000 tak for dig!
 43. Heidi Zink på 24.02.2016
  Super dejlig blog ❤️❤️❤️ Elsker dig ❤️ Kys
 44. Katarina på 24.02.2016
  Amazon skriver at de ikke kan levere collegen pulveret til dk???
 45. Ninka på 24.02.2016
  Velbekomme Linda

  Det bliver FANTASTISK næste uge...

  Hurra.

  Glad over at du kan lide guiden...

  Kys

  Ninka
 46. Marie Vittrup på 24.02.2016
  Tak smukke - for guldkorn t min krop. Har bestilt tid til din hudguro i næste uge - og glæder mig for vildt!
  Og det der læsning i næste uge kan da kun komme for langsomt
 47. Linda S. på 24.02.2016
  Nøj, hvor jeg glæder mig til at læse med i næste uge!!

  Tak for en super god guide med bæredygtigt dullegrej :)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.