Ninkas Detox - Detox dig slank
Søvn og stress

GOD JUL. Detox dig til sund søvn, smuk hud og fedt-tab i December.

Vidste du, at fedt og appelsinhud skyldes forgiftning?
Og at begge dele OG din urolige søvn kan fikses med 6 kosttilskud og et Detox-bad?

I dag vil jeg vise dig, hvordan og smide dig links, så du kan komme hurtigt i gang med at smelte fedt, appelsinhud og sove som en drøm om natten.

Guide: 4 geniale kosttilskud mod urolig søvn, appelsinhud og genstridigt fedt.
Du ophober appelsinhud fordi du ophober forkalkning i vævet og østrogen i fedtet.
Og du sover dårligt, fordi du MANGLER magnesium.
Især hvis du vågner mange gange om natten, er du drænet for mineraler.

Kan du se paradokset?
Du lider og tager på og buler ud, fordi du både ophober og dræner kroppen for mineraler på en gang.
Appelsinhud er en tilstand, der på en gang giver koralrevs-lignende forkalkninger på knoglerne, stive led, nyre-problemer og appelsinhud. Når du mærker på huden, kan du nærmest mærke de koralrevs-lignende formationer under huden.
Det skal ud. Du skal afkalkes - ligesom kaffemaskinen og toilettet. Ellers stopper hele systemet til.

Tyk og bulet på grund af plastik og træt lever
En anden årsag til appelsinhud OG fedt, der bare IKKE er til at komme af med uanset hvor hårdt du træner eller hvor sundt du spiser skyldes ophobning af DÅRLIG østrogen (bad estrogens). Det er dels dine egne, brugte hormoner, som din  lever er for overbelastet til at rense ud. Eller ophobede toxiner fra især plastik, kosmetik, rengøringsmidler, fødevare-emballage og medicinrester/p-piller.

 

Søvnmangel på grund af magnesiummangel

Magnesium skal du derimod fylde på. Og det kan du både smøre og bade og spise dig til.
Magnesium er en af de vigtigste mineraler i kroppen. Og magnesium-mangel er forbundet med søvnmangel.

Detox Ritualer og kosttilskud, der virker:

 

DETOX RITUAL # 1: EPSOM SALT
Tag et bad i
Epsom salt inden sengetid. Et kvarter i en balje med to store krus epsom salt er rigeligt. Det afgifter kroppen for giftstoffer og giver kroppen et boost af magnesium, der sikrer en SKØN søvn og totalt afslappede muskler. Har du ikke et karbad, kan du tage et fodbad med samme mængde i stedet for. eller købe Epsom Creme og smøre en teskefuld på ryggen inden sengetid.
OBS: Jo mere, du mangler magnesium, jo dårligere vil du sove de første dage, når kroppen fylder lagrene igen. det skal så at sige være skidt, før det kan blive godt. det er et tegn på, at du er i ekstrem mangel.

DETOX RITUAL # 2: TAG MAGNESIUM.
Magnesium er kroppens vigtigste søvn-mineral. Tag det sammen med Vitamin D3 og K2. Og gerne inden sengetid. Følg anvisning på pakken. Her er den bedste form for magnesium. Brug creme til børn på ryggen om aftenen, hvis de ikke kan sluge pillerne. Fås her.

DETOX RITUAL # 3: BRUG FULVIC ACID
Fulvic acid er et flydende mirakel-middel, der indeholder amonisyrer, spromineraler og har den vilde egenskab, at det tilsyneladende trækker calcificering ud af kroppen. Indenfor de seneste år har alternative læger brugt det mod appelsinhud, forkalket væv (også gigt) , stive led, appelsinhud og sågar cancer. Fulvic acid er kendt for at rense østrogener ud af kroppen og er genialt til alle, der problemer med at afgifte via leveren. det ses ved appelsinhud, sorte rander under øjnene, mange skønhedspletter, misfarvninger i huden, hævede øjenomgivelser og forstoppelse. Samt appelsinhud. Du kan købe Fulvic Acid HER. Og se video om fulvic acid HER og HER.

DETOX RITUAL # 4: METHYLERET B COMPLEX OG DIM
Der er to geniale kosttilskud, der renser kroppen og tænder for de selvhelbredende mekanismer og celle-reparationen.
Rigtig mage mennesker kan IKKE nebryde de former for vitamin B, der er livsnødvendige for at afgifte via leveren. Derfor ophober de både vitaminerne og de giftstoffer og brugte hormoner, der skal ud af kroppen. Det løser man ved at tage en form for B vitamin (B9 og B12) i methyleret  form sammen med alle essentielle vitaminer og mineraler. OG HOLDE SIG LANGT VÆK FRA ALMINDELIGE FORMER FOR B VITAMINER, der findes i de fleste danske kosttilskud. Her er et af de vitamin-præparater, jeg bruger og anbefaler.

 

Det andet SUPER kosttilskud er DIM. e form for koncentreret version af de aktive former for planteekstrakter, der findes i broccoli. DIM hjælper kroppen med at afgifte de dårlige østrogener og er kendt for at balancere kroppens niveau af østrogen og testosteron. Jeg har fundet det HER.

Har du spørgsmål?

Stil dem gerne herunder bloggen - jeg elsker at hjælpe...

Knus

Ninka

Kommentarer (12)

 1. Annette Jonasen på 22.02.2017
  Hej Ninka
  Kan jeg bruge Fulvic acid, når jeg har moderat knogleskørhed? Har også appelsin hud. Er tilbudt behandling med Alendronat, som skulle kunne få knoglerne til at tætne igen, men jeg er ikke meget for den medicin. Har været nødt til at tage Prednison i varierende dosis i 3 år - skal ud af dem nu pga. knogleskørheden.(betændelse i tyktarmen)Hvad vil du råde mig til at gøre, for at behandle knogleskørheden?
  På forhånd tak for svar.
  Annette
 2. Karen Lorentzen på 22.08.2016
  Den med B vitaminer var ny for mig. Jeg kom ind på din side fordi jeg lige har læst om fulvic acid
 3. Mette Forman på 13.05.2015
  Kære Ninka.
  Hvilke b-vitaminer kan du anbefale?
  Kh Mette
 4. Mia Gry på 13.01.2015
  Hej Ninka,
  Jeg vil egentlig gerne have taget en test for at se hvad jeg mangler eller har for meget af i kroppen. Ved du hvor det er man gør det? Min egen læge er ikke ligefrem samarbejdsvillig så det dur ikke at henvende sig der. Jeg vil også gerne vide hvor længe du vil foreslå at man skal bade i epsom-salt og spise div tilskud for jeg er nød til at planlægge min lidt sparsomme økonomi omkring det.
  mvh Mia
 5. Pia-Karina Jensen på 09.01.2015
  Hej Ninka.

  Jeg kan ikke optage cobalamin og får det som injektion hver 3 månede, vil jeg med fordel kunne tage Multi Thera 1 og måske undvære B 12 injektionen eller er det bedst med begge dele ?
  Desuden har jeg en tsh på 0,234 - det har jeg haft længe. De andre stofskifte tal er i.a - lægen mener ikke at det betyder noget, men det betyder jo ikke at hun har ret ;) Vil være taknemlig for dit svar. Starter på dit 12 ugers online hold. Glæder mig :)
  Knus Pia-Karina
 6. Ninka Mauritson på 29.12.2014
  Trine. Prøv at hoogle nordic detox shop og i detes søgefelt skriver du: fulvic acid. Den er god..
 7. Trine Christensen på 28.12.2014
  Hej Ninka
  Hvad skal man kigge efter når man leder efter fulvic acid? jeg fandt disse hjemmeside: http://www.longevitywarehouse.com/omica-organics-super-ionic-concentrated-fulvic-acid-2000

  http://www.vitacost.com/trace-minerals-research-ionic-fulvic-acid-250-mg-2-fl-oz

  http://www.ancientpurity.com/fulvic-acid-minerals-504.html

  knus trine
 8. Sarah Papp på 25.12.2014
  Hvordan bruger jeg fulvic acid? Mener du har skrevet om det før.
  Har været igennem nogle prøver hos Nordic clinic, her viste det sig at jeg har en stor overvækst af batterier i tarmen, er blevet ordineret flere forskellige kosttilskud, her i blandt B6, skal tage en dosis på 100 mg. om dagen resten af livet, kan jeg supplere med B complex som du skriver om?
 9. vibeke Gadeberg på 25.12.2014
  Hej Ninka
  Jeg tog magnecium d3 og kalk i en periode, men får hoved pine og træthed næste dag , og nu får jeg det af alle slags magnecium, er der en forklaring på det. Jeg tåler ikke stærk medicin, så har været medicin fri i 2 år, Vil gerne rense ud, men føler det er svært når jeg ikke tåler nogen form for vitmin og miniraler. Glædelig jul . Kh Vipse
 10. Jytte olsen på 25.12.2014
  hej ninka. Lyder godt😊 kan de ovennævnte præparater tages uendeligt? Eller skal der holdes pause ind i mellem?
 11. Maria Dinler på 24.12.2014
  Hej Ninka.
  Kan jeg bruge magnesiumcreme til min baby på 9 mdr, som er begyndt at vågne rigtigt mange gange om natten?
  Kh Maria.
 12. Tina jakobsen på 24.12.2014
  Hej Ninka
  Jeg får anti.dep medicin og er ikke helt klar til at holde med dem endnu, så jeg vil høre om det så er en god ide at tage fulvic ? Vil effekten udeblive og kan jeg overhovedet tage det sammen med min medicin ? Hvad består det egentligt af, er det kun mineraler ? Glædelig jul og tak ❤️

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.