Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab

DERFOR TABER DU DIG IKKE (OG SÅDAN SMELTER DU FEDT, DER IKKE VIL FORSVINDE)

Videoblog i dag: Taber du dig ikke? En af årsagerne er gemt her i dette nye nummer af Alt For Damerne. Resten deler jeg i denne video, og det er råd, du sikkert IKKE prøvet, hvis du STADIG ikke taber dig på kernesund livsstil. Og se hvor meget Alt For Damerne tager fejl (og hør, hvorfor du endelig skal ignorere deres slanke-råd)

Hvad tænker du, og hvordan kan jeg hjælpe DIg til at tabe de sidste kilo (og undgå at julen lægger flere fedtlag ovenpå din smukke sjæl?

Kommentarer (16)

  1. Anne Krogstrup på 07.11.2013
    Kære Ninka
    TAK for dig, din positivisme, din kæmpe viden, din omsorg og interesse i, at skabe større debat omkring fedme, vægttab, livsstilssygdomme mv.
    Jeg er lige på nippet til at begynde på Eldoxtrin for Lavt Stofskifte. Jeg er deltagende på dit 2. Detox hold i skrivende stund og vil bare SÅ gerne undgå kemien i medicin.
    Jeg fik opsat hormonspiral i jan 2013 og fik den fjernet 9.11.13 - det er efter opsætningen af spiral , at jeg har fået disse udsving på min hormon-og stofskiftebalance ...
    Kan du anbefale særlige kosttilskud eller lign til at komme LS til livs?
    Bruger meditationerne i Arb med at NEDstresse mit nervesystem - og det hjælper - mit Psoriasis er væk!
    Fortsæt dit fantastiske arbejde - jeg er DIG dybt taknemmelig!

    Kærligst Anne
  2. Diana Kijanovic på 14.10.2013
    Hej Ninka
    Jeg glæder mig altid til din onsdags blog, som jeg synes er meget informativ og omsorgsfuld.
    Vil du dele ud af din viden om fertilitet. Hvordan man med mad og tilskud kan forbedre sine chance for at blive gravid, når man som jeg er i reagensglas behandling.
    Knus.
  3. ninka mauritson på 07.10.2013
    Hov, den tog ikke hele min kommentar med -
    DU gjorde et kæmpe indtryk på mig med dit indlæg Julie - du er modig , utroligt stærk og sej. TAK for det, du skriver og for den inspiration, du kommer med her på bloggen i din kommentar. Du bringer håb til mange andre med spiseforstyrrelse. Der er mange, der er kommet over det hos mig, og jeg vil glæde mig til at have dig med på næste hold. Du kan komme på venteliste ved at skrive dig op her (så bliver du blandt de første, der får adgang, når vi åbner op for tilmelding... Du skal copy paste linket ind i din browser. Kærlighed , Ninka - her er det: https://kernesundfamilie.zenbilling.com/forms/1570-detox-dig-sommersmuk-slip-fedt-slam-og
  4. ninka mauritson på 07.10.2013
    Kæreste JULIE
  5. julie aagaard på 04.10.2013
    kære Ninka.
    denne her video kunne jeg virkelig bruge til meget.

    Jeg er en pige på 23 som har kæmpet i mange år med anoreksi.
    men for tre år siden, hjalp dine bøger mig ud af dette, samtidig med at jeg gik i en behandling hvor behandlingsstedet arbejdede på en alternativ måde, med kostplaner uden gluten, mælk og sukker. de to ting gav mig mod til at tage kampen op imod min spiseforstyrrelse, og jeg tvang mig selv til at lærer at spise igen. men spise sund næringsrig mad, og tage på, på en ordentlig måde.

    det er gået så godt lige siden, jeg har fuldstændig genvundet og også opdaget en kæmpe kærlighed til at lave mad, og gå op i mad.

    jeg har fået det rigtig godt med mig selv, dog har anoreksien sat sine spor i min krop, der er mange fødevarer jeg reagerer dårligt på, og min krop og sind bliver hurtigt stresset. så selv om jeg nu er rask, kan jeg mærke at jeg mangler den del, hvor min indre uro, skaber stress for min krop, og gør at jeg nemt bliver syg, og let for væskeophobninger, oppustet mave og uren hud. disse ting tror jeg klart hænger sammen med det du siger omkring den emotionelle del, jeg har stadig min indre djævel som siger at jeg ikke dur til noget som helst, og den slås jeg med ofte.

    jeg vil så gerne lærer at lukke ned for denne, og stå ved, hvem jeg er og være stolt af dette.

    Jeg har besluttet mig for at jeg gerne vil med på dit næste \'detox dig smuk hold til januar. (hvornår kan man tilmelde sig dette, og hvornår starter det)

    til sidst vil jeg bare sige, at jeg personligt har lært meget af det du giver ud, og selv dine gamle bøger var en vigtig faktor for at jeg kunne genvinde troen til maden igen, og jeg ved også at der er alternative diætister derude som arbejder med de samme teorier som dig, sådan én havde jeg nemlig.

    jeg glæder mig til næste onsdag, og til at høre hvad du vil berige os andre med.

    kærligst Julie
  6. Sara Brøndsted på 04.10.2013
    Kære Ninka:-)
    1000 tak for denne guide. Jeg er en pige på 27 som efter 10 år på P-piller har valgt at smide dem. Jeg har for godt 8 mdr siden lagt min kost om, så jeg lever efter LCHF/stenalder principperne. Men tilbage til P-pillerne som jeg smed for godt 14 uger siden. Min hud er gået helt amok med små knopper/bumser, nogle få betændte ned af halsen, langs hage, kæbe, helt op til tindingerne. Er nu igang med at få mine hormoner i balance igen. Hvad kan jeg evt tage af tilskud og sørge for at gøre//spise og hvad bør jeg undgå? Og så lige et sidste spørgsmål. Bør jeg undgå fløde, smør og fede mælkeprodukter på en hormonstsbiserende kost?
    Tak for dig
  7. ninka mauritson på 04.10.2013
    Tusind tak til jer alle for de fine, gode, kloge input

    Jeg elsker det! Keep em coming!

    Knus

    Ninka
  8. ninka mauritson på 04.10.2013
    Emilie, Nina, Eva
  9. ninka mauritson på 04.10.2013
    Kære Tine .- de bedste fedt-forbrændere, når det gælder kosttilskud, er fibre (HUSK, GUARMIN, KVÆRNEDE HØRFRØ) som du veklser imellem, så du ikke udvikler intolerance ved at spise det samme hele tiden. Sammen med fiskeolie (flydende (1 spsk) og L-Carnitin 500 - 100 mg pr dag. Fås hos Matas (de kan bestille det hjem) Et andet godt kosttilskud er N-Acetyl Cystein, som har positiv effekt på blodsukker, hjernekemi, hæmmer inflammation og sukkertrang. Det kan du google. Køb det i en engelsk webshop. Spis aftensmad om morgenen og fokuser på styrketræning og intervaltræning i stedet for lange løbeture. Eller tag med på mit næste online hold "Detox Dig Smuk på 12 uger" - som giver et gennemsnitligt vægttab på 9-10 kilo.

    Derudover tænk på
  10. Tine Marcussen på 03.10.2013
    Er der nogle kosttilskud vil du anbefale helt generelt til folk med ophobning af fedt, jeg tænker især på den hormonelle årsag?
  11. Emilie Einspor på 03.10.2013
    Hej Ninka,

    Tak for en fatastisk videoblog. Jeg elsker virkelig disse små videoer du laver og at du deler ud af din viden, det er meget inspirerende!

    Af hjertet tak.
  12. Nina Moustgaard på 03.10.2013
    Hej Ninka,

    Jeg har i et par år nu haft en klar fonemmelse af at min krop var/er "ligeglad" med mit ønske om at opnå min idealvægt (som er en 5-10 kg mindre end den nuværende). Jeg oplever, at kroppen nærmest slet ikke reagerer som jeg ønsker (lader mig muligvis tabe 3 kg - hvorefter den tager det på igen - uasnet hvor standhaftig jeg synes jeg er).

    Jeg har siden foråret lært at mine hormoner er i "udu" - hvilket jeg egentlig godt vidste - men - havde opgivet at gøre noget ved fordi min læge sagde, at det var PMS (hvilket tilsyneladende er meget almindeligt hos kvinder i 40\'erne) og det måtte jeg lære at leve med.

    Siden jeg var ung har vidst at hvedemel og sukker (og blandings-smørbare-produkter) er "uheldigt" for min krop. Men efter en (dengang) streng diæt (pga. candida, der angreb så voldsomt at jeg blev indlagt med mavesmerter flere gange - og huden sprang i "bøjningerne") har jeg de seneste mange år nydt, at jeg kunne spise og drikke alt det jeg gerne ville igen (med eneste minus at jeg tog lidt på) - og igen kunne nyde livet som jeg synes det skal nydes. Og jeg erkender, at det bare er så "dejlig let" at falde tilbage i de dårlige vaner med brød og sukker i hverdagene, krydret med vin og drinks i weekenderne. Egentlg ved jeg jo også godt, at der er meget sukker i frugt - og kan da også se, at jeg vælger de søde grøntsager når jeg forsøger at være sundere end tidligere - fremfor kød/æg og grønne grøntsager.

    Tak for reminderen.. Jeg har tidligere købt dit produkt "Hormon-kuren" - men - jeg er slet ikke gået i gang.. Har vist ikke helt hjertet med endnu..

    Kh, Nina
  13. Eva Søborg på 03.10.2013
    Kære Nina
    Tak for dine råd. De giver bare så meget mening. Jeg synes at det at så prisværdigt det du gør ved at vejlede med din viden og indsigt. Jeg er dybt taknemmelig. sidder her og kan genkende det hele, og er i den situation at jeg alt for længe har underkendt den viden. så nu må der gøres noget. Men det at få tingene præsenteret så tydeligt og præcist er en gave. jeg må kontakte dig for mere hjælp. Men tak for nu og ha en dejlig dag.
    Kh
    Eva
  14. mette Juliussen på 02.10.2013
    Jeg hadde en periode jeg bare gikk opp i vekt og aldri kom ned igjen. Jeg gjorde alt for å prøve å gå ned i vekt og når jeg sier alt så mener jeg trening og tok hensyn til kost men ingenting hjalp. jeg følte tilogmed at det å spise salat gjorde meg oppblåst og uvel. Men så forsto jeg etterhvert at mitt fordøyelsesystem ikke hadde det bra og at jeg var intolerang for melk og gluten og at jeg ikke hadde nok magesyre. Jeg kuttet melk, gluten og sukker, tilført div.kosttilskudd/urter, begynte med meditasjon. Er nøye med å handle rene produkter helst økologiske og bruker hudprodukter som er uten masse tilsettning og gift. Mitt resultat i dag er at jeg har kommen ned i vekt, har mer energi, bedre søvnkvalitet, sterkere psyke, har bedre hår/negel kvalitet, finere hud og celulittene er nesten borte.
    Jeg er nå utdannet innenfor kinesisk medisin og møter stadig mennesker som sliter med vekt og div. andre symtomer som er et fordøyelses problem og ikke minst stress. Min erfaring er at for hver gang jeg får noen til å endre kost, unngå melk eller gluten og reduser eller slutte med sukker så oppstår der bedringer i helsetilstand :)
  15. Luise Aspeklint på 02.10.2013
    Hej
    Tak for din video. Dejlig rolig i dag :-)
    Jeg har testet min krop og mæthedsoplevelse meget i den sidste tid og jeg syntes at opleve at jeg bliver mere mæt på nødder og frugt/bær end jeg gøre ved at spise æg og grøntsager.
    De kilo jeg mangler skyldes ikke så meget kost som homoner og da jeg stadig ammer har jeg ikke travlt. Derud over vil træning bestemt være afgørende for at komme af med de sidste fedt.
    Ja kostråd kan forvirre mange og personligt har det bedste været at lytte til min egen krop og så selvfølgelig at gå efter uforarbejdet produkter. Ren kost (uden mælk, sukker og korn) er for mig surveren det vigtigste.
    Knus Luise
  16. Silje Hansen på 02.10.2013
    Hei!!!

    Gode råd!!

    Det er veldig mange forskjellige råd der ute, og ja, det er utrolig forvirrende! Men å lytte til kroppen som du sier, det er nok et veldig godt råd. Men det er vanskelig også syns jeg. Jeg er nok en miks-type tror jeg, så er jo egentlig en del en da kan spise. Men jeg er en av de som alltid har, og fortsatt spiser veldig ensidig. Det er fordi jeg nr.1 ikke klarer å være kreativ i matfronten av en eller annen grunn, og nr.2 at det er så lite mat som frister syns jeg:( Sammen med indre stress og østrogenopphopning er nok dette min grunn til litt ekstrafett her og der...

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.