Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Kosttilskud og urter, Kosttilskud og urter

Derfor kan din lever ikke udrense uden kosttilskud (og nej, sund kost er heller ikke tilstrækkeligt...)

HVAD TROR I SELV? har jeg lyst til at råbe, når jeg ved, at de ikke engang har drukket sig julefrokost-stive, eksperterne, og derfor ikke kan bruge DET som undskyldning.

Men altså...NEJ! Det er 80.000 kropsfremmede stoffer, vores lever, nyrer og mave-tarm system skal forholde sig til hvert år. Så det der argument...at kroppen skam fint selv kan udrense kroppen på en almindelig kost og ikke behøver (farlige) kost-tilskud og udrensning....det må vi altså længere ud på landet med.  Din krop kan IKKE selv rense giftstoffer ud med almindelig, sund kost (hvem får i øvrigt DET nu om stunder). I denne video kan du se mig vise hvorfor, på en helt almindelig villa-vej et sted i Nordsjælland, mens mørket falder på. Når du har set videoen, kan du også tjekke de eksperter og kilder, jeg læner mig op ad & lader mig inspirere af. 

Kommentarer (2)

 1. Annika Rasmussen på 08.12.2014
  Hvad er en månedlig udrensning?
  Jeg kender den store :)

 2. Maja Haahr på 28.11.2014
  Hej Ninka
  Mit navn er Maja og jeg er 33 år gammel.

  Jeg overvejer kraftigt at tilmelde mig jeres hold her til januar, men har lidt bekymringer om at det er det rigtige for mig. Så ville lige tage en snak med dig. Har fuldt dig længe og syntes du er sindssyg inspirerende, men ikke mindst meget vidende.

  Jeg går pt på en Biologisk klinik i Schweiz hvor jeg bliver behandlet for en tungmetal/BPA forgiftning med autoimmune reaktioner tilfølge. Jeg fik en HPV vaccine for godt 2 år siden som fuckede hele min krop op, men er i bedring. Jeg har dog en genmangel (gluthation-S-transfere M1) som gør at jeg har svært ved at detoxe. Jeg får en masse infusioner hver uge som trækker metaller ud fra kroppen, samtidig med at jeg spiser clorella og koriander udtræk, for at løsne og opsamle metallerne fra mine celler. Jeg har dog det problem at jeg tit bliver reforgiftet da min detox kapacitet er meget lav.

  Mit stofskifte er boostet meget siden jeg startede dernede og har tabt mig 10 kilo og en masse appelsinhud, så ønsker endelig ikke at tabe mig mere. Lige nu kæmper jeg med at holde vægten, da min forbrænding og fordøjelse er blevet så meget bedre, på denne nye og rene kost jeg får.

  Din viden går hånd i hånd med den behandling jeg får på klinikken, så tror de to former vil passe godt sammen. Så mit spørgsmål er om du tror du kan hjælpe mig, med at hjælpe mig selv, med min detox kapacitet?

  --
  MVH / Best Maja

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.