Ninkas Detox - Detox dig slank
Psyke og følelser

Derfor falder du i - Stop selvsabotage-mønstre, der har ødelagt alle dine sunde beslutninger

Du falder i. Med sukker. Cigaretter. Alkohol. Overarbejde. Selvudslettelse. Træning, du dropper igen igen.

Hvorfor? Når nu du vil dig selv det bedste? Du ved jo, hvad der er godt for dig. Og alligevel falder du i, lige så mange gange, som du tager dig sammen. På grund af dit ubevidste selv-sabotage mønster. Opklar det nu. Livsvarig frihed og sundhed ligger på den anden side og venter på dig.

Hvis jeg kan hjælpe dig med dit selvsabotage-mønster, skal du bare skrive dit spørgsmål herunder...

Kys

Ninka

Kommentarer (15)

 1. Ninka Mauritson på 20.06.2014
  Kære Lærke ogMalene. Se kommentarer her i tråden fra mine coaches om selvsabotage og søg kernesunde mentorer ( gruppe på facebook). De er uddannet og meget erfarne i selvsabotage mentoring. Lærke...når du starter på detox dig smuk, så fokuser på de indre udrensninger og selvsabotage detox. Det er det helt rigtige sted, du er havnet for at heale det mønster også med de lydfiler med kodninger fra TARA SUMMER som omprogrammerer gamle mønstre. Det er et genialt forløb.. Kys. Ninka
 2. Ninka Mauritson på 20.06.2014
  Kære Annika. Jeg vil anbele dig at se min mentor, JP Sears, som underviser på min uddannelse hver uge . Han er eksperten og det medt inspirerende menneske, jeg har mødt, når det gælder selvsabotage healing. Google ham på youtube: JP SEars og Inner Awakenings. Han åoster ny video hver uge.
  Knus. Ninka
 3. Lærke Winther på 11.06.2014
  Åh... Ninka du rammer i denne blok lige ned i min største frygt. Jeg har ligesom flere andre herinde brugt mange penge på forløb (heribland dine), et utal af kosttilskud, proteinpulver, trænings udstyr mv. og fælles for det hele er, at det ikke bliver brugt.
  Alt er købt med et håb om, at dette produkt var løsningen på mine problemer. Men den frygt du beskriver, har gang på gang holdt mig tilbage fra at få susces med mine mål.
  Nu har jeg gjort det igen.... Jeg har tilmeldt mig dit detox forløb. Håbet er der, men ligeledes er frygten. Frygten for at fejle, frygten for måske endnu engang at smide penge ud af vinduet på et produkt, som jeg ikke gennemfører. Hvad er det bedste jeg kan gøre for, at komme af med den selvesabotage? Jeg vil så gerne være en af dem, som jeg ser før- og efterbilleder af på din hjemmeside.

  De bedste hilser

  Lærke
 4. Malene Andreasen på 11.06.2014
  Selvsabotage for mig er bla. at jeg tidligere har købt 2 KIT hos dig Ninka, men ikke fulgt nogen af dem, udover det som jeg kunne købe mig til, feks. vitaminer og samle opskrifter. Jeg vil gerne meditere, dyrke yoga, gå ture osv. osv. og ingen stopper mig udover mig selv, spiser og dovner istedet for. handler ind til sund mad, men får det ikke lavet, alt skal være nemt og bekvemt. Når jeg kigger mig i spejlet er det ikke så slemt som jeg vil gøre det til, men følelsen er fiasko.
  Jeg var til Kranio sakral terapi i sidste uge, min behandler har spurgt hvordan jeg har det efterfølgende, puha det var godt nok et svært spørgsmål for det kunne/ville jeg ikke mærke.
 5. Annika Rasmussen på 11.06.2014
  Kan man læse en anbefalingsværdig bog?

  Jeg har selv bogen Slank Dig Let. Der er opgaver og den er rigtig god. Men den omhandler meget kosten og ja også selvsabotage, men ikke all round sabotage.

  Jeg kan nemlig genkende det at "udsulte" mig på den unde kost og livsstil. Og efter jeg stoppede brat (jeg fik en kæreste) sagde folk at jeg havde fået farve i kinderne igen. Jeg udpinte min krop med sundhed, lyttede ikke til den. Udrensede alt for meget!

  Jeg ønsker inderligt at finde nøglen til ægte (selv)kærlighed. Og jeg elsker at læse bøger derom :) Nørd..
 6. Nana Klitgaard på 11.06.2014
  Kære Ninka,
  Hvor er jeg glad for at høre at man kan følge Detox dig smuk uden at spise kød! Dejligt. Jeg har tilmeldt mig nu og glæder mig helt vildt til august! :-)
  Møs fra Nana
 7. Nana Klitgaard på 06.06.2014
  Det lyder bare SÅ godt og spændende. Jeg er så klar til at komme af med mine sabotagemønstre. Men ... Jeg spiser ikke så meget kød. Kun kylling en gang i mellem, men smør og æg. Jeg har simpelthen overhovedet ikke lyst. Får desuden hård mave og ondt i maven af okse og svinekød. Jeg synes derfor ikke rigtig jeg kan følge Detox dig smuk. Så skulle det udelukkende være pga alt det andet der ikke handler om mad.. Men så bliver jeg altså lidt nærrig, for jeg vil helst gå all in. Hvornår mon der kommer et forløb for vegetarer? :-)
  Knus
 8. Milene Hansen på 06.06.2014
  Du rammer lige i plet og taler somom du kun taler til mig. Jeg er nået rigtig langt med gluten og mælkefri diæt og elsker stenalderkost men kan bare ikke stoppe med at ryge lige nu og holder ikke aftalerne med mig selv! Og så er der lige det med pengene og få råd til kursus med dig!
 9. Dorte Kaasgaard på 05.06.2014
  Jeg er en af Ninkas mentorer, og er dybt taknemmelig for, at have fået værktøjer til at heale selvsabotagemønstre. Jeg har nemlig være mester af alle mestre, i at sabotere mig selv bl.a. med for meget arbejde, for meget sukker og den aller største, (og årsagen til de fleste andre), at have så lavt et selvværd, at jeg bl.a. flere gange takkede nej til drømmejobs, fordi jeg ikke følte mig værdig til dem. Udover coaching er jeg også i gang med en yogauddannelse, da begge dele drager mig. Hvis du har lyst til at blive coachet og få helet din selvsavotage af mig kan jeg kontaktes på: dk@yogaogbalance.dk.
  I dyb respekt og kærlighed Dorte
 10. Karrina Langsø på 05.06.2014
  Så utrolig dejlig bekræftende, at se denne video blog... Jeg har selv fået øje på det med, at selvudviklingskurser, kan være en slags hindring eller overspringshandling for, at mærke mig selv.
  Så jeg har faktisk aftalt med mig selv, pga. et økonomi kursus jeg tog :))) at nu skal det være slut! Nu skal der mærkes, det kræver tror jeg en hjælpende hånd ude fra.

  Ninka har du nogen uddannet i Sorø omegn? healer du kan anbefale f.eks.

  Tak for overblikket! virkelig smukt
 11. Mia Kielgast på 05.06.2014
  Jeg prøver lige igen ;-)
  Hej kære kvinder – jeg er en af mentorerne som i stor kærlighed og anerkendelse af dig – tilbyder selvsabotage healing.
  Lige kort om mig, så er jeg 33 år og bor sammen med min datter på 6 år. Jeg er tidligere uddannet mentor hos Ninka og på igen for at lærer endnu vildere redskaber – som dette selvsabotagehealing.
  Jeg har selv saboteret mig ved, at skulle være i forhold hele tiden – for at være ”en” gennem min kæreste/mand – så jeg ikke var usynlig eller ensom. Jeg var i offerrolle ”Åh hvor er det synd for mig – jeg kan jo ingenting pga mine rygsmerter og sygdom, så du skal hjælpe mig” – OG min vrede mod min datter – jeg kom til at optrappe konflikter i stedet for at rumme hende… jeg kunne eksplodere….
  Nu står jeg i min egen power – jeg BEHØVER ikke enmand, men vælger med hjertet – ikke frygt.
  Jeg ser mine smerter som ind imellem kommer, som beskeder og læring og kommer kærligt gennem dem.
  Jeg har fået den fiiiineste connection til min datter – efter jeg fandt ud af mit mønster her. Hvorfor jeg blev nødt til at være ”uvenner”… For der mistede jeg kontrollen – og fik jeg den igen… som jeg mistede kontrollen da jeg var 5 år…..
  Har du lyst at være nysgerrig på dine mønstre sammen med mig? Finde ned til roden af dem og få healet dem op?
  Så kontakt mig på: kontaktmia@godmail.dk – eller find min side på facebook her: https://www.facebook.com/MiaKielgastTheTribeOfMotherhood (kopier og sæt ind)
  I kærlighed Mia
 12. ninka mauritson på 05.06.2014
  HEALING AF SELVSABOTAGE - SVAR FRA NINKA:

  Smukke piger. Vi saboterer os selv for at mærke os selv. det lyder ulogisk, men hvad er mere farligt, end at opleve smerte?
  DET ER DET INTET AT MÆRKE - AT BLIVE IGNORERET.

  Menneskebørn og dyrebørn dør i naturen hvis de bliver ignorereret. Eller de bliver handicappede uden opmærksomhed fra mor. bare tænk på de rumænske børnehjems-børn. dem, som fik en lille smule kærtegn, overlevede og klarede sig.

  Din selvsabotage er en GAVE. det er OPMÆRKSOMHED, du giver dig selv. det er negativ opmærksomhed, men det holder dig i live. Nu kan du møske bare mærke, at det er på tide at skifte denne negative opmærksomhed ud med positiv opmærksomhed.

  Det er det, vi gør på Detox Dig Smuk - mine online Detox Hold. Som er åbent for optagelse nu. her heler du og afkoder dit personlige selvsabotagemønster. Du kan se annoncer for forløbet her til højre for bloggen.

  Jeg uddanner også mentorer sammen med min mentor fra USA, JP sears i at afkode og frigøre dig fra et livslangt selv-sabotage mønster. Og disse coaches kan man booke snart via min hjemmeside . Eller ved at følge med på facebook, hvor vi er ved at oprette en gruppe for mentorer, som man kan booke os igennem...

  Knus

  Ninka
 13. Lærke Rasmussen på 04.06.2014
  Hej skønne Ninka-væsen.
  Hver gang jeg endelig er begyndt at kunne se lidt positive resultater - altså når jeg fx har fået spist grøntsager og har droppet sukkeret nogle dage, så min hud er blevet mere fin og med glød (har problemhud), SÅ saboterer jeg det, og kaster mig over chokolade og blandselv-slik. Også selvom jeg faktisk ikke har lyst på pågældende tidspunkt. Det er som om at det bare hurtigst muligt skal ødelægges. Det skal siges at jeg hele min barndom lagde øre til min lillebrors "du er grim, Lærke" (han har Tourette). Er det den der med at man kan være bange for sin egen storhed - i dette tilfælde skønhed? Eller hvad tænker du? På trods af at jeg i mange år, efterhånden, har interesseret mig for sundhed og detoxkost, så er jeg ikke for alvor kommet i gang med det endnu, pga. dette selvsabotagemønster, og har stadig dage hvor jeg lever af chips og slik. Jeg tager heller ikke mine mange kosttilskud. Vil meget gerne høre dit input. Tak for en dejlig autentisk og inspirerende video.
 14. Jeanette wibe på 04.06.2014
  Ja hvor kan jeg kende det ..3 mdr med sund kost ,træning vægttab guud hvor jeg elsker det der ryger kilo nyt tøj følelsen af at være kvinde med stort K ..men så sker det lige pludselig hader mig selv , spiser spiser vild med alt junk . kilo på .. Jeg fed , grim , udulig en fiasko ..selv destruktiv indtil næste gang jeg starter sund liv stil ..Mit liv er en ruche bane og opslidende ..Puuuha
 15. Camilla Qwist på 04.06.2014
  Tænker at mit selv sabotage mønster er:
  At spise sukker
  Sove for lidt
  Kommer ud af træningsrytme
  Undgå at fx lave yoga regelmæssigt selvom jeg ved det er godt for mig...
  Hvor får man indkredset hvad der er ens mønster, og hvilken smerte det beskytter en imod?, og hvad kan der så gøres ved det?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.