Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Derfor er kolde bade verdens bedste detox slanketip

Her er en af de gode ting, skønheds-industrien har forstået. De klinikker, der tilbyder at fryse fedt væk, har fat i en metode, der virker.

Fordi kulde og fedt-forbrændings-hormonet leptin er gode venner. Men du kan gøre det selv. Gratis. Jeg viser dig hvordan i denne video.

Kommentarer (17)

 1. Lise-Lotte Jørgensen på 06.09.2017
  Hej Ninka
  En vegetar spiser ikke kød og fisk intet fra dyr.Du har overhovedet ikke forstand på hvad en veganer/vegetar spiser og jeg er ikke enig med dig i at man bliver komplet idiot af at være det det har du ikke forstand på.Du ved ikke alt.Jeg er selv vegetar og er ved at tabe mig + at jeg holder mig i form det skal man og det siger sundhedsstyrelsen også.Jeg løber og dyrker yoga og man får det rigtig godt med sig selv når man træner og samtidig bliver smidig.Hvad med jeres fitness bog i sin tid var det bare et flop og er Melvin og Bertram holdt op med at motionere?
  Jeg vejer 57 kg og skal tabe mig og ned på 50 kg og det skal jeg nok komme + holde vægten.Min højde er 160 og jeg er spinkel bygget.Desuden er jeg ved at finde frem til min egen mad filosofi og det er lidt yoghurt om morgen og ikke noget mad resten af dagen også lidt proteindrikke i løbet af ugen at man skal spise en masse mad er noget fup jeg kan sagtens leve sådan.hilsen lise-lotte
 2. Laila på 04.08.2016
  Hei Ninka,
  Et spørsmål ifht vinterbad. Jeg elsker det da det gir meg en energi boost. Men jeg har lest at det er høy fare for å få krampe og jeg bader alltid aleine av praktiske grunner for at jeg skal kunne få det inn i hverdagen. når jeg leste om krampene så sluttet jeg å bade. Men noen sa at hvis man starter om sommeren og så fortsetter så er det ok ... Har du noe kunnskap ifht dette?
 3. Kathrine Graakjær på 17.11.2015
  Hej Ninka (-:

  Jubiii hvor jeg bare glæder mig til d. 18/1 :-)

  Jeg tænkte på... mht iskolde bade, vil det så være ligeså effektivt at skrue helt op for den kolde bruser?? jeg har ikke umiddelbart adgang til at bade i havet særligt ofte (-:

  Knus herfra
 4. Anonym Igen på 03.04.2015
  Det står da enhver frit, om man vil være anonym på din blog eller. Fej da lige for egen dør når du hænger nogen ud . Du har da selv i sin tid sendt fup fidus millionøsemetoder og sexloveandhappiness kurser ud på nettet.
 5. Måske det sidste ord i den sag på 21.02.2015
  Tjae…..du har egentlig svaret meget fint på det hele. Venligt og sagligt og udfra det der virker sandt for dig. Jeg har ikke mere at sige. Der er nogle ting jeg ikke er enig i og sandt nok ikke bør bruge mere tid på. God vind du gamle ;-)
 6. Ninka Mauritson på 20.02.2015
  Kære Christina Lund
  Jeg kan godt se, at det er dig, der skriver antydninger om mit udseendes kunstighed fra dine falske profiler, som du gør på alle sociale medier.

  Jeg synes, det er så trist, at din jalousi stadig styrer dig. Og at du er så besat af mig.
  Jeg vælger at tage det som en kompliment.
  Dog med en bekymring.
  Alt, hvad du sender ud i verden ( good or bad) skal du jo selv modtage.

  Mange varme tanker.

  Ninka
 7. Ninka Mauritson på 20.02.2015
  Kære stadig anonym

  Hvor er det fedt, du minder mig om, at det luge præcis er det, jeg er. Søgende. Altid i udvikling. Altid på jagt efter ny viden, nye detox teknikker, gammel viden der kan bruges til at hjælpe andre. Det er min ydmyge tilgang til sundhed og har været det siden jeg droppede journalistfaget for mange år siden.


  Jeg sagde nej tak til Tara og Indra fordi de er ved at starte en kirke. Det er ikke noget for mig. I den kirke er Indra den religiøse leder.

  Jeg sagde nej tak til dem, fordi de ville have jeg skulle gå i det samme tøj som dem, danse de samme danse som dem og kun måtte spise frugt og lidt grøntsager, hvis jeg skulle være sund. Jeg følte mig slet ikke hjemme i det. Og vendte hjem for at fortsætte med at videreudvikle mit eget succesfulde kursus, der intet har med det Tara og indra laver at gøre. Jeg har arbejdet med detox i 9 år.


  Jeg er søgende og formidler splinterny ( researcher 3 timer hver uge) viden og urgammel visdom på en måde, som travle kvinder kan forstå.

  Tak for dit input. Jeg tror der er en vej og en formidler for alle.
  Nyd dine formidlere i stedet for at græmmes over mig.
  Det er mere livgivende.

  Knus

  Ninka

  Gua sha er en oldgammel kinesisk detox teknik.
  Bonging er indisk Ayur Veda.

  Vegetarmad ( jeg spiser kød og fisk og der er både kød og grønt i mine protokoller)
  Vinterbader har jeg været også før jeg mødte Tara.

  Startede på mine detox retreats . Og Tara er næppe den eneste vinterbader i verden jeg kan lade mig inspirere af.


  Jeg
 8. Stadig anonym Loveisall på 28.01.2015
  fulvic acid
  spise vegetarisk (og ikke de store mængder kød, du altid før anbefalede)
  guasha
  bonging
  vinterbadning
  Altsammen direkte "inspireret"
  (Tara vinterbader meget ofte til din orientering.)

  "trosretning" er vist at overdrive.

  Egentlig irretere det mig bare,at du prøver at fremstå som om du har det vise svar på alt, men i virkeligheden stadig er søgende og i udvikling selv, og ændre dit system hele tiden.

  Du sælger et produkt, der ikke er færdigt.


 9. Hanne S på 25.01.2015
  Hej Ninka
  Hvilken slags implantater har du fået lagt ind. Er det saltvand når man er kernesund.
 10. Maria C. Jensen på 22.01.2015
  Hej Ninka,

  Fantastisk tip.

  Tænkte på, at dit udseende har forandret sig en del over det seneste år. Bruger du botox og/eller Restylane?

  Hvis, ja hvad anbefalet du i forhold til minimal forgiftning og anti rynkebehandling?

  Mvh. Maria
 11. Mette Ibsen på 21.01.2015
  Har du ikke fået noget i læberne, Ninka? :)
 12. ninka mauritson på 20.01.2015
  Kære Valentina og Lene

  Jeg vinterbader næsten hver dag :-)
  Leptin er et skønt hormon at have balance i på mange andre måder. Og der er min erfaring, at kroppen kun taber sig, hvis den har brug for det. Hvis du ikke har brug for at tabe dig, kan du vinterbade for endorfinernes og immunforsvarets skyld :-)

  KNUS

  Ninka
 13. ninka mauritson på 20.01.2015
  Kære anonyme
  Hvis du har modet til at stå frem med din kritik med dit ægte navn og ansigt, vil jeg gerne svare på den. Selvom den er usand.


  Jeg fortæller gerne, hvorfor jeg ikke samarbejder med dem her. Men det tror jeg - hvis du spørger dem selv - at de gerne vil have sig frabedt. Det har noget med deres trosretning at gøre.

  Det eneste, jeg siger, som de også taler om, er de indiske og kinesiske gua sha teknikker til fjernelse af appelsinhud. Som hverken Indra, Tara eller jeg kan tage æren for. De er mange hundrede år gamle...

  Leptin og vinterbad ved de vist ikke så meget om. Jeg har i hvert fald aldrig hørt dem tale om det. hvis man vil læse mere om det, er det på www.jackkruse.com

  Der er intet af det, tara og Indra ellers arbejder med, der har noget med mit arbejde at gøre.

  Knus og op med humøret. Der er plads til alle. I bund og grund er vi vel alle på samme mission: At gøre verden smukkere, sundere og bedre. Og i den proces er der ikke plads til misundelse eller fingre, der peger.

  Ninka
 14. Anonym Autentisk på 18.01.2015
  Utroligt så meget du stjæler ideer fra Indra og Tara, selvom du "ikke troede på dem".
 15. Valentina Madsen på 15.01.2015
  Hej Ninka. Skal jeg aktivere fedtforbrandingshormon, hvis jeg vejer 54 kg og er 165 cm høj? Har ikke lyst til at tabe mig:-).
 16. Ninka Mauritson på 15.01.2015
  Hej Lene. Ja han er fantastisk. Elsker ham. Han er dog meget nørdet i sin tilgang. Jeg bader hver dag, hvis det kan lade sig gøre.
 17. Lene Baggesgaard på 15.01.2015
  Søde Ninka

  Jeg læste en artikel af Jack Kruse for et par måneder siden og har et stykke tid nu taget tilløb til at blive vinterbader. Hvor ofte hopper du i havet? Og tak for dine altid inspirerende videoer.

  Stort knus fra
  Lene

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.