Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Den gamle Ninka og den nye

Jonas er død. Det er Melvins marsvin. Han fik erantis med i papkassen på den sidste rejse. Og det var så det. Lige da vi fortalte Melvin det, sagde han: "det første jeg tænkte var FUCK. Så har Mette ingen mand mere." Mette er hende, jeg sidder her på billedet med. Min ældste og bedste veninde fra Journalisthøjskolen. Og det er hendes mand, marsvinet er opkaldt efter.

Jeg er glad for, at det er den pelsklædte Jonas, der sagde verden ret farvel. Og jeg er glad for, at det er en stærk og stadig godt gift Mette, der er ved min side og støtter mig, når jeg tager afsked med noget. Og giver mig et spark i røven, når jeg bliver for radikal. Afskeden handler om den side af mig, der står model til hvad som helst med et smil på læben. "For radikal" handler om min trang til fuldstændig at afskrive min fortid. Måske kan du bruge mine nye erkendelser lige der, hvor du er nu.

Respekt, fortid og nutid

"Hvad sker der med den altfavnende, evigt forstående nye yogi-version af dig, der rummer alt og alle", sagde Mette for nyligt til mig og fortsatte: "Jeg ved godt, at du har røget, drukket og spist  dig sønder og sammen i din fortid. Men der var også mange fede ting ved dig, som vi, der kender dig elskede dig for. Din humor. Din vildskab. Din rå facon. Det var altså ikke lort, det hele."

Shit. Hun havde ret. I min iver efter at proceslede og forstå og rumme alt og min trang til at komme videre efter 33 år med VIRKELIG usund livsstil, havde jeg helt glemt, at der også var GODE ting ved den Ninka, der drak rødvin hver aften, røg smøger og satte folk på plads med en enkelt sætning. Ikke forstået på den måde, at jeg gider at drikke, ryge og gå i byen hver weekend. Men gadedrengen, hip-hop tøsen og den rå journalist skal fandme også have sin plads min nye verden. Jeg har sådan en fornemmelse af at være kommet ud på den anden side og helt forlegen byde en gammel ven indenfor igen.

Tre dage senere kommer en anden veninde forbi og siger: "Måske skulle du tænke over, hvorfor det er ok med dig at lægge ryg til alle mulige uhyrlige kommentarer om din person på din egen blog? Der er sgu ingen andre, der ikke har en moderator til at sortere i det værste." sagde hun. Og jeg sagde: "Er det ikke censur?" Hvortil hun svarede: "Er det censur at have nogle grænser for, hvad du vil lægge ryg til? Nogle af de kommentarer, du får på din blog, ville du aldrig finde dig i at få i det virkelige liv. Du vile vende dig om og gå." Hun havde også ret. den gamle Ninka ville aldrig have fundet sig i det. Og selvom den gamle Ninkas metoder måske ikke ligefrem skal på banen igen, skal hun måske til at få sig lidt selvrespekt in the hood.

Bloggen, moderator og Clint Eastwood

Så en sen aften forleden sagde jeg til min italiano-agtige kæreste, at jeg egentlig tror, jeg er nået til et punkt, hvor jeg ikke gider blive kaldt ulækker, grisk, ukærlig og alle mulige andre ting, som jeg for det første aldrig ville tage imod med et smil i virkeligheden og for det andet regnede med, at de færreste ville have modet til at kalde mig "in my face". Den blog han skrev som min italiano-beskytter i minutterne efter bar præg af, at han i virkeligheden er Clint Eastwood indeni. Og når der er nogen, der er efter hans kone, har han lyst til at handle, som han ville have gjort. Med det in mente, er hans blog meget tilforladelig, synes jeg.

Men vil vi udøve censur? Nej, selvfølgelig ikke. Saglig kritik, undren og egne holdninger er altid velkomne. Vi kan kun invitere til, at de bliver skrevet med nysgerrighed og uden fordømmelse. Det har jeg savnet lidt på det sidste.

Vil vi, som noget nyt, moderere bloggen, så de mest ondskabsfulde og nedgørende kommentarer bliver afvist ved døren? Ja, det vil vi nok gøre.

Det er ikke mere dramatisk, end den simple udvælgelsesproces, der foregår i enhver menneskelig relation. Det her er en blog, som er skabt for at støtte de mennesker, der er nysgerrige på livsstilen, og som savner inspiration og støtte. Der er masser af andre steder at gå hen og skrive personlige, nedgørende kommentarer. Det rører mig ikke en fjer. Jeg kan foreslå www.eb.dk, hvor tonen er lige i skabet til den slags kommunikation.

Der er bloggere, der har mistet lysten til at skrive herinde, fordi en lille gruppe mennesker sidder klar ved tasterne med negative, nedgørende, personlige kommentarer. Det vil jeg gerne beskytte mine bloggere og mig selv imod. 

Bloggen er en dagbog, hvor bloggere skriver om deres erfaring med den kernesunde livsstil, maden, omgivelserne, tankerne, fælderne. Vi udveksler opskrifter, gode råd og tips.

Det er skønt, at så mange kommenterer på indlæggene. Og sådan skal det være. Også fra mennesker, der ikke er enige. For sådan er det også ude i den virkelige verden. Så hvordan skal tonen være herinde? Egentlig som i den virkelige verden. Overvej, inden du trykker på "send", hvordan du ville formulere dig, hvis du så personen, du kommenterer, i øjnene.

Inde på debatten, debatterer vi med hinanden, udveksler opskrifter og mere intime tanker.

Morten og jeg vil også fremover debattere live og svare på spørgsmål en gang om måneden i en live-chat med vores klub-medlemmer. Har du personlige spørgsmål til os om livsstilen, kosten, din vægt, følelser og andet, er du mere end velkommen til at stille dem der. Vi glæder os helt vildt til at være i kontakt med jer hver måned. Vi holder en lille pause fra foredragene, men savner den personlige dialog.

Hav en god uge (eller to)

Jeg tager til USA på konference for at få den nyeste viden om epidemien af autisme, ADHD, allergier og astma. Det er en 4-dages konference, som jeg glæder mig helt vildt til at dele al den nye viden fra med jer herhjemme.

Se mere om konferencen: www.defeatautismnow.com

Ps: Melvin er blomstret helt vildt op efter keleringen i Norge (hvor han fik fjernet kviksølv). Er det ikke vildt?

Knus

Ninka

 

 

 

 

 

Kommentarer (26)

  1. Anna Møller på 13.04.2009
    Kæreste Ninka

    Det du beskriver i denne blog, rammer mig ganske godt:-)

    Siden jeg gik i gang med min egen udvikling, har jeg nemlig også lagt den gamle Anna lidt for meget på hylden.

    Jeg tror at det er en bivirkning. Jeg er blevet så \'pæn\' og blød i kanten at jeg til tider savner den gamle Anna ret meget.

    For der var også noget godt i den kvinde jeg var en gang, på trods af ædeflip, sultekure og alt for meget alkohol.
    Selvfølgelig har jeg også taget noget af hende med mig i mit nye liv, for hvad jeg en gang var, har gjort mig til den jeg er i dag;-)

    Men den fanden i voldskhed, som jeg runnede ganske meget af tidligere, og somjeg faktisk holdt af, har jeg ikke taget med mig... Og det ærger jeg mig faktisk over.

    For det var den del af mig, der var god til at give den gas, til at have det sjovt (på den knap så pæne måde). Det betyder ikke at jeg, for at få det tilbage, skal til at fylde mig med skidt og møg igen og vælte mig i et ukendt antal af mænd;-)

    Det betyder i virkeligheden nok bare at jeg skal slappe lidt af, i forhold til verden generelt og holde op med at tage mig selv så forbandet alvorligt:-)

    Så tak for det du deler og tak for dig!


    Jeg har tænkt rigtig meget over Mortens blog og alle de svar den har fået.

    Jeg synes i virkeligheden at det er et godt tiltag og jeg tænkte at jeg ville sende dig/Jer denne tanke:

    I rigtig mange fora, rundt om på nettet, er der et sæt retningslinjer for brugen.
    Kunne det ikke være en idé at I havde et sådan, som beskriver hvad der ikke er acceptabelt på bloggen. Så ved alle fra starten hvad de går ind til.

    Jeg oplever Jeres tiltag som en helt naturlig proces, det er Jeres blog, Jeres levevej, og Jeres \'baby\', og det er noget der stadig er under udvikling (=processen). Hvorfor jeg også tænker at I også hele tiden opdager nye grænser, nye muligheder osv.


    Jeg kan mærke at jeg må slutte for nu, selv om jeg kunne skrive lidt mere. Men det har været en travl påskeferie og nu er jeg super træt.

    Så jeg sender kærlighed ud til alle og ønsket om en god nats søvn.


    alt det bedste

    Anna
  2. Anja Granum på 13.04.2009
    Tak Luise ;o)
  3. Tina Jensen på 13.04.2009
    Til alle I, der er sure over at bloggen vil blive "modereret":

    Læg mærke til at Ninka også modererer sig selv, når hun ind imellem går og bliver ukonstruktiv, negativ og ukærlig. Det var der jo sidste forår et super eksempel på, da den ret ukærlige og nedladende blog, hvori hun opstiller en "skønhedskonkurrence" mellem Thorbjørg og Arne Astrup, pludselig forsvandt. Det er et positivt træk at man i det mindste i bagklogskabens lys kan se, når man ikke selv lever op til idealerne.
    Jeg regner med at hun efterhånden vil moderere en væsentlig del af sin blogaktivitet væk (ihvertfald fra den almindelig tilgængelige del) når hun ikke længere selv vil komme med ukonstruktive udfald mod sundhedsfaglige modstandere.
    Og når det på den måde er lige for alle, er det vel egentligt rimeligt nok med en smule censur?

    Masser af positive tanker fra Tina


  4. Luise . på 13.04.2009
    Hej Anja!
    Thorbjörg skriver om en drikke tarmudrensning med epsomsalt i februar nummeret af Fit living. Ud fra det jeg kan læse og se på billedet i artiklen at det er det samme.

    4 tsk. epsomsalt
    1,5 dl lunkent vand sammen med
    2 spsk koldpresset olivenolie
    2 spsk friskpresset citronsaft

    "Bland ingredienserne i et stort glas vand og drik det på tom mave, drik et stort glas vand mere og hold dig i nærheden af et toilet."

    Læs mere på: www.colonic.dk

    Karina! -dit indlæg fik mig til at smile :))
  5. Luise . på 13.04.2009
    Sådan Ninka!! Armene over hovedet;))
    Jeg er enorm glad for jeres beslutning!
    Jeg har været undrerne overfor al den negative energi og alle de ubehøvlede kommentarer som jeg desuden synes har været langt over stregen... Og i virkeligheden har jeg ikke formået at forstå hvad de skulle her...

    Denne blog har altid været åben for debat, idéer, inspiration og udveksling af holdninger m.m. og det bliver den ved med, bare uden fordømmende, negative, trodsige og surer kommentarer, fantastisk! Tak!!
  6. Anja Granum på 13.04.2009
    Hej,
    Er der nogen der har prøvet at udrense med Epsom salt ved at drikke det? Og hvis ja, er det da samme slags Epsom salt som man bader i?? Og hvad er fordelingen af salt og af vand? På forhånd tak.
    Hilsner Anja
  7. Camilla Buus Nørhave på 13.04.2009
    Sikke et super initiativ - at fjerne de spydige ikke konstruktive kommen"tanter" - om jeg må være så fri.
    For de er da inaverende og driver energi ud af enhver - de hører ikke til i et forum, hvor vi netop kommer for at hente energi og fantatisk inspiration.

    Jeg tror at deres forsvinden vil bringe mig og flere på banen - nu kan vi være med uden at blive godt gal i skralden og træt af dem.
    Jeg vil også langt hellere møde dem face to face. (puha det var lige en bøvs der kom tværs :-)

    Jeg håber også at det vil bringe jer Ninka & skønne familie mere energi - for om nogen fortjener I det.

    Jeg sidder her ved computeren og glæder mig til onsdag, hvor web-holdet starter - ihh det er da herligt blot at sidde her og fyldes med glæde og inspiration.

    De varmeste forårsknus Camilla (Camp 08)

  8. Lotte Jørgensen på 13.04.2009
    Tak for en tankevækkende blog.Jeg synes heller ikke at der skal være for meget negativitet herinde på bloggen.Jeg forstår godt Ninka og Morten..Jeg har fulgt Melani og Lis + Søren og Carina på bloggen og synes at de har været vildt inspirende..Angående Søren og Carina så synes jeg at det er et super Rejseberau de har fået stablet på benene for os allergiker.
    Knus
    Lotte
  9. anja christensen på 13.04.2009
    om man er rigtig kernesund afgør man vel kun selv :-)
    Jeg synes stadigvæk man kan få gode råd på bloggen, der har ikke været så meget af det for nylig, men det tror jeg skyldes dels al den negative stemning der har været, samt at hjemmesiden har været under stor forandring.
    Jeg synes kun dete r fair at man skal betale for at være medlem af klubben, hvor man får deciderede madplaner osv.

    god mandag til alle,
    Anja
  10. Annika Dahl på 13.04.2009
    Kære Lykke!
    Det er fantastisk dejligt at høre det fra andre. For det er hårdt at være kernesund, at komme ud i verden og forsvare sine spisevaner, som ikke bare er spisevaner, men ens liv. Bloggen har altid været et sted man fik fornyet energi og gåpåmod, og alle de ting du nævnte.
    De ting har man brug for, og nu skal man batale mange penge for at få dem.
    Det er lidt en udnyttelse, eller det føles som udnyttelse. Det gør mig ked af det. Som En nævnte, lidt groft, så er det kult agtigt. Skal man være medlem af en klub for at være rigtig kernesund nu?
  11. Karina Lundberg på 13.04.2009
    Kære Ninka

    Jeg har siddet og funderet over dit indlæg og kommer i tanker om noget, der gør mig glad og smilende.
    Jeg føler for tiden et stort behov for at udvikle mig og mit liv og prøver at finde en ny mere positiv og tilfredsstillende vej for mig.
    I den forbindelse har jeg været omkring Debbie Fords "ast lys over skyggen" og deltaget på hendes seneste workshop i Kbh. Hendes udgangspunkt er at vi alle er født med alle egenskaber men at vi undertrykker nogle af dem fordi vi gennem vores opvækst lærer at de er uønskede eller ikke acceptable. På den måde har de fleste af os lært at vi skal skamme os over f.eks vores griskhed og vores egoisme. Når vi har svært ved at være med tingene selv projicerer vi det ud på andre og reagerer kraftigt når vi genkender det, og indtil vi accepterer og integrerer det som en del af vores personlighed, vil det blive ved at dukke op og provokere os.
    Og så er det jeg tænker, hvad er det med griskhed der er så skamfuldt? Hvis ikke vi var griske eller begærlige var der ingen udvikling. Ingen af os ville stræbe efter at få et mere tilfredsstillende liv, det være sig penge, sundhed eller kærlighed. Det er i vores natur at ville have mere, større og bedre, så hurra for griskheden! På samme måde er det muligt at finde det positive i at være egoistisk, ukærlig, hadefuld og misundelig og derved få nemmere ved at acceptere og integrere de dele af os selv, så vi kan slippe frustrationen over at besidde de egenskaber vi opfatter som negative og derved blive frie.
    Det betyder ikke at man skal finde sig i det hele og vende den anden kind til, snarere at skabe balance mellem det gode og dårlige, det rå og blide, det sunde og usunde. Fordi det kræver den ene for at kende den anden.

    Tak for inspirationen!

    Mvh Karina
  12. Lykke Sommer på 13.04.2009
    Kære Annika.

    Netop en kommentar som din skrev jeg i går.
    Udelukkende om dét.
    Jeg skrev at jeg savnede bloggere som Melanie, Lis, Anja og -hvad hed hun nu, hende den studerende med alle de lækre opskrifter.. - de havde altid utrolig meget positivt, sjovt og givende at fortælle. Samt en masse tips til fx madpakker, indkøbssteder, opskrifter mm.
    Men den kommentar blev bortcensureret - spørg mig ikke hvorfor??
    Dog vil jeg bare sige at "ja" - jeg er fuldkommen enig, siden er ændret, personligheden er ændret og det er ærgeligt at man hele tiden bliver henvist til en klub, som man skal betale for, hvis man vil vide mere !
    Dette havde jeg dog også "brokket" mig over, allerede da Ninka og Morten lagde en advarsel/spørgeundersøgelse el hvad det var ud på forsiden vedr dette.

    Men igen - hvis man ikke er tilfreds, kan man jo bare lade være med at komme her...
    Jeg synes dog, jeg har brug for at komme her for at se om der skulle være tips, råd mm - da det kan være ret svært at leve som Kernesund ude i "verden" ellers....
  13. Helena Nielsen på 13.04.2009
    Enig med Inger! Det ville være meget mere interessant og oprigtigt, hvis i gad at svare/forsvare/reagere/argumentere/osv. Cencur er stadig noget øv!
  14. Sabine Brandt på 13.04.2009
    Kommentar til Inger Andreasen: Lad nu være med at stille alting op så sort/hvidt. Det er jo ikke sådan med den tankegang, at der bliver kvitteret ved kasse 1 hvis man tænker en ondskabsfuld tanke om andre f.eks., og dermed får den samme tanke tilbage i hovedet andetsteds fra. Hovedbudskabet er jo, at hvis du skifter til en positiv livsindstilling, vil du pludselig få øje på så mange flere positive ting i dit liv, som måske har været der hele tiden, men før, oplsugt i din pessimisme, fik du ikke øje på dem.
    Prøv, og du vil se hvad jeg, og Ninka, mener, når vi siger, at det du sender ud, får du tilbage igen.
    God mandag.
    Mvh. Sabine
  15. Inger Andreasen på 13.04.2009
    Ps.
    Jeg synes kun at det er positivt, der skal være plads til alle slags følelser også vrede det er den man bruger til at sætte grænser med.
    Det er det jeg før har nævt som en kunstig positiv "ånd" herinde det er som om alle naturlige følelser og reaktioner skal holdes nede.
    Men hvorfor ikke sige fra her på bloggen og svare det i tænker og føler, det synes jeg ville være meget mere interessant og ærligt, frem for at fjerne indlæg.
    Vh Inger
  16. Inger Andreasen på 13.04.2009
    Ninka
    Du plejer at sige og tro på at det man sender ud er det man for tilbage!
    Har din "tro" ændret sig eller hvordan får du det til at hænge sammen, med det du siger nu.
    Vh Inger
  17. Tilde Mohr på 13.04.2009
    Et meget sigende billede.
    Siger mere end mange ord.
  18. Annika Dahl på 13.04.2009
    Engang kunne man komme ind på bloggen og læse om helse tips, dejlige indput om en sundere livstil, inspirerende ting.

    Jeg syntes det hele er faldet ned i et stort sort hul. Nu kommer der infoblogs, og vage beretninger om dit og dat. Man får halve fortællinger og bliver henvist til klubben der koster kassen! Jeg syntes at rummet, om en sund livstil på godt og ondt, som engang var her inde, er forsvundet. Forsvundet til fordel til fortællinger om at nu skal vi der hen og nu sker der det.
    Og det er ikke fordi folk ikke er ærlige.

    Er der nogen der vil følge mig i at det ikke er det samme mere? Hver gang jeg er på computeren skal jeg lige tjekke bloggen ud før noget andet, for at høre om der er sket noget nyt spændende, men i måneder nu, har det været i håbet, men mødt med en skuffelse.

    Tilliden er der ikke længere og der er blevet lagt en distance, fra Ninkas og Mortens side. Sikkert ikke en bevidst en.

    Tingene er blevet indviklede, og det kernesunde som jeg nikkede genkendelse til, er ligesom anderledes nu. Jeg tror jeg skal vindes tilbage igen, kan nogen blive det uden at betale 89 kroner?
  19. Tina Vang på 13.04.2009
    Kæreste Ninka !

    Som jeg skrev i et længere indlæg på Mortens seneste blog, så glæder jeres nye tiltag herinde mig helt utroligt meget. Selvfølgelig skal man ikke stå model til hvad som helst, og som jeg også skrev i det andet indlæg - "Ordet skaber det, det nævner", som Grundtvig så klogt har udtrykt det.

    Hav en fantastisk tur til USA - og tillykke med de positive resultater med Melvin.

    Masser af knus og kærlige tanker
    Tina
  20. Tine Lange på 13.04.2009
    Ninka, kan du ikke fortælle hvordan Keleringen foregår?

    Tine
  21. stina sandström på 13.04.2009
    hej igen min enter knap er i stykker derfor står det hele lidt overvældende tæt i første kommentar. jeg håber du/i orker at læse det alligevel. kærlig hilsen stina
  22. stina sandström på 13.04.2009
    Hej ninka jeg følte mig godt nok ramt da jeg læste om det med din altfavnende og yogi agtige personlighed. jeg selv er hoppet lidt(meget) fra min sunde livstil i en periode fordi at jeg simpelthen kom til at overgøre det hele..(jeg er en ret ekstrem personlighed som oftes kommer til at overgøre selv de bedste ting)jeg levede i mange måneder som en slags yogi personlighed som var evigt(og lidt kvalmende) forstående selv når jeg ikke var det inderst inde..men jeg syndes selv at det burde jeg være så jeg kvalte mine sande tanker..jeg smilede hele tiden (men fordi det ikke altid var ægte kom jeg til at se sådan lidt syg ud) med evigt rank ryg og altid overskud til at lytte,give osv...Men så begyndte det hele at skride.. jeg mistede livsglæden og begyndte at udvikle spiseforstyrrelses agtige dendenser(uden dog at have det) jeg opdagede det og jeg opdagede at jeg kvalte mig selv med en million regler (kontrol kontrol kontrol).. jeg lavede ikke plads til glæde,humor eller spontanitet...jeg var evigt zen agtig i min fremtoning og også en smule(rigtig meget) hellig og ret fordømmende når andre ikke levede som jeg gjorde.. jeg kørte mig selv så ufattelig hårdt med kost og fysisk træning hver evigt eneste dag at jeg til sidst udviklede en slags tvangs tanke om at hvis ikke jeg spise sådan og sådan og trænede sådan og sådan så ville der ske noget skidt med mit liv.. det var en underlig fornemmelse at noget som havde været så ufatteligt godt for mig til at starte med pludselig blev til noget som langsomt ødelagde mig. jeg udviklede igen angst...holdt op med at spise fordi jeg blev mere og mere kritisk nærmest hysterisk med hvad jeg puttede i mig og fordi jeg ikke egentlig havde råd til det som jeg vidste var godt for mig så kvittede jeg det hele.. da jeg opdagede efter rigtig god snak med min kæreste hvad jeg havde rodet mig ud i, begyndte jeg at slippe tøjlerne.. begyndte at tillade mig selv de usunde ting simpelthen for at vise mig selv at verden ikke går under fordi jeg spiser sukker eller junkfood osv. jeg stoppede min træning.. og har ikke taget hensyn til mad eller træning i snart en måned... og nu får jeg ikke angst længere når jeg gør noget som ikke er fornuftigt længere.. jeg griner igen.. jeg har ovenikøbet fået kærlighed og passion ind i mit liv igen med min dejlige kæreste.. jeg skal stadig passe på.. men jeg begynder at få overskud igen..har brugt tiden på at lave havearbejde istedet.. og lege med min hund... jeg har været ufatteligt egocentreret de sidste halve år.. gad faktisk kun dem som ville leve som jeg.. og det syndes jeg ikke er i orden. men jeg hjernevaskede fuldstændig mig selv(vidste faktisk ikke det var muligt at gøre det selv) og hund og kæreste blev skubbet ud på siden fordi de endten var i vejen eller mindede mig om noget virkelighed måske? jeg vil gerne igang igen med at leve sundt igen.. og også gerne dyrke noget fysisk. men der skal være balance i det så jeg ikke blir til en dårlig version af mig selv.. det skulle jo meget gerne gøre mig bedre. jeg tror jeg venter lidt med at ændre mit liv indtil jeg har fundet jordforbindelse helt igen ;) jeg havde sådan lyst til at dele min oplevelse herinde med jer selvom jeg ikke levede kernesundt 100 % men jeg levede uden mælk og sukker. og minimerede diverse andre ting (til sidst alt) tak fordi jeg kan dele mine tanker og oplevelser herinde med jer. og tak ninka fordi du atter igen deler dine ærlige tanker og gir plads til selverkendelse og selvrespekt :) kærlig hilsen stina
  23. Mette Foged på 13.04.2009
    Klap klap klap!! Et stort bifald fra mig.. Det er så rigtigt skrevet og en stor fælde ved alt dette internettet og diverse forumsider osv er at vi glemmer at tænke os om når vi skriver noget . Det er så let at skrive en kommentar -man får hurtigt tingene sagt uden at skulle stå til regnskab for dem. Ting som vi aldrig ville kunne få sagt i face-to-face men som så let ryger ud gennem tasterne.
    Jeg har også tit undret mig over de negative kommentarer osv -det er jo trods alt kun en blog det her. Et sted hvor bloggerne på inspirende måder skriver om deres liv, deres problemer og ikke mindst glæder. På andre private blogs rundt omkring oplever jeg aldrig de fjendtlige toner som man ser her. Og hvis man kigger sig lidt nøjere omkring så står der faktisk på mange andre forum osv at stødende kommentarer fjernes..
    Mange venlige hilsner
    Mette
  24. anja christensen på 13.04.2009
    Kære Ninka!
    Tak fordi du er den du er, den du udvikler dig til og fordi du deler med os :-)

    knus
    Anja
  25. Barbara Bøttern på 13.04.2009
    Hej Ninka
    Fedt at du der kommet til den erkendelse ift. bloggen. Godt for dig. Jeg har tit tænkt over, at du måtte være fantastisk stærk, at kunne/ville stå model til nogle af de kommentarer der er kommet på bloggen. God pointe du har mht. at lige trække vejret inden der trykkes på send!
    Personligt kan jeg godt undvære de personrettede, negative kommentarer, der ikke tjener noget formål.

    Mange hilsner

    Barbara
  26. Line Jensen på 13.04.2009
    Ninka!

    Du har sgu min respekt. Der er nok ikke nogen let løsning på hele den problematik med moderering af bloggen, men jeg tror jeg forstår hvor reaktionen kommer fra - både din, Mortens og de af os som var bekymrede over Mortens sidste blog. Så nu glæder jeg mig bare til at opleve at bloggene igen kommer til at handle om tips og tricks og støtte og forvirring og usikkerhed og alt muligt andet en folks kritik af "ernesund" som virksomhed og organisation!

    tak for en tankevækkende blog!
    Line

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.