Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Deller, forårshumør og videoer

Har I set historien om os? Om hvordan det hele startede med snot, et autistisk barn, hyperaktivitet, stress, fedme, depression.

Se videoen om Bertrams historie - som også er vores historie og et billede på, hvor langt mennesker kan komme med krop, sundhed og succes, hvis vi kæmper for det.

Se den her.

I morgen er det autisme-dag. Og jeg vil gerne fejre det med at dele håb ud til alle forældre med børn med Ndd, Torurette, 22q11, ADHD, Aspergers og lignende adfærd.

Da Bertram fik diagnosen, fik vi at vide, at det kun ville gå ned ad bakke.

TAK TIL GOOGLE! Hvis ikke internettet havde været der, ville jeg ikke have vidst bedre nu. Jeg fandt frem til tusindvis af forældre og læger, der hver eneste dag fik deres børn ud af autistisk eller hyperaktiv adfærd med gluten-mælkefri, kemifri kost, kosttilskud, udrensning og træning af kroppen.

Da besluttede jeg vi os for at gå i gang med det samme. Og det ændrede Bertram fuldstændig. Ligesom det ændrede hele familien.

Hvorfor? Fordi der bliver flere og flere og flere af disse børn. De har budskab med til os. Budskab om, at de giftstoffer og den mad, vi fylder os med, ødelægger os. Og de specielle børn er de første, der bliver syge af det. Vi andre er næste geled.

Så i anledning af autisme-dagen, så del dette håb ud til enhver du kender med et særligt barn.

Om få dage drager jeg til Atlanta for at få den nyeste viden fra professorer, læger og forældre, der har kæmpet for at disse børn verden over skal blive hjulpet af det etablerede system, der desværre lige nu ikke engang har opmærksomhed på kosten.

Se mere om konferencen på: www.defeatautismnow.com

Pyh - det måtte bare lige ud.

Kære venner - mine snotte-dage er ved at være ovre. Træningsbolden og løbetøjet er fundet frem igen.

Jeg er skal være klar til bade-tøjs-sæsonen.

Det har godt nok været en mega-udrensning, og det kan ses på min  krop, at jeg ikke har kunnet træne på grund af sygdom i 3 UGER! Det er for sindssygt.

Jeg overvejer om jeg skal fotografere min krop, så I kan se, hvor hurtigt DEN kan forfalde, når jeg ikke lever den kernesunde livsstil. Det er en gave at kigge på, og jeg elsker min krop, fordi den fortæller mig, hvad den synes om det. Og jeg glæder mig til at se mine muskler blive lange, spændstige og fine igen.

Kender du det?

Klar til at gøre noget ved det?

Så se mere om mit web-kurus, der gør dig "Sund, slank og selvkørende inden sommer" her

I weekenden har jeg live-kursus med de fantastiske kvinder på mit hjemmehold. Vi skal realisere vores vildeste drømme og komme i 100 % flow.

Jeg glæder mig.

Hav en fantastisk, smuk, solrig sommer.

Knus

Ninka (i forårshumør)

Kommentarer (17)

  1. Amalie kløverdal på 09.04.2009
    Hej med jer:)
    Jeg skriver fordi, jeg har mest tilfælles med holdningerne her på hjemmesiden, og vil gerne have besvaret et spørgsmål om Traumeel salven. Jeg har Acne på ryggen og vil meget gerne bekæmpe det så rent som muligt. Er der nogen af jer som ved om Traumeel salven kan klare det?
    Kender i andre produkter?

    På forhånd tak
  2. Merete T. på 06.04.2009
    Hej.
    Jeg har en kollega, som har svært ved at blive gravid. Hun har fået fjernet den ene ægstok og så har hun PCOS. Jeg lovede at prøve at finde ud af, hvad hun kan gøre, for at øge hendes muligheder for graviditet. Jeg mener nemlig, at jeg har læst et eller andet om det her på bloggen. Måske var det Kanonkuren, men hvis der er andre muligheder, så vil jeg gerne høre nærmere.
    En anden ting, så har jeg en anden kollega, som har et barn på 6-7 år, der er under udredning for autisme eller lignende, han har vist ikke nogen egentlig diagnose endnu. Jeg har rigtig længe haft megalyst til at fortælle om jeres metode, men man skal passe på ikke at blande sig for meget. Men for nylig var der en lejlighed til at nævne det, og jeg måtte gerne prøve at finde nogle artikler eller anden information omkring alternative måder at gribe det an på. Jeg ved, de vil få meget svært ved at komme ud af den livsstil, de har....bl.a. drikker moderen 1 l. cola hver dag + spiser romkager/stænger og og chokolade hver dag. Men nu vil jeg give dem alt det materiale, jeg kan finde, og så må de selv vurdere, om de vil kaste sig ud i det. Jeg har bl.a. det, der står i Kernesunds bog omkring autisme og så har jeg printet 2 indlæg på bloggen ud. Hvad kan der ellers henvises til? Føler virkelig, at de skal have alt det materiale og succeshistorier, jeg kan finde! Nu indeholder jeres mad/snackforslag meget med nødder, men moderen er allergisk overfor alle slags nødder + jordbær...så hun vil nok få et problem med at følge mange af jeres opskrifter.

    Hilsen Merete.
  3. louise 22 år på 06.04.2009
    tusind tak for respons, gode råd og tilbud om hjælp.
    er dog bange for, at jeg måske har fået mig formuleret på en måde, så det lyder som om, at jeg har store psykiske og fysiske problemer omkring mad og en masse andet, men sådan føler jeg ikke, og jeg føler ikke, at jeg har brug for professionel hjælp... har bare haft en vanskelig periode med minimalt overskud både mentalt, fysisk og økonomisk, men jeg er obervist om, at det er ved at vende igen...
    ikke mindst takket være en venlig sjæl herinde, som har beriget og begavet mig, med lige præcis dét jeg havde brug for, og som simpelthen har rørt mig så meget. At en vildt fremmed ofrer tid, penge og venlige tanker på at hjælpe mig, uden at forvente noget som helst igen, - og kun fordi vi har en fælles referenceramme herinde omkring den sunde livsstil, er simpelthen så stort, og jeg er hende så taknemmelig.
    er også super taknemmelig for ninka og tina og jeres råd og støttende kommentarer, men lige p.t. har jeg altså fået lige præcis den opbakning jeg havde brug for, så indtil videre, tror jeg jeg kan klare resten selv, uden professionel hjælp...
    tusind tak, og ha en fantastisk solskinsdag,

    ~Louise
  4. Tina Vang på 06.04.2009
    Hej Louise, 22 år !

    Det kan være vanskeligt på baggrund af din korte beskrivelse at vejlede dig ordentlig ift., hvor du bør søge hjælp. Det lyder dog ikke, som om du kan nøjes med kostvejledning, så med fare for at lyde erhvervsskadet (er selv psykolog), vil jeg anbefale dig at tale med en psykolog.

    Nu ved jeg ikke, hvor du bor, så det gør det også lidt svært at vejlede dig nærmere.
    Går du på en uddannelse, hvor det er muligt at tale med en studievejleder og evt. få en henvisning til et par samtaler med en psykolog ? Det ved jeg, at man kan her i Esbjerg, hvor jeg selv arbejder.

    Hvis du helst ikke vil skrive for mange personlige detaljer, er du velkommen til at skrive til mig (drusilia_x@yahoo.dk). Så kan jeg måske hjælpe dig lidt videre.

    Knus
    Tina
  5. Tove Iversen på 05.04.2009
    Hej Louise 22 år.
    Vil du lige sende mig en mail?
    tove@iversen.mail.dk
    Kærlig hilsen Tove
  6. Iben Andresen på 04.04.2009
    Hej Ninka

    Mht den særlige skole - så lyder det meget tæt på en Montessori skole. Mine børn går i en sådan og vi mangler bare den kernesunde mad, så er den hjemme :-)
    Bare til inspiration, Maria Montessori\'s metoder har hjulpet mange specielle børn og tager hensyn til alle intelligenser, og til højtudviklede og lavtudviklede, da hvert barn har sit eget individuelle niveau og bliver respekteret for hvem det er og har frihed til at vælge hvordan det vil lære.
    I mine børns skole har vi nogle ting økologiske, og det er allerede stort i Italien. Desværre er pastaen stadig hvid og brødet kun groft én gang om ugen. Hvor I i Danmark er midt i en "rig" er krigen langt fra begyndt hernede, og læger som tror på samme ting som os bliver bortvist fra hospitalerne. Jeg har heldigvis fundet mig en børnelæge der er enig, også i fravalg af vaccinationer, spise økologisk og prøve at fjerne mælk.
    Nå, det var et sidsspor - GOOGLE Maria Montessori!

    Håber du får nogle fantastiske dage i Atlanta.
    Knus Iben
  7. louise 22 år på 03.04.2009
    kære ninka,
    jeg har spist kernesundt i et lille års tid, men har i hele perioden spist lidt for mange nødder, og lidt for lidt protein så jeg har ikke tabt mig men har heller ik taget på... siden nytår har jeg dog været inde i en laaaang og ret svær periode, hvor jeg dels har haft det meget svært økonomisk, og dels har knoklet med eksamener og kæresteproblemer... jeg har taget 4 kilo på siden jul, og ved at føre maddagbog i noget tid har jeg nu lagt mærke til et ret konsekvent mønster, som går nogenlunde sådan her dag 1, 2 og 3 spiser jeg kernesundt og fornuftigt, dag 4 spiser jeg næsten intet i løbet af dagen, men en masse om aftenen (sundt), dag 5 0g 6 spiser jeg simpelhen så meget og på det sidste er der røget en del sukker ned, og dag 7 spiser jeg så minimalt eller slet ikke noget, fordi jeg har det så dårligt over det. 2 gange har jeg kastet op efter mine "æde-dage", og det har bare skræmt mig så meget, for det troede jeg aldrig skulle ske for mig, og jeg er bare så ked at jeg er kommet ind i den her dårlige rytme (som dog kan variere lidt, så det har ikke noget at gøre med om det er bestemte dage i ugen jeg spiser meget/lidt...)
    Vil du ikke nok hjælpe mig til at guide mig på rette vej igen, har brug for din inspiration og rådgivning. Jeg har ikke råd til olier lige nu, men samtidig oplever jeg også, at fordi jeg ikke har så mange penge at gøre godt med, at jeg så nærmest "hamstrer" mad, - altså spiser mere end jeg plejer når jeg er på besøg hos nogen, hjmme hos mine forældre el. lign. for "hvornår får jeg mon mad igen" og når jeg så køber ind spiser jeg næsten det hele på én gang, fordi jeg synes det er synd for mig selv at jeg ik har råd til mad... mærkelig logik, i know, og super forkert at kaste op når man har spist, i know that too, og mad og følelser hænger sammen, så man må få styr på det ene for at kunne få styr på det andet, i totally know that too, men jeg har aldrig oplevet mig selv sådan her før, og det skræmmer mig lidt, at jeg har så svært ved at komme ovenpå igen efter en svær periode... vil så gerne ha en fantastisk sommer, og det er jeg også sikker på at jeg får, jeg skal bare ha brudt det her mønster, så jeg håber meget du har et råd til mig... Kys og inderlig, dybfølt taknemlighed fordi jeg kan mærke dit hjerte helt ind i mit selvom jeg aldrig har mødt dig. det er en vidunderlig gave du har, og et privilegium at lære af dig... tak.
  8. anja christensen på 03.04.2009
    jeg forsvarer hverken dem eller mig, jeg svarer på spørgsmålene fordi jeg mener at kende svarene og så vil jeg gerne bidrage :-)

    Anja
  9. Line Damm på 03.04.2009
    Jeg spurgte dig Anja, fordi du så tit svarer på deres vegne...hvorfor gør du egentlig også det? Forsvarer du dem eller dig selv?
  10. anja christensen på 03.04.2009
    næ det irriterer mig ikke....

    Når jeg shopper i kernesundfamilieshop er priserne rimelige for mig, og jeg handler der nu altså ikke for at blive et bedre menneske...

    hvorfor spørger du dem ikke selv, hvor lang tid der går før fonden er oprettet? det er jo dig der er irriteret....


    Anja
  11. anja christensen på 03.04.2009
    tillader mig lige at blande mig i dit spørgsmål Lykke: Ninka og Morten ejer vist kun halvdelen af shoppen, det er nogle andre der ejer den anden halvdel, og deres penge bestemmer de jo ikke over ;-)

    sådan har jeg ihvertfald forstået det.

    hav en god dag ;-)
  12. Morten Mauritson på 02.04.2009
    Kære Theresa
    Du har helt ret - vi må ikke kalde Nina naturlæge. Jeg har rettet hendes titel til heilpraktiker alle de steder, jeg lige kunne finde.
    Vi skrev kun naturlæge, fordi der ikke er så mange, der ved, hvad en heilpraktiker er for en størrelse!
    Men vi har den dybeste respekt for den beskyttede titel - så det er rettet!
    Hav en dejlig dag!
    /Morten
  13. Dorte Kjær på 02.04.2009
    Hej Ninka.
    Jeg har levet 90% kernesund i et år nu og her de sidste 3 måneder har jeg også fået motion med ind i hverdagen.
    Og hvor fedt, jeg kan også se det på min krop og speciel mærke det mentalt at jeg får det meget bedre. Jeg var ikke klar over hvor mægtig en lykkepille motion er, da jeg oftest har dyrket yoga, svømning og gåturer hvor jeg ikke helt har fået pulsen op. Men hold da op hvor bliver man afhænig, trods det at jeg ofte har en arbejdsdag på 10 timer foran computeren incl. kørsel så skal jeg lige forbi fitness centret og slutte af med en time aerobik, spinning eller muskeltræning.
    Men men nu er mine knæer begyndt at gøre ondt og det bekymrer mig. Har du et godt råd til mig.
    Knus og tak.
    Dorte
  14. line sorensen på 02.04.2009
    Hej Ninka!

    Jeg bor I USA og har været kernesund i et halvt år. Når du lander i USA vil jeg opfordre dig til at gå i Whole Foods (dyr!) eller en af de andre helsekostbutikker, så som f.eks. "Harvest". De har mange gode og sunde ting for folk som os, (der er dog sukker i en del ting, som skal virke "sunde", så hold øje!) Der er sikkert ting du vil kunne købe med hjem til butikken. En af de gode ting er f.eks. deres Raw Chokolate og alle deres proteiner så som Hamp-protein. Det smager lidt specielt, men er faktisk lækkert.
    En ting jeg har lagt mærke til her, er at mange med blodsukkerproblemer og folk som spiser Raw, ofte bruger Agave som sødemiddel. Det kunne være en ide at føre til Danmark måske?

    Jeg løber igen,
    Line
  15. T Franck på 01.04.2009
    Kære Ninka
    Jeg tror, at I skal være opmærksomme på, at titlen læge er beskyttet. Jeg troede i lang tid, når du nævner Nina naturlægen, at det var en uddannet læge med øget fokus på naturlig medicin - har netop fundet ud af at det ikke forholder sig sådan.
    Man har kun ret til at benytte lægetitlen såfremt man har bestået medicinstudiet.
    Se nedenstående link.
    Jeg finder det misvisende og forkert. Hvorfor ikke bruge hendes korrekte titel: heilpraktiker?
    Mvh
    Theresa/læge

    En række sundhedsfaglige titler (læge, sygeplejerske, bioanalytiker, bandagist, optiker m.fl.) er beskyttet i kraft af Autorisationsloven. For at benytte disse betegnelser gælder, at man skal være meddelt autorisation af Sundhedsstyrelsen, hvilket bl.a. forudsætter, at man har bestået en relevant uddannelse. Autorisationen, og dermed retten til at benytte den tilhørende titel, kan fratages bl.a. som følge af grov forsømmelighed.
  16. Norsk Leser på 01.04.2009
    Og direkte link til konferansen her:

    http://www.defeatautismnow.com/
  17. Norsk Leser på 01.04.2009
    Kan det være denne du mente å linke til Ninka?

    http://www.autism.com/

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.