Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

De fandt deres biotype. Gør din sunde kost også dig dårlig uden du ved det?

Se billeder og mød kvinder fra mit kommende Detox Dig Smuk. De elsker min typetest, som forklarer problemer med krop, vægt og humør, som ingen før har kunnet hjælpe dem af med.

I denne blog skal du møde kvinder, der for få dage siden ikke kendte deres biologiske undertype og derfor ikke anede, at det var den sunde kost og kosttilskud, der gjorde dem syge og usunde. 

Og i vloggen (nederst) skal møde den smukke, skarpe og NO BULLSHIT healer Siska Sommer, som er træt af selvbedrag og uærlig selvkærligheds-bølge. Hun lærer dig at finde tilbage til din indre, bæredygtige visdom, sundhed og styrke på Detox Dig Smuk fra på mandag. 

Der er 3 dage tilbage til at beslutte, om du skal følges med pigerne her og mig på Detox Dig Smuk, og finde og leve efter din biotypes unikke behov. Det er så vigtigt at vide, om du er typen, der ikke skal faste, spise fiskeolie eller tage vitaminkomplex.

Eller om du er typen, der SKAL have animalsk protein. Eller typen, der skal spise en masse grønt.

Almindelige undertyper, ingen fortæller dig om

I det helt nye detox forløb, er der kommet en helt ny type med 5 undertyper på banen. Og det er der - fordi jeg efter et års test af mit eget blod, urin og spyt samt utallige konsultationer med læger - jeg fandt ud af, at jeg (og mine børn) har hele 4 af de mest almindelige undertype-træk. 

Det betyder, at alle de kure, diæter, kosttilskud og fødevarer, som du bliver anbefalet at tage hver dag, gjorde mig syg, angst, humørsvingende, vred og virkeligt tung om hjertet (depressiv).

Typer som mig (og det er typisk mennesker, som slås med psykiske, uforklarlige udsving) kan f.eks. ikke tåle at spise avocado, spinat, eller grønne juicer hver dag. Overhovedet. 

Vi taler om, at folat kan virke som depressions- og kræftfremkaldende agent i kroppen. Faktisk er denne viden opstået indenfor onkologien, hvor man opdagede, at det der med at give metylfolat til mennesker med MTHFR er vanvittigt. Fordi det fremmer celledelingen og eksponerer de dårlige gener. Samt øger risikoen for dyb depression, og for at føde et barn med autisme. 

Hvem fanden skulle have troet det om din greenie bowl eller dit dyre kosttilskud?

Læge med speciale i biotyper er enig:

Jeg er stadig i USA, hvor jeg har haft en dags møde Albert Mensah fra Mensah Medical i Chicago. Han er den ledende ekspert i biotyper og de underliggende årsager til, at vi aldrig må vælge diæt eller kosttilskud uden at kende vores biotype. 

Blandt andet bekræftede han mig i, at visse undertyper (flere end du tror) ikke kan leve vegetarisk uden at øge risikoen for depression, cancer, at føde børn med autisme etc. 

Du kan høre en podcast med ham HER

Blev syg af at spise sundt – nu ved jeg hvorfor.

 

3 dage efter Detox start var min sukkertrang slut

Marianne: "Jeg var nyskilt og trøstespiste mig op på 88 kg. Stressniveauet var skyhøjt, jeg var konstant sulten og tænkte hele tiden på mad. Efter 3 dage på Detox Dig Smuk var det væk.  Kiloene haglede af mig. Jeg har tabt 13 med et mål om at komme ned på 68. Føler mig i god form og i balance. Jeg elsker det, Ninka".

Marianne var på mit seneste Detox Dig Smuk (efterår 2017).

Mød Siska – min partner på Detox Dig Smuk

(Video nederst)

Siska er rejseleder på det nye Detox Dig Smuk der starter på mandag. Og i dag har hun lavet en video til dig, som er nysgerrig på hendes smukke, lav-praktiske og vildt transformerende energi og tilgang til spiritualitet.

Siskas ro har uvurderlig effekt i Triben. Den samler alle, og gør det muligt at heale og opløse nutidige og gamle traumer og konflikter på et kollektivt plan, hvilket betyder, at energien bliver let og transformerende.

Hendes unikke evner for healing og klarsyn er en gave for alle på Detox Dig Smuk. Ligeledes er hendes humor og personlighed med til at skabe et rum fri for skam og begrænsninger, som muliggør accept og transformation.

Disse kvinder er ikke i tvivl:

Line er klar til at blive styrket og støttet på celleplan:

Lillian: OMG... Spot on : Hvor skønt endelig at få sat ord på

 

Den begejstrede type

Ja, jeg tilhører den begejstrede type, og ja vi er kun 2 uger inde i Detox Dig Smuk. Men hør her; begejstring er mine mitokondriers nektar. Så jeg har lyst til at dele, at blandt de mange detox-kure jeg har fulgt gennem årene - på køkkenbordsplan og ude i byen, har jeg et eller andet sted altid vidst, at Detox Dig Smuk havde det missing link, jeg søgte. Uden at vide hvad det var. Nu ved jeg det. Det er Lækkerheds-faktoren, som åbner mine celler helt ned på mikroplan. Lækkerhed, som når I to - Ninka og Siska - putter udsøgte varer i kurven til os, nusser om grafik og layout, jazzer jeres eget look op før videoen kører, og i det hele taget sørger for overskud på kontoen. 

Det er dit Livsværk, Ninka-Bernadette Mauritson og den professionalisme læner vi andre os ind i. Jeg kan allerede nu mærke - måske fordi der er renset ud i mit indre Univers over mange omgange - at det er lige præcist kombinationen af knivskarp professionalisme garneret med kvindelig varme og sisterhood, der får mine mitokondrier til at pulse. Jeg siger ikke, jeg kan undvære Tree hugging og ocean dips, for de er indlagt i mit liv i forvejen - men jeg siger, at lækkerheds-faktoren bliver mit mantra på begejstringsniveau. Lækkersmækkerægger hurra for DDS - Detox Dig Smuk”

Den spirituelle type

Hvis du nogensinde har været en del af mit detox-univers, så ved du, at man lære en ny måde at kommunikere på, at udtrykke sig på, og måske vigtigst at lytte, lytte til sig selv og lære at afkode de kloge vise budbringere: kroppen og sjælen.

Lige så meget som jeg elsker at være nysgerrig på kroppen, lige så højt elsker jeg Siska, min sjælesøster, at være nysgerrige på sjælen. Faktisk elsker vi begge to begge dele, fordi balance handler om at turde at lytte til både din krop og din sjæl. 

Fordi den ene ikke fungere uden den anden, der findes ingen sund krop, uden en sund sjæl og heller ingen sund sjæl uden en sund krop. Hvis den ene larmer, så er det et udtryk for en ubalance, som den anden vælger at ignorere. 

I ydmyghed, kærlighed og taknemmelighed,

Ninka

PS: Jeg følger kvinder hjem. Kroppen viser, når du er faret vild. Og når du er kommet hjem, er der styrke, ro og balance. 

PPS: Vi er ved at være godt fyldt op på det hold, der starter mandag. Søndag lukker vi dørene og går i gang med at forberede ugens fantastiske indhold. Jeg har lavet hele forløbet om, optaget nye videoer og lydfiler samt lavet nye manualer. Fordi type-testen har ændret min måde at se på vægttab og sundhed 100 %.

Du kommer med HER, og får dine penge retur, hvis du ikke elsker forløbet efter 2 uger. 

Kommentarer (2)

 1. Susanne Sørensen på 05.05.2018
  Fantastiske siska ❤️elsker dit totale nærvær, din ro, din tilstedeværelse. Elsker at lytte til dine magiske ord rammer mig dybt og inderligt, og jeg for totalt lyst til at arbejde videre med mig selv -derfor må jeg helt klart med på denne rejse og samtidig med Ninkas store viden omkring mitokondria healing, detox type mm. Mærker jeg at i kalder på mig❤️jeg må ind og melde mig på forløbet
 2. Rikke på 03.05.2018
  Kære Ninka,

  Jeg har desværre ikke mulighed for at deltage i detox dig smuk forløbet:-(((

  Har prøvet at finde ud af metoder til at finde min biotype, men ik rigtig fundet ind til kernen endnu, så hvordan pokker kan jeg få oplyst min biotype, kan du hjælpe her??

  Svar: Hej Rikke,

  Øv, havde ellers været vidunderligt at have dig med <3

  Du kan tage teste din type her : https://ninkasdetox.simplero.com/page/90257-ny-typetest-video-og-lydfil-til-din-type

  Og dernæst lytte til den lydfil der tilhøre din type <3

  Knus,
  Team Detox

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.