Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas Detox tips og guides, Detox Succes Historier

Dagbog & Gæsteblog: Kristines uge som Detoxer med tips til dig, der vil i gang.

Læs Kristines smukke poetiske blog om et detox familieliv med indsigter.

 

 

 

 

 

 

 

Fiskeolie og bobler


  I går, som vi sad uden for vores telt efter to dages camping (den ene nat alene på fælleden og den anden til den smukkeste midsommerfest) og jeg sad og mixede mine fibre og fiskeolie m.v. og fandt morgens ration af kosttilskud frem, sagde Alexander hvor vildt det var, at jeg nu var så rodfæstet i detox, at jeg altid havde det med jeg havde brug for og at uanset om vi var på hotel get-away i byen eller sad midt i en skov, så levede, åndede og udstrålede jeg detox.

Sidste weekend i Malmø nød vi en flaske bobler og til midsommerfesten fik jeg G&T. Begge dele, som ugens refuel med stor nydelse og god samvittighed fordi, at alt fra ritualer om at se solnedgangen, finde tid til mig selv og stilheden, spise anti inflammatorisk og efter min detox type og meget meget mere er så naturlig en del af mig og mit liv, at uanset hvor jeg er og hvem jeg er sammen med, så står jeg ved mig selv.

Nysgerrighed og fremfald   Har det været sådan hele vejen igennem? Nej og for blot 3 uger siden lå jeg og rodede rundt med min offerrolle og søgte svar alle andre steder end der, hvor jeg vidste de fandtes -nemlig inde i mig. Jeg havde et såkaldt ”fremfald” af kaliber og det tog mig tid, at finde modet til at kigge på mig selv med den nysgerrighed jeg ved det kræver når man skal rykke sig. Det var det han mente, min elskede: at han mærker, at jeg er tilbage og jeg gennem min nysgerrighed, refleksion og detox-øvelser er kommet stærkere ud og nu står endnu mere klart i og for mig selv og mine omgivelser.

Sommerfugle   Lige nu er jeg både mega excited og lidt nervøs; Sommerfuglene begyndte at flyve rundt i maven på mig i det øjeblik Ninka spurgte om jeg ville passe bloggen en uge i sommeren. Chancen for at få lov at dele mine oplevelser, erkendelser og tanker med jer er både uimodståelig og nervepirrende. Jeg tænker, føler, spiser og -ja skider detox, jeg LEVER detox og jeg ELSKER det –så SELVFØLGELIG vil jeg dele det!

Det er der nok ingen der opdager?
Dengang, for snart et år siden, da jeg meldte mig til Detox Dig Smuk var det bestemt ikke min hensigt, at jeg skulle dele det med nogen. Jeg ved godt det måske lyder underligt? Hvorfor melde sig til noget og så ikke stå ved det og det valg? Der hvor jeg er i mit liv lige nu, forstår jeg det heller ikke. Det ville forvirre mig grænseløst at skulle leve to parallelle liv og det giver slet ikke mening for mig at skulle gøre noget halvt, eller måske nærmere i smug… For når jeg tænker tilbage, så var det nok mest af alt det som det handlede om: jeg ville bare gerne holde det for mig selv. Temmelig naivt ik? Som om min kæreste, søn, veninder og familie, ikke ville opdage at:
# Jeg spiser anderledes  # Min tilgang til mig selv og dermed andre har ændret sig  # Jeg har fået øjnene op for ting, som jeg egentlig altid har vidst var en del af mig, men ikke kunne forlige mig med eller  turde give plads til af frygten for ikke at passe ind eller den kropslige transformation, som lå foran mig?  -Men lige præcis det, det ydre måtte de jo gerne opdage: RESULTATET.

 

Jeg kan love dig at ”resultatet” kom! Den kropslige transformation, gjorde at jeg har sluppet 7kg og ca. 35-40cm fordelt på kroppen, dog mest (22cm) i talje og på hofter. Men ikke før jeg gav mig hen og stod ved mig selv.  I går da vi sad der og talte om ugen og om hvordan vi begge kan se og mærke, at detox for alvor har slået rødder i mit eller faktisk er det i vores liv. Om hvordan der ingen vej er tilbage fordi vi begge føler os så bevidste, rodfæstede og taknemmelige på grund af den detox-rejse jeg startede for 10 måneder siden -og som i modsætning til min forventning dengang, aldrig slutter. Resultatet det er ikke noget jeg skal komme frem til mellem A & B, men er i stedet lige nu og afhænger af om jeg tager kærlige valg, som er i overensstemmelse med mine værdier.  Der er ikke og kommer aldrig til at være et færdigt og endegyldigt resultat og heldigvis for det –I am a work in progess, for which I am Grateful .

Hvad jeg elsker mest ved Detox dig smuk?


Ritualerne er for mig det vildeste!  De giver så meget mening -helt ind på celleplan og jeg mærker, hvordan det forbinder mig med mig selv både mentalt og kropsligt, det forstærker samhørigheden mellem mig og moder jord og dermed også alt der imellem. Blot en gåtur hver dag, gør underværker -Det lyder måske, som en kliche? men det at blive mindet om at jeg er en del, en lille del af noget meget stort, uendelig smukt, vildt og umådelig stærkt, det giver mig ro og klarsyn. Når jeg har brug for at slippe noget, så bruger jeg ritualerne. Taknemmelighedsdagbogen om aftenen ved solnedgang er en genial måde at slutte dagen og give slip på det jeg ikke ønsker, at tage med mig videre til næste dag. Mit yndlings ritual, hvor jeg brænder og dermed slipper det, som har godt fat i mig, men som ikke længere tjener mig, er både det smukkeste og mest forløsende og et jeg kan lave sammen med min familie el. alene.

Jeg finder en enorm styrke og frihed gennem det og har blandt andet sluppet en afhængighed af 20-30 cigaretter dagligt gennem 18år.

Ritualerne er en fantastisk måde for mig at mærke og forbinde mig til min krop.

Ved at bygge videre på nogen af ritualerne forstærker jeg samhørigheden yderligere, ved bla. at gå i saunagus 1-2 gange om ugen. Jeg mærker kroppen og renser tankerne.

Når jeg, som jeg havde i denne uge, har brug for at komme endnu dybere og skal forkæle mig selv, tager jeg ind til en af mine yndlings Detox søstre Sofie til en Body-SDS behandling. Det er den ultimative forkælelse og forløsning for både krop og sind. 

Hvad gør du, som forbinder dig, giver overskud og energi?   

Min søn er mit vildeste spejl: den tid jeg bruger på mig selv får han og jeg 10 gange igen, det skaber nærvær og balance. 

Jeg vil elske at høre om hvordan du i praksis ritualiser du de ting, som du holder af og dermed skaber overskud og balance i din hverdag? Kunne være så fedt, hvis vi med vores små tips kan inspirere hinanden, tak <3

Kys,  Kristine  

Se flere billeder og følg mig på min instagram profil - Missholm.dk

"Skulle du få lyst at prøve el gen-prøve body-SDS, så er jeg sikker på du vil E L S K E Sofie Nishida. Se mere HER.

Kommentarer (16)

 1. Kristine Holm på 24.07.2015
  Hej Camilla... T A K jeg glad for du kan lide det 💖 Jeg sikker på du vil E L S K E Sofie Nishida at www.privilegium.dk hun holder til på
  knabrostræde 3 KBH K
  K Y S


 2. Kristine Holm på 24.07.2015
  T A K Karin, det bliver jeg glad for at læse 💖
  Charlotte -jeg har altid været fascineret af, at kunne slappe af, give slip i hoved og lade kroppen tage over, tænker det må være det bedste ved træning?? Lyder, som om du har fundet det med løb, som jeg har med sauna gus og andre detox-ritualer, F E D T og tak fordi du deler 🌸 K Y S til jer
 3. Kristine Holm på 24.07.2015
  Line og Rikke: mine detox-søstre 💖💖💖💖
  Tak for jeres altid vidunderlige ord og støtte -jeg er så taknemmelig for at være på denne rejse med jer!! You rock Ladies x x x
 4. Kristine Holm på 24.07.2015
  Det lyder dejlig Mille -Og som om du har fundet en skøn balance, som du nyder 💖 Jeg glæder mig til jeg selv og ikke mindst min krop er klar til træning. Drømmer om at startet til yoga i sen-sommeren.. Tak fordi du læste med K Y S
 5. Kristine Holm på 24.07.2015
  Kæreste smukke yndlings Loui 💖💖💖
  Tak for ord, kærlighed og D I G!!! Jeg elsker dig af hele mit hjerte x x x
 6. Charlotte Skovgaard på 24.07.2015
  Mine løbeture er min måde at få styr på verden. Tiden alene med mig selv og mine tanker - og nogle gange HELT uden tanker... det er skønt. Kostmæssigt sørger jeg for at spise det jeg har lyst til - mindst af mine kalorieholdige lyster og mest af proteiner, mælkeprodukter og grøntsager.
 7. Karin Øder på 23.07.2015
  Meget smuk og ærlig blog :)
 8. Kristine Holm på 23.07.2015
  Tak Charlotte, dejligt du havde lyst at læse med ;)
  Kæreste Julie... Mange 1000 tak, S K Ø N T at du kunne lide det 💖 Endnu mere skønt at du sammen med dine wonderboys nyder pleje og detox af dit sind og krop -Tak fordi du deler Kys
 9. Kristine MissHolm på 23.07.2015
  Hej Rosa,
  Fedt du havde lyst at læse om min rejse indtil nu -T A K 💖 Og mega fedt at du pritotere øko : once you\'ve tasted øko you\'ll never go back 😜
  I forhold til at øge samhørigheden mellem krop og sind, så lære vi jo virkelig mange ritualer, faktisk et om ugen på Detox Dig Dig alle sammen er helt gratis og det et blot mig der har valgt at bygge videre på dem.. Mit al time faviorite er våd-svøb 💖💖 Kort fortalt så går du i er meget varmt bad, så varmt som du overhoved kan holde ud, når du begynder at svede slukker du det varme og tænder i stedet for det kolde... Det er en god ide at starte nedefra, hvis muligt så bliv under den kolde bruser i 2-3 min, sluk da vandet. Du skal have et stort (tørt) lagen klar ved hånden og så svøber/vikler du dig ind, som en mumie og hopper ind i seng, under dynen... Først vil din krop gå i kamp/flugt og du vil mærke hele din krop, men som du ligger der og trækker vejret, får du gradvist ro på nevesystemet og det fineste ro spreder sig i krop og sind 🙏🏼 Ellers er epson fod el kar bad som Julie næver også fantastisk og en går tur i naturen skaber også en stor ro hos mig. I forhold til vitaminer, så ville jeg hvis jeg skulle prioritere en god muliti, fibre, tumic og fiske olie -ellers kan jeg på det aller varmeste anbefalede Line store spare guide, som ligger her på bloggen 2 uger tilbage 💖 Håber du kan bruge det til noget ? Ellers skriv endelig K Y S
 10. Camilla Oxenvad på 22.07.2015
  Dejlig læsning, meget inspirerende. Det lyder rigtig spædende med body sds. Har selv overvejet det. Hvor holder hende Sofie til?
 11. Rikke Møller på 22.07.2015
  Kristine ❤️ hvor er det fantastisk læsning ......tak fordi jeg må have smukke dig i mit liv ❤️
  💋 fra D-sis Rikke
 12. Mille S på 22.07.2015
  Super inspirerede blok;-) jeg løber og går til yoga det bedste er dog fredagsvin med min kæreste...
 13. Louise Arnfeldt på 22.07.2015
  Smukkeste smukkeste menneske! Jeg beundrer sådan din sårbarhed, er imponeret over din nysgerrighed, nyder godt af din altidværende tilstedeværelse, omsorg og interesse, ser altid frem til din ærlighed, glædes over din humor, og deler kærligheden med dig ❤️ Jeg er mega stolt af dig og hvor du er lige nu!
 14. Julie Hjøllund på 22.07.2015
  Skøn læsning
  Og skøn rejse!!!

  Mit bedste ritual er fodbad evt med epsom-badesalt (som er detox), når mine 2 små sønner er i bad om aftenen.
  Jeg blir glad og føler jeg tager vare på mig selv:-)
  Det er billigt og overkommeligt;-)
 15. Charlotte Skovgaard på 22.07.2015
  Dejligt indblik - flot rejse
 16. Rosa Petersen på 22.07.2015
  Hej Kristine.
  Fantastisk hvad du har været igennem.
  Hvad gør man når økonomien er meget skrap.
  Der er ikke råd til sauna gus, behandler eller vitaminer. Grønsager er der altid råd til og øko kød 1 gang om ugen. Jeg er ikke et offer - jeg har bare ikke penge.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.