Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides, Detox dig rask og glad

Meditation: Banke banke på derude!! Har du gang i juleræset?

Gratis vinter solhvervs meditation. For at stoppe din stress bliver du nødt til at vende næsen og din opmærksomhed indad. Lær at antænde de selvhelbredende signaler i din krop med denne meditation.


Presser du dig selv hårdt i disse dage? Du er ikke alene om at have det sådan!

For mange er julen en svær tid pga. udfordringer med penge, familie, arrangementer og ikke mindst tid. For der er så meget ekstra, du skal.

Hvad tænker du, hvis jeg siger, at mangel på tid er mangel på at leve? Sådan rigtigt? Vildt provokerende ikke?

Jeg har bare erfaring for, at jo mere du fjerner dig fra dig selv og dine værdier, jo mindre føles det, som om du har tid. Tid til at udleve det liv, du brænder for. Og hvis ikke finder tiden, brænder dit lys ud...

 

I dag får du næring til dit indre lys!


Det er vigtigt at huske, at der inde i dig er et lys, der blafrer. Dit lys. Det næres af den måde, du behandler dig selv på.

Brænder du dit lys i begge ender, går det ud, og det er kun et spørgsmål om tid, før du sidder fast i overvægt, lag af appelsinhud og en maske med et smilende ansigt, selvom du langt fra føler dig lykkelig.

Derfor er min julekalendergave til dig i dag en kort meditation fra min mentor Grethe.

Her får du kærlig næring til dit lys. Det fortjener du kære kvinde!

 

På denne vinter solhvervs dag er det perfekt at give dit lys opmærksomhed!


Vinter solhvervet symboliserer overgang, genfødsel, fremgang af lyset og hermed livet.

På denne tid for tusinder år tilbage lod vores forfædre guide sig ud af mørket ved at lave ritualer med lyset som centrum.


Så i dag kære kvinde får du en gave, som får dig til at mærke DIT lys. Og som trækker din opmærksomhed indad og opøver din evne til at fornemme, hvad der er rigtigt og forkert lige for dig.

Giv dig selv nogle få minutter, hvor det ikke handler om at forbruge, købe, tage maske på og være den pæne pige. Og hvor det slet ikke handler om at ræse rundt.

Det handler i stedet om at tage en pause og mærke dig selv. Mærke din gnist, nu hvor lysets kræfter vender tilbage. Fra i morgen går vi igen mod lysere tider.

 

Min gave til dig i dag!


Min julekalendergave til dig, der drøner forpustet rundt i juleræset, er derfor en invitation.

En invitation til at give dig selv lov til at høre denne meditation. Og til at bruge den til at starte din rejse mod at være en selvhelbredende detoxtype.


Alle mine detox kvinder bruger ritualer for at få ro på nervesystemet og finde vejen mod balance.

Når vi bruger naturens og årets rytmer, så vækker det genklang i vores DNA. I vores urmenneske. Og vi trykker på startknappen, der sender vores krop mod en tilstand af selvhealing.

Jo mere vi antænder denne kraft, jo mere selvhealing. Og dermed booster du din forbrænding, du kommer til at sove bedre og din stress lægger sig til ro.


Du kan lytte til meditationen lige HER


God fornøjelse!


Lad mig vide, hvordan din lille stund for dig selv var, i kommentarfeltet herunder.

 

 

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.