Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

Backstage video: Mit hjemme-arbejds paradis dagen før "Detox Dig Smuk" lukker for optagelse indtil næste år.

Backstage-video: Kig indenfor hjemme hos mig , hvor jeg hygger mig på mit arbejds-værelse og nusser med de sidste detaljer. Og viser dig, hvordan du tager på Detox Retreat hjemme hos dig selv ved computeren. "Detox Dig Smuk." lukker for optagelse i morgen. Du kan ringe til os i dag med de sidste panik-spørgsmål eller skrive dit spørgsmål under videoen. Jeg svarer inden klokken 12 i morgen, hvor vi lukker for optagelse. Næste hold begynder desværre først næste år efter jul. Og så er der kun en venteliste at klamre sig til .-) Ninka. Du kan læse om det sidste hold i år her.

Kommentarer (14)

 1. anita Christensen på 08.09.2014
  Hej Ninkas> Jeg har været inden og læse på din hjemmeside og syntes godt om den. > Jeg har et spørgsmål, jeg har fået for lavt stofskifte hvor jeg også  > har tage en del kg på jeg har ca 25 - 30 kg jeg skal have smidt.  >  Min tal de liger i den lave ende af normalskalaren,så jeg kan ikke  > få medecin for det. Jeg har så opsøgte en biopat hvor jeg fik  > testede min krop der var i dec 2013 ,på det tidspunkt var min krop  > meget ud af balance,jeg tager de homoøpstisk dråber der hedder  > hothyrosin comp,fik en gen test i april mdr og de var min krop  > kommet i balance igen.w Og jeg er begyndt at kunne tabe mig ,der jeg  > vil høre dig om er tror du at det vil kunne hjælpe yderlig ved at  > tage en detox kur ved dig og tror du at de naturlige stofskifte  > homoner ville kunne gøre noget godt for mig i forbindelse med  > vægtab? Hvad vil du anbefale jeg gøre mere,jeg er intolerante over  > for hvedemel og mælkeprodukter. >  Med venlig hilsen Anita Christensen>
 2. Bianca S. på 24.08.2014
  jubii. Mere om parasitter. Jeg har det fuldstændig som om jeg ikke kan komme af med dem, og de er der hele tiden. Ligemeget om jeg spiser sort valnød ustanselig. Ved godt det er stress, men kan ikke få omstændighederne til at gå væk. Det er bare utroligt med de parasitter. Bare rigtigt godt , det du siger om det, så jeg føler min fornemmelse er rigtigt for ligepræcis den klamme frekvens jeg føler, de er på. Ad ad ad. H.Bianca
 3. Ninka Mauritson på 23.08.2014
  Hej Lykke. Håber du er inde. Der blev lukket op fredag eftermiddag 🌸
 4. Ninka Mauritson på 23.08.2014
  Hej Lykke. Håber du er inde. Der blev lukket op fredag eftermiddag 🌸
 5. Lykke Ejsing på 22.08.2014
  Hva\' tid bliver der låst op for de første ting? Troede det var fra morgenen. SUPER nysgerrig!
 6. Ninka Mauritson på 22.08.2014
  Kære Pernille. Der er link til fulvic acid på Detox om nogle uger, hvor vi skal igennem den helt store CELLULITE kur. 🌸 vi er ved at finde ny leverandør. Hvor bliver det GODT. Du er på det helt rigtige sted....
  Knus.
  Ninka
 7. Pernille Enevoldsen på 22.08.2014
  Godmorgen Ninka

  Webshoppen, som du anbefaler til køb af Fulvic acid, er løbet tør for produktet.
  Kender du til andre steder, det kan købes?
  Jeg ser SÅ meget frem til detoxforløbet, der begynder i dag!

  Venligst,
  Pernille
 8. Kristine Holm på 21.08.2014
  Kæreste Ninka

  Jeg har simpelthen ikke nået at få tilmeldt mig detox dig smuk, med hold start i morgen... Er der nogen mulighed for at jeg kan undtagelsesvis kan få liv at tilmelde mig nu??

  Jeg var også med til dit Web event i mandags og blev meget inspireret. Jeg har købt alle de forskellige vitaminer, tilskud, en juicer og er helt igennem super motiveret for at starte ikke mindst på det mentale plan!!!

  Jeg håber inderligt vi kan finde en løsning

  De bedste hilsner

  Kristine

 9. Ninka Mauritson på 20.08.2014
  Kære Charlotte. Næste hold er til januar. ❤️
 10. charlotte Steiner på 20.08.2014
  hvornaar er naeste kursus efter dette (aug-okt.)? hvor meget tid tager det hverdag?? pft
 11. ninka mauritson på 20.08.2014
  sara - den er der nu...
 12. ninka mauritson på 20.08.2014
  Kæreste Anette

  det får du alt at vide om, når du starter. DET bliver så godt. Glad for at åbne dine øjne. Visdommen bag dine øjenlåg har nemlig været der hele tiden.

  Knus

  Ninka
 13. Anette Arentsen på 20.08.2014
  Hej Ninka! Tak for et fantastisk live webinar og "pheew" en øjenåbner. På webinaret taler du om fulvic acid og et andet produkt som jeg ikke vil kaste mig ud i at skrive her. Har du evt. et link til dette produkt? Eller kommer der mere info. om dette i løbet af de 12 uger? Glæder mig til at modtage din kommentar!
 14. sara bech på 20.08.2014
  Videoen mangler ?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.