Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Audio: Solen, fedtet, sukkertrangen, appelsinhuden og det blå lys

Vi er nødt til at tale om solen. Og dig nøgen. Og din mobil. Også selvom alle andre tror, vi er skøre, for der er en sammenhæng og en løsning på dine krops-problemer.

I denne uge gik jeg simpelthen i bro. Det er sådan, jeg reagerer, når jeg fornemmer, at kvinder og børn er i fare og ikke får den information, de skal have. Når jeg ser på min nøgne krop i spejlet er jeg målløs over, hvor sund, balanceret og vital den ser ud.

Og det matcher hvad jeg ser i min gruppe af deltagere på Detox Dig Smuk. Massiv forandring, bedre søvn og vægttab. Og det er ikke på grund af kostomlægning og tilskud. Det er på grund af de mitokondrie hacks vi laver ude i solen (som du bliver advaret imod i artikler på nettet lige nu).

Vægttab, appelsinhud, sollys

Hvordan det hele hænger sammen finder du ud af i denne blog.

Du er designet til at være afhængig af solen

Kan du huske fornemmelsen af solen på din bare hud? Og de vidunderlige fornemmelse af lykke?

Det er en biokemisk reaktion. Du er designet til at være afhængig af solens stråler. Derfor sprøjter du endorfiner ud i hele dit fantastiske system, når du er i solen.

Dine celle-batterier er gået i stå på grund af mangel på sollys

I dit øje og overalt på kroppen har du receptorer for solens lys som arbejder sammen med dine fantasiske krops-ure om at frigive hormoner for søvn, fedtforbrænding, søvn og fertilitet.

Men hvad sker der, når batteriet i uret er dødt? Det går i stå. Og det er det, der sker i din krop lige nu. Batterierne inde i hver en celle (mitokondrier) er gået i stå. Og det er derfor, du lider, sover dårligt og kæmper med vægt, hormoner og humør.

Er det solcreme og kunstigt lys gør dig syg og tyk ?

Vi vil så gerne gøre det bedste for vores krop, hud og sundhed. Og i vores iver for at beskytte os selv og gøre livet behageligt, gør de fleste af os det direkte modsatte. Det kunstige lys fra vores mobiler og skærme samt solcreme, tøj og solbriller har skabt fuldkommen biologisk kaos i vores generelle helbred.

De små ure i øje og hud kan ikke længere læse og beskytte os mod de skadelige stråler. Og de kan heller ikke læse og bruge solens healende lys til at frigive hormoner og regulere vægt og søvn. 

Vi har receptorer for UV lys i vires øjne og i huden. Det ville godt nok være mærkeligt, hvis naturen havde lavet receptorer for noget, vi ikke kan tåle.

Du visner som græs under et tæppe (uden lys)

Hvad sker der med græsset på din plæne, hvis du dækker det med et tæppe? Det bliver gult og visner. Hvorfor har vi mistet kontakten til naturen i sådan en grad, at vi ikke kan forstå, at der sker det SAMME med vores celler, når vi dækker kroppen med tøj, briller og solcreme, hver gang vi går ud?

Vi visner på celleplan. Det hedder lav redox på celleplan. Og de første tegn er: Dårlig søvn, infertilitet, dårlig hud, svage negle, dårlig søvn, vægtproblemer, kroniske, uforklarlige lidelser som MS, fibromyalgi, alzheimers og i sidste ende måske endda cancer.

Der er to aspekter i denne krise: For det første at din livsstil, som er fuldstændig ude af takt og trit med naturens cyklus, orden og lys-cyklus. Derfor kan din krop ikke ”læse” lyset og regulere dine hormoner og kommunikere på celleplan.

For det andet at den kunstige mis-match livsstil og det kunstige lys samt stråling giver så meget stress og øger behovet for kortisol (stress-hormon) i kroppen, og kortisol stjæler i overført betydning alle andre hormoner.

Det betyder, at du mister melatonin (sove-hormon), Pregneleon, progesteron, testosteron, østrogen….og dit stofskifte og tarmsystemet bliver påvirket. Det samme gør din lever (som er afhængig af optimalt stofskifteniveau og testosteron for at kunne filtrere og afgifte).

Den nøgne sandhed og nudisme

Vi er skabt til at være nøgne udendørs hele døgnet rundt. Ved solopgang er der ingen skadelige stråler i solens lys. Og det infrarøde lys forbereder huden til at kunne absorbere UV lys resten af dagen via aminosyrer der ligger i beskyttende ringe rundt om alle celler.

Hvornår har du sidst været nøgen udenfor ved solopgang og 3 timer efter? Det er derfor, du bliver rød.

Rødhårede mennesker med hvid hud er designet til at kunne absorbere endnu mere lys fra solen end andre. Det er afstanden til solens cyklus og naturens orden, der gør, at vi ikke kan tåle den natur, vi selv er en del af.

Vores døgnrytme og livsstil er ikke egnet til at respektere den cyklus og den sol, der ellers ville samarbejde med os.

DETTE ER IKKE ET PROBLEM, DER KAN AFHJÆLPES MED KOSTTILSKUD; URTER OG DIÆTER ELLER  HORMON-TILSKUD.

Ninka uden uddannelse og hvad ved jeg om noget?

Dette er mig sammen med nogle af de mest indflydelsesrige læger indenfor Funktionel Medicin i USA.

Jeg er ikke diplomatisk. Jeg er endda ofte det modsatte. Jeg råber op og jeg har aldrig haft et behov for anerkendelse hverken fra kolleger eller det etablerede sundhedssystem. Og det kan ikke lade sig gøre at skabe revolution uden kritik og massiv modstand.

Faktisk er det et tegn på, at du ikke gør stor nok forskel, hvis du ingen modstand får. I denne uge er jeg blevet mødt med det sædvanlige: ”Ninka selvbestaltet ekspert” der ikke engang har en uddannelse indenfor ernæring eller medicin.

Ugen inden havde jeg møde med to af de mest indflydelsesrige læger med egen klinik og det største netværk og direkte samarbejde med skaberne af Funktionel Medicin. De er fuldstændig enige i alt, hvad jeg skriver i denne blog. Og de vil både lære af og samarbejde med mig.
Jeg har screen-shottet et udsnit af en mail fra dem.

Jeg præsenterer dem i en kommende blog meget snart.


Da jeg postede nogle af de links, jeg deler med dig i dag i en ophedet debat om solens  ”skadelige virkning” denne uge, skete der noget, jeg har prøvet så mange gange før:

Jeg fik svar 3 minutter efter og svaret var: ”Jeg kan selv google Youtube videoer og hvor er de videnskabelige studier”. Med andre ord. ”Jeg har ikke set dine links, og jeg holder fast i min virkelighed.”

Min tanke er: En god researcher med talent for at søge information via Google, Pub med, lægekonferencer, youtube (det er jeg ikke for fin til at bruge) ville ALDRIG turde anbefale kosttilskuds-protokoller eller uddanne andre i at behandle kroniske lidelser eller hormon-ubalancer. 

Bliv din egen researcher og sundheds-ekspert. Der er ingen derude, der er bedre end dig (uanset titler)

I denne blog finder du links og artikler, så du kan begynde at uddanne dig selv i de emner, der kan hjælpe dig til bedre hormonprofil, søvn, vægt-regulering, appetitregulering og helbred. Du finder også links til den viden om lys og selvhelbredelse, som ingen fortæller dig om lige nu i den alternative sundheds-verden.

Og da slet ikke i den etablerede. 

Den læge, jeg følger og lærer mest af lige nu er hjernekirurg. Hans holdning er: ”Det etablerede medicinske system, lægevidenskaben er fuldkommen ubrugelig, når det gælder degenerative sygdomme.

Det samme gælder alle tiltag, der udelukkende bygger på kost, træning og kosttilskud. Dette er en energikrise på mitokondrie niveau. Og de fleste eksperter er 10 – 20 år bagud på viden”.

Jeg er gudskelov hverken uddannet inde for medicin, ernæring eller alternativ behandling. 

Det, der undervises i i dag er uaktuelt om 3 måneder. Så hurtigt går udviklingen nu. Jeg er en mor med baggrund som journalist, som fik min søn ud af autisme ved at bruge min kritiske sans, researche og gå til venstre, når alle andre går til højre.

Det har indtil videre tusindvis af kvinder på mine detox hold nydt godt af. Og de har erfaret – ligesom mig – at stort set alle kroniske lidelser er et tegn, et nødråb. Og at den selvhelbredende tilstand kan genetableres, når vi giver symptombehandling fingeren og forstår hvor vigtigt det er for os at genetablere kontakten med Naturen. 

Lydfil til dig.

Din krop er din vejviser, din budbringer, du skal blot lære at forstå den. Og ja det er nemmere sagt end gjort, især hvis du er en intelligent kvinde, som er pisse dygtigt til at søge svar og fixe problemer og udfordringer.

Men hvis du kæmper så inviteres du hermed til at bruge små 15min af din dyrebare tid på at begynde og forstå din krops behov for lys, mørke, den mad der vokser omkring dig og hvorfor dét, er det aller første skridt på vejen til at stoppe kampen med vægten og andre uforklarlige symptomer.

Du downloader lydfilen HER

Knus Ninka

P.S Lydfilen er spækket med nørde-viden om dine mitokondrier, melatonin, hormonregulering og stofskifte, og du får links og artikler så du kan lære at forstå din krop.

 

 

 

 

 

Kommentarer (8)

 1. Karina på 27.05.2018
  Hej,
  Hvor kan jeg finde de artikler der bliver nævnt i bloggen? Synes ikke jeg kan se andet end link til lydfilen.
  Hilsen Karina

  Hej Karina,

  De ligger sammen lydfilen, vi har lavet et gratis space til dig, hvor du finder det hele samlet <3

  Med ønsket om en skøn mandag,

  Kristine, Team Detox
 2. Ninka på 25.05.2018
  Se denne fantastiske kommentar - yders apropos fra Neurokirurg Jack Kruse på hans sundheds-forum:

  The more disconnected your mind is from the natural environmental light and magnetic effects that are formalized in circadian signaling, the more altered your perceptions of reality become.

  If you're well connected to nature (sun and ground), your need for food is small, inflammation levels are naturally low, electrons and protons are closer together because low inflammation cools things within a cell.

  Moreover, your body acts in coherent fashion because the sea within it handles the fire that a mitochondria gives a cell. That fire comes from rays of light through cytochrome 1 at NADH. Electrons enter with a 340 nm wavelength. All mitochondria spit out IR light as a signal. They also spit our ROS signals. these signals are vastly misrepresented by modern science. Why? We look at damage as a path of destruction.

  Growth is necessary in life, but it is always stimulated by damage (ROS) and limited by regeneration. This is the key...............

  Nature's disruption is dependable, because we cannot control her therefore ROS is not a bad thing. It must be controlled.

  Failure is the pivot foot of change in this dance for biology. In physics things always fall to equilibrium. Life is built far from equilibrium. When things fall to equilibrium the decay to chaos. Physics, therefore has no regeneration built in to its story. Biology is based upon coupled feedback loops to take a damaging stimulus and use that damage as its stimulus to regenerate.

  Adrenal fatigue is a loss of such a signal and failure to ever get to the regeneration via autophagy. You lose the ability.

  In the natural connected state, you are able to create thoughts and intuitions of what life looks like and feels like is acceptable for you. Why? The stimulus of light builds dopamine and dopamine builds the substates that create ROS in our eyes.

  Conversely in sickness, the opposite happens and dopamine and all pigmented proteins falls because we bury the sunlight. As a result our minds and thoughts become disconnected from the operations in your cells as dopamine and its cousin proteins fall.

  The feedback loops required to regenerate are lost. When this happens biology fails and physics begins to win.........the march to equilibrium begins in many systems. This is what adrenal fatigue is.

  The irony most are unaware of is, that the body doesn’t give a hoot what you think about this process; it goes on about the business of survival while paying deep attention to light and your connection to the sun and Earth. All of our goal's in life should be to learn what we need to know to coherently link our thoughts to how our mitochondria fundamentally work in quantum fashion.

  When we do, we begin to realize that our body conforms to what our mind thinks is optimal based upon the conditions we allow. Once we learn who the master of our body really is, then and only then will we come to know how the quantum world manifests in everyday life.

  This is why many illnesses shows up when we disconnect from nature in these states.
  Life organizes around the 3 legged stool, light, magnetism, and water chemistry both in your body and in your skull. Adrenal fatigue is an unraveling of that connection to nature.
 3. Pia jespersen på 25.05.2018
  Helt enig ,glæder mig altid til at høre fra dig god weekend knus pia

  God morgen Pia,

  Tak <3

  Må mandagen være god ved dig,

  Knus,
  Kristine, Team Detox
 4. Birthe på 25.05.2018
  Skidegodt skriv Ninka. Din mission og dit budskab vil være allemandsviden om ??? år.
  At nogle lader sig provokere, er jo som man siger deres eget "problem" eller muligheder for at lære at verden er meget større.

  Hej Birthe,

  Tusind tak.

  Så sandt <3

  Knus,

  Team Detox
 5. Lena Nordstrøm på 25.05.2018
  Tak , kan ikke være mere enig . Per Brændstup , blir Bla. Kaldt ekspert

  Lena <3

  Det sagde du ;)

  Skøn fredag til dig

  Knus,

  Team Detox
 6. Lisbeth på 25.05.2018
  Jeg er helt enig - lyset og solen er så vigtig for os mennesker. Jeg mærker tydelig forandring til det bedre, med energi, når foråret /sommeren kommer med lys og sol. Og bliver træt, når mørket og vinteren kommer. Hvordan får vi det bedre om vinteren? Kærlige tanker og knus herfra

  Hej Lisbeth <3

  Dejligt du mærker forårs og sommerenergien :)

  Det handler om at følge den natur og døgnrytme, som er der hvor du bor (kommer fra).
  (hvis du ikke har lyttet til lydfil endnu så er der mere info om “bredegradslivstil der).

  Lyset og solen er her jo (heldigvis) også om vinteren, vi dækker os blot så meget til at vores krop ikke får det lys der er og i stedet sidder indedøre (måske endda foran det blå lys).

  Det handler selvfølgelig ikke om at du skal gå rundt i bikini hele året, men om at tænke din krops behov for lys og sol ind hele året.

  Og ideelt set, så kan du, hvis du har mulighed for det (have eller altan) jo godt gå ud og hilse på solen (selv på en overskyet morgen i dit undertøj og dermed tillade at din krop vækkes naturligt og ikke unaturligt.

  Vi lover at dele hacks med dig hele året, så følge med her og på vores Instagram profil @detoxdigsmuk

  Men kort sagt: Optimer det røde lys og minimer det blå, året rundt <3

  Kys,

  Team Detox
 7. Privilegium på 24.05.2018
  TAK <3

  Tak for dig du skønne kvinde <3
 8. Anna på 24.05.2018
  Må jeg spørge hvad du mener om vacciner til børn/babyer ?

  Jeg er så meget i tvivl selv om hvad der er godt og skidt form om baby når det kommer til vacciner...

  Hej Anna,

  Min første søn er fuldt vaccineret og er den der har været mest syg.
  Min yngste stoppede ved 2. Di-te-ki-pol da min ældste fik diagnosen. Har ikke fået andre siden.

  Jeg anbefaler folk at se følgende:
  http://vaxxedthemovie.com

  Og

  https://go.thetruthaboutvaccines.com/v2/?a_bid=62acb2d5&a_aid=550894055d93f&chan=BMar2017World

  Og selv tage stilling.

  Knus Ninka

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.