Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Katharina lærte at tage udgangspunkt i sig selv

Så fedt at kunne dele denne video blog med dig. Glæder mig så meget til du skal møde skønne Katharina, som på ærlig og simple vis introducere dig for et af de aller stærkeste og mest gennemarbejdet værktøjer, som Detox dig smuk byder på. Nyd hende.

Mig, mig og atter mig

Kender du det at din kæreste, mand, veninde eller mor kan være røv irriterende nogen gange, at de gør eller siger noget der kan få dig helt oppe i det røde felt? Eller at det er omgivelserne der er noget galt med? Måske endda så meget at det trækker på din energi konto, så du går rundt og er kronisk træt? Det tror jeg der er mange der kender til, mig selv inklusiv. Jeg har selv været en af dem der har kæmpet med mine relationer og omgivelser, og jeg gør det stadig til tider. 

I videoen nedenfor fortæller jeg min historie om hvordan jeg er begyndt, at tage udgangspunkt i MIG selv i enhver relation og situation. Og hvordan denne tankegang har givet de vildeste forandringer hos mig. Jeg er ikke speciel videokyndig, som videoen nok også bærer præg af. Ikke desto mindre har jeg lavet en, både for at komme ud af min egen såkaldte comfortzone, men mest fordi jeg har en formodning om at jeg fremstår mere autentisk på video, og bedre kan komme ud med mit budskab.

God fornøjelse og glædelig jul ☺

Kærlig hilsen

Katharina Schorlemmer-Sander

Ps Har du også et ønske om at slippe kampene med din omverden og vende tilbage til dig selv? På forløbet vil du få de vildeste og mest effektive redskaber til netop det… og meget mere. Læs mere HER.

Kommentarer (19)

  1. Pernille Bovesse på 17.12.2015
    Nej, hvor er du inspirerende, modig og dygtig... og så godt du dog taler og udtrykker dig... totalt autentisk, smukt! Jeg har først fået læst dig i dag... kom lidt bagud... Tusind tak, fordi du taler om noget, som for mig er meget vigtigt, nemlig alt, hvad der har med det relationelle og følelsesmæssige at gøre. Knus og kram og glædelig Jul, smukke Katharina <3
  2. Karina på 08.12.2015
    Smukt Katharina.
    Autentisk og sejt.
  3. Nana på 06.12.2015
    Dejlige modige smukke Katharina ❤️
  4. Ninka på 05.12.2015
    Jeg er dybt taknemmelig for at kende dig
  5. Kirsten Heidi på 05.12.2015
    Du ER virkelig en SKØN detoxer, autentisk, smuk og sej! ❤️ Og ikke mindst en SMUK vejviser
  6. Katharina Schorlemmer-Sander på 05.12.2015
    Tina - Jeg er glad for at kunne inspirerer. Det er det hele værd.

    Malene - Tusind tak, jeg gik meget efter at være autentisk, så det er jeg glad for at du kunne se :) Det er svært det med relationer. Men jeg kan næsten garantere at du bliver bedre til at sortere, og virkelig styrke dem du kan mærke giver dig energi, ved at se indad og virkelig mærke efter. Trust me!

    Christina - Ja det er ret vildt hvad der sker på blot tre forløb. Hvor er det fedt at du også kan se det! Nogle gange kan man godt selv blive blind på sin udvikling.

    Anna - Det du ser i mig, ser du også i dig selv. Du har helt sikkert inspireret mig til mere autencitet, med din skønne umiddelbarhed. Tak for dig!

    Sisse - Du er ikke bare min mentor, men også mit forbillede. Du har vidst mig vejen til virkelig at lyse, og ser altid det gode i mig. Jeg er SÅ sikker på at vores veje krydsede hinanden af en grund, for godt 10 år siden. Jeg elsker dig helt til stjernene!!

    Stephanie - Mange tak. Dejligt at du kan bruge det. Jeg elsker at inspirerer til mere glæde og selvudvikling :)

    Birgitte - Det er jeg bare SÅ gevaldigt glad for. Du er der altid med støtte og opbakning. Det er simpel hen så fantastisk og det er jeg dybt taknemmelig for.

    Camilla - <3

    Pia - Jamen selv tak da. Måske du kunne bruge den til noget? Det håber jeg ;) Tak for din kommentar.

    Lærke - Du kender min udvikling om nogen anden må man sige. Glæder mig til endnu mere sparring med dig, min yndlings Lærke. Kæmpe kys til dig <3

    Diana - D for pokker, Tak for din mega lækre kommentar. Virkelig dejligt altså. Vi ses forhåbentlig snart :)

    Sine - Du har ret, det er rigtig svært, og det gør også rigtig ondt, for man ønsker jo ikke at gøre nogle kede af det. Men det er virkelig godt i længden, for så er det jo nemlig at der er mere energi til sig selv og de relationer der giver energi. Det betyder ikke at hvis man nu har det svært med en relation, at man så bare skal slippe den. Der i mod skal man se på hvad det er der gør det svært og hvorfor man reagere så kraftigt. Hvis du forstår? Nogle af de relationer, hvor jeg måske før tænkte at det var på tide at give slip fordi jeg simpel hen blev for ked af det eller frustreret, faktisk var dem hvor jeg lærte allermest om mig selv. Nogle af dem har jeg sluppet, i kærlighed uden vrede eller frustration. Andre er blevet styrket. Jeg gætter på det er fordi jeg ser indad, og ikke bebrejder dem for min adfærd. Det er ret vildt faktisk :)
  7. Miriam på 05.12.2015
    Hvor er det en god video og det er SÅ fedt og inspirerende, at mærke det på dig i hverdagen også! Harmoni
  8. Sine på 05.12.2015
    Mega sejt! Specielt med et ryde ud i gamle relationer som tager energi frem for at frigive. Det kan være svært at finde accept i dets nødvendighed :) tak for en skøn tilstedeværelse.
  9. Diana Øllgaard på 05.12.2015
    Kære Katharina. Du er simpelhen så sej og skøn! Tak fordi du deler dine gode erfaringer. Du gør det bare så godt ❤️ Glædelig 5. Dec
  10. Lærke Zimakoff på 05.12.2015
    Såååå sindssygt dejlig og modig. Din transformation er så lysende smuk. Kys kys fra Lærke
  11. Pia på 05.12.2015
    Tak for din fine video Katharina - også en dejlig lørdag og god jul til dig:-)¨
  12. Camilla på 05.12.2015
    Så dejlig du er ❤️
  13. Birgitte Nicolaisen på 05.12.2015
    Du er så smuk i videoen og jeg kan virkelig se og høre din umage med at formidle dette vigtige budskab. Stærkt gået Katharina❤️
  14. Stephanie Næblerød på 05.12.2015
    Wow - tillykke! Og tak for en stærk inspiration :)
  15. Sisse på 05.12.2015
    Kæreste Katharina, jeg er så stolt af at være hende "den gode veninde" :-)
    Du har rykket dig for vildt i dette forløb, og jeg er sikker på, at du kan være en inspirationskilde for andre, der også gerne vil blive bedre til at finde fred i deres relationer med andre. Love ya'
  16. Anna Ronja på 05.12.2015
    Jaaaa katharina - jeg er så vild med dig og din autenticitet ❤️
  17. Christina på 05.12.2015
    Hold nu op Katharina
    Hvor er det bare mega monster sejt og flot! Du har jo gennemgået den smukkeste og flotteste udvikling- you rock -
  18. Malene Andreasen på 05.12.2015
    Autentisk, det var du, og du klarede det rigtig godt, havde lyst til at lytte til dig. Relationer kæmper jeg også med og jeg har fået noget med fra dig, tak
  19. Tina på 05.12.2015
    Tak for at du deler din historie Katharina, den inspirerer og motiverer!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.