Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil

5 tegn på, at du har brug for detox. Og mine daglige detox-ritualer med ting fra køkkenet.

Video nederst med mine daglige, billige detox ritualer med ting, du allerede har i dit køkken. Men test først her, om du har brug for Detox.

Du kan ikke træne topmaven væk, når den er udspilet på grund af giftige bakterier og toxiske svampe i tarmen. Du kan ikke faste eller spise fedtet væk, når det er kemisk og fungerer som beskyttelses-depot for gift i kroppen.
Du kan ikke smøre eller børste appelsinhud af, når den skyldes forkalket, kemisk væv under huden. Men du KAN få bugt med det med simple, naturlige remedier, som du allerede har i køkkenet derhjemme.

5 TEGN PÅ, AT DU HAR BRUG FOR DETOX:
Tinna Maria før og efter Detox.


# 1:
Du har brugt p-piller eller hormonspiral


Hvorfor er det giftigt?
Det ødelægger din naturlige hormon-balance og er den mest almindelige årsag til tilstanden BAD ESTROGENS, hvor de farlige, brugte og østrogenlignende stoffer ophobes i kroppen, ælder dig før tid og giver hårdt, genstridigt fedt og appelsinhud. Læs denne guide færdig og se min video nedenfor og kom i gang med at udrense. Eller tag med på mit næste Detox Dig Smuk Online på 12 uger. PS: Brug dette pessar i stedet. Med mælkesyrecremen, der følger med, er det over 98 % sikkert og helt ufarligt.

# 2:
Du har sorte rander under øjnene eller hævede øjenomgivelser


Hvorfor er det problematisk?
det tyder faktisk på det modsatte af, hvad man skulle tro: Dehydrering. Din krop er i en nød-tilstand, hvor den holder på al væske i depoter på grund af stressede nyrer og binyrer. Derfor mangler du væske til at rense ud og fordøje og afgifte optimalt. Skyldes ofte langavarig følelses-mæssig stress, traumer, over-arbejde, kontrol og for lidt hvile og nydelse. Og forkert kost og livsstil. Mine tip i videoen hjælper. det samme gør Rooiboosh te. Kaffe og koffein er katastrofalt for mennesker med denne tilstand. så drop både kaffe, grøn te, chokolade og lakrids. det forværrer væske-ophobninger.

# 3:
Du har mormor-arme, topmave, sidehåndtag og ryg-deller, der ikke kan trænes og spises væk.

Hvad fortæller kroppen dig?

Kroppen deponerer giftstoffer i dit fedtvæv. der gør det nemlig mindre skade, end hvis det flød rundt i blodbanen. Kroppen fortæller dig, at du ikke har vitaminer og mineraler nok i kroppen til at afgifte via lever, nyrer, lymfesystem, urin og afføring. Så kroppen er klog. den ved, at dine udrense-organer er trætte lige nu. At du højst sandsynligt er stresset. Og den slipper først fedtet, når du begynder at koble af, genopbygge kroppen med jordens fødevarer, som ikke er forarbejdede og fyldt med sukker, kemikalier og tilsætningsstoffer.

# 4:
Du har oppustet mave eller meget mavefedt.

Hvorfor kræver det udrensning?

Når maven er stor, og du har svært ved at tabe dig, er det ofte fordi den er forgiftet. Affaldsstoffer fra svampe (Candida), bakterier og parasitter og ufordøjet mad ligger og rådner, lugter og gærer i maven. Du kan endda opleve depression, angst og andre alvorlige psykiske forstyrrelser, fordi en ittiteret tarm lækker toxiner og ufordøjede partikler ud i bloden, som rammer blod-hjerne-barrieren. Du har højst sandsynligt brug for at genopbygge fordøjelsen med fordøjelses-enzymer og HCL (mavesyre). Og udeluk gluten, mælkeprodukter & soya, sukker og gerne alle kornprodukter - også de glutenfri. Du har brug for en solid genopbygning, før du overhovedet kan rense ud og smelte fedt. Hav tålmodighed.

# 5:
Du har været udsat for, spist eller brugt nogle af de mest giftige ting, der findes i vores hverdag:

Plastik-flasker, almindelige, rengøringsmidler, kosmetik, læbestift (også de økologiske indeholder bly), sukker, transfedt (margarine og vegetabilske olier, som ikke er koldpressede og biodynamiske, c
remer og sæber med parabener, plastik-emballage, plastik, medicin (især antibiotika og penicillin), non-stick gryder og pander, hårfarve, fed mad i plastik-emballage, uøkologisk grønt og kød, smuds-afvisende møbler eller sprays, forurening fra biler, stress og for lidt søvn.

Hvorfor er det farligt?
Det nedbryder kroppens celler i stedet for at genopbygge og reparere dem. det skaber ubalancer i hormoner, stofskifte, belaster leveren, ælder før tid og giver risiko for stort set alle farlige sygdomme.

Se min video om mine små, billige detox-ritualer, der støtter din krop dagligt nedenfor

Ps: I næste uge lukker jeg for rabatten for de hurtige til mit Vinter Detox Dig Smuk Online Hold.
Hvis du har brug for udrensning er det sidste chance. Næste hold bliver ikke før solens stråler afslører den kemiske appelsinhud, du ikke gider slæbe med på stranden.
Læs mere HER.

PPS: Mine tips er kun til inspiration og information og kan ikke træde i stedet for almindelig lægehjælp og sund kost og livsstil. Kontakt din læge eller alternativ behandler, før du kaster dig ud i livsstilsomlægning. Jeg og Tribe People Aps kan ikke stilles til ansvar for bivirkninger opstået som følge af brug af de tips og råd, der er beskrevet på mine hjemmesider og guides.

Kommentarer (16)

 1. Lise-Lotte på 01.09.2017
  Super gode videoer som du har lavet på din detox blog.Jeg begynder at spise mad uden kulhydrater kornprodukter. Jeg er vegetar men synters godt om din blog alligevel du ser hammer godt ud også i lingeri.I dit efter billede. Mvh Lise-Lotte
 2. Sidse på 07.01.2017
  Hej Ninka
  Har du nogen tips til blodsprægninger og kan det have noget med hormoner eller giftstoffer at gøre? Jeg er 22 år og har nogen øverst oppe på yderlårene.
  Kh Sidse
 3. Stella Teresa på 25.04.2016
  Hej Ninka
  Jeg er meget glad for at svømme, og da vi jo bor i et land, hvor det ofte ikke kan lade sig gøre i havet, da det jo er alt for koldt til træning, så har jeg enten slet ikke svømmet eller en sjælden gang gået i svømmehallen... det føles jo blot som at svømme rundt i et stort bad kemikalier.
  Har i nogen tips som jeg ikke er kommet på afgiftningsmæssigt?
  Det skal nævnes, at jeg som barn/ung altid har svømmet. Jeg synes, at det er et vidunderligt mentalt helle, og jeg elsker den form for bevægelse af min krop. Jeg savner den, men kan ikke forlige mig med al det klor....
  Mange kærlige hilsner Stella Teresa
 4. Charnel Uhrenholt på 19.11.2014
  Kære ninka

  TAK for dine skønne inspirerende videoer. Jeg har levet ret detox-agtigt i mange år, og bl.a. Lavet de ritualer du beskriver i denne vlog gennem flere år samt drukket grøn juice dagligt, grøn the pulver hver dag osv osv, og fulgt dit online-forløb. men blev så gravid og ku ik få detox-agtig livsstil til at passe. Fik kvalme for det meste af grøntsager:-) min søn er nu knap fem måneder - og jeg fuld-ammer stadig. Hvad skal jeg være ops på ift detox-livsstilen når jeg ammer? Har jo ellers levet det i mange år før. Håber du forstår mit dilemma, da jeg jo ik vil give skidtet videre til min dreng.
  Tak for alt hvad du giver
 5. Maj Dideriksen på 12.11.2014
  Hej Ninka
  Du skrev engang noget om appelsinhud og methyl, (asparages og urinlugt blev også nævnt), kønshormoner, noget med en gen der gjorde at der var en nedbrydning man ik var I stand til og så nævnte du poliquin. ...noget du vil uddybe igen?
  Tak på forhånd:)

  Mvh Maj
 6. Silje Hansen på 05.11.2014
  Jeg har flere ganger prøvd HUSK, men magen blir helt i opprør...:( det blir så mye luft og vondt som ikke gir seg med det første... Er det lurt å trappe opp forsiktig kanskje? Eller drikker jeg for lite muligens. Er dette noe magen min bare ikke liker, eller bør man prøve det over en periode for at det skal stabilisere seg?

  Klem fra Silje:)
 7. Silje Hansen på 05.11.2014
  Jeg har flere ganger prøvd HUSK, men magen blir helt i opprør...:( det blir så mye luft og vondt som ikke gir seg med det første... Er det lurt å trappe opp forsiktig kanskje? Eller drikker jeg for lite muligens. Er dette noe magen min bare ikke liker, eller bør man prøve det over en periode for at det skal stabilisere seg?

  Klem fra Silje:)
 8. Kristina L på 05.11.2014
  Hej Ninka.
  Hvilke slags gryder og pander bruger du i din husholdning. Mærke?
  Hvis det skal være helt uden gift.
  Kh Kristina
 9. Jeanette V Jensen på 01.11.2014
  The lumenoctave skulle der stå
 10. Jeanette V Jensen på 01.11.2014
  Hej pernille
  Det er fordi Tara nu har LunenOctave Tribe med dem fra Hawaii. Og ninka må nok ikke bruge deres metoder, nu hvor samarbejdet er stoppet
  KH jeanette
 11. Pernille Riis på 31.10.2014
  Kære Ninka,
  Måske er mine spørgsmål til dig i forlængelse af ovenstående kommentar om Hawaii, da jeg ville høre omkring forskellen på det nye detoxhold, og det du startede op her i august. Jeg har hørt, at du på det nye hold udskifter de fleste kosttilskud til en mere urtebasseret tilskud og jeg ville tro at det var Indra/Tara´s urteprotocol du ville benytte dig af? Du havde også Taras meditationer på augustholdet, er de skiftet ud med noget andet? Håber du har tid til at svare og på forhånd tak:-)
 12. stine primdahl på 30.10.2014
  Kære Ninka!

  Jeg renser min mund hver dag i kokusolie - jeg troede dag at de skulle være 3-4 ellers kommer giftstofferne tilbage i mundhulen - er lidt forvirret med de 5-10 min du snakker om...
  Knus
  Stine
 13. Gitte Iversen på 30.10.2014
  Kære Ninka
  Jeg har en plastik-kande med kulfilter i til at rense mit drikkevand... Men den duer vel så ikke pga plastikken!?
  Kender du til en filter kande af glas for eksempel?

  Filteret sidder jo også i en plastholder, ellers kunne jeg jo bare skippe selve kanden og bruge en glas karaffel..
  Men udover det så har jeg en kulstang i min glasvandkande, som står og bliver revitaliseret inden vi drikker det ... Det er vel ikke en udrensning den giver - selvom det er kul, det er mineralberigelse ik!?

  Mange hilsner Gitte

 14. Lene Søndergaard på 29.10.2014
  tak for lille film. tænker at det må være bedre at skylle i kokosolie før at drikke vand med citron, da olien jo ska afgifte mundhulen fra nattens affaldsstoffer fra mundhulen - hva tænker du??
  Lene S.
 15. Katja Safin Gudmundsen på 29.10.2014
  Hej Ninka..
  Jeg har en del gange forsøgt at komme med på dine hold - desværre uden held..
  Kræver det at man er på Face-book at deltage?
  Mvh. Katja
 16. Jeanette V Jensen på 29.10.2014
  Hej ninka
  Jeg har tidligere skrevet om du kunne fortælle om Hawaii.hvor du tog 10 kg på Hvad fik dig til at spise noget andre dikterede, var du ikke sammen med tara og folk du kender. Ville gerne høre om de ur gamle teknikker. Hvad var det der var dårligt for dig et sted hvor alle sluser og spirituelle døre står åbne. Hvorfor duede Hawaii ikke ? Jeg er bare nysgerrig . KH Jeanette

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.