Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelse og fedttab

5 effektive tips til fedttab

5 effektive tips til fedttab!

Ønsker du at booste dit fedttab og skal det ikke være for indviklet? Så er disse 5 tips for dig!

1) Spis rå grøntsager til hvert måltid!
Start gerne med at spise en salat eller en rå grøntsag til hvert måltid. Det mindsker dit samlede energi indtag og tilfører en masse næring!

2) Vær til stede når du spiser!
Undgå at spise foran tv'et, computeren eller mens du arbejder: det distraherer dig og du vil være længere om at mærke tilfredsstillelse og føle dig mæt, og derfor komme til at spise for meget.
Hav fokus på dit måltid og nyd det!

3) Undgå færdig-mad!
Dvs ALT der er pakket ind og har en varedeklaration! Spis i stedet rigtig mad; masser grøntsager, æg, kød, koldpressede olier og lidt nødder/frø.

4)Spis kød til morgenmad!
Gerne med en grov salat eller rå grøntsager. Undersøgelser har vist, at protein til morgenmad, stabiliserer dit blodsukker hele dagen og derved mindsker indtaget af kalorier.

5) Tyg din mad ordentligt!
Når du tygger din mad ordentlig, dvs rigtig mange gange; til den er helt flydende i munden, vil du føle større tilfredstillelse og mæthed før, og derfor indtage mindre mad.
Det hjælper desuden til produktionen af fordøjelses enzymer i maven, så du bedre kan nedbryde din mad.


ps. Hvad er dit bedste fedttabsråd?? 

Karolina Kærsner
 

Kommentarer (1)

  1. Sofie Drejø Jensen på 25.02.2013
    Hej Ninka. Jeg har været glad for at læse dine bøger "Kernesund Familie" og "Kernesund Mad", hvor jeg synes, der er rigtig mange gode råd om naturlig kost uden tilsætningsstoffer. Jeg kan dog ikke rigtig følge dine kostråd længere, efter du er gået helt væk fra at anbefale alle kornprodukter, ris, quinoa m.m, Jeg er med på, at man taber sig af kun at spise kød og grøntsager, men jeg tror personligt det er usundt helt at udelukke en af vores fødekilder: Kuldhydraterne - i form af fuldkornsprodukter. Jeg tror (personligt) heller ikke, det nødvendigvis er sundt at få så meget kød. Ja kød giver en god mæthedsfornemmelse, fordi det er længe om at blive forarbejdet og dermed ligger længe i vores mave og tarme. Det tror jeg ikke nødvendigvis altid er det bedste for kroppen. Der findes jo også proteinkilder af vegetabilsk oprindelse, man kan spise i stedet for kød.

    Mvh Sofie.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.