Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox dig rask og glad, Ninkas Detox tips og guides

2 Minutters Hjernetest: Er din kamp med vægt og sukker neurologisk?

Test online på 2 minutter, om det er hjerne-overload, der får dig til at spise sukker, sabotere sunde beslutninger og stresse. Dette er den manglende brik i alle mislykkede kure og vægttabs-forløb. Gør noget ved det nu.

 

Tag testen (på engelsk) med det samme HER


Jeg tror, vi sad i hans sofa og snakkede forelsket i dage sammenlagt i starten. Og så faldt brikkerne på plads. Det var synkronicitet, så det slog gnister.

Vi vidste med det samme, at vi skulle være sammen resten af livet, og at der ikke ville være nogen anden partner for nogen af os. Nogensinde. Og vi aftalte meget hurtigt at flytte sammen.

Men der var EN BRIK, det tog mig måneder at....forstå, simpelthen. Og det var det, han vidste om hjernen. Og hvorfor jeg havde brug for det, for at hjælpe de kvinder, der sad fast.

Din hjerne kan lære at gå efter sund mad og hade sukker

Jeg vidste, at han havde studeret cerebellum og hjernens plasticitet i 17 år, inden han mødte mig. Og at han på det personlige plan var den brik, jeg altid havde manglet i mit liv.

Men at han også kunne bidrage med den brik i mit faglige puslespil, jeg manglede, for at hjælpe de mest stressede og sukkerafhængige klienter, havde jeg godt nok ikke forestillet mig.

 

Test: Er du i cerebellum overload og neurologisk selv-sabotage?

Her er de 4 mest overraskende ting, jeg har lært om, hvordan vi fuldstændig har misforstået vægt problemer, sukker afhængighed og selv-sabotage:

1: Hvis din cerebellum ikke er modnet i barndommen, kan du livet igennem kæmpe med stress, være overvældet, hvis du ikke stimulerer cerebellum som voksen.

2: Begrebet "Særligt Sensitiv" dækker over en stress tilstand i hjernen, du kan gøre noget ved. Det er ikke en følelsesmæssig eller spirituel tilstand. 

3: Når cerebellum stimuleres og modnes, danner den nye hjerneceller, og for mange betyder det, at man helt af sig selv får lyst til den mad, der er god og sund og mister interessen for det usunde eller kan lade det være uden problemer.

4: Selv sabotage og det at spise på følelser samt lav selvtillid er ofte slet ikke PSYKOLOGISK. Det er NEUROLOGISK, fordi når vores arbejdshukommelse er fuld, ryger vi i kamp/flugt. Og det i sig selv giver lav selvtillid og manglende evne til at træffe gode beslutninger (holde snitterne fra kagen og holde den sunde plan). 


VILDT, Ikke?


Tag din online hjerne test HER og få en rapport over, hvor slemt det står til i din hjerne.

Jeg krydser faktisk fingre for, at din test er positiv. For det er noget nemmere at stimulere hjernen til at modne cerebellum end at ændre gamle, dybe psykologiske mønstre. 


Knus Ninka

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.