Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Lottes juleeventyr

Det er ikke første gang Lotte gæster bloggen (du finder hende nemlig også under ”succeshistorier”), hun bliver ved med at ramme noget i mig, en ægthed og en sårbarhed, som gang på gang gør et så stærkt indtryk på mig…. Håber også du vil lade dig berøre.

 

Et juleeventyr

-om vejen ud af lavt stofskifte og lavt selvværd.

Point of no return.

Jeg hedder Lotte. Jeg er 44 år og bor sammen med min søn på 13. Nu åbner jeg låge nummer 15 og bag ved den er min historie.

Ninka skrev en gang om detox, at det ville blive ”point of no return” Det er sandt. Jeg vender aldrig tilbage til den jeg var. Jeg er her! Lige nu og jeg er Lotte! Er her! I mig selv.

På detox har jeg fået så fine indsigter. Øvelsen ”Min krops historie” var ret banebrydende for mig. Netværket i detoxgruppen er så unikt og har løftet mig og støttet mig lige når jeg havde behov. Tak alle skønne kvinder.

Jeg har lært, at slippe det der ikke tjener mig længere. Især mine egne mønstre. 

Så kom befrielsen og glæden var min! Min egen hjemmelavede glæde! 

Min krop følger fint med min indre selvhelbredelse. Elsker den symfoni. 

Jeg har brugt de sidste 30 år på at blive syg! 

De sidste femten med gaspedalen i bund.  

Det endte med PTSD efter et ødelæggende parforhold. 

Så gik der nogle år hvor jeg troede jeg var stærk. Troede jeg levede i nuet. At jeg var kommet videre. Men jeg røg igen og igen ind i dårlige forhold og dårlige valg. Jeg hang fast.

Jeg var så afhængig af, hvad andre gav mig, for at føle mig elsket. For at finde glæde. Jeg var hele tiden ovre i andre, for dén kunne jeg. 

Det jeg troede var, at ”holde hovedet højt” og ”være stærk” , det var som en sten der slog smut hen over en mørk vandoverflade. 

Men det var farten der holdt mig i gang og så en dag, sank jeg helt ned til bunden. Jeg blev syg.

Det var ren overlevelse jeg havde gang i..

Man kan IKKE hænge i nuet med neglene! 

De kom snigende gennem flere år, de diffuse symptomer. Hævede led, ondt i kroppen. Træt. Svimmel. Jeg blev undersøgt for sclerose og for ledegigt. Min daværende læge opgav og endte med at tilbyde mig antidepressiv medicin. Nej tak!

Min status før opstart på detox i April var:

Træthed, hårtab, osteklokke fornemmelse. Vægtøgning, sukkertrang. Glemsomhed. Kløe i huden. Kløe i ørerne, tinnitus. Kunne ikke sove. Krampe i ben og arme. Når jeg stod op om morgenen, havde jeg så stærke smerter i mine fodled, at jeg støttede mig til væggene på vej ud i badeværelset. Poser under øjnene. Svært ved at trække vejret. Ondt i maven. Forstoppelse. Frøs hele tiden. Fik paradentose. Havde blødningsforstyrrelser og smerter ved mens. Altid øm mave. Ja, listen var lang. Med tryk på VAR! 

Jeg var helt nede. Modløs og trist. 

Min søn led under, at have en så underdrejet mor. Mine ord lød som et maskingevær og jeg var altid træt. Intet overskud, ikke engang til mit barn. Jeg læste ikke bøger mere, kunne ikke se en film og hørte ikke musik. Min kreativitet var væk. Mit lys flakkede.

Nu er mit lys tilbage.

Jeg vil lave julepynt, jeg vil skrive, jeg vil læse, jeg vil fotografere. Jeg vil alt! Glade jul siger jeg bare! Se hvad jeg har lavet! 

For jeg mødte heldigvis en engel. Min engel var en kollega. Vi kom til at snakke om mine problemer. Det lyder som lavt stofskifte, sagde hun. Og det var det! 

Det viste sig, da jeg endelig fik jeg modet til at skifte læge og fandt en der lyttede og tog de rigtige blodprøver.. 

Min kollega anbefalede mig også at tjekke Ninkas detox ud og det blev vendepunktet for mig. Hvad havde jeg at miste, tænke jeg. Jeg tog seks uger fri fra mit arbejde og overgav mig til processen. Jeg tager ingen medicin mod stofskifte og mit mål er selvfølgeligt, at jeg aldrig behøver det. Min læge følger interesseret med.

Allerede efter fire uger på detox var min transformation helt vild! 

Min krop havde skreget på hjælp i mange år og den responderede med det samme. Dejlige krop. Tak. Jeg er på vej til at blive rask!

Jeg har en stemme indeni mig der har lyst at råbe ud!

”Se her kvinder. Der er en måde!”

Mine detox sidegevinster vil jeg også gerne fortælle om.

Jeg har nok tabt mig 15 kilo, har ingen vægt så ved det ikke bestemt. Mit taljemål er gået fra 85 til 70. Her holder jeg centimetermålet i de mål jeg havde da jeg startede på detox! Stort! 

Underligt at se billedet fra sidste år. 

Jeg har det skønt. 

Mine omgivelser ser, mærker og glædes over, at jeg blomstrer.

Jeg har ikke oplevet, at komme tilbage i den kroniske ”kamp-flugt” tilstand,  jeg befandt mig i før. Stress no more! Nu ser jeg tydeligt hvad det drejer sig om. Hvad der sker når jeg ikke står ved mig selv. Jeg har fået redskaberne på detox og bruger dem uden nåde! 

Jeg træner ikke endnu. Min krop er stadig ikke klar. For mig er det indre arbejde lige nu det vigtigste. Selv om jeg måske begynder at træne, så tror jeg ikke det ændrer sig. 

Sungazing, tørbørstning og samhørighed med mit indre barn er guld for mig.

Jeg nyder at ordet ”selvkærlighed” er blevet en del af mit vokabular.

Er det så svært? 

At være selvkærlig?  Ja..men man lærer det hurtigt!  Det er nemlig ret rart.

Et liv uden gluten? Det er da umuligt!  Nej, slet ikke. Når jeg går forbi bageriet i Føtex syntes jeg stadig det dufter dejligt, men jeg kan bedre lide duften i mit eget bageri.

Det er nemt at bage nu. Mmmm, lyst til lunt brød med koldt tandsmør. Vupti, 30 min efter! You got it! 

Kosten ellers? Jeg er ingen køkkenskriver, men jeg elsker at prøve de opskrifter som andre så dygtigt har fundet ud af er gode! 

Et godt råd fra mig; Sænk ambitionsniveauet og NYD livet! 

Jeg elsker at spise rent. Bliver vildt glad af at se ned i min handlekurv i supermarkedet og vide, at jeg er god ved mig selv. Det er fantastisk og jeg har fået styr på sukkermonsteret. 

Jeg kan slet ikke LIDE cola mere.. Og før kunne jeg endda bilde mig selv ind, at det talte som væske!

Jeg har endeligt lært at vælge selv! Og jeg vælger det som er bedst for mig.

Jeg glæder mig til jul. Jeg tror jeg vil pakke mig selv ind i flot gavepapir og skrive på kortet ”Til Lotte, fordi jeg elsker dig” Jeg ved godt hvad der er indeni! Jeg har virkeligt fået mig selv i gave.

God jul.

P.s. Kæmper du også med lavt stofskifte og ingen energi, så giv dig selv en tidlige julegave og book din plads på detox dig smuk HER.

 

 

Kommentarer (19)

  1. Lotte på 30.12.2015
    kære Bente. Jeg har ikke modtaget nogen mails? du kan evt prøve at kontakte mig via FB? Knus Lotte
  2. Bente på 29.12.2015
    Kære Lotte
    Jeg genkender rigtig meget mange af mine fysiske symptomer i det du skriver.
    har sendt dig et par mails før, hvor du ikke har vendt tilbage. Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil kontakte mig, da du kunne dele din erfaring med mig, som jeg kunne bruge til at komme videre. Jeg går ud fra at når man er i en gruppesammenhæng at det er for at hjælpe og støtte hinanden. Kærlig Hilsen
    Bente Sejer
  3. Bente på 29.12.2015
    Kære Lotte
    Jeg genkender rigtig meget mange af mine fysiske symptomer i det du skriver.
    har sendt dig et par mails før, hvor du ikke har vendt tilbage. Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil kontakte mig, da du kunne dele din erfaring med mig, som jeg kunne bruge til at komme videre. Jeg går ud fra at når man er i en gruppesammenhæng at det er for at hjælpe og støtte hinanden. Kærlig Hilsen
    Bente Sejer
  4. Bente på 29.12.2015
    Kære Lotte
    Jeg genkender rigtig meget mange af mine fysiske symptomer i det du skriver.
    har sendt dig et par mails før, hvor du ikke har vendt tilbage. Jeg vil blive rigtig glad, hvis du vil kontakte mig, da du kunne dele din erfaring med mig, som jeg kunne bruge til at komme videre. Jeg går ud fra at når man er i en gruppesammenhæng at det er for at hjælpe og støtte hinanden. Kærlig Hilsen
    Bente Sejer
  5. Tina på 17.12.2015
    Sejt gået og dejligt at læse. Tror helt sikkert jeg springer på her 18/1. Jeg er bare så bange for at jeg ikke kan finde ud af det eller overskue det. Jeg har lange arbejdsdage og går nærmest i seng når jeg har spist den aftensmad min mand har lavet. Jeg har ikke lavet mad i 15 år. Min mand går ret meget op i mad og er lidt skeptisk men siger han vil bakke mig op. Jeg er så dårlig og har alle symptomer på efterhånden mange sygdomme. Jeg glæder mig til at kunne skrive et lige så dejligt oplæg som dig og de andre. Og jeg glæder mig til at komme med i et forum hvor jeg vil finde den opbakning jeg får brug for. Ønsker jer en god jul og vi ses i 2016❤️
  6. heidi på 15.12.2015
    Åh hvor er det en skøn historie dejlige Lotte ❤️ Tak ❤️ End sand inspiration
  7. Lotte på 15.12.2015
    Og tusind tak til alle i andre!! Hold nu op, jeg bliver virkeligt SÅ glad!! Julekys fra mig! <3
  8. Lotte på 15.12.2015
    Kære Helle Pedersen. I know.. <3 Sådan havde jeg det også første gang det gik op for mig, at der var noget galt.. Tuder også lidt nu.. Gid jeg kunne give dig håb og tro på at du kan få det bedre. For detkan du! <3
  9. lis jensen på 15.12.2015
    Jeg vil glæde mig til at høre nyt. <3
  10. lis jensen på 15.12.2015
    Jeg vil glæde mig til at høre nyt. <3
  11. Ditte Fribert på 15.12.2015
    Ammen altså, sikke en skøn fortælling ❤️ Fantastisk dejligt at læse, SÅ inspirerende❗️ Tak❗️
  12. Mette på 15.12.2015
    Smukke og inspirerende Lotte, du er så fantastisk. Og så godt skrevet. Jeg håber du er med igen i januar, så ses vi der. Kram Mette
  13. Ullamari N. Christensen på 15.12.2015
    Tusind TAK kære Lotte. DU ER EN GAVE
  14. Kirsten Heidi på 15.12.2015
    Hold nu k..., hvor bliver jeg både GLAD, rørt og berørt! Elsker, som I ELSKER, din fortælling! Og du har de skønneste vibrationer! Dine lækkervibes kunne jeg godt tænke mig, at få en re-kickstart af! Jeg er selv i gang, er måske lidt "tungnem" (skrevet med kærlighed vel at bemærke :). Detoxer med gamle "belastninger" og en krop og top, som snakker, men det er fortid, og det er lige netop i dag gået op for mig, at jeg vil have gavn af at skifte fokus fra "ikke syg igen" til "hvordan er jeg mig i selvkærlig omfavnelse", altså fokus væk fra frygten og over i mulighederne! Detox rykker, dét gør det, men som du, dét er imponerende! Jeg følger efter! Dét kan du tro ❤️
  15. Else Slagebro på 15.12.2015
    Ej Lotte, hvor skønt og livsbekræftende at læse din blog. Man blir s'gu glad - tak!
  16. Helle Pedersen på 15.12.2015
    Tusinde tak Lotte.
    Jeg ved ikke om jeg har lavt stofskifte, men jeg sidder stadig og tuder, for du har lige beskrevet alle mine symptomer.
    Jeg troede bare jeg var pylleret og skulle se at komme videre uden brok, men jeg kan se på dine billeder at det ikke behøver at være sådan.
    Jeg glæder mig så meget til d. 18/1 og til at finde ud af hvad jeg indeholder. ( julegave til mig selv☺️)
    Tak Lotte
  17. Pernille Bovesse på 15.12.2015
    Tusind tak, Lotte! Hvor er du smuk og dejlig at se på... jeg kører op og ned på denne side, for at se på dig! Dejlig historie, flot skrevet, smukke billeder... <3 <3 <3
  18. Anna Ronja på 15.12.2015
    Tak Lotte! Du skriver smukt og har nogle dejlige fotos at supplere med ❤️ Tak for din historie, tak for din glæde og inspiration ❤️
  19. Camilla på 15.12.2015
    Hvor er det smukt og flot ❤️
    Skønne foto

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.