Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Lær at elske dig selv

Åh hvor er jeg glad for at du på denne fine mandag skal beriges med Camilla, jeg er så ydmyg over hendes ord og dybt taknemmelig for at hun gennem ritualer og med redskaber elsker sig selv højre end før hun var på forløbet, mest af alt så bliver jeg så stolt over at hun ønsker at sprede det selv kærlige budskab…  

 

Elsk dig selv

Kæreste Kvinde

Hvor er jeg beæret over at være her i dag. At jeg får lov til at dele min historie og min tips.

Jeg har en drøm og et ønske for alle kvinder. Det er, at vi kan elske os selv – lige præcis som vi er.

Jeg hedder Camilla, er 36 år og har 2 drenge. Jeg har været på en lang rejse hertil, hvor jeg står i dag. 

Jeg er vokset op i en helt almindelig kernefamilie med mor, far og 2 børn. Har oplevet en tryg barndom. Men har altid haft en evne til at tilpasse mig andres behov. Har altid været usikker på mig selv, og usikker på om andre nu kunne lide mig. Ikke følt jeg var god nok. Derfor har jeg tilpasset mig, så jeg var på en måde jeg troede andre ville kunne lide eller forventede af mig. Jeg har derved fjernet mig helt fra mig selv, og mine egne behov. Satte alle andres behov først. Det er ikke sundt! Det gjorde også, at jeg for en del år siden endte med den fine diagnose "Stressrelateret Depression" og måtte sygemeldes. I årerne op til havde jeg kæmpet virkelig hårdt for at få mit liv til at hænge sammen. Der var mand, 2 små børn, husbyggeri, krævende job, fritidsaktiviteter, veninder der skulle ses, et pænt hjem, sund mad helst lavet fra bunden mm. Det hang på ingen måde sammen, men jeg kæmpede, læste bøger, prøvede at lave planer/lister mm., men havde reelt ikke overskud til at føre det ud i livet, og det blev egentligt en større frustration, at jeg havde redskaberne til at ændre mit liv, men ikke var i stand til det.

Men Depressionen blev et af  mine vendepunkter. Ligesom alle andre der rammer bunden på en eller anden måde, så tvinger livet dig til at se på dig selv og dit liv. Er det, det liv du ønsker dig? Det var det ikke! Har ikke ændret det over en nat, men taget små skridt i den retning jeg gerne ville. Det har været rigtig svært, og husker bla. at jeg har siddet grædende hos en terapeut og sagt "Jeg føler jeg lever mit liv forkert" Hvilket jeg også gjorde, men var på det tidspunkt ikke helt klar til at foretage en stor ændring. Mit andet vendepunkt var min skilsmisse, som gav mig livet tilbage og friheden til at se på, hvad jeg gerne ville med livet. Dette bragte mig bla. til en uges workshop, med selvudvikling og meditationer. Vi lavede flere opgaver undervejs, og ALLE (mener virkelig alle) kom frem med budskabet, at jeg skulle lære at elske mig selv! På det tidspunkt gjorde jeg det ikke! Men det stod så lysende klart at det var mit mantra for fremtiden. 

Dette har også vist mig vejen til Ninka's univers - detox dig smuk. Hvilket jeg er dybt taknemmelig for, for det har virkelig rykket ved min selvkærlighed, og min lyst og evne til at stå ved mig selv. Var meget i tvivl inden jeg meldte mig til. Har deltaget på mange kurser og forløb mhp. at tabe mig, og også tage hånd om det følelsesmæssige aspekt tilknyttet spisning. Så hvad kunne dette forløb som de andre ikke kunne? Men det virkede gennemført og jeg blev tiltrukket af det – heldigvis. For det er virkelig gennemført hollistisk – det er så fedt. Der er taget hånd om alt, kosten, tilskud, dit indre arbejde (som har været det allervigtigste område for mig) Det hele foregår i en kærlig, omsorgsfuld, men også direkte tone (så du bliver aldrig i tvivl)  - tilknyttet er der den her kvindestamme, som den kaldes, med alle os der deltager. Her deler vi i et fuldstændig lukket forum alt hvad hjertet har brug for. Og det bliver mødt med kærlighed, forståelse og nysgerrighed. Så du føler dig set, hørt, og du udvikler dig. Det er så fantastisk dejligt. Kan kun anbefale det.

Det har givet mig redskaberne til at elske mig selv mere end før, at jeg har turde gå efter mine drømme. Er startet på en coach uddannelse. Har startet min egen blog, hvor jeg deler ud af mine tanker omkring det at elske og acceptere sig selv. Tjek den ud: www.elskdigselv-qwist.com

Så jeg ønsker for dig, at du lever et liv hvor du elsker dig selv. At du elsker og acceptere dig selv, lige som du er, også de sider du måske har gemt væk, af frygt for at andre vil afvise dig, hvis de så dem eller kendte til dem. Jeg har i så mange år været en pleaser, der nærmest slog knuder på mig selv for, at andre skulle kunne lide mig. I bund og grund ønskede jeg nok bare at være elsket... Men jeg elskede ikke mig selv, for hvordan kan du elske dig selv, hvis du hele tiden gør noget, du ikke rigtig har lyst til, eller gør det for at få anderkendelse og ros. Hvis du gang på gang går på kompromis med dine egne ønsker og værdier? Det tror jeg ikke man kan.

Heldigvis er der mulighed for at skifte spor. Du kan vende bøtten og begynde at elske dig selv igen. 

Opskriften er super simpel (men ikke altid så nem i praksis): 

Hver gang – hver evig eneste gang! du står overfor et valg, så skal du spørge dig selv: "hvis jeg gør det her – er det så at elske mig selv?" Hvis du har svært ved at gøre det - så kan du spørge: "hvad ville et menneske, der elsker sig selv gøre?" Og en lille fodnote er: at du skal lytte til det svar der kommer indefra, og ikke fra hjernen. Jeg bruger min mavefornemmelse til at navigere ud fra – find ud af hvor du mærker dine svar. 

Kan bruges på alle valg du står overfor.Uanset om det er valget imellem at spise en plade chokolade eller ej. Eller om du skal sælge dig hus eller blive boende. Når du er i tvivl stopper du op og spørger dig selv: hvad ville være det mest kærlige valg være for mig? Hvad vil jeg elske mig selv mest for? (og ikke tænke på hvad din veninde, mor eller kæreste vil mene) Det kan bruges på alle spørgsmål i dit liv.  

God fornøjelse med denne lille øvelse.   

Her kommer lidt af mine ynglings-detoxdigsmuk-tips:

Morgen og aftenritual

Hver morgen og aften går du udenfor, kigger mod himlen og tager 10 dybe vejrtrækninger. Det giver sådan en dejlig ro i krop og sjæl. Jeg føler jeg siger godmorgen til dagen, og om aftenen takker jeg for dagen der er gået, og siger velkommen til natten. 

Kropspleje

Kokosolie. Det billigste, reneste og lækreste produkt du kan bruge på kroppen. Jeg er helt vild med det. Når du er i bad, smører du kroppen ind i olien, skyller dig. Efter badet dupper du bare huden, så har du en blød og lækker hud. Bonus: når du smører dig ind i det, kan du lige bruge lidt ekstra tid og masserer dig selv.

 

Fodbad

Det er så skønt at slutte dagen af et med et fodbad. Fyld det med varmt vand og en kop Epsom salt. Det udrenser og hjælper til en bedre søvn.

Og her til sidst min ynglings juleguf (eller en af dem) Elsker snebolde, men der er ret meget sukker og mælk i dem man kan købe. Så her er min detox version:

Hjemmelavet Marcipan:

200 g smuttede mandler

2 spsk usødet æblemos

100 g mørk chokolade 85%

Mandlerne blendes i en kaffekværn (foodprcessor eller blender) til det bliver til fint mel.

Derefter blandes det med æblemosen.

Trilles til kugler og sættes på køl.

Krymmel:

(har engang fundet den på en hjemmeside, men kan desværre ikke huske forfra, så takker den person der har lavet den)

Ca 2 riskiks uden salt

1,5 spsk sukrin

1 spsk kokosmel

Blend alle ingredienser i en kaffekværn (foodprocessor eller blender)

Chokoladen varmes op i et vandbad. Herefter dyppes marcipankuglerne i chokoladen (brug 2 gafler til at trille dem rundt, og løfte dem op med, så overskydende chokolade kan dryppe af) Trilles i krymmel og placeres på fad eller tallerken. Opbevares i køleskab. 

Værsgo og nyd!

Ønsker dig en helt fantastisk jul og et skønt nytår. Må det være fyldt med kærlighed til dig selv og livet. 

P.s. Er du blevet nysgerrig på hvilke redskaber Camilla skriver om og kunne du tænke dig at lære end flere selvkærlige og hormon- balancerende ritualer. Læs mere HER.

Kommentarer (18)

  1. Camilla på 14.12.2015
    Kære Birgitte

    af hjertet tak for det kompliment <3
  2. Camilla på 14.12.2015
    Christina, hvor gør du mig glad:-) <3
  3. Camilla på 14.12.2015
    Kæreste Marie-Louise
    Tusind tak for din dejlige kommentar:-) Er så glad for at kunne inspirere, det er noget at det vigtigste for mig...
    Og husk - det man siger er man selv! "du er det så meget værd" Af hjertet tak <3
  4. marie-Louise på 14.12.2015
    Hey skønne Camilla.. hvor er det et dejligt indlæg du har skrevet... jeg er så stolt over at kende dig!!! Du ved sikkert efter nogle af vores snakke at jeg har/har haft det på samme måde... så det er så fedt at læse og følge med i din rejse, for det er virkelig så inspirerende! jeg ønsker dig al mulig held med din fortsatte rejse mod at elske dig selv, for du er det så meget værd...
  5. Christina på 14.12.2015
    Kære Camilla
    Tusinde tak for en fantastisk blog i dag! Hvor er det givende og inspirerede læsning. Du kommer med så fin og for mange kvinder og mænd i dagens Danmark, meget brugbare og super gode tips til at komme på rette kurs. Tusinde tak forbi du deler dig og din viden med os
  6. Birgitte Nicolaisen på 14.12.2015
    Camilla, du er en fantastisk skribent! Hvor jeg dog genkender meget af mig selv i din historie ❤️❤️❤️
  7. Camilla på 14.12.2015
    Kære Malene

    Nogengange hjælper det at blive genkendt og genkende sider i sig selv, så vi har mulighed for at ændre dem.

    Kh Camilla
  8. Camilla på 14.12.2015
    Tak Stinna for dine dejlige ord, de varmer ❤️
    Mkh Camilla
  9. Camilla på 14.12.2015
    Tak Lærke
    Er glad for at du kan se min udvikling ❤️ Er nogengange svært selv at se den
  10. Camilla på 14.12.2015
    Kære Ditte Fribert

    Hvor er jeg glad for at kunne inspirere. Det bliver så dejligt, at du skal starte på dit første forløb til Januar. Velkommen i stammen
  11. Camilla på 14.12.2015
    Tak Pernille❤️
    Dejligt at kunne inspirere
  12. Camilla på 14.12.2015
    Velbekommen Else
  13. Pernille Bovesse på 14.12.2015
    Wow, Camilla! Med egen blog og det hele! Super artikel! Dejligt at læse... tak for din inspiration, søde <3
  14. Else Slagebro på 14.12.2015
    Genialt med 'Er det at elske mig selv? spørgsmålet. Tak Camilla
  15. Ditte Fribert på 14.12.2015
    Kære Camilla ❤️ Skide godt gået! "Er det at elske mig selv- spørgsmålet" skal jeg til at øve mig i. Vil følge dig på din blog :)) Jeg skal nemlig på mit første, og meget tiltrængte Detox-forløb hér i januar :)) Held og lykke med det hele❤️
  16. Lærke zimakoff på 14.12.2015
    Hvor er det fantastisk at se hvor langt du er nået Camilla. Rigtig dejligt indlæg! Du er for sej ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  17. Stinna på 14.12.2015
    Et meget meget fint indblik, der rammer dybt. Hvor er du et fint menneske
  18. Malene på 14.12.2015
    Det at være en pleaser, det kender jeg for godt, tak for dine ord og tips

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.