Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox dig rask og glad

12 UGERS TOTAL DETOX TRANSFORMATION SOMMERHOLD

Velkommen til dit livs og krops transformation!

 

De damer! Vi er så stolte over at kunne byde jer velkommen på det hidtil vildeste Kernesunde forløb!

Vi har taget det bedste af det bedste fra alle de Kernesunde produkter og forløb, det der virker allerbedst – og samlet det i en Total Transformerende pakke til dig!

 

Hvem skal ikke deltage?

Dette er ikke en hurtig løsning, en ”tab dig 5 kg inden ferien og vend tilbage til din gamle livsstil”. Dette er ikke for dig som vil have nye resultater, men ikke nye vaner og rutiner – dette er IKKE muligt, selvom mange diætister og personlige trænere mm prøver at bilde dig det ind – fordi det er det der sælger!

 

Dette er for dig:

Der er klar til en gang for alle at sige farvel til din gamle livsstil, brudte løfter til dig selv og til en krop og et liv du ikke er tilfreds med! Dette forløb er til dig der er parat til at investere tid og energi i dette (for det kommer IKKE af sig selv!) og til dig der er klar til at vise tillid til processen og endelig sige vekommen til den krop og det liv du drømmer om! (Intet mindre!)

 

Hvad kan du forvente?

At du bliver støttet og vejledt hele vejen igennem! Du får kostvejledning, kosttilskudsguide (kosttilskud er ikke et MUST – men en mulighed hvis man vil vil støtte sin krop ekstra godt!), trænings guide, guidede øvelser og ritualer til fysisk og emotionel udrensning og ubalancer. Du vil lære at mærke hvad din krop har brug for og du vil lære hvordan du skal give den det! ALT dette og meget mere får du en komplet guide over, så du præcis ved hvornår og hvordan du skal gøre tingene! (Alle kan være med – mødre, studerende, osv)

 

Hvad forventer vi af dig:

At du dagligt sætter tid af til at lave og forberede mad, træning og de mentale øvelser (som man ikke kommer udenom hvis forandringen skal vare ved!). At du er åben overfor ”nyt” – at du øver dig i at se fem muligheder frem for fem fejl (denne menatle øvelse vil hjælpe dig til at rykke dig massivt – i stedet for at stå stille!) og at du viser tillid til processen – som vi har set transformere og rykke kvinder mere og vildere end de nogensinde har turdet drømme om!

 

 

 

Q & A:

Er kosttilskud nødvendigt? Kosttilskud er en mulighed – ikke et must!

Jeg kan ikke bestille de anbefalede kosttilskud, da jeg bor i Norge, kan jeg stadig deltage? Deltagere i Norge får en liste over kosttilskud de kan købe der, da der kan være udfordringer med bestilling fra udlandet – så ingen hindring for at deltage!

Jeg er studerende, så mit budget er begrænset? Alle kan deltage – uanset økonomi! Kosttilskud og mad vil blive præsenteret så det er muligt både på budget og når du vil gå all-in.

Kan hele min familie deltage? Hele familien KAN deltage, men vi anbefaler at du starter med DIG selv J

Kan man deltage på forløbet hvis man skal på ferie? Ja da! Under det meste af forløbet har du ”refuel-dage” - hvor du kan hygge dig med alt det ”u-artige” mad du ønsker dig - så ingen grund til panik hvis du vil nyditaliensk pasta eller desserter og is! (Det er en del af det hemmelige trick du lærer på foløbet!)

Hvor meget tid skal jeg bruge på forløbet? Hvis du ønsker det optimale ud af forløbet, skal du afsætte en halv time hver dag til de mentale øvelser og afsætte tid til træning nogle gange om ugen, samt tid til at lave og forberede mad (du vil blive overrasket over hvor nem maden kan være!)

Hvad hvis jeg bliver i tvivl undervejs – kan jeg få hjælp? Ja! Vi er her for dig under hele forløbet! Du vil få videoer, lydfiler og guides der hjælper og guider dig. Du vil hver 14. dag deltage på et live coaching call med Ninka hvor du har mulighed for at stille spørgsmål og tale med Ninka. Du vil blive inviteret ind i en lukket gruppe på Facebook hvor du vil kunne stille spørgsmål løbende og få støtte og et fantatsisk sisterhood med de andre deltagere (Du vil opleve en varme og støtte ud over det sædvanlige!) + Du kan ringe og skrive til Kernesund Support på alle hverdage.

Jeg har individuelle udfordringer / ønsker; kan jeg få hjælp til disse? Ja – du vil blive inviteret ind i en lukket Facebook gruppe hvor uddannede Kernesunde coaches fra det Kernesunde team – er klar til at besvare dine spørgsmål og hjælpe dig.

Hvordan modtager jeg materialet? Du vil ved køb få adgang til et lukket online rum, hvor manualer, lydfiler, træningsprogram, opskrifter, videoer og alt hvad du skal bruge ligger klar til dig! Det er nemt og overskueligt og lige til at gå i gang med!

Jeg har flere spørgsmål til forløbet… ? Du kan stille den herunder på bloggen eller skrive til Kernesund Support på support@kernesundfamilie.dk

 

Vi glæder os til at følges med dig på denne vilde total transformerende rejse – det bliver den bedste sommer nogensinde! J

 

Læs mere og tilmeld her: kernesundfamilie.zenbilling.com/products/4775-Total-Detox-Transformation-Sommerhold-12

Kommentarer (7)

  1. Annika Michaelsen på 31.03.2017
    Hej Ninka
    Kan man stadig nå at være med på et detox hold ?
    Efter jeg har set flere af dine skønne videoer så kan jeg se en mening med at tage en detox ,
    Jeg vil meget gerne høre nærmer om det.
    Hilsen fra annika.

    SVAR: Kære Annika. Skriv lige til mig på kontakt@ninkasdetox.dk, så kan jeg sende dig links til tilmelding. Kærlig hilsen Carina / Ninkas Detox Support
  2. Elisa Rafn på 11.09.2013
    Kan se at en nævner at hun har fået studierabat - er det en mulighed?
    Kan det kombineres med amning? Jeg må helst ikke tabe mig mere inden jeg stoppet amning, men tænker at der er andre gevinster :-) fysisk detox og amning er vist ikke så super godt - min dattet skal jo helst ikke have mine affaldsstoffer..
  3. Ninka Mauritson på 23.08.2013
    Laura - glad for vi fik fikset det sammen.
    Knus.
    Ninka
  4. Laura Hanghøj på 05.07.2013
    Hej Support,

    Jeg mangler svar på en mail sendt for 10 dage siden (og rykket for svar sidste fredag). Jeg mangler Zenbilling ID og log-in, da jeg aldrig har fået velkomstmailen med login-detaljer. Dette skyldes, at min bestilling fejlagtigt er landet på min venindes side, da vi samme aften købte to 12-ugers-forløb (men loggede af hendes konto og købte med to forskellige mailadresser).
    Herudover mangler jeg studierabat-koden, som jeg blev lovet for 14 dage siden. Nu er der trukket to betalinger uden rabat.

    Venligst hjælp og kom tilbage, da jeg jo ikke kan logge ind og ikke får alle mails!

    God weekend,

    Laura Hanghøj
  5. Katrine Sato på 16.06.2013
    Hej Ninka.

    Jeg overvejer også at melde mig til dit 12 ugers forløb, men har lige et par spørgsmål:

    - Jeg tager receptpligtig medicin (SSRI) i høj dosis. Kan det kombineres med udrensningen?
    - Jeg er udlands indtil d. 12. Juli. Hvordan gør jeg, hvis jeg ikke har adgang til internettet?
    - hvornår er de sidste 8 uger?

    Kh
    Katrine
  6. Anette Arentsen på 16.06.2013
    Kære Ninka!
    Jeg overvejer at melde mig til 12 Ugers Total Detox. Er det nødvendigt at deltage på facebook? Jeg er ikke på facebook og ønsker heller ikke at være det!
    Ser frem til at modtage din kommentar!
    KH Anette
  7. Ditte Augustenborg på 12.06.2013
    Jeg har meldt mig til dette fantastiske livsstilsforløb, men jeg kunne godt tænke mig at høre, om det er en god idé at melde mig fra kantineordningen på arbejdet? Vi har en kantineordning, hvor der altid er en varmt ret, suppe, pålæg, rugbrød, brød, blandede salater (tit nogle jeg ikke kan lide, da der fx. er gedeost eller en mærkelig dressing i), revne gulerødder og en mere "normal" salat med fx tomater, salat, majs og ærter. Derudover er der tilbehør i form af kerner, nødder, rosiner mv.
    Så der er en masse forskelligt, men kan det passe ind ift. dette forløb?

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.