Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Skønhedspleje, Detox Succes Historier

10 Skønheds-tips fra forvandlede Kernesunde Coaches

Her er Kernesund Mentorcoach Kaja før og efter. Længere ned kan du se Kernesund Coach Natascha før og efter. Og møde Hanne. Se lige de FEDE billeder fra min uddannelse, som starter med et retreat til februar.
I dag giver mine kernesunde coaches tips til, hvordan du kan efterligne deres forvandling.

I går solgte jeg halvdelen af pladserne på min uddannelse. Blandt andet fordi Kaja på et webinar i går fortalte, hvordan hun havde fået sin krop, sjæl, livsvej OG kærligheden tilbage efter at have taget min uddannelse. Hold 3 starter med en uges uddannelses-retreat til februar. SE billeder i denne blog.

Der er noget helt, helt særligt ved mine piger. Det kalder jeg dem. De Kernesunde Mentorer.

De kan noget. Noget med at være en fantastisk inspirator ved at være en god mor for sig selv.

De har noget. Noget, der kommer sammen med modet til at  arbejde intenst med sig selv i et år. de har virkelig gået vejen. De har gennemlevet de værktøjer, de nu coacher andre med. På godt og ondt.


Bliv stærk, sund og fri med Mine Kernesunde Coaches

Tip # 1: Kend dit indre barn
Kaja, Kernesund Familiecoach, www.klem.as
Kendskabet til dit indre barn er udgangspunktet for en sund, smuk krop.
Når først du lærer at plejedet, lytte til det og give plads til den sunde, oprindelige side i dig, bliver sukkertrang, dårligt selvværd, kampe og tilbagefald ikke et issue længere.

Tip # 2: Gør dig uafhængig af andres mening
Natascha, personlig træner og Kernesund Familiecoach
Før havde jeg både PCO, uren hud overvægt og lavt selvværd. det at investere i uddannelsen og arbejde intenst med min krop, min sjæl har gjort mig til et andet menneske. Jeg har en helt anden ro. Min glæde afhænger ikke af, hvad andre gør eller synes om mig. Det kræver nogen gange at man arbejder intenst med sig selv og investerer i en proces, der giver en alle redskaberne til det. Jeg har fået redskaber til at fange mine klienter i deres selv-sabotage og overvinde min egen.

Tip # 3: Følg mavefornemmelsen og invester i dig selv.
Hvis du som mig vil være et sted, hvor den sunde livsstil er et selvfølgeligt valg uden kamp, så handler det om at lytte til mavefornemmelsen. Jeg græd, da jeg var til informationsmøde på Ninkas uddannelse.
Jeg kunne bare mærke i min mave, at det var dette jeg skulle. Jeg havde ikke pengene og havde det SKIDT med at ofre så meget tid på mig selv. Men jeg har fået så meget respekt for at lytte til stemmen indeni. Jeg har fået mig selv, min krop, min livsvej ud af det. Jeg ER sundhed nu.

Hvad er dit bedste sundheds-tip som har givet dig VARIG forvandling?

 

 

Kommentarer (1)

  1. Yara Rasmussen på 23.05.2013
    Godt gået allesammen.
    Yara

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.