Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Galleri: Årets fedt-tab og forvandlinger på Detox Dig Smuk. Sådan slap vi kemisk fedt og giftig stress

Galleri: årets fedt-tab og forvandlinger på "Detox Dig smuk". Videobloggen er nederst I dag. Først ÅRETS BEDSTE BILLEDER af forvandlede piger på mine "Detox Hold", som bygger på 70 % indre arbejde og genopbygning, ro i nervesystemet og 30 % dyb udrensning, kost og træning. Her fortæller pigerne, hvad der virker. Så du kan få lidt af magien fra "Detox Dig Smuk" hjem i stuerne.

Christina Maria: Udrensende kost stopper sclerose-attacks



Christinas fulde historie skal have sin egen blog meget snart. For dette er kun en brøkdel af den spændende forhistorie:

"Jeg fik sclerose i 2007, og vidste dengang INTET om sundhed. Jeg spiste slik og drak cola light hver dag. 3 år efter kunne jeg max. gå 200 meter, mistede synet på det ene øje, kunne ikke børste tænder eller åbne en banan. Medicinen gav voldsomme bivirkninger og kunne ikke dæmpe mine anfald.

Desillusioneret over lægernes dom, begyndte jeg selv at søge efter alternativer og droppede cola light. Kosten mindede om Ninkas og kort fortalt kunne jeg se bedre efter 5 dage uden cola light. Efter 2 måneder blev jeg scannet. Resultat: Ingen attacks i den tid, jeg havde fulgt den rene kostplan. Kort tid efter stødte jeg på Ninkas detox hold. Jeg har lært SÅ meget af de indre øvelser og sluppet den fedende stress, som sygdommen havde givet mig. Jeg er meget mere stabil, og mit blodsukker kører ikke længere op og ned. Jeg har lært at passe på mig selv. Jeg heler mig selv hver dag med detox forløbet. Det er simpelthen fantastisk.


Wenche - Minus 40 CM

FØR:

EFTER

  "At det var så mye indre job (arbejde) havde jeg aldrig troet. Jeg troede jeg var ganske oplyst.Men jeg har lært så meget mere. Livsstilen er indarbejdet. Og jeg er blevet slank uden sult. Glæder mig til det nye år som for første gang starter uden en kur."Bedste Tip: Man tror ikke, at det kan passe, at det indre arbejde kan have så stor effekt på det ydre. Flyt fokus indad. det virker.



Louise - Har ikke ord for min taknemmelighed



Bedste tip: da Ninka sagde, at Detox Dig Smuk kræver 70 % indre arbejde, tænkte jeg - ja, ja, lad mig bare få alt det kropslige. Jeg blev klogere. Det er det indre, det handler om."



Katrine Rollins: "Jeg er Målløs"




Sådan ser jeg ud før og efter lever-rens på "Detox Dig Smuk." Jeg er så stolt af mig selv og ved nu, hvor stor effekt på kroppen det har at regulere nervesystemet. Jeg er målløs og stolt. Både over mig selv og resultaterne.

Bedste tip: En stor, støttende gruppe, der er med dig hele vejen, en lever-rens og så total ro på nervesystemet. Det var vejen for mig.


Betinna: Ud af selvsabotage
Jeg har gennemlevet mine selvsabotage-mønstre. Det var en voldsom proces at komme igennem, men jeg har lært at praktisere taknemmelighed og at elske mig selv.

Bedste tip: Du er nødt til at se på hvorfor, du spiser, som du gør og hvad din krop fortæller dig.



Lone: Minus 10 kilo og 37 cm

"Den bedste følelse var, da jeg skulle tage billeder af mig selv og min forandring, og min søn så mig. I hans ansigt så jeg tydeligt, hvilken forandring, jeg har gennemgået."

 

Kirsten Pors: Insulin-håndtaget er væk:

"For mig var det coachingen og det at give mig hen til meditationerne og øvelserne, der virkede. Her er det tydelige resultat af daglige detox ritualer, lavet hjemme i stuen. Med programmer, detox-kost, indre øvelser på lydfil og videoer med Ninka, coaching med Ninka og støtte fra facebook gruppen."

Se et ansigt før og efter lever-rens på Detox Dig Smuk
(og de klamme sten, som vi har et helt galleri med billeder af inde på holdet)

 

Tinna: Minus 5 kilo og vild emotionel forvandling


Jeg har tabt 5 kilo og alle de røde knopper er forsvundet på min hud.
Men den emotionelle forvandling er vild. Jeg er flyttet fra hovedet ned i kroppen.

Bedste tip: Prioriter dig. På dette forløb har jeg valgt at prioritere mig selv. Og det har gjort mig til en bedre mor og kæreste, at jeg gør det. Det mærkes tydeligt i vores hjem.

Pia: Jeans, der passer og en facebook støttegruppe, der er som søstre for hinanden:



Inde i Facebook-gruppen deler vi alt. Glæder, sorger, hemmeligheder. Opture og nedture. det er en gruppe, der er baseret på tålmodighed, støtte og rummelighed. Ingen konkurrence, masker eller jalousi.

 

Charlotte før mit program:

 

Charlotte efter:



"Mit bedste tip er at passe på sig selv og tage sig tid til at være sund. Jeg er blevet mere nærværende som mor og kæreste. Jeg har lært at passe på mig selv. Lever stadig efter livsstilen og ELSKER det."

 

Lisbeth, mor til 4: Har lært så meget om mig selv.



Det er en vild proces og maden, udrensningen af lever, nyrer, mave og tarm er det  mindste af det. Jeg lærer så meget om mig selv og går dybere og dybere ind i egen-omsorgen. Det er ikke let hele vejen igennem. Men jeg er så taknemmelig for alt, hvad jeg lærer. Og for det fedt, der endelig har sluppet kroppen efter 4 graviditeter.

 

Ps: Du kan se min video nedenfor med mine bedste tip til, hvad vi i Detox Triben har måttet slippe og rens eud i, for at få det liv og den krop, vi altid har drømt om. Og du kan læse meget mere om holdet "Detox Dig Smuk" her - og måske er du lige præcis i tide til at få en af de sidste pladser på næste hold. 

 

 

 

Kommentarer (10)

  1. Else Marie Tutte Juul på 25.08.2014
    Hej Ninka.
    Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal igennem "Tarm-protokollen" inden Detox???
    Er lidt forvirret og ved ikke om jeg skal springe fra.

    Mvh
    Tutte Juul
  2. Lykke Pilgaard på 05.07.2014
    Jeg vil også gerne vide hvilken dag om ugen der er webinar? Og hvilket tidspunkt på dagen. Jeg er både nervøs og spændt på at starte på dit nye hold til august.
  3. Mianne M Andersen på 29.05.2014
    Kære Ninka
    Jeg vil gerne høre hvorfor det er så vigtigt at spise kød?Jeg er ikke vegetar for jeg spiser fisk eller skaldyr næsten hverdag, og også kylling og kalkun indimellem.Jeg får nogle meget, meget uhyggelige mareridt når jeg spiser kød, og min hals snører sig sammen så jeg ikke kan få vejret også når jeg spiser kød.
    .Min mand og børn og alle mine venner og resten af fam. spiser kød, og det har jeg jo også gjort altid indtil for ca halvandet år siden.Jeg er ikke imod at andre spiser kød, jeg føler bare ikke trang til det selv.Behøver jeg at spise kød hvis jeg skal detoxe?
    Knus Mianne
  4. ninka mauritson på 08.01.2014
    Kære Mette Ingeborg
    Først vil jeg beklage og kramme dig - sikke en situation. Og godt, du er opmærksom på, at der kan være andre muligheder. Når det gælder sukkersyge, skal alle tiltag vendes med din læge, men der er utallige eksempler på, at folk har spist sig ud af en type 2 diabetes. Type 1 diabetes er meget mere tricky.
    Men prøv at kopiere dette link ind i din browser og læs Dr Mercolas artikel om at heale diabetes og komme ud af medicin-afhængigheden.
    http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2013/01/07/diabetes-remission.aspx
    Store kram.
    Ninka
  5. ninka mauritson på 08.01.2014
    Kære Pernille -fantastisk at du har en veninde, der har oplevet det. STORT. Det er så godt, at du erkende de mange andre sider af symptomerne og er bevidst om, hvad det kræver af dig. Kæmpe store knus og kærlighed.
    Ninka
  6. Linda Dudek på 07.01.2014
    Jeg kan se, at i mødes online 1 gang om ugen. Hvilken ugedag er der tale om? Det er vigtigt for mig at vide inden jeg melder mig til, da jeg ikke kan deltage om onsdagen.
  7. Mette Ingeborg Algren på 06.01.2014
    Hej Ninka,
    Imponerende at man kan komme ud af sclerose via kost og indre arbejde... Det giver mig en smule håb mht min situation. Jeg er lige blevet diagnosticeret med diabetes, det er så nyt jeg endnu ikke har fået at vide hvilken type jeg har (type 1, 1 1/2 eller 2) - dog tror lægerne ikke jeg er type 2 da jeg ikke er overvægtig og ejheller har levet ekstremt usundt.
    Kort sagt er mit spørgsmål til dig. Kender du noget til hvordan man kan komme ud af en type 1? Min bugspytkirtel er simpelthen (højst sandsynligt) holdt op med at producere insulin (eller producerer for lidt) og jeg har derfor brug for insulin og skal stikke mig 4 gange dagligt for at få styr på mit blodsukker..
    Jeg er ikke nteresseret i at det skal være min fremtid og vil ikke (endnu) tro på at der ikke er noget andet at gøre..
    Al hjælp, råd modtaget med kyshånd :-)

    Mette
  8. Mette Ingeborg Algren på 06.01.2014
    Hej Ninka,
    Imponerende at man kan komme ud af sclerose via kost og indre arbejde... Det giver mig en smule håb mht min situation. Jeg er lige blevet diagnosticeret med diabetes, det er så nyt jeg endnu ikke har fået at vide hvilken type jeg har (type 1, 1 1/2 eller 2) - dog tror lægerne ikke jeg er type 2 da jeg ikke er overvægtig og ejheller har levet ekstremt usundt.
    Kort sagt er mit spørgsmål til dig. Kender du noget til hvordan man kan komme ud af en type 1? Min bugspytkirtel er simpelthen (højst sandsynligt) holdt op med at producere insulin (eller producerer for lidt) og jeg har derfor brug for insulin og skal stikke mig 4 gange dagligt for at få styr på mit blodsukker..
    Jeg er ikke nteresseret i at det skal være min fremtid og vil ikke (endnu) tro på at der ikke er noget andet at gøre..
    Al hjælp, råd modtaget med kyshånd :-)

    Mette
  9. Stine Christoffersen på 06.01.2014
    Kære Ninka. Jeg har været vegetar i mange mange år, har dog spist noget fiske og kylling de sidste år. Hvilke erfaringer har du med vegetarer der begynder at spise kød på dit detox hold?
    Jeg vil gerne springe på, hvis der stadig er plads?
    Knus Stine
  10. Pernille Espersen på 06.01.2014
    Hvor er det bare spændende. Jeg er medlem af Colitis Chronforeningen, da jeg har Colitis Ulcerosa, hvor der var en som skrev den anden dag, at hun havde fulgt et forløb hos dig og var nu blevet blevet helt symptomfri.
    Jeg har hele tiden vidst at min sygdom bunder i min psykiske tilstand (som siden dårlige oplevelser i barndommen ikke har været særlig positiv) kombineret med giftstoffer fra dårlig kost, cigaretter som jeg heldigvis stoppede med for år tilbsge, alkohol hver weekend som kroppen SLET ikke vil have mere og et tidligere \'misbrug\' af mænd for at føle man er noget værd.
    Meget af det er heldigvis fortid, men det sidder stadig dybt i mig, og jeg kan ikke vente med at slippe det hele. Ved det bliver rigtig hårdt arbejde og kommer til at koste mange tårer, så derfor er jeg samtidig ret nervøs for forløbet. Er dog ikke i tvivl om at dette er det rigtige for mig og jeg glæder mig sindsygt meget til rejsen sammen med jer alle sammen. ;)

    Pernille

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.