Ninkas Detox - Detox dig slank
Inflammation + Autoimmune lidelser , Autisme og ADHD

Video: Amerikansk gen-ekspert: "Detox er nødvendigt. Alle Kroniske lidelser kan helbredes."

Jeg RYSTEDE af ophidselse, da jeg lavede dette interview. Imens jeg filmede det, gik det op for mig, at det, alle de eksperter, der kritiserer mig siger, er forkert. Og at denne mand - denne fantastiske ekspert og læge understøtter ALT, hvad jeg har kæmpet for igennem de sidste 10 år.

Forestil dig dette scenario: Hvad nu hvis læger, professorer, Kræftens Bekæmpelse og de ernæringseksperter, der får spalteplads i aviser og på TV, simpelthen er på vildspor? Taler direkte imod bedre vidende? Gør os syge, fordi de IKKE LÆSER DE VIDENSKABELIGE ARTIKLER DER LIGGER I DERES EGEN DATABASE (pub med)? Og derfor er håbløst bagud i forhold til helbredelse og sundhed?

Det mener denne ekspert - som i forrige måned trak 300 af de dygtigste og mest fremadsynede læger fra hele læger til en konference, jeg var med på. Desværre.  

En læge, der støtter mig og kritiserer danske eksperter og autoriteter
Jeg har altid drømt om at høre en af de mest anerkendte læger i verden bakke mig op og  højlydt kritisere mine modstandere. Mine modstandere i form af læger, professorer og ernæringseksperter, som i i medierne påstår:

At detox er unødvendigt, fjollet og måske endda farligt.
At kroppen er i stand til selv at rense ud, hvis den får almindelig sund mad.
At medicin helbreder sygdom.
At kroniske lidelser som autisme, Parkinsons, ALS, Fybromyalgi, barnløshed og hormonelle problemer ikke kan helbredes. *
At medicinering er en god ide. 
At Kræftens bekæmpelse og læger har ekspertisen og er på rette vej i forhold til at helbrede cancer.

Jeg brød med min autoritets tro
Jeg var i mange, mange år virkeligt autoritets tro. Jeg gjorde, som lægen sagde. Jeg spiste, som ernæringseksperterne sagde, jeg skulle spise. jeg tog medicin og antibiotika, når lægen anbefalede det. Jeg blev journalist, fordi jeg var sikker på, at den opgave, det var at holde autoriteterne i ørerene og afsløre uduelighed og uvidenhed var en selvfølgelig del af jobbet. Jeg troede på Autismeforeningen, når jeg fik at vide, at autisme var en kronisk, genetisk lidelse, man aldrig slap fri af. 

Min familie blev rask og sund ved at gå imod strømmen
I takt med, at jeg fulgte strømmen, blev tykkere og tykkere, sygere og sygere og mere og mere desillusioneret. Mine børn fik det værre og værre. Og de råd, vi fik hos lægen, var rent ud sagt ved at gøre det af med os. Fysisk og psykisk. Langsomt gik det op for mig, at det ikke er indenfor det traditionelle sundhedsvæsen, at den nyeste viden om kost, helbredelse, afgiftning, immunforsvar, gener og epigenetik fandtes. 

Og efter at have brugt årevis på selv at finde den viden, der senere helbredte min søn for autisme og hele familien for depression, astma, ADHD, overvægt og hvad vi ellers gik og hyggede os med - opdagede jeg noget endnu værre: 

Mit fag - journalistikken - var blevet tandløst og logrende i forhold til de autoriteter, som vi skulle bevogte. Der var hverken tid eller ressourcer til at grave, nå i dybden og afsløre på den Nyhedsredaktion, hvor jeg er uddannet (DR Nyheder). Og det er blevet værre siden. 

Jeg droppede mit fag og blev undersøgende helbreds-reseracher. forfatter og motivator. Og da jeg skrev en bog om min forvandlingsproces, fik jeg både Sundhedsstyrelse, den samlede danske lægestand og etablerede sundheds-eksperter på nakken. Mælkesalget faldt. Helsekostindustrien nød godt af mine anbefalinger. Og meget af det, jeg blev haglet ned for, er mainstream i dag.

Men der er stdig undtagelser. Detox, afgiftning og vejen til helbredelse af kroniske lidelser igennem livsstilsomlægninger er stadig noget, jeg møder modstand på i det etablerede system. Både Politiken og BT dette interview er en vigtig milepæl for mig i den forbindelse. 

Se interviewet her. 

Kommentarer (72)

 1. silja på 11.09.2017
  Rigtig spændende interview, tak! Jeg ville også lige dele, der er kommet en nye hjemmeside med fokus på alle de nye og stærkt voksende sygdomme og med ny viden og erfaringer fra andre som har fået det bedre uden brug af medicin. Der er rigtig mange gode artikler om at ændre kost og livsstil for at helbrede sig selv. Hjemmesiden er http://autoimmun.co/
 2. Jane Winther på 18.04.2017
  Tak for dit store arbejde Ninka.

  Jeg tænker bare, at lige meget hvad videnskaben siger og ikke siger - og hvem der beviser hvad.... er det så ikke bare fuldstændig sund fornuft hvad (Dr.) Ben Lynch siger ??

  SVAR:
  Kære Jane - Fuldstændig sund fornuft YES !!!
  Knus
 3. Zebrina Søndergaard på 18.04.2017
  Jeg lever efter den medicinske seer. Får det bedre for hver dag der går

  Kære Zebrina
  Det er jo dejligt for dig - Jeg anbefaler ikke at følge hans råd. Er netop ved at skrive blog om netop dette. Hold øje, og læs hvorfor ;-)

  Knus
 4. Petter Kronstad på 14.03.2017
  Hei ! Jeg har et barn på 3 år som er på utredning for autisme,, kan du anbefale noen i Norge som kam hjelpe oss med kosten ?

  Mvh Petter
 5. Annastasia på 05.11.2016
  I love love love it.
  THANK YOU for making that interview.
  This is exactly what I have been convinced about all the time
 6. søren på 04.11.2016
  En glimrende video om nutidens usunde miljø.
  Miljøsygdomme er velfærdsstatens blinde øje og sparetiderne gør det ikke bedre. Lægerne har travlt og gider ikke videreuddanne sig ud i de nye lidelser, og polikerne ved som vanligt ikke noget om nogen ting :(
  EHS (electrohypersensitivitet) er et godkendt handicap i Sverige og USA, da elektriske magnetfelter er påvist skadelige i et utal af studier - dokumentaren her fortæller om denne miljøsygdom, der formentlig ikke kan udryddes ved detox, da der er tale om medfødt sensitivitet der afhænger af miljøet.
  https://www.youtube.com/watch?v=kXDFllquOMw
  http://ehsf.dk/anerkendelse-og-diagnose.htm
 7. Erik Schou på 04.11.2016
  Prøv at læse bogen.......DEN MEDICINSKE SEER af Anthony William ( på Engelsk MEDICAL MEDIUM ) den understøtter hvad du siger OG MERE TIL !!!!!
  Han kommer den 8 NOV med en ny bog der hedder LIFE CHANGING FOOD som endnu kun findes på Engelsk. Kommer til foråret p dansk.
  Du kan Google mere om bogen og forfatter .
  Den er "biblen" hos mange behandlere i dag.......og med god grund......den/ de er fantastiske !!!!
 8. Judy på 27.04.2016
  Jeg er blown away! Hold nu op hvor er han bare fantastisk at lytte til. Kan godt forstå du var helt elektrisk Ninka... Wauw! Det klinger SÅ vildt i min sjæl... Tak
 9. charllotte Kareshma Lotuz Christensen på 08.12.2015
  Underligt. ..
  Min kommentar blev halveret og lagt op to gange
 10. charllotte Kareshma Lotuz Christensen på 08.12.2015
  Respekt for din research.
  Min intuition omkring vort etablerede (kasse ) system i DK holder stik.
  Desuden har jeg også selv praktiseret, at jeg kun tager vitaminer som supplement. Fint at få bekræftet at det er nok.
  Rigtig flot og vigtigt interview Ninja Ninka.

  Tror det ender med en Detox -dig -smuk model for mig,
  Før det ender med en Lilly. ..
 11. charllotte Kareshma Lotuz Christensen på 08.12.2015
  Respekt for din research.
  Min intuition omkring vort etablerede (kasse ) system i DK holder stik.
  Desuden har jeg også selv praktiseret, at jeg kun tager vitaminer som supplement. Fint at få bekræftet at det er nok.
  Rigtig flot og vigtigt interview Ninja Ninka.

  Tror det ender med en Detox -dig -smuk model for mig,
  Før det ender med en Lilly. ..
 12. Ditte Fribert på 06.12.2015
  Tak Ninka!
  Du er vores danske pioner !
  Dette interview vil jeg lytte til igen og igen, indtil det sidder brændt fast i min hjerne, og jeg vil dele det med alle jeg kender, så vi kan lære at det er vejen <3
 13. Susanne Benjamin på 21.11.2015
  Hej Ninka

  Jeg kunne godt tænke mig at høre dit syn på slidgigt og fx det at skifte en hofte ud?

  Mvh
  Susanne
 14. Grethe på 10.11.2015
  Tak for dine altid fantastiske oplysninger til os alle. På Netflix ligger utallige dokumentar film omkring vores sundheds system og hvordan det halter pga. økonomiske interesser fra den øverste elite i verden, som ikke er interesserede i at forebygge livsstils sygdomme og heldbrede os, men i at vi forbliver stagnerede og ikke skal slippe af med medicin, dårlige madvaner m.m.
  Tak fordi du bliver ved -:)
 15. Bettina på 10.11.2015
  Godt gået, Ninka!
  Du er en fantastisk iagttager og formidler.
 16. Miga på 07.11.2015
  Yderst interessant, tak for det.
 17. Thomas på 06.11.2015
  Hvilke naturvidenskabelige tidsskrifter bliver disse resultater præsenteret i?

  Hvor udføres den nødvendige peer review?

  Hvilke af resultaterne er blevet replikeret af udenforstående kritikere?

  Hvorfor virker det kun, når man VIL tro på, at det virker?

  Faktum er: Manden har en bachelor-grad i celle- og molekylær biologi fra Washington Universitet. Det er 3 års studie. Ikke ligefrem en mellem-lang uddannelse.

  En lægeuddannelse tager mindst dobbelt så lang tid.

  Derefter har han så læst på et alternativt (ikke-anerkendt) universitet, og taget en såkaldt doktorgrad i naturmedicin. Det er ikke et anerkendt videnskabeligt studie.
  - Han er ikke læge.
  - Naturmedicin er ikke videnskab. Det er tro.
  - Personlige erfaringer er ikke videnskabelige data.

  Jeg siger ikke, at der ikke er generelt sunde ting i dine fremgangsmåder, men jeg vil tvivle på påstande om helbredende effekter til de er verificeret af personer, der IKKE har penge i spil i foretagendet.

  Videnskaben forholder sig kritisk til ALT, ikke kun til udfordrende tanker, men også til sine egne ideer. Det er det bedste ved videnskaben: Der skal en del til at overbevise. Det er GODT at være kritisk.

  Du skal ikke stole på påstande, som udtalerne ikke er villige til at lade underkaste videnskabelige undersøgelser, og ikke vil acceptere videnskabens dom over.
 18. Gitte Gade på 06.11.2015
  Kære Ninka :-)

  Hvorhenne kan jeg finde info om de kommende konferencer?
  Det kunne være en KÆMPE oplevelse at deltage - og få den nyeste viden... Viden fra folk der er optaget af hvordan vi støtter kroppen på kroppens premisser - uden medicin, men med det vi er lavet af...

  ❤️❤️
 19. Thomas Larsen på 06.11.2015
  Styrke, mod og visdom er hvad du indeholder Ninka, blandt meget andet. Tak fordi du fortsætter med at vise vejen, som (endnu) ikke alle bifalder. Du inspirerer ikke kun dit kvindelige "publikum." Kan du ikke lave en detox for mænd en dag?:-) Ellers er jeg nødt til at smugkigge hos min kone. :-)
 20. Susanne Folmann på 06.11.2015
  Kære Ninka,

  Tak for dit mod til at bane vejen for den ny verden og det skifte i bevidsthed, der globalt ruller som en lavine lige nu.

  Heldigvis er der mange læger rundt om i verden der er med i "The Shift". Se denne video fra Ted Talks med læge, Lissa Rankin, som har gennemtrawlet alt hvad der eksisterer om placebo effekten = vores evne til selvheldbredelse og hvordan vi påvirker vores helbred med tankeformer og aktiviteter der styrker os:
  https://www.youtube.com/watch?v=LWQfe__fNbs
 21. Tina på 06.11.2015
  Så fedt og godt kæmpet, kan jeg være så heldig du kan sætte undertekster på, så jeg får det hele med?
  Tænker det må være en kamp og har været i mange år- har/er der selv. DET MÅ BLIVE FREMTIDEN.
 22. Tina på 06.11.2015
  Hvor er det fedt
 23. Rita på 06.11.2015
  Hej
  Hvor kan man få mål ens blod og se hvor meget toxiner man har i blodet ?
  Rita
 24. Reni Aleksandra Hagen på 06.11.2015
  Flott innsats! Beste detox i dag heter moringa, men det må være den rene og skånsomt fremstilte moringaen fra Zija. Jeg har selv fått en helt ny fordøyelse og en balansert kropp (vekt, søvn, energi og mye mer). Kontakt meg den som vil ha effektiv leverrens og et nytt: liv.https://www.facebook.com/moringamirakel/
 25. T. J. på 06.11.2015
  Super spændende. Synes han siger mange rigtig brugbare ting. Men han er vist ikke læge i traditionel forstand (https://en.m.wikipedia.org/wiki/Naturopathy). Det gør det dog ikke mindre væsentligt.
 26. Julie på 05.11.2015
  Wauw! Super fedt og inspirerende!
 27. Ninka på 05.11.2015
  Kære Jakob Grønnebech.
  Fedt at se en lægeherinde.
  Ben Lynch er Naturopathic doctor og ekspert i SNP s når det gælder gener og methylering.
  Han har massiv opbakning bag læger, der har specialiseret sig i methylering, gentests, snp s, detox, neutraceuticals, inflammation, immunologi og cell danger response. Samt kost og livsstil. Han har ikke opbakning blandt læger, der er traditionelt funderet og arbejder med medicinsk behandling i stedet for st gå upstream og kigge på de pathways, der er rod i, og som kroppen kompenserer for med cell danger response ( broen imelkem stress og sygdom).

  Der er generelt 10 - 20 år fra pionærers kliniske praksis og erfaringer her til nye behandlingsmetoder beskrives i videnskabelige tidsskrifter og bliver almen praksis.

  Kan en samlet lægestand tage fejl, siger du? Det troede jeg jo helker ikke på før i tiden.
  Men for 10 år siden, da jegbegyndte at sæge alternative læger i USA for at helbrede mit autistiske barn, som samtlige læger og psykiatere havde givet op overfor, måtte jeg sande, at JO.....
  .......En kæmpe gruppe læger er på vildspor med pallativ behandling, medicinering og symptombehandling.
  Jeg blev chokeret over, hvor ufattelig begrænset en del af lægestudiet der handler om kost, methylering, kosttilskud og livsstil. Hvad er det nu? En uge? To uger? Ud af 8 år.

  Alligevel er det læger, vi søger råd til kost og livsstil hos. Og indtil videre har vi accepteret de nedvurderende pegefingre, som læger har rettet mod naturopater og naturlæger, som har langt mere erfaring og specialisering i netop disse emner.
  De læger, der talte på konferencen har 97 % behandlingssucces på autoimmune lidelser, sclerose, parkinsons, adhd, cancer, fybromyalgi, gigt, scizofreni osv. UDEN medicin.

  Kom med lignende resultater og du skal se mig kysse jeres fødder.

  Vi ses selvfølgelig på næste konference, ikke?
 28. Bianca på 05.11.2015
  "Jeg er vandt til arrogance og uvidenhed" I Like, and I know..
 29. Lars på 05.11.2015
  Godt med lidt kvalificeret modspil til den etablerede behandlerverden!
 30. Linda på 05.11.2015
  Erik..hvordan lykkedes det dig at fjerne kronisk inflammation?
 31. Jakob Grønnebæk Rhode på 05.11.2015
  Jeg er læge og her er mit syndpunkt: Detox eller den sunde livs stil der følger med er formentlig sund for os alle. MEN: Den mand er hverken læge eller "gen ekspert." Iøvrigt mangler hans syns punkt generelt opbakning blandt verdens læger, og helt ærligt: Er det virkelig realistisk at langt største delen af alle verdens læger og forskere gennem flere generationer har taget fuldstændig fejl og mistolket alle deres resultater? Lyder ikke videre sandsynligt.
 32. Leif på 05.11.2015
  Til Rasmus....... Prøv at slå gcmaf op på youtube...... Tsk tsk
 33. Dorte Lindholm på 05.11.2015
  Fantastisk - nu er der håb for os alle <3
  Glæder mig endnu mere til min DETOX opstart i Januar :) - også selvom jeg har sommerfugle i maven <3
  TAK til og for dig, Ninka
 34. DanielsenGitte på 05.11.2015
  Tak for din viden og mod,at gå imod dem som har pengene,det er sejt.
 35. Ninka på 05.11.2015
  Kære Chresten

  Tak for en virkeligt opmuntrende og livgivende kommentar.
  Jeg er enig. Samarbejde og brobygning er vejen frem. Håber inderligt, du kunne have lyst til at være med på næste konference til april. Der kommer så mange af dine kolleger.

  Ben Lynch er Naturopathic Doctor og er uddannet i molekylær celle biologi.

  Og respekteret af nogle af de bedste og mest erfarne læger fra hele verden ( som kommer for at lære af ham hvert år.)

  Kh

  Ninka
 36. Ninka på 05.11.2015
  Ruth Gram Petersen
  Hvor det dig gør mig glad at læse.
  Detox og selvhelbredelse er vejen frem.

  Kæmpe knus

  Ninka
 37. Chresten Lyng på 05.11.2015
  Kære Ninka.
  Jeg har stor respekt for dit arbejde og det er mit indtryk at du hjælper utrolig mange mennesker hver dag. Tak for det.
  Jeg arbejder til dagligt som læge, og håber vi en dag kan få bedre fællesskab mellem det som idag kaldes alternativt og så det etablerede sytem.
  Lige et spørgsmål? På den konference du henviser til, er Dr. Lynch ikke angivet med lægetitel - er du sikker på han er det?
  Venlig hilsen Chresten
 38. Thilde Sandvang Sørensen på 04.11.2015
  Af hjertet TAK....
 39. Ruth Gram Pedersen på 04.11.2015
  Spændende interview.
  Hold da op - et helikoptersyn.
  Jeg er fuldstændig enig, jeg har oplevet på egen krop hvordan detox holder min slidte krop kørende. Ellers ville jeg have været total uarbejdsdygtig, med total dårlig fordøjelse og hvad deraf følger af skavanker, kronisk træthedssyndrom, depression, elektrisk overfølsomhed, hæmorider, invaliderende slidgigt i nakke, hofte og knæer. I dag er jeg i fuld arbejde, efter 10 år på forskellige detox kure, og op- og nedture, hvor jeg nu er havnet hos dig Ninka,og har fået et gevaldigt skub fremad igen.
  Så jeg kan understøtte tankegangen. Kræftens bekæmpelse har også fat i noget, når de siger: Du bliver hvad du spiser. Men det drukner lidt, fordi folk synes, at det er for besværligt og effekten kommer for langsomt til at folk mærker det.
  Det er hårdt af være pioner - men du er bare sej Ninka.
  Tak for dig.
 40. Ninka på 04.11.2015
  Kære alle.
  Tusind tusind tak fordi I tager jer tid til at bidrage her på bloggen. Ja, mine forløb bliver altid og løbende tilpasset nyeste viden og dermed også " pulsing" af vitaminer og mineraler.

  Jo, autisme kan og skal helbredes. Og min søn havde også diagnosen infantil autisme. Og har ingen diagnoser mere. Og lever et fuldkommen normalt liv.
  De skal hebredes eller gives muligheden for det, fordi de LIDER af inflammation, ophobning af giftstoffer, fordøjelses problemer, dårlig tarm mikrobiota, svagt immunforsvar, leaky gut, inflammationer, inflammeret vagus nerve og overbelastet hjerne, fødevare intolerancer, dårlig optagelse af næring og autoimmune reaktioner. Samt elektro magnetisk forurening og forstyrrede funktioner i mitochondrier ( cell danger response).

  Jeg fraråder medlemsskab af Autismeforeningen, fordi man der ikke fokuserer nok på at lette de FYSISKE underliggende årsager til autisme. Og desværre fokuserer på coping strategier og indignation over " at ville ændre på de autistiske børn, fordi de er perfekte, som de er". Hvis jeg havde abboneret på den virkelighed, havde min søn stadig siddet og rokket frem og tilbage i en tremmeseng, undgået øjenkontakt og fysisk kontakt, sat alle ting og møbler på lange rækker, været i aflastning, skreget og råbt ved den mindste ændring i rutiner.

  Tro ALDRIG på diagnoser. De er et øjebliks billede.

  Ja, en naturopatisk læge med speciale i molekylær og celle biologi, som er så stor en kapacitet, at læger med 10, 20, 30 års erfaring rejser fra hele verden, for at lære hans behandlings tilgang og forstå den videnskab og forskning han bruger alle vågne timer på at samle.

  Der var ikke en eneste taler på den konference, der ikke græd.
  Der var heller ingen danske læger på den konference. Eller ernærngs eksperter. Eller forskere.
  Men det skal da ikke forhindre de danske eksperter i at negøre en viden, de færreste ( selv fagfolk og læger) har svært ved at forstå. Så kompliceret er det.

  Jeg er vant til arrogance og uvidenhed.

  Sandheden vinder over den til sidst.

  Kys

  Ninka
 41. Thomas på 04.11.2015
  "Dr. Ben" præsenteres (lynhurtigt) som "Ben Lynch, ND". - Det betyder at han har en doktorgrad i naturmedicin. IKKE en doktorgrad i medicin, hvilket kræves for at blive kaldt "læge".

  Jeg ser heller ingen kvalifikationer, der berettiger benævnelsen "gen-ekspert".

  Fakta: Naturmedicin bygger på tro, ikke på videnskab. Der er ofte ingen grund til at tro, det som naturmedicin-eksperter påstår.

  Det ville klæde naturmedicin-tilhængere at indrømme, at de baserer deres tanker på en tro, i stedet for at forsøge at snyde folk, ved at antyde at have den legitimation, som netop deres såkaldte modstander - videnskaben - har.
 42. Martin Hejlesen på 04.11.2015
  Vi er i dag blevet et resultat af verdens industrielle tankegang

  Fra år 1500 og frem til 1750 steg menneskeheden med 1 mio. pr. år.
  Men fra år 1900 og frem til år2000 steg menneskeheden med 44,1 mio. pr. år

  1800 og 50 år frem = + 270 mio.
  1850 og 50 år frem = + 390 mio. (Her er verdens befolkning på 1,3 mia. – svarer nu til hele Kinas befolkning)
  1900 og 50 år frem = + 870 mio.
  1950 og 50 år frem = + 3540 mio.
  På bare 11 år var vi i 2011 steget med 940 mio. Dvs. 85,5 mio. pr. år. (Her er verdens befolkning på 7 mia.)
 43. Mai-Britt Thomsen på 04.11.2015
  Vi lever i en verden hvor det er in og politisk korrekt at acceptere dem der er synlig anderledes. Vi lever i en verden hvor det lige før er at være synlig anderledes er den nye norm. Men desværre lever vi endnu ikke i en verden hvor det 'anderledes' der ikke kan ses, ikke er acceptabel. Man kan så undre sig om det bygger på at vi mennesker i de fleste tilfælde er indbygget med, det vi kan se, det kan vi tro på. Egentlig trist tanke, men jeg kan ikke lade være med at undre mig over hvorfor er det der er så mange der så hurtigt falder for diverse såkaldte eksperters udtalelser uden egentlig de har konkrete 'synlige' (min mening) beviser andet end deres egen overbevisning fordi det lige passer ind i deres sindstilstand på det gældende tid. Men samtidig kan disse mennesker ikke erkende eller se man kan ikke slå alle over en kam, fordi det passer på denne læges familie er det ikke ensbetydende på det passer på naboens. Det gør mig også lidt ked af det når folk betragter Autisme inkl. dem i artiklen som en sygdom eller lidelse. Autisme er ikke noget der skal helbredes eller fjernes. Min datter på 13 år (og ak ja så kom der endnu en mor på banen, og til det kan jeg kun sige "ja gu gjorde der så") har autisme men det er en del af den hun er, hun skal ikke laves om på eller "helbredes" for det ikke en sygdom, det er et anderledes hed som skildre sig ud fra den såkaldte samfunds norm, det er som så mange siger et andet styresystem end mangfoldigheden, jeg acceptere min datter for den hun er inkl. alt det der hører med. ja hun har diagnosen Infantil Autisme (også OCD m.m.) , men det er jo for samfundets skyld. For så er der om ikke andet i det mindste noget på skrift, noget bare lidt synligt og så snart det er synligt er det noget samfundet kan forholde sig til. Mange gange har jeg lyst til at invitere hele samfundet ind i vores hjem og se hverdagen med et barn der har fået diagnose Infantil Autisme og OCD, dog ved jeg det ville ingen af os kunne holde til, især ikke min datter. Men her hjemme er min datter "min datter" og der er ingen diagnoser der hænger over hendes hoved for herhjemme er hun bare ******* (hendes navn) og nej lad nu være med at læse at jeg mener min datter ikke har et handikap der gør hende anderledes, jeg skriver og mener min datter er min datter og hun er den som hun er, og det skal ikke fjernes. Ja vi skal gøre tingene anderledes end 'normale' familie hjem, og ja hun skal have lidt hjælp til nogle ting, og ja vi kan ikke bare lige tage der og der hen, og ja vi kan ikke bare tale til hende med lange sætninger og i en stor hvirvel eller hastighed, men vi har fundet ud af rutine og hver dag der fungere for os. Og det er for os den fungere, er ikke en garanti for hr. og fru Hansen. Men kun for os. Jeg prøver i mine lange tale at pointere, hvert individ er anderledes, hvert barn hvad enten det er autisme eller ADHD, Gua eller noget fjerde eller sågar ’normal’ er anderledes fra den anden. Jeg ved ikke om i forstår det jeg prøver på at sige men jeg kan kun håbe, ikke at i behøver at være enig, men acceptere og anerkende min synspunkt og mening til en gengange debat …
  Hilsen Mai-Britt Thomsen
 44. Erik på 04.11.2015
  Godt gået......og du har fuldstændigt ret, når men fjerner årsagen til sygdommene, så helbredes mange af de almindelige sygdomme og lidelser og her er Detox........afgiftning en af løsningerne. En anden og nok så vigtig behandling er at fjerne kronisk inflammation............det har jeg gjort med stor succes !
 45. Lisbeth Nørgaard på 04.11.2015
  First movers er ofte ildesete, idet flertallet endnu ikke har opnået samme indsigt. Tænk på Galilei, som måtte afsværge sin overbevisning og viden om, at jorden er rund.

  Jeg forstår derfor til fulde din glæde. Du er med til at bane vejen for ny viden, indsigt og adfærd
 46. Hanne Nielsen på 04.11.2015
  Ninka Bernadette Mauritson - pionerarbejde i højeste potens! Gad vide, hvornår vort sundhedsvæsen kommer til at leve op til disse principper og dets sande navn?
  Af hjertet tak <3
 47. Lotte Sørensen på 04.11.2015
  Kære Ninka
  Hvor er det godt du holder fast, og vi har dig.
  Tak Ninka.
 48. Tina Faber på 04.11.2015
  Spændende og fantastisk ny viden. Nu glæder jeg mig bare endnu mere til januar, hvor mit detox forløb og helt nye liv kan begynde!
 49. Else Slagebro på 04.11.2015
  Tak Ninka - for din ukuelighed og dit mod til at stå op mod den uhellige alliance mellem en stor del af medicinal- og fødevareindustrien - med vores helbred taget som gidsel
 50. Saida på 04.11.2015
  Hvad er den beste detox
 51. Saida på 04.11.2015
  Hvad er den beste detox
 52. Pernille Bovesse på 04.11.2015
  I absolutely agree with everything he says! Godt gået Ninka! Thanks sweetheart...
  (Nice man, by the way ;) )
 53. Rasmus på 04.11.2015
  Undskyld men du er jo fuldstændig psykotisk. Haha.

  Autisme kan ikke "helbredes". Du påstår at du har "helbredt" din søn. Den opskrift må du da meget gerne dele, så bliver du jo milliardær?
 54. Mette Ziegler på 04.11.2015
  Tak Ninka, for dit store banebrydende arbejde her i Danmark og tillykke med bekræftelsen på internationalt videnskabeligt plan - you rock!!!
 55. Hanne michaelsen på 04.11.2015
  Tak fordi du aldrig gir op. Der er prisværdigt.
  Hvor er det grusomt at al den videnskabelige viden ikke bliver delt af vores sundhedskanaler! Fordi der er penge i at skjule sandheden. ( medicinalindustri og fødevareindustri) et rent folkedrab ! Sandhed møder modstand! Hvor er det flot du kæmper
 56. Pia Pedersen på 04.11.2015
  Tak tak tak <3 For alt der kommer i lyset, så vi kan få alle de lögne väk, der skaber usunde kroppe, der ikke kan bruge hjernerne selv. Jeg har arbejdet 24/7 for samme sag, siden jeg fik mit förste barn, Juli 1979.Vi har senere haft plejebörn i 31,5 år og vi har havnet i kambolage med loven om hvad der gälder omkring sundhed, når vi har fundet andre veje, end den traditionelle sygehuseorden. Jeg er uddannet i så mange fag, pga min jagen på sandheden. Jeg har renset ud mig selv og dem har har givet mig muigheden, i både mine firmaer og privatliv. Så meget mere er muligt, når den riktige sandhed virkelig får lov at komme frem. Super mange tak for dette så opfriskende inläg <3 Pia
 57. Anette på 04.11.2015
  Hvor er du sej Ninka <3 Tak for alt det du gør og tak fordi du aldrig giver op <3. Lad os sprede budskabet.
 58. Maria Auerbach på 04.11.2015
  Fantastisk... i love it. Skønt at høre andre sige det, der selv er gået op for en
 59. Marna på 04.11.2015
  Tusind tak for dette vigtige interview. Hvor har du kæmpet.
 60. Mette på 04.11.2015
  Kære Ninka❤️
  Det der er jo banebrydende viden og jeg er lykkelig for at du deler det med os. Jeg ville ønske at vi alle kunne deltage i den konference - er den åben for alle (der vil betale)?
  Tak fordi du herhjemme har taget kampen op og været et foregangsmenneske.... Tak tak tak!
  Kærligst Mette
 61. Betina på 04.11.2015
  Tak for dig Ninka, du er fantastisk:-) Er så træt af de snæversynet som ikke fatter du har ret:-) Jeg tror HAN HAR RET I DET MED VITAMINERNE:-)
 62. Manett på 04.11.2015
  TAK Ninka. Lige vand på min mølle. Specielt glad blev jeg over at høre at diverse tilskud er noget man tager for en periode og så stopper igen. Jeg har selv altid gjort det, da min intuition sagde mig det var bedst for mig. Og bekræftelsen af at kroppen bliver "syg" når den er ude af balance og derfor trænger til en "oprydning og rengøring" glæder mig også overordentligt :-)
  Endnu engang af hjertet TAK <3 for deling af denne viden <3
 63. Niviaq på 04.11.2015
  Wow god interview.
 64. Charlotte Steffensen på 04.11.2015
  Spændende interview. Har du helt samme holdning som Dr. Ben mht. vitaminer? bliver dette så lavet om i dine forløb? jeg skal starte her til januar og er MEGA spændt :)
 65. Yara Rasmussen på 04.11.2015
  Jeg elsker at han pointerer 2 ting som også bliver understeget i Ayurveda. At kræft er ikke en sygdom men kroppens egen forsvar mekanisk når ubalancen er blevet så stor og at man skal kun tage kost tilskud indtil man får det bedre og holde pause så kroppen også kan processere det! Livsstilændring, kostændring, stress håndtagering og søvn er vej frem.
  Tak igen for denne fantastisk interview
 66. Rebecka på 04.11.2015
  Wow... Ninka, tak for du ikke giver op!!! Du får heldigvis mange til at åbne øjene. Og er en kæmpe hjælp.
 67. Yara Rasmussen på 04.11.2015
  Yeaaahh, mamma :) Fantastisk.. tak for det og tak for dig.
  Love U!
 68. Helen Lucca Gudjonsson på 04.11.2015
  F*** - hvor du sej ! Ååååh , hvor jeg glæder mig til at hjælpe med at "sprede ordet" når jeg er færdig med mit kommende forløb. .. <3
 69. Nina Salomonsen på 04.11.2015
  Hei,

  Når det snakkes om detox, er det da ditt program som vi kan melde oss på og kjøpe,eller tenker du også detoxing på andre måter i det dagligdagse livet?
  Tar du selv vitaminer hver dag, eller stopper du som han gjorde?
  Hva gjør du for å minske Stress nivå?
  Tusen takk for den flotte jobben du gjør!
 70. Palle Meincke på 04.11.2015
  Der er to strenge indenfor lægevidenskaben i store træk - begge stammer fra antikken:
  - Hippokrates siger at kroppen er intelligent og kender det hele i forvejen. Han er en homeopatisk, empirisk og praktisk udøvende naturfilosof og læge. Kroppen er ved at smide sit affald, hjælp den med det uden at forstyrre den.
  - romeren Galen siger det modsatte - hvis kroppen har diaré, stop den, bekæmp den, modvirk den, erklær den om nødvendig krig. Hans skole hedder aleopatisk medicin. Den danner baggrund for vestlig medicin i dag. Medicinnalindustrien valgte Galen det er der mammon i
 71. Lailah på 04.11.2015
  Hvilket mod og hvilket drive.
  Der ligger så mange følelser i den opdatering.
  Tak for dig !
 72. Hanne Victoria Robinson på 04.11.2015
  You go girl. Tak fordi du kæmper!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.