Ninkas Detox - Detox dig slank
Ninkas detox ritualer og livsstil, Webinarer og lydfiler

Video: Min gave til dig: Kæmpe online kit og guide: Sådan fik jeg 1 måneds juleferie og 2 ugers arbejdsmåned.

Klik nedenfor og snup dit kit

Videoer, lydfiler og manualer

Klik nedenfor og få gratis kit

"Mor, vil du holde om mig"?
Det vil jeg gerne. Og jeg har tid til det, når mine sønner spørger. Jeg er der, fordi jeg har overskud til det. Fordi jeg har passet på mig selv først. Sådan har det ikke altid været. "Lige om lidt" var mit snerrende standar-svar. "Jeg skal liiige"....Og sådan gik der flere år med dem foran en eller anden skærm, imens jeg var godt i gang med min karriere og med at æde mig tyk, træt og endnu længere væk fra min dårlige samvittighed og den stemme indeni, der slet ikke var enig. men jeg havde reelt ikke mere at give.

Nu Jeg har tid - du kan få tid allerede denne uge - gratis
Jeg har tid til at massere mine børn hver aften og sidde og glo uden Ipads, radio og stress om morgenen med dem uden at brække mig over at opfylde endnu et behov hos andre og bitterhed over at der aldrig er plads til mig. For den plads har jeg selv taget. Jeg har lært at give mig selv fritid og frihed. Og derfor holder jeg fri hele december (før ville jeg ikke turde af angst for at m iste penge og kunder). Og fra januar arbejder jeg kun hver anden uge. Jeg ønsker at du skal lære at give dig selv og dine børn mere tid frihed, nærvær og nydelse. Og derfor giver jeg en gave på bloggen i dag. EN RIGTIG GOD GAVE.

I dagens video forklarer jeg om den gave og det online kit, jeg nu forærer dig (se videoen og forstå hvorfor), så DU kan få redskaber til at holde fri, lade op og stresse af som overstimuleret kvinde i en travl verden.

Først når du har set videoen kan du snuppe dit gratis online forløb "Kernesund og Sensitiv" her (det foregår som et køb, men man betaler intet. Og dette er ikke en salgs-gimmick. bare en gave uden bagtanker.) Har du tid? Orker du? helt ærligt????jeg er nysgerrig.

Men se videoen først: Og snup så dit kit HER. 

Kommentarer (14)

 1. marianne på 17.11.2015
  hvor mon produktet er henne? der er ikke noget på simplero....øv.
 2. Asger Jensen på 07.12.2013
  Hej Ninka!
  Synes bare du er skide sej!
  Jeg vil høre dig, om du måske vil hjælpe mig:
  Har fundet denne hjemmeside med billige butterfly og billige slips - www.billigtslips.dk
  Jeg skal snart til julefrokost - hvilket synes DU er flottest?
 3. Gro Monsen på 01.12.2013
  Tusen takk for det skjønne Kernesund og Sensitiv-kittet, Ninka :-)
  Klem fra Oslo
 4. Malene Ripullone på 29.11.2013
  Tusinde tak Ninka. Jeg glæder mig rigtig meget til at se og høre det. Lige hvad jeg trænger til.

  Nyd julemåneden:-)

  Kærligst Malene
 5. ninka mauritson på 29.11.2013
  Kære Thomas - så skønt at høre fra en MAND herinde. fedt, du kan bruge kittet. Og til ale jer andre - det gør mig SÅ glad at være med til at inspirere, og jeg håber, I vil dele bloggen og dermed gaven med alle andre, I kender, som har brug for mere tid og ro....

  KNUS

  Ninka
 6. christina jespersen på 28.11.2013
  Tusind tak! har ønsket mig det kit så længe! :) så blev det alligevel jul lidt tidligt i år! jeg har manglet input til at ændre vores morgen og eftermiddagsrutine! nu har jeg noget at gå efter! :) og tillykke til dig smukke ninka!
 7. Lene Christensen på 28.11.2013
  Kære Ninka

  "Jeg-skal-lige-have-overstået-livet" er slut for mit vedkommende. Jeg vil have min nattesøvn, ro og glæde tilbage igen. Jeg er allerede begyndt - med at nyde mere og stresse mindre. Det føles helt rigtigt. Og hold da op, hvor er det samtidig angstprovokerende. For hvad nu med min karriere ? Og hvad med mit hjem? Og hvad med mine sociale relationer, har jeg nu tid til dem? Osv.

  Det sjove er imidlertid: Når jeg tager mig af mig selv først, så har jeg netop overskud til at gå på arbejde, til at lægge vasketøj sammen og til at være mere sammen med mine venner. Så er jeg nærværende, når jeg foretager mig noget. Så selvom mit ego råber op om, hvor farligt det er at være sød ved mig selv og give slip, så falder alt først på plads, når jeg har sjælen med. Det er så smukt.

  Det kræver stort mod at passe på sig selv, for det er ikke sådan, de fleste gør i vores meget stressede verden. Men hvor ville jeg ønske, at for rigtigt mange kvinder, at de tog sig selv alvorligt.

  Tusind tak for din gave, Ninka, og tusind tak fordi du er her. :-) Lene
 8. Linda Patakos på 28.11.2013
  Kjære Ninka,
  tusen takk for kittet. Gleder meg til å begynne.
  Klem,
  Linda
 9. ninka mauritson på 27.11.2013
  Glæder mig til at høre fra dig, Carola. GOD FORNØJELSE. Godnatkram. Ninka
 10. Carola Boisen på 27.11.2013
  Tusind tak Ninka for at smække sandheden om mit liv lige i ansigtet på mig ;) jeg vil labbe det hele i mig, og var så småt begyndt da jeg faldt over din video.. jeg glæder mig så meget til forløbet der bestemt skal blive en livstil og ikke bare lige noget jeg skal ha overstået.. jeg lader høre fra mig under vejs
 11. ninka mauritson på 27.11.2013
  Kære Chanette og Christine. TAK. det GLÆDER mig at give jer. Karin - jeg forstår faktisk godt din irritation. Og jeg ville også have stukket mig selv skråt op, dengang jeg troede, at det med at holde fri, krævede mange penge. Jeg har ikke holdt fri hele mine børns barndom, fordi jeg ikke følte m ig værdifuld nok til det. jeg tænkte, at mit værd skulle bevises og at jeg hele tiden skulle være på, kontrollere eller knokle som en sindssyg for at fortjene en plads her på jorden.

  Og så har det vist sig at være anderledes. At når jeg bruger de redskaber, som jeg deler i dette kit og begynder at bede om berøring. Holde fri. Lægge mig på sofaen. Slippe præstationen...SÅ dukker de gode ideer op, som jeg kan leve af uden at sælge min sjæl, mit liv, mine børns barndom og al min tid.

  Jeg tror på, at penge-sager i bund og grund afspejler vores værd. Og i de perioder, hvor jeg føler mig værdiløs, har jeg færre penge, end de perioder, hvor jeg føler, at mit bidrag i verden er noget værd.

  Kvinder kan ikke tåle at knokle, og vi knokler som aldrig før. På arbejdet og derhjemme. Jeg har brug for at invitere til mere nydelse, ro, sofa, te og restitution. Om det så roder eller ej.
  Jeg har også være nede og vende i de perioder, hvor jeg have mega angst på penge og var bange for at de skulle slippe op. Men i livet har jeg alligevel - også når jeg har manglet penge - erfaret, at der alligevel altid var lige præcis det, jeg skulle bruge. Jeg har ikke sultet siden oliekrisen hjemme i 80´erne, hvor der ikke var ret meget mad, og slet ikke råd til ost på pizzaen.

  Jeg tror, der er meget at lære om os selv i vores forhold til fritid, præstation og penge. Og jeg kan anbefale bogen "Money - a love-story" af kate Northrup. den er skøn at blive klog på. TAK for dit input. Ninka
 12. Christine _ på 27.11.2013
  Tusind, tusind tak, Ninka. Det er lige hvad min krop og sjæl længes efter. Rigtig dejlig december til dig!
 13. Karin Thygesen på 27.11.2013
  Hej Ninka,
  Det med at holde fri hele december og derefter kun arbejde hver anden uge, det er virkelig en drøm for mig. Men jeg tror at medmindre man har tjent så mange penge som du har så kan det ikke lige lade sig gøre. Mener du i ramme alvor at det er noget som vi alle burde gøre, eller hvad er egentlig formålet med at fortælle os om det? Tjener det os at du fortæller den historie?
  mvh Karin
 14. Channette Dideriksen på 27.11.2013
  Kære Ninka

  TAk TAK jeg genkender mig selv og mine børn stort. Jeg har efter 7 år med mange udfordringer i livet, en diagnose på udbrændtehed. JEG har helt glem mig selv, men har dog støttet mine 3 børn i livet. Nu er tiden kommet til mig,

  Jeg har et holistisk syn på tilværelsen, så ser også at min bevidsthed har ændret sig, men at jeg nu ik må gå ud at denne vej længere, uden at tage mig selv alvorligt. DETTE er en kæmpe udfordring og jeg forsøger stort. Jeg har tilmeldt mig dit hold om Detx d 16 januar, da jeg har brug for en gruppe støtte til mig selv, for at fastholde mig i de nye mønstre. Glæder mig til at modtage denne julegave til mig selv :-) og på gensyn til januar. Lys hilsen til dig og med ønsket om en velsignet jul til dig og dine kære. Channette

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.