Ninkas Detox - Detox dig slank

Kirsten Stendevad

Ninka er for mange en kontroversiel person - og som vi ved skal der jo ikke så meget til for at blive det i vores lille homogene land:-)

Når man kender Ninka, som jeg gør, så ved man, at nok er Ninka ekstrem på nogle punkter:

-  ja, det er ekstremt at sige sit arbejde op for at arbejde med helbredelse af sit barn fra morgen til aften. I flere år. 

- Ja det er ekstremt at tage konsekvensen, af det man læser sig til om moderne mad produktion og skippe alle uøkologisk produkter. 100%.

- Ja, det er ekstremt at sige nej tak til alt hvad der ikke føles sandt. Om det så koster både ægteskab og popularitet.

Men Ninka har også ekstrem høj integritet. Ninka siger aldrig, at andre skal gøre noget, hun ikke selv har gjort. Hun er heller ikke bleg for at erkende, hvor hun er blevet klogere, og at dele sine nye erkendelser med sine følgere. Så man kan regne med at Ninka ikke - som så mange andre - siger ét og gør noget andet. Og man kan regne med at hun oprigtigt kærer sig om børnene - ikke mindst de diagnoseramte - sine detox-kvinder og planetens fremtid. 

Jeg ser ikke Ninka så tit, da hun som de færreste lever sit budskab om at prioritere sin familie og den naturlige livsstil, hun er fortaler for.

Men jeg har mange gange været utrolig rørt og bevæget over, den måde Ninka alligevel har været der for mig på i de sværeste år af mit liv: støttet, opmuntret og hjulpet på alle tænkelige måder.

Det er i kriser, man ser folks sande ansigt. Jeg har oplevet Ninka som en usædvanlig generøs, storsindet, medfølende, kærlig og ekstraordinær kvinde.

Og så er hun en formidabel formidler.

Jeg har ikke taget Ninkas kurser selv, men jeg kan varmt anbefale Ninka som menneske. Ja, hun er ekstrem. Og thank Goddess, at hun stadig tør være det. Tak Ninka for din kæmpe indsats for at bane vejen for en sundere livsstil for alle.

Kirsten Stendevad

Forfatter & Mentor i det 21. århundredes Lederskab