Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Video med min elskede: Kloge kvinder og børn kæmper med humør, skole og selvværd.

Neuro nyt: Humørsvingninger, lavt selvværd og kampe i familien skyldes umoden cerebellum. Kvinder, der kæmper og Børn der roder, mangler fokus og keder sig i skolen er misforståede genier. 50 gratis fripladser på hjerne-udviklingsprogram for kvinder og børn.

 

Min elskede fik mig til at græde.

Og for en måned siden fik han min kloge, smukke veninde til at græde. Hvorfor? Og hvad har det med din kreativitet, dit selvværd og dit barns kamp med fokus og lektier at gøre? Og hvordan ansøger du om en friplads på hans online hjernetræningsprogram? Se og del videoen til ende for svar. 

I kærlighed

Ninka

Ps: 

I næste uge får du den neurologiske ( hidtil ukendte) årsag til mislykkede dates, uengagerede mænd, dårlig sex og utroskab. Og din hjernes fantastiske nøgle til elektrisk sex, der er spændende hele livet, intimitet, monogami og kunsten at finde en soulmate eller gøre ham, du har til dit livs kærlighed.

Kommentarer (182)

  1. Ninka på 27.05.2016
    Once again thank you for you love, support and interrest in our test-group, if you didn’t apply in time and want to know more about the course that starts in June or the one in aug, please Sign Up

    https://wynforddore.simplero.com/page/63021

    Love Ninka
  2. Ninka på 27.05.2016
    Kære Janne
    Jeg vil anbefale “kolesterol myten” af Uffe Ravnskov og ellers kan jeg henvises til dr Jess Armine. Jeg kan desværre ikke give dig lægelige råd eller vurdere symptomer baseret på det du skriver her <3

    Kys
  3. Janne Lindgren på 21.05.2016
    Kjære Ninka!

    Jeg har fulgt dine kostråd en stund, men dog i en "light-versjon"; litt frukt, litt melk, litt gluten innimellom. Nå har jeg vært hos legen som sier at mine kolesteroltall er skyhøye; 7,5 (hvor øvre grense er 6,9 for kvinner..) Både det gode og det dårlige kolesterolet er høyt, viser mine blodprøver. Jeg er 38 år og legen sa at hvis jeg hadde vært 50 år ville han satt meg på medisiner NÅ! Han sier jeg må legge om kostholdet mitt NÅ, særlig med tanke på en historie med hjerteinfarkt i min familie. Har du noen bud,
    kjære Ninka? Takk:)
    Kjærlig hilsen Janne
  4. Karina på 21.05.2016
    I am a very private person, and it is hard for me to write this on your blog. I have always admired how Ninka shares from her private life so effortlessly.
    I would love to be a part of your program.
    I have struggled with my wight and not being good enough all my life.
    I have a bright 10 years old son. He struggles with reading and spelling and i can see how it affects his self esteem.
    Please consider us, If you have room for more.
    Thank you.
    With love, Karina
  5. Ina på 19.05.2016
    Kære Ninka og Wynford❤️

    Er det kun kvinder med et barn, der har brug for hjælp, der kan være med??

    Tusind tak for at dele jeres viden og give håb❤️
  6. Lykke på 18.05.2016
    Kære Ninka og Wynford, fantastiske mennesker <3

    Allerførst undskyld at jeg skriver på dansk men jeg er i øjeblikket indlagt med belastningsreaktion og stress, så jeg har ikke kræfter og min hjerne kan slet ikke overskue at skrive på engelsk lige nu.

    Jeg har med ondt i maven, tænkt mange gange siden jeres enormt generøse tilbud, på hvor fantastisk enestående en mulighed, dette ville være for vores særligt sensitive 8-årige datter med inf. autisme, PDA, ADHD OG NLD (for nu at nævne alle diagnoserne). Hun kæmper en daglig kamp og har truet både os og sig selv med kniv og at hoppe i ud af vinduet siden hun var fire år, og vi har for at sige det som det er, kæmpet med hende siden hun var syv måneder, hvorfor jeg også er hvor jeg er, hvis bare jeg havde kunne formulere det og en masse andet til jer.....det var jeg ikke i stand til.

    Jeg håber virkelig på at være så heldig at få muligheden en anden gang.

    Kærlige hilsener

    Lykke
  7. Anne Kathrine Dreisig på 18.05.2016
    Øv øv øv jeg så din besked for sent! Jeg vil meget gerne deltage! De daglige kognitive processer er en kæmpe udfordring for mig! Jeg har været under meget pres hele mit liv - har konfliktet og kæmpet og har aldrig haft nemt ved at indgå i sociale relationer! Det har aldrig været naturligt for mig i mange sammenhænge! Nu er jeg syg med infektion bl.a. i hjernen, så det medfører en dårlig arbejdshukommelse og korttidshukommelse og udfordrer mig yderligere! Tænk hvis der var et program, der kunne hjælpe mig med at udvikle det og give mig et liv tilbage hvor jeg kan interagere og socialisere frit og modvirke infektionens yderligere skade og udfordringer i hjernen! Det ville være en livsredning for mig i den grad !!!! Håber det kan lade sig gøre! Stort knus Anne Kathrine
  8. Jannie på 18.05.2016
    Hej
    Jeg synes programmet lyder meget spændende og vil meget gerne deltage. Jeg er mor på 40 og har 2 piger på 7 og 9 år. jeg har kæmpet hele mit liv med at være go' nok og hvad andre synes, jeg er dog kommet lang men har måtte gå ned med stress2 gange og har følelsen af ikke at være stærk nok. Min store pige har døjet med ondt i maven og svært ved at være på og nu med atvære meget sur og vred. Min mindste pige er en pige med krudt i og gå nok tit over stregen og gør mig meget vred. Hun er dog siden sommer blev mere usikker og bla. Bange for hunde og låste toiletter.
    Jeg har deltaget i flere kurser og læst op på hvad vi selv kan gøre og vi spiser mælk og glutenfri får store tilskud af vitaminer samt probiotika.
    Jeg uddyber gerne for yderligere
  9. Henriette Toftegaard på 18.05.2016
    Kære Ninka og Wynford.

    Jeg er 41 år, er gift og har tvillinger på 11 år. En dreng og en pige. Dejlige børn, men som på hver deres måde kæmper med deres selvværd.. Ligesom deres mor ;-) Min dreng er udsat i skolen og har ikke så mange venner der - og det gør ondt på mig at se, når han er ked af det og siger at han ikke har noget liv. Jeg prøver selvfølgelig at sige, at han er elsket og at det ikke er helt rigtigt. Min datter tvivler indimellem på at hun kan noget. Jeg ser faktisk meget af mig selv i dem.. Temaer jeg selv havde som barn.. og som jeg hver dag prøver at ændre. Jeg har haft et liv med en masse udfordringer. Er hørehæmmet, men har klaret mig godt. Har været sygeplejerske i 10 år, men kom ud for et hovedfald og fik øjenlammelser, smerter, føleforstyrrelser og en diskusprolaps i nakken. Så fik jeg en læreruddannelsen og arbejdede som lærer i 2 år og gik ned med stress BIG TIME. Nu er jeg så blevet fleksjobsøgende. Synes at udfordringer rammer.. og der er mange af dem.
    Jeg er en fighter, men det er trættende og belastende indmellem. Jeg har opnået mange ting- store ting. Men værdsætter det ikke helt fordi tankerne siger noget andet til mig. Min krop har sagt fra nu og nu bliver jeg nødt til at hjælpe mig selv for at kunne hjælpe mine børn. Tror det hele hænger sammen.. Vil blive beæret,hvis jeg/vi får chancen. Mange hilsner fra Henriette Toftegaard
  10. Charlotte på 18.05.2016
    Kære Ninka og Wynford
    Jeg ville elske at være med. Min mand og jeg har 3 børn og vores ældste pige på 11 kæmper med lavt selvværd, ordblindhed, manglende empati og i det hele taget skal hun arbejde hårdere for alt i forhold til sine 2 brødre på 9 og 6. Jeg har tidligere været med i detox dig smuk, hold op en rejse, elsker det :) vil så gerne kunne gøre mere for min elskede datter, vi øver og øver mht. stavning men hvis I mener man kan gøre endnu mere i hjernen, så det grundlæggende kan forbedres, er jeg og hele min familie SÅ klar. 5 min. 2 gange om dagen er jo intet i forhold til min datters liv, det kan og vil vi rigtig gerne. Knus og mange håbefulde tanker fra Charlotte
    ps: har delt Jeres link, men kan ikke finde ud af at få det her ind ;)
  11. Pernille på 18.05.2016
    Dear Ninka and Husband (didn't get the name)
    I have shared your link with the video, but I don't know how to copy it in here :/
    I am a single mom with two kids, BUT I would really love to go through your training two times a day for six months with my daughter who is 11 years old. My son would surely benefit if I could convince him to join me, but I have tried to introduce him to meditation, breathing exercises and positive thinking, and he gets really irritated. Therefore I think he is not ready yet. He is recently diagnosed with ADHD and because of all the misunderstanding he has experienced in school and social life, he is having a very difficult time within him <3 I take good care of him and I understand him better than anyone, but I have to wait for him to be ready ready ;)
    My daughter also have the symptoms for ADHD (ADD) and she is very open to try out my ideas, but we haven't found the right tool that works for her issues. She is so giving, caring and sincere for both human and animals. She has a big heart and a deep mind. She worries about EVERYTHING! She worries so much that she can't sleep at night. She worries about me, her friends, if it will hurt to give birth when she grows up, if she will miss me when she moves from home, if I love my boyfriend more than her and so on. She doesn't believe in herself, she compares herself to her friends, low self-esteem, many negative thoughts and worries about stuff that hasen't even happened yet. She is very sensitive and touchy. Her world falls apart if a friend doesn't have time for her. I understand her very much, cause I remember that I used to feel that way myself when I was a child. I still have low self-esteem and struggle with the feeling of not being good enough. I try to chance it by telling myself that I am, but it doesn't seem to work. Hope we can be a part of your test-crew.
    Sincerely Pernille
  12. Stella Izabella Nielsen på 18.05.2016
    Dear Ninka and Wynford,

    Thank for your dedication to help others with your work. I just saw this now and it might be to late to apply for your test group? I feel vulnerable and humble to share myself online. On the other hand your programme might be the missing link to my lifelong challenges?

    I am 51 and I feel overloaded and overwhelmed and stressed out and I have felt like this for years and it seems to get worse despite numerous therapies and personal development. I have a traumatic background and I believe that my stress goes way back. The most important thing after I have heard your sharing is that I believe that my brain is stressed out. I have the feeling that it is constantly 'on fire' and that I cannot find my way out of this feeling/state. I feel stuck in a labyrint. I feel that my lack of working capacity might be the missing link, because I do not see that all my efforts bear fruit. I might be looking in the wrong direction, because I have not known better so far or I have not found the missing piece in my puzzle in order to move the rest into place? I recognize what you share about self-sabotage, eating disorders and having great trouble in socializing and coping in my relationships overall.

    I long to be the creative and healing spirit with a great potential that I am meant to be in the world.

    I would love to dedicate myself to working with you.

    Love Stella

    https://www.facebook.com/stellafrederikketea
  13. Annette på 17.05.2016
    Dear both
    Short and sincere: i just need this for me and my 11 year old son. He struggles and I need to learn how to relax and enjoy life instead of controlling everything. No matter how perfect people think I am I always feel like a fraud and try to calm the feelings by eating (sugar).
    Thank you making people's lives better and the world a better and more happy place to be
  14. René på 17.05.2016
    Hej Ninka. Jeg har fået hjælp fra Birgitte Clausen, til at skrive dette, da jeg selv har svært ved at formulere et brev. Vi har begge til delt Jeres tilbud på Facebook. Skriver her, fordi jeg ikke ved, hvordan man får adgang til at skrive på bloggen. Tilbuddet er til kvinder, men jeg er fraskilt og min søn har brug for Jeres hjælp, så derfor skriver jeg som mand. Jeg er 40 år og min søn Sebastian er 7½. Vi bor sammen og han er sammen med sin mor og søster hv. 2. weekend. Vi vil meget gerne deltage i Jeres særlig behandling.Årsagen er, at Sebastian er en stille dreng, der ikke tror nok på sig selv. Især når der er noget der ikke lykkes for ham med det samme, og som kammeraterne kan, bliver han meget ked af det og frustreret og giver op. Sådan har det været i hele hans liv. jeg har selv haft det sådan fra jeg begyndte i skolen. Indtil da var jeg glad. derefter var jeg trykket. Det var ren overlevelse at gå i skole, når jeg sammenlignede mig med kammeraterne i f.t. boglige færdigheder. Ellers var jeg vellidt. Det er det samme billede jeg ser hos min søn og det vil jeg meget gerne have Jeres hjælp til at få vendt. han er god rent motorisk, er f.eks. god med en bold og har det ellers godt med kammeraterne, men har nu trukket sig fra fodbold, da han ikke mener at han kan det godt nok. Han græder og løber ud af banen, hvis nogen siger, at han f.eks. ikke skyder højt nok eller lign. Han opgiver, hvis ting ikke lykkes for ham ret hurtigt. Vi har begge den holdning til os selv, at hvis vi ikke udfører tingene perfekt i første forsøg, så er der en tanke der går ind og tager over, nemlig at det kan jeg ikke. Det er en utilfredshed med sig selv. Man føler sig ikke god nok og holder sig derfor fra en række ting, som det kunne være dejligt at være med til. Det at han ikke kan følge med i regning og læsning går ham på hver dag. han er normalt begavet. Er genert, men efter lærernes vurdering meget kreativ og giver sig f.eks. helt hen til billedkunst. Er dog også i det fag meget følsom over for om det er godt nok. Hvis han bliver i tvivl, krøller han det straks sammen. Hvis han føler sig lige med em han leger med, er han god til det og de andre vil gerne lege med ham. Men en sårende bemærkning under legen, kan gøre ham meget ked af det. Det er blevet bedre med hans gå på mod det sidste ½ år. Han er meget motiveret for at få den støtte der skal til, for at blive bedre til tingene. Vi arbejder sammen om det. Han har efterhånden indset, at det er godt at øve sig, og at alt ikke kan udføres perfekt straks. Vi har det godt sammen og han har tillid til at jeg hjælper ham. Vi er begge indstillet på at gøre øvelserne hver dag i ½ år. Og jeg er sikker på, at det kan komme til at gøre en stor forskel. med venlig hilsen René (og Birgitte)
  15. Ida Stigaard på 17.05.2016
    Sorry!

    Just realized the email address was spelled wrong.
    And btw it doesn't work the coming 24hours, so please cc isee@photographer.net

    Thank you
  16. Ida Stigaard på 17.05.2016
    Dearest Ninka and Wynford.

    This is truly amazing, inspiring and very motivating!

    As I think you already know you have hit me and my kids life pretty much spot on with you video and my cerebellum.

    But.... I have twins who turn 4 in July.
    Does that mean they're too young for this project?

    Much love from DK.
  17. Charlotte Skaaning på 17.05.2016
    Dear Ninka and Wynford

    Oh, I have missed this one. I first see this now. If there is still a chance to join this group with you both I would love it so much. I struggle with sensitivity mostly from being overwhelmed by my own brain. The selfsabotage is very creative while I somehow know about the good stuff to do in my life but I just not do it. I would so much love to change this.

    I am 55 years old.

    Hope i'm not too late for this.

    Thank you for this opportunity

    Hugs from Charlotte
  18. Tanya på 17.05.2016
    Hej Ninka og Wynford

    Jeg har set jeres video 3 gange nu og det lyder simpelthen
    så fantastisk!!

    Jeg har tidligere fået navne som superwoman og wonderwoman og tænkt: I skulle bare vide....
    Efter en gigantisk "røvtur" i 1999/2000 er jeg aldrig blevet migselv og jeg plejede at joke med at min farmor på 89 havde et større energiniveau end mig. Jeg har i perioder haft måneder hvor jeg måtte slæææææbe mig igennem dagen. Hver dag var (føltes) som at krydse indlandsisen. Jeg har nok prøvet en 8-9 forskellige lykkepiller præparater og kun haft en masse bivirkninger og taget op til 30 kg på. Jeg har fået diagnoser som udbrændthed, depression, angst og PTSD.

    Jeg fik min dejlige søn i 2006 men fornemme straks at han slet ikke var som andre børn. Vi har for 2 mdr siden fået diagnosen tourette, særlig sensitiv og med autistiske træk -ikke nok til at få diagnosen men alligevel er han sådan i gråzonen. Dog i den velfungerende ende -men det giver alligevel udfordringer i hverdagen og jeg har stort set lavet mit liv fuldstændig om efter jeg fik ham. Hele dagen/ugen blev indrettet til at imødekomme hans behov og udvise skåne hensyn så han trivedes bedst.

    Jeg har nu krydset indlandsisen og er selv i bedring og selv om mit ydre liv ikke længere kun består af at ligge i sengen så føltes det stadig som om jeg bærer indlandsisen i mig. (Håber det giver mening). Jeg mangler lethed, overskud, energi og det der forbandede flow som alle så gerne vil befinde sig i er blot en uopnåelig drøm for mig -sådan føles det i hvert fald.

    Så jeg vil MEGET gerne have en plads på jeres "hjerne hold". Jeg trænger i den grad til nogle hands on øvelser til at stimulere min hjerne så jeg kan komme videre i mit liv. Jeg har gået i tonsvis af terapi ovenpå en udfordrende opvækst, svære teenageår med flytning fra udlandet tilbage til DK, skilsmisse forældre der ALDRIG har kunne finde ud af at samarbejde og kommunikere, diverse traumer som indbefatter forsøg på indtrængen i mit soveværelse, 9 mdr med stalking, blive slået ned med en pistol, udsat for røveri på arbejdspladsen (x 2 for at det ikke skal være løgn), et overfaldsforsøg og trafikulykke. Jeg kæmpede og knoklede i mange år -bare videre frem/der er kun 1 vej og det er fremad -nok også derfor jeg knækkede fuldstændig i 1999/2000.

    Jeg oplever det at dele af min hjerne til tider "slukker" og jeg er overbevist om at det er årene med depression og alle de piller jeg har fået. Jeg kan bedst illustrere det med et eksempel.: Hvis det fx tager 10 arbejdsgange at lave en kop te -hælde vand i elkedlen, tage en kop, finde tebrev, honning, ske etc. så opleves det som om "nogen" (min hjerne) sletter 2-3 arbejdsgange så det ender med jeg står og tænker "hvad pokker er det jeg er igang med?". Det føltes som en drøm man prøver på at komme i tanke om men desto mere man tænker og tænker desto mere forsvinder drømmen og dens betydning. Som om løsningen er liiiige rundt hjørnet men jeg kan ikke rigtig fange den alligevel...
    Det komplicerer mit liv gevaldigt for jeg skal hele tiden dobbelttjekke, skrive ned, huske på, opfinde systemer -ja nogle dage føles det som om jeg skal starte forfra. Igen!!

    Så jeg ville blive SÅÅÅÅÅ glad hvis der kunne blive en plads på jeres hold til mig så jeg kan lære at træffe sunde beslutninger for migselv fysisk, psykisk, socialt & mentalt.
    I sidste ende så jeg på bedst mulig vis kan støtte min søn og lære teknikerne så jeg kan give det videre til ham.

    Af hjertet tak for jeres gavmilde tilbud.
    Kærligst Tanya

    PS: Jeg deler jeres opslag på FB
  19. Vigdis Isenhag på 17.05.2016
    This is so interesting, and thank you to both of you for sharing <3 I would really like to be one of the "test" persons. I am 54 years old and I have raised two children by my own. One who struggeled a lot after a car accident with brain injuries when he was six years old, and one who had problems to deal with our life situation, and became very aggressive. Now they are two wonderful young men with homes and jobs, but for me it seems that I can't get my life together. I go from one bad relationship to another, I struggle with the lack of money and energy. In a way I feel that I used all my life energy to raise my children and now there is nothing left for me. The detox program has helped me so much, and I am so grateful to you Ninka, I am in a much better place now than I was before. But still I am far to much in fight/flight and tend to make far to many bad choices. I look forward to learn more about the brain, and I love to watch you two together <3 Wish you both all the best!
  20. Freya på 17.05.2016
    https://www.facebook.com/sharer/sharer.php?sdk=joey&u=http%3A%2F%2Fwww.ninkasdetox.dk%2Fbloggen%2Farticle%2Fvideo-med-min-elskede-kloge-kvinder-og-boern-kaemper-med-humoer-skole-og-selvvaerd%2F&display=popup&ref=plugin&src=share_button

    Hey you two amazing people <3 - I am not sure I share the shared link properly.
    As Ninka knows, I have recently been diagnosed bi-polar, and I am going about it as alternatively as I can. I have found out that the adrenals are the ones that are so worn out, that the inherited disorder had to come out. My adrenals have been more and more worn out the past 7 years, in a downwards spiral, where I have felt more or less constantly overloaded, when not in my high of course.
    As Ninka says, that the adrenal fatigue begins in the brain - I understand then that my brain is getting stressed and overloaded both by what is happening, and how I go about things. How I think about what is happening. And how I do things in general, of course combined with diet etc.
    But if my brain could feel/be less overloaded, I guess my adrenals would heal much easier, and I would therefore soooo much love to be a part of this test group.

    Often i de-place things, and have trouble just dealing with simple motherhood issues, like getting my daughter (4) ready for kindergarden. It feels like it is an everyday new thought process, how to get her dressed and how to do her lunch box etc. It takes way to much of my energy, and I am curious to find out if my overloaded brain can be conditioned to work smarter, not harder.

    I am a 100 % single mum, in the beautiful and hard process of healing, and I am open to try whatever to get well. My daughter is currently not showing any alarming signs of being affected, but de-placing things, and being messy is definitely something I see in her already, that I would love to be able to stop. I can see how she behaves like me, and it is very painful, as all I want to give her and me is some stable balance and simple life vibes.

    Thank you for all you are doing!
    Love, F
  21. Jette på 17.05.2016
    Dear Ninka and Wynford.

    My name is Jette. I’m 42 years old and I live alone with my son Albert who is almost 10.

    4 years ago Albert got the diagnosis infantile autism in Denmark, and a couple of month after that I took him to a brain balance center in America, where he got the diagnosis SPD (sensory processing disorder) with autistic traits.
    At the center we got some exercises to do at home (about an hour a day) and though I did see some improvement, it became pretty much impossible to do them, as he just screamed the whole way through, and eventually I gave up on them. Now he is older and I am, however, sure that I can get him to do 2x5 mins of exercises a day.

    When you look at Albert you can’t see anything is wrong - he seem happy and social, but he struggles greatly.. with pretty much everything.
    Though social, he doesn’t get the ‘social rules’ and oversteps boundaries – and therefor, apart from his play mates at school, don’t have any friends. He doesn’t understand explanations and though it sounds like he understands, his actions then shows that he doesn’t, making life for him (us) quite stressful and complicated. He struggles with concentration – constantly needs to be reminded what he is doing – reading, writing, eating, getting dressed etc. And just getting him to take a bath i stressful. He is more than two years behind in school. He hates schoolwork. Also psychical exercises is a challenge and he can’t yet ride a bike.

    He is starting to realize that he is different and struggles with things ‘normal’ children doesn’t – and it is taking a toll on his self-esteem and he has recently started to call himself stupid when he does something wrong.
    My heart bleeds for him everyday as I see this precious boy struggle with things that shouldn’t even be a problem, and I would greatly, greatly appreciate this opportunity.

    I myself has weight and moderate anxiety issues.

    Love Jette
  22. Pia Poulin på 17.05.2016
    Min hjerne er i den grad på overarbejde og køre 180 i timen. Mit selvværd er i bund og jeg bliver mere og mere en pleaser men det hjælper ikke på mine ralationer - tværtimod. Der er så meget støj på indersiden at mit ordforråd bliver mindre, koncentrationen kan være til stede i små glimt. Det eneste barn jeg har er mit indre barn og tro mig det er et barn der er så låst og frygtsomt da verden konstant forventer mere og mere og det lille væsen har endnu ikke fundet sit eget værd og har store problemer med indlæring, det største problem er dog hendes sociale skills. Vi er så klar til at gennemføre jeres program og har den største tillid til jeres viden.
    Linket er delt på FB, jeg kunne desværre ikke finde ud af at kopier linket ind
  23. Carina Smedegaard Bang på 17.05.2016
    Kære Ninka og Wynford

    I er da helt utrolige. Jeg sidder her med tårer i øjnene.

    Vores søn har udfordringer i skolen. Jeg er selv lærer og ved hvor svært skolen har ved at løfte børn som min søn. Derfor valgte vi sidste år, at sende ham på 2 gange en uges intensiv læsekursus. Det rykkede lidt men ikke meget. Læreren på kurset mente, det også handlede meget om hans koncentration.
    Vi læser med ham dagligt og træner med ham, men det er hårdt med den i forvejen lange skoledag.
    Socialt er han også noget udfordret.

    Jeg er selv på andet forløb i detox dig smuk. Jeg afsluttede sidste forløb helt oppe i de lyserøde skyer, men er på mystisk vis pludselig røget helt ned i et sort hul. Det gik ellers lige så godt. Men det er den gamle stress historie og mit dårlige selvværd der spiller ind. Det fylder meget for mig, at jeg synes, det er pinligt, at jeg ikke kan finde ud af at være stærk og klare det hele.

    Jeg vil meget gerne deltage i projektet med min søn. Jeg glæder mig til at høre fra jer og tak fordi I deler ud af jeres store viden.
    Tusinde tak for jer.

    De bedste hilsner
    Carina
  24. katinka på 17.05.2016
    Hi , im a mother of four, 11 , 9 ,2 yrs and 6 months. I have been diagnosed w ADHD, my son has too, and my daugther who is chronically sick might have ADD. Sometimes things seems like caos... Maybee this can help.
  25. Ditte Dalker på 17.05.2016
    Hej igen
    Blev så glad da jeg læste om denne "konkurrence", at jeg skyndte mig at skrive her på bloggen, men har nu læste mit skriv og kan se hvor meget jeg ikke fik med. I bad jo og et kort skriv ;0) Men syntes jeg ville tilføje at en af de store grunde til jeg meget hurtigt er blevet en af disse kvinder I beskriver er at jeg for snart 6 år siden fik vores 3. barn, Olivia som har en medfødt hjerneskade. Og jeg har fra hun fik diagnosen som 6 uger gammel, trænet hende og vi har sammen opnået mange ting som lægerne afskrev. Hun er den skønneste pige og jeg ville ikke gøre det om som om det har kostet dyrt på min egen hormon/stress konto. Men billetten jeg lægger ind her gælder mit skønne mellem barn Alfred (jeg skrev om den dag bloggen kom) og Mig. Men jeg ved at vi alle fem i fremtiden skal lave jeres skønne program ;0) De kærligste hilsner Ditte Dalker.
    Ps. jeg delte dette på facebook den første dag ;0)
    pps. Alfred er van til at lave meditationer ligesom mig så det er ikke et problem for os at følge programmet.
  26. Gisela Zofia Nielsen på 17.05.2016
    Dearest Winford and Ninka.

    I think what you do is so fantastic - there is hope for us Worldwide <3

    I have a daughter on 28 years with anxiety and OCD. She is struggling with herself to get on foot.
    Me - ( detox 2. time- love it )I do have lot of selfsabotage - weightissues because I keep on eating wrong, eating on my emotions, I KNOW whats good for me, but still my lovely ego pursuade me to do the opposite. The last 2 weeks it simply has gone totally "amok". I would love to partisipate in this program with my daughter.
    Otherwise I will wait for it to go public - but I would love to be testing your amazing program.

    <3 Love Gisela <3
  27. Tina Nellemann på 17.05.2016
    Hej Ninka og Wynford,
    Jeg vil rigtig gerne være testperson sammen med min datter på 11. Vi har begge ADHD, diagnosticeret for 1 og 2 år siden. Min datter får medicin for at kunne klare sig i skolen og det piner mig. Jeg vil rigtig gerne finde et alternativ til det. Hendes selvværd er allerede lidt ødelagt af for megen skældud og det vil jeg så gerne rette op på.
    Håber at I vil tage min datter og jeg i betragtning.
    Kærlig hilsen Tina
  28. Maria på 16.05.2016
    I'm on Ninkas Detox now, so I know that i Can commit to 6 month for my child.
    My oldest boy is 12 yrs. Old and is a lot behind in School.
    He has a lot of energi fysical and talks alot. He is emotionalit intelligent, but cant Seem to control himself When amygdala kicks in ( and it does that alot). I've Been Reading alot about the brain and selfworth, but i World love to get some tools and start your program with my boy, so i Can support him and safe him from alot of Hearthackes and release his full potential.
  29. Mattina Wengel på 16.05.2016
    hallo Wynford and Ninka...
    I have had the link to the video for so many days an new i had to see it but as so many times i do not do what is good for me...because som of me tell myself i am not the one to be chosen anywhay. but to day i see it..
    I have been strugling with relationships all my life, to girls, men and specialy my father... i always thourgt it was me there was something wrong about... I always have had problems with my weight, and i have folowed Ninkas detox so many times and still not have it under control even if i do everthing she says in the program.. i feel so lost...i have been studying nutrition for 20 years, and read so many books to try to find out why i always have a big belly no matter how slim i was ;-( I STILL I HAVN'T FOUND THE ANSWER..until now mabyee. I am a bigg kontrol freak, and a perfectionist. and a workahollick. And last year I asked my love in life to mowe, and we a goint to get a divorce, becuse i do not feel that he show me that he loves me... the short vertion.....i really love him and he loves me, but i am not happy whit him sooo frustrating... and i blame that i comes from a nother culture,he is cuban, and that he is 15 years younger than me... but now i am not sure any more after seeing your video...I have done so much self development and therapy, i am a therapist myself and help others but i can hnot help myself... i am often very depressive an have thourght a lot of times to take my life... I am a true copy of my mom she was so unhappy so she drank her self to death in an age of 43... i lost her 23 years ago. and i still girve every day over loosing her.. becuse she felt so bad about herself... just like i do.;-( and acctually right now i do not know what to do... i feel i have tried everthing... until this video... think about it... if it is so easy... 5 min to times a day...and my life wil change... i truely hope you pick me, though i think my chance for that is near 0%. big hugs ang kisse for the work you do .Mattina
  30. Maya på 16.05.2016
    Dear Ninka & Wynford

    I would LOVE to be part of your test.

    Jeg har en stor udfordring på parforholds/kærligheds område. Jeg er så særlig sensitiv og har det svært med at få et parforhold til at fungere. Det ender tit med konflikter og uenigheder og masse af sårede følelser. De sidste mange år har mine forhold varet kun 2, 3 el 6 måneder. Det starter dejligt og smukt og ender smertefuldt. Så mange forsøg og så mange mislykkede oplevelser at jeg næsten har givet op. Den store konsekvens er at jeg pga det heller ikke har fået børn og jeg bliver 40 i år og føler at jeg er nødt til at gå glip af oplevelsen af at være mor i en kernefamilie fordi jeg ikke kan få parforholds område til at lykkes. Et stort sorg for en kvinde.
    Jeg vil værdsætte utrolig meget at komme med i jeres test og få hjælp til det.
    De bedste hilsner
    M
  31. Lotte på 16.05.2016
    Jeg vil gerne deltage på test holdet. Jeg er super sensitiv. har været på detox forløb 3 gange. Mine børn er 3 og 6 år. Og de er begge sensitive. Jeg er selv udfordret på nogen specifikke områder. Og står på en skillevej lige nu inden for min jobretning/livsformål. ❤ derudover er jeg god intuitiv. Vil elske at få en plads.
  32. Birthe på 16.05.2016
    Yes please for my son, age almost 15, and I. We are ready!
    I truly believe this is our path.

    Best wishes Birthe
  33. Marie Andersen på 16.05.2016
    Kære Ninka og Wynford,
    Det lyder fantastisk spændende! Jeg vil meget gerne deltage i jeres testgruppe.
    Jeg kæmper med træthed - selvom jeg sover nok. Jeg har fået lavet blodprøver osv. hos lægen, som siger alt er fint, men jeg tænker stadig det ikke kan være meningen jeg skal gå zombieagtigt gennem livet.
    Min datter på 7 år og har diagnosen infantil autisme. Hun er meget intelligent. Hun får ingen medicin og vi holder hende på gluten+kasein fri diæt, men hun har meget at slås med.
    Håber I vil vise mig vejen til at hjælpe mit barn og mig selv.
    Kærligst Marie
  34. Ingrid Ann Watson på 16.05.2016
    I so would like it, just for me
  35. Tove på 16.05.2016
    Hi Ninka and Wynford

    I have to kids, or actually they are young people now. 13 and 16 years old. I've been divorced for 11 years, and my children sees their father the same amount of time as I (14/14)

    Our oldest is a girl, and she hasn't been to school for 3 years. Se 'dropped out' in 7. grathe.

    I've struggled a lot with her and her school to get her to start again but failed. Latest she tried a 'Efterskole' (hope Ninka will translate) but she stopped. Probably because of the many people around her all the time and the demands from teachers and social life.

    She lost all (ALL) of her friends when she dropped out of the school. Her old school was put together with a new one, they were teenagers and all. And she couldn't handle it. Her self-esteem has never been good. As well as mine (and her little brothers) hasn't.

    Now she got a contact person from the public service (kommunen) and that is good for her. But they think that she has the diagnose Aspergers. I'm far from sure about that. They want her to be examined to find out. Maby they are right. But no matter what, I see a great potential in her. She has social problems but her intelligence is were good. She is a were sweet girl with a great personality. She spends most of her time gaming, streaming , and talking to people around the world on the Internet.
    For me it feels very insecure not to know what the future looks like for her. Not forever of cause... But the nearest future. Will she be able to manage and get a good life, get a job /education of some kind (many creative) and most of all friends.
    Love. Tove
  36. Henriette Andersen på 16.05.2016
    Hej
    Jeg har altid følt lavt selvværd, har altid sat mig selv nederst i i livet, har haft svært ved at huske det jeg lærer, det er dog blevet bedre i løbet af årene, er nu 50 år, men ville rigtig gerne have den naturlige forbindelse i taler om, min datter er 24 år, lider af det samme som jeg, dog i en meget sværere grad, har svært ved at lære nye ting, glemmer dem hurtigt, bliver meget hurtigt udtrættet , lider også af epilepsi, som også tæger på kræfterne . Dette er meget kort beskrevet, vi håber at blive valgt. Tak til jer to , for at gøre det i
    gør
    De bedste Hilsner Henriette
  37. Ilina Filipova på 16.05.2016
    P.S
    Glemte at skrive at jeg har selvfølgeligt delt jeres opslag på min facebookprofil. Ved bare ikke hvordan jeg skrive et link til det. :)
  38. Ilina Filipova på 16.05.2016
    Jeg er meget taknemlig over at jeg bumped up med jeres video på youtube.
    Jeg er helt enig med jer om at hvores jerne kan blive omformet og ændret i alle mulige retninger. Har selv set hvordan patienter med svære hjerneskader, som ingen ting kan, både fysisk og intelektuelt, ender med at få et normalt, eller næsten normalt liv igen.
    Jeg kan sagtens genkende migselv i den kvindetype som I beskriver. Jeg single mum, med to piger. Jeg er 47 år, og har ikke haft den eneste fohold, hvror jeg har følt at jeg er blevet elsket. Jeg synes ikke at jeg bliver værdset på mit arbejde. Alle de andre kollegaer får altid de "fine" opgaver før mig.
    Min mindste datter er 9 år. Hun har vanskeligheder med at koncentrere sig, er messig, og er en " bad jocker", altså ret drilsk. Jeg kan se at hun er bag ud sine jevnælldre veninder på mange måder. Jeg får altId at vide tilskolehjemmesamtalerne, at hun er ukoncentreret, hun kommer ikke gang med opgaverne, hun er for langsom, osv. Jeg er konstant efter hende, og det meste af tiden råber jeg ad hende, fordi hun hører ikke efter.
    Jeg har tænkt meget på om hendes opførsel, og der er noget der siger mig, at hun har en form for kognitiv problem, men jeg er selv modstander af diagnoser.
    Jeg er ked af og føler mig magtesløs, fordi jeg vil så gerne hjælpe hende, og jeg har bestemt ikke lyst til at være den sur og råbende mor hele tiden. Jeg har ikke lyst til have et anstrængt forhold tiLmit barn. Jeg vil nyde mit barn!
    Håber I kan hjælpe os.
  39. Linda Regine på 16.05.2016
    Hej, jeg er en kvinde på 48 år. Jeg har været syg i 10 år nu. Psykisk. Jeg får medicin. Jeg lever i en lille boble, et meget enkelt liv. Hjemme i mit hus med min datter på 15 år og min kæreste. Jeg taler ikke så meget med andre mennesker, føler ikke jeg har kapacitet til det i mit hoved. Jeg udlever ikke mine drømme, min kreativitet, min lidenskab. Mit liv er lig nul. Dagene går en efter en, fordi jeg ikke kan planlægge, tænke. Derfor er det også svært at formulere dette brev. Før jeg blev syg, var jeg levende, kreativ, skør, min egen. Men nu pleaser jeg dem jeg dog ser. Fordi min erfaring er at der ikke er plads til den jeg er. Min personlighed passer ikke ind i samfundet. Og det gør mig ulykkelig og ensom. Jeg forsøger at opdrage min datter efter bedste evne. Men da min koncentration, hukommelse og fokus er så ringe, er det meget svært at huske ting for hende, og hjælpe hende. Jeg er i en stilstand, og råber på hjælp, for jeg kan ikke komme ud af den. Ved ikke hvor jeg skal vende mig hen.
  40. Isabella Ridley på 16.05.2016
    Dearest friends. I wrote you three days ago. Now I see so many others who have been writing there story's. I think it couldn't be me. I forgot to tell you about my children's, especially the oldest, strong addiction to playing computer. I is like a drug and nothing can compete it, and I' an evil mother and worse.I blame myself for the way I lived. Like if me, not being in the moment created a "stemming " makes him not wanting to be in the moment. Please read my letter from three day ago, somewhere above this one. Yours sincerely Isabella
  41. Annika Rossen på 15.05.2016
    Dear Ninka and wynford.
    Wuuuuuuhuu!!! this is so exciting,
    thank you!!!

    My boy is almost 9. He is very sensitive. And Also very anguish about so many things in his every day life. He gets easyly stressed. He sence the atmosphere in every situation and take other peoples problems on him.
    He is very visuel, its like movies running in his head, especially when he is afraid of something.

    I have Worked on my own "self sarbotage patterns" in more than a year on Ninkas detox, and I have learned so much about my self!! But I have this feeling that my Brain doesnt follow and is having a hard time learning new skills. And I find it very hard to remember - after many years in stress!

    I have shared on Facebook.
    Love from Annika ❤️
  42. Maj på 15.05.2016
    Dear Ninka & Wynford

    I would love to be one of the "test" persons.
    Actually it feels like my brain for the last 5 months has been overloaded and nearly burned off.
    So hearing you in the last video, was totally
    amazing. Actually you could just have say my name and asked why I do all that crab your talking about - when it not even feels like me.
    I really need some one to tell me how to find the way back into a good life. To lead me in the right direction before it becomes even worse.Before I loose my boyfriend, my friends and my family.
    Big Hugs and Hopes
  43. Merete Trolle på 15.05.2016
    https://www.facebook.com/meretemajakrog.trolle/posts/10206666359959489

    Kære Ninka.
    Jeg kunne rigtig gerne tænke mig at blive valgt til en af testpersonerne sammen med min datter. Jeg synes, det er svært at få enderne til at nå sammen i hverdagen, og er ofte opgivende. Men mest af alt ønsker jeg forandring for min datter på 14 år, som gennem en årrække har lidt af angst (separationsangst) siden hun var 5-6 år. Hun har det nu meget bedre med det. Men hun har pga angsten ikke kunnet koncentrere sig i skolen en del år, og dermed haft dårlig indlæringsevne. Hun giver derfor i dag let op overfor svære ting, og er derfor ikke god i matematik, engelsk og tysk. Hun mangler en god portion selvværd. Jeg vil ønske, at hun ikke så hurtigt giver op i forhold til bla. lektier, og at hun kunne få noget mere selvværd - hun siger absolut intet i timerne, medmindre hun er 100% på at svare rigtigt. I dansk har læreren oplyst os om, at hun kun har sagt noget 1 gang på et halvt år. Lærerne prøver at opmuntre hende, men det virker som om min datter ikke kan komme over den usynlige mur, hun møder. Hun virker også meget distræt. Jeg føler virkelig, at hun har brug for hjælp, men jeg ved ikke hvordan.

    De kærligste hilsener

    Merete
  44. Maria Olesen på 15.05.2016
    Åh I skønne sjæle, I beriger verdenen med jeres visdom
  45. Cecillia på 15.05.2016
    Dear Loving Souls

    My inner deeply self just shakes by listening to your video. I know this is Right and its the help I have dreamt about for me and my son.
    I am A single parrent, I have been following Ninka fir Many years, and was on the Detox online course in 2012. It help A little but not as much as I hoped for, and I know its not the program... I struggle with ptsd ( not AS much AS I have its getting better..) weight, self confidence, i know my potentiale but something is in its Way and its not getting fully out... I Can see ALL the things you talked about
  46. Mette Brandt på 15.05.2016
    Meget interessant og hermed min historie.

    Jeg er en Q med 4 børn. To idag voksne og to teenagere. Jeg var gift med de to teenageres far i 9 år og blev skilt i 2007. Er uddannet pædagogisk filosof og arbejder dagligt med børn plus 10 år.

    Jeres video gør indtryk på mig da jeg selv har kæmpet med posttraumatisk stress efter et psykisk voldeligt ægteskab. Mine to børn kom i en deleordning mod mit ønske (og deres) i 2007. Min søn på idag 15 år måtte selv bede statsforvaltningen stoppe ordningen da den stressede ham. Der var ca 60 km mellem vores bopæle. Da jeg syg og svag af ægteskabet og et umuligt tvunget samarbejde med børnenes far, har børnene været meget overladt til egen verden (egne fortolkninger og sørge for aftaler o i den dur).
    Sidste sommer kom min søn ud i en masse skidt. En kriminel gruppe drenge med anden etnisk baggrund end dansk, havde fået han til sælge hash, stjæle fra hans familie, hans skole mv. Jeg fik ham væk fra denne gruppe men en masse dårlig adfærd og mistrivsel er fortsat. Vi er kommet langt fra hinanden igen.

    Vi er i familiebehandling i kbhs kommune da man vurderede min søn havde meget godt byde på men havde dybe personlige vanskeligheder og nu i risiko for udvikle en kriminel løbebane. Da min søn er en rigtig dygtig dreng fagligt og ikke har nogen tidligere problemstillinger kæmper vi for få ham i skole, undgå hashrygning og gøre ham klar til en NielsBrock hvor han gerne vil ind og læse til sommer.

    Vi kæmper med tillid mellem os, at få vores forhistorie rigtig på plads, fremmedgørelse mellem os efter familien blev splittet, selvtillid og i det hele taget bruge vores evner og liv til andet end følelsesmæssig overlevelse.

    Jeg ved både min søn og jeg har masser af potentialer til et godt liv - men der ligger mange sår og skidte oplevelser der har ødelægger meget for vores energi og trivsel.

    Jeg har lukket ned for fb en periode hvorfor jeg ikke kan dele jeres opslag der. men jeg vil sende det rundt til venner på min mailliste.

    Tak for jeres bidrag og tiltag <3

    Mette
  47. Karin på 15.05.2016
    I soon give up...... but være you have the 3'rd part:
    and messy when eating.
    I'm jelling because my working memory is very full and I don't feel worth loving. Started a few years ago to say no special invites because I didn't feel I had so much to offer.

    I would like to share your link but instead I rather tell the right people about your good job.

    Look forward hearing from you. Have a Nice day both of you.

    Love Karin
  48. Karin på 15.05.2016
    Dearest Ninka & Wynford

    First of all thank you for your video's. Good to learn something new.

    The video above made me drop a tear when you, Wynfod said the thing about jelling at your child.
    I lost my boy twins 10 years ago today. But I'm greatfull that today I have a healthy daugther at 9 and a son at 7. BUT it made me so very sad when I'm jelling at
  49. Tine på 15.05.2016
    Jeg er en meget intuitiv og følsom sjæl, og det samme er min søn. Jeg fornemmer at vi begge skal sortere så meget i det vi oplever, at det giver "overload". Vi har begge alvorlige helbredsproblemer - omend mine er værst (og de er meget alvorlige, dog ikke livstruende). Vi er begge meget kvikke, og suger store mængder viden til os. Dette giver blandt andet problemer i skolen, da den ikke er indrettet til børn der er sådan. Ville synes det var meget spændende at prøve dette.
  50. Lone Lovmand på 14.05.2016
    Hey☀️
    Jeg har en datter på 21år som for 1 1/2 år siden fik en diagnose ADD.. Hun tager medicin for det og føler det hjælper.. Hun har haft det svært siden hun var helt lille..jeg har prøvet alt.. Hun har været igennem flere diagnoser og lægerne siger noget forskelligt.. Men hun blev glad for at vi mødte en privat læge og fik ADD diagnosen. Hun har prøvet selvmord og overvægt..har lige tabt 35kg men kæmper med lavt selvværd osv.. Ja jeg kunne blive ved.. Hun er startet med at læse til pædagog i februar.. Hun er ordblind men kæmper.
    Tak for jeres video, I er fantastiske☀️
    Glæder mig til næste video
    Kærlig hilsen Lone
  51. Sanne Mei på 14.05.2016
    Kære Ninka og Wynford,

    Jeg har ventet med spænding på at høre mere om hjerneprogrammet og tænkt, at der her er en stor mulighed for mig, for at komme til at fungere bedre med hukommelse, stress, indlæring m.v.
    Jeg er utrolig taknemlig for, at det nu er her, og den mulighed I gir' og jeg vil blive uendelig glad, hvis jeg kan komme i betragtning.
    Jeg var i 1997 udsat for piskesmæld og er i den forbindelse blevet påvirket med - dårlig hukommelse, hurtig stresset, svært ved at overskue ting, dårlig til ændringer i planlægning (forvirring), svært ved at koncentrere mig - og hermed også ved at læse, da jeg mister koncentrationen. Kan ikke have flere bolde i luften. Laver lister over hvad jeg skal huske - da jeg ikke kan rumme det i min hjerne!! sådan føles det - der er så meget jeg gerne vil have gjort, bliver forvirret, går fra det ene til det andent, da jeg ikke kan rumme det og glemmer det!!! Har svært ved at videregive den læring jeg får, det er som om facts er væk, men jeg ved indeni, hvad det handler om, eller hvad der er rigtigt.

    Tusinde tak for jeres viden og deling til verden :)

    Knus
    Sanne Mei
  52. Anja Hansen på 14.05.2016
    Hej med jer
    Tusind tak for denne mulighed.
    Jeg tror, jeres forløb kan hjælpe min 13 årige søn og mig. Min søn har i mange år haft det svært i skolen. Han er stærkt ordblind og vurderes at være på 4 klassesniveau mht læsning og skrivning men han går i 6. Han er velformuleret og har et godt ordforråd men kommer stadig til kort. Han kommer ofte i konflikter pga hans usikkerhed og givetvis hans påvirkede selvværd. Han kan virke stærk udadtil men er yderst følsom. Indenfor de seneste 3 år har min søn oplevet flere dødsfald i familien, herunder selvmord , skilsmisse og mgl bolig. Skolen er bekymret og beretter om mistrivsel. Min søn spiser sukker i smug i store mængder, som han skaffer sig selv og jeg kæmper for at få ham til at spise sundt. Vi taler ofte om problematikken. Han vil egentlig gerne stoppe med at spise sukker, men falder i og kan ikke modstå fristelser. Han har haft hjernerystelse 2 gange inden for de sidste 3 år og lider af børnemigræne 1-2 gange om ugen.
    De nævnte hændelser påvirker selvfølgelig også mig og jeg synes min healingsproces lader vente på sig. Vi vil gerne være stærke sammen og prøve nye veje.
    Vi vil glæde os over at være med.
    Kh Anja
  53. Gudrun på 14.05.2016
    I have shared your link in my facebookprofile.
  54. Gudrun på 14.05.2016
    Hi! Mye struggles are primarily low self esteem and bad social skills. I also have to teenage boys that both struggle in different ways. The youngest with his motivation for school (and other things) (all
    though he is very bright) and also he struggles with his social skills. My oldest is struggeling with consentration issues and motivation.
  55. vivi vendelbo på 14.05.2016
    Jeg vil gerne starte sammen med min søsters barnebarn.
    Kasper har boet hos mig i snart 6 år. Moren døde af kræft, da Kasper var 12 år og faren ukendt.
    Kasper har i al den tid sovet meget dårligt. Han drømmer heftigt, han har svært ved at fokucere, han har svært ved at koncentrere sig, han har svært ved at få overblik. Han har endvidere stor indre uro. Og megen tankemylder.
    Han er den sødeste, intelligente dreng, men han kan ikke rigtig fuldføre noget. Han er altid på vej i nye retninger, rodløs. Jeg tror dette program ville kunne hjælpe ham. Han er motiveret og vil gerne yde noget for at få det bedre. Kærlige hilsner Vivi
  56. Gabriela på 14.05.2016
    Kære Ninka og Winford.
    Tusind tak for jeres indlæg - det er en kæmpe inspiration.
    Jeg syntes at jeres test gruppe lyder rigtig spændende og jeg kunne rigtig godt tænke at være en del af det - og jeg vil gøre hvad der skal til for at gennem. Om mig selv kan jeg fortælle, at jeg er 27 år. Jeg har siden jeg kunne huske haft et meget rodet liv. Ikke kun i min hverdag men også inden i mig selv. Jeg har svært ved finde et stå sted, og jeg føler at alt hvad jeg gør er forkert, og ikke godt nok. Jeg oplever også tit at mine omgivelser gør grin med mig, fordi jeg er så forvirret og ”uheldig”. Jeg føler mig lille og ude af stand til at magte de ting jeg burde. De sidste 3 år har jeg taget 25 kilo på og er dybt afhængig af mad og sødesager - dette har blot gjort min selvtillid endnu værre..

    Grunden til alt dette er fordi jeg siden var barn, har jeg haft problemer med min koncentration. Jeg er meget distret, glemmer mine ting, låser ofte mig selv ude, har ingen tidsfornemmelse - derfor kommer derfor tit for sent til det jeg skal. Min skolegang har været svært, fordi jeg ikke har kunnet holde fokus til at læse. Det jeg har lært, har jeg lært igennem film på youtube mm.
    Jeg er blevet diagnotiseret med ADD - men jeg nægter at tage medicinen fordi jeg et eller andet sted tror på det skader mere end det gavner derfor søger jeg med lyst og lygte efter andre måder at løse alle de her problemer..
  57. Linda på 14.05.2016
    Dear Ninka & Wynford

    Thank you very much for sharing that interesting video.

    About ten years ago I've got a facial paralysis in the right side of my face. I was eksamine by a lot of different doctors, but any of them couldn't find the reason why it happened. All of them told me that it would go away by itself after some times (properly a few months). But it didn't!!

    After a lot of surgery it's much better today - on the outside. But inside the damage is much bigger. No matter how hard I try, I can't get back the good feeling I've had about my self - I don't like me anymore and I can't stand the look of my self in the mirror.

    I wonder, if all this have something to do with the celebreum? Especially because the doctors never found the
    reason why I got it in the first place.

    I don't have any kids but unfortunatly all of the other stof you're mentiont is the story of my life - struggling, takes care of everybody but my self, can't make it work with men, don't believe that any man would pick me, can't find out what I want with my life ect.

    I tried a lot of different diets, treatment, medication, exorcise ect. Maybe you guys hold the key to the missing link in all this...? Or have a knowledge there could help me.

    Hughes and love to you
  58. Hanna Hjelt på 14.05.2016
    Dear Ninka and Wynford,

    I'd really LOVE to be in your test group. Ever since I heard about your plans and Wynfords explanations about the executive functions I thought "this is for us"!

    I participate in Detox dog smuk for the sixth time now, and I'm doing slow progress. Yes, I'm, frightened that I'm a fraud and that people will find out, I have issues with losing my job and feeling that I'm a loser. Even though I know I'm both smart and creative I don't seem to get a hold of my life. Not my love life, not my career, not my other relationships either.

    I was a journalist and loved it, until I had a depression 12 years ago. Since then I haven't had a full time job and I feel like a loser careerwise. One of the reasons I got my depression was my then boyfriend, later husband and now ex, also the father of my sons. I was always afraid of him and what he might do. His abuse was mainly verbal and emotional, he projected his negative feelings onto me and I had really poor boundaries. He was also overloaded and deeply depressed without understanding it himself. We were two wounded souls dragging each other down. Since our divorce six years ago I have started to heal both from the wounds from our relationship and from the earlier wounds that led me to choose him in the first place.

    I'm a single mum to two lovely boys, the 10 years old has adhd and is very bright eg. verbally and a total mess with low automatisation of the everyday skills. He doesn't want to know what time it is, he just wants to be in the now, in the flow. He hasn't automated everyday stuff like remembering when to eat or going to the toilet, he doesn't understand why he feels uncomfortable when he has neglected his bodily needs (hunger, toilet, rest) and he cannot understand what to do about it. So he gets nasty with his younger brother or even temper tantrums when he hits and bites me or his brother. When I mother him all the time, when I take extreme care of our daily routines and I read his subtle cues to when he's starting to get overloaded, everything goes smoothly and he's the nicest boy ever. But I need a break as well, and I definitely need to free some of my own working memory to work through my own issues.

    My younger son, who is turning six on Tuesday, is also a very sensitive soul, even though he has a much milder temper than his older brother. I'm applying to this course for the sake of myself and my older son, but I'm sure that my younger also wouls benefit from the knowledge of this course.

    My dream is to become some kind of mentor or coach for families struggling with adhd and issues of that kind, since I have done extensive research on eg. how diet can improve these neurological problems. However I feel I still lack some pieces of the puzzle to help myself, my son, and the world. I really long for speeding up the process that I'm already in thanks to Ninkas Detox programme.

    If we get chosen I commit to doing the exercises and everything else asked of us. I'm not Danish and I hope it's not a requirement, however I understand both Danish and English fluently (and my older son is learning English fast). I commit to spreading the knowledge I hope to gain in your course also in Finland where I live and in Swedish/Sweden (Swedish is my mother tongue). I have already shared your blog post on my facebook page.

    Please consider us for the test group <3

    Hanna
  59. Anne Lykkeskov på 14.05.2016
    Kære Ninka og Wynford.
    Vidunderlig viden i deler. Tak for alt i gør.
    Jeg håber på at få en plads, så jeg forhåbentligt kan komme i gang med mit liv. Har haft en meget dysfunktionel opvækst, og har kæmpet mig ud af 20 års sygdom( bulimi, generaliseret angst, periodiske depressioner, adhd, borderline, og kompleks ptsd diagnose.)
    Nu har jeg "kun" kompleks ptsd at bokse med, lavt selvværd, og adhd-tendenser, det er endnu ikke lykkedes mig at gennemføre en uddannelse i en alder af 32, hvilket er dybt frustrerende..! Jeg har aldrig kunnet følge med i skolen, selvom jeg var intelligent nok, så jeg blev stemplet som dum og doven. Jeg har en bonussøn på syv som ikke har et nært forhold til sin mor, da hun er alvorligt syg med bipolar lidelse. Jeg er bange for at han har reageret negativt på sin mfr-vaccination, eller er det mon noget neuropsykologisk?Jeg vil pokkers gerne være en god rollemodel for ham, og forhåbentligt komme i gang med mit eget liv, vil læse biomedicin, så jeg kan hjælpe andre ligesom i gør.
    Jeg lever i forvejen gluten og mælkefrit, økologisk, og har detoxet i det omfang økonomien har tilladt det.
    Go vind med projektet.
    Kærligst Anne
  60. Björn Magnusson på 14.05.2016
    Wow! I have just sat through your video presentation and felt my optimism grow for my step daughter (Abby) and her mum (Gry), my beautiful girlfriend.
    Our focus is on Abby and her struggle at school but I recognise that disparity in confidence with her mum.
    Abby's Story:
    When Abby was young she was full of creative play and wonder at the world; inventing stories and songs out of thin air, with creative word play. But that all rapidly faded away after she started school. She is now 10 in fourth grade and we don't know what to do; she is realistically two years behind the rest of her class in all subjects. The school is not so subtly suggesting we change schools as they don't know what to do. And we are open to that, if just for the option to repeat fourth grade. It's just; 'can the next school do any better?'. We are on waiting lists, we have talked to and visited 'many' other schools and are more hoping, that, 'if' we change schools, they can do better. But we are not convinced. THIS is why when I saw your video, I felt hope.
    Abby has been diagnosed with Dyslexia (ordblind), her working memory is next to nil, especial when she's being asked to 'concentrate', and what she does learn one day she has to learn again next time (like minus and multiplication). She has also been bullied at school which knocked here confidence considerably (bully issue now addressed at school). The challenge we are facing with school is that they don't see her. They see a problem, and they don't have the tools to help her.

    Gry's Story:
    Gry is a wonderful, beautiful fantastic girl full of wonderful emotion and love for her girl, and she fills me with wonder.
    She just doesn't see it that way, she hears me when I say it, she just doesn't believe it.
    When Gry went to school there wasn't the same pressure to achieve reading by a certain age. As she tells it, she learned to read, and maths, years after the other kids. And only after patient mentoring. Gry see's striking parallels between Abby and herself at that age.
    Today, Gry is completing education in Therapi but lacks confidence in her ability to make it into a profession and is considering just having the recognition, the paper. I can she that she's good at it, and her friends can she she's good at it. Gry is also addicted to sugar.

    I am hopfull of the promise you make in your video, and pray that Abby and Gry can be part of this program. I can promise that we are committed to our daughter and will be able to follow the program for the required 6 months. And if it works, just continue with it.

    Best Björn

    https://www.facebook.com/dialog/share?app_id=87741124305&href=https%3A//www.youtube.com/attribution_link%3Fa%3DCfjqCmFIXKc%26u%3D%252Fwatch%253Fv%253Db8pzoUFlAFw%2526feature%253Dplayer_embedded&display=popup&redirect_uri=https://www.youtube.com/facebook_redirect
  61. Beatrice Sundholm på 14.05.2016
    Dette resonnerer med meg. Jeg har en sønn som i utganspunktet ble diagnosert med ADHD og nå etter at vi flyttet til Norge har diagnosen blitt satt til autisme. Jeg har en føelse at sakkyndige gjerne vil sette denne diagnosen. Kosthold har stor innvirkning og bedring. Itilegg har jeg dårlig kommunikasjon med min mann som heller ikke gjør situasjonen bedre. Hjemme klimaet er anstrengt. Vi flyttet til Hvaler, Norge for 2 år siden (nabo & venninne med Cathrine Nådland) som har vært til stor hjelp. Utfordringene med hverdagslivet, dårlig kommunikasjon med min mann gjør at jeg ikke har hatt nok energi til å gjennomføre dietten som hadde så markant positiv effekt. Selv har jeg hoppet på en litt destruktiv tankesett og behandler meg selv og kanskje min mann deretter. Ha en fin kveld videre, klem Beatrice
  62. Beatrice Sundholm på 14.05.2016
    Hei, dette er spennende og fantastisk! Jeg har selv sett hvordan kosthold har endret adferden til min nå autistiske diagnoserte sønn på 8år. Han vokste opp i Sør Afrika med ADHD diagnose. Etter strengt kosthold ble han mye bedre. Vi flyttet til Hvaler, Norge for 2 år siden, nabo og venninne med Cathrine Nådland. Gradvis har gode intensjoner og kosthold gått ut av vinduet, min sønn har utviklet en aggressiv a
  63. Natalie Heise på 13.05.2016
    Dear Ninka and Wynford,

    Our story short:
    My daughter is 10 years old. I left her father when she was nearly 3 and took her with me when I moved.
    There has been problems for a while between her father and me - we couldn't/ wouldn't come to an agreement regarding her visits at his place.
    Eventually we got things settled but now she was 6 years old and her father had found a new partner and they have had a baby. My daughter had a rough time when she visited them - and I had a rough time trying to understand my daughters mood swings beginning at that point.
    These mood swings are still there though she now only visits har fathers parents and is therefore quite happy to be there.
    I still have a hard time trying to figure her out.
    She has been stealing at school and caught doing so a few times and I have told her off.
    She has also been lying quite a lot, espacially to me. And I try to make her understand how it would be much easier for us all if she could just tell the truth even if she has stolen or done something else that I wouldn't like. I try to be more understanding when she tells the truth but she continues lying a lot. Keeping many secrets as well and she won't tidy her room which is total chaos.
    The most recent catastrophy was when she had been filming my credit card and used it to buy VIP for an online game she plays a lot with her classmates.
    She had also filmed her grandmothers credit card.
    I was really shocked.
    And I'm so afraid, sad and mad at me - it must be my fault that she doesn't seem to be able to function better.
    She is not very popular either. Some boys at school have been teasing her badly sometimes even hit her (I have talked with her teachers about it and of course the boys' parents).
    And the girls seem to have no big interest in her unless she has something new and exciting to show them (which is why she wants new clothes and toys all the time).
    And last but not least: we fight a lot. I hate that. I'm always miserable afterwards and kick myself for never learning to stop myself before it is to late, always ending up being harsh, mad and often even yelling a bit.
    I don't want to be such a monster-mom.
    Sorry this was longer than I expected.

    The link:
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10209040149978307&id=1154448844

    My comitment for 5 minutes twice a day for 6 months: absolutely - this is som important to me, I would gladly commit for 12 months if that's what it takes to turn struggles to potential and achievement.

    I'm top motivated to do this work.
    I really hope you will pick me so that I can turn this awful situation into something better.
    Love, Natalie
  64. Regitze på 13.05.2016
    Jeg synes, at det er et super spændende emne/eksperiment og fanger mig af to grunde:
    Jeg er netop startet i nyt job og oplever for første gang præstationsangst og tvivl om hvorvidt jeg er god nok/dygtig nok - min hjerne kører på højtryk dagen lang ( har heldigvis en mand der er god til at gøre mig opmærksom på det og få mig til at huske at trække vejret og prøve at slippe tankemylderet). Det påvirker helt klart mit humør, sexliv, overskud, hormoner osv - har de sidste 11 år lidt af en hudsygdom i stil med psoriasis, fordøjelsesproblemer, sukkerafhængighed. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være en del af jeres program!

    Derudover har jeg en bonusdatter, som lider af ordblindhed - hun læser rigtig godt men kan ikke stave (ligesom hendes far og onkel) - det kunne være fantastisk hvis jeres program kunne hjælpe hende og styrke hende!

    Jeg håber meget at vi kan komme i betragtning!
  65. Maria Schulz på 13.05.2016
    Ups.
    Forgot to write that I shared on my fb, but dont know how to sat in the link here.
  66. Maria Schulz på 13.05.2016
    Dear Ninka and Wynford

    I got hit in the stomach by your video.
    That is exactly how I was feeling my whole life!
    Not integrated in my cerebellum.
    I feel met and seen deep in my heart.

    I know I am an intelligent woman.
    I am creative and I have a lot of compassion. . ..
    And I doubt myself in everything I do.
    Even in smal things that I have done a thausand times.
    I feel owerhwelmed and tired having al these thoughts how to get everything right.

    I am quite good at learning new skills, but I totally fail when it comes to integrating. When everybody around me gets comfortable and automatic with the new skills I freak out, doubting myself and dont make progress any more. I have lots of examples in my life.
    I deeply doubt my social skills, although I enjoy being and working with people.
    That makes me a bit of a loner.
    I have been single most of my life and that includes being a single mom to my beautiful daughter from the day she was born.
    (wish I had known about your work at that time!)

    Being 60 years old I know that is more than most of the women you work with.
    May be I can contribute by showing how much the brain stil is able to change even at 60?
    I am willing to commit myself 100%. And I know I can. I am working out twice a day for 5 - 10 minutes every day since a back injury in 2010 that I am totally cured for against the doctors prognose. So I know I am able to commit.

    I would LOVE so much to be a part of this!
    Thank you for your inspiration and your great work!

    Maria
  67. Helle på 13.05.2016
    Hej Ninka og Wynford
    Jeg er SÅ begejstret og taknemmelig over den viden I deler.
    Jeg kan SÅ meget nikke genkendende til det I skriver om en overloaded hjerne.
    Jeg er enlig mor med 2 drenge, som på hver sin måde er udfordret. Den ældste (15 år) har infantil autisme med en hjerne, som konstant er overloaded. Han er ganske godt begavet, men er udfordret med en eksplosiv, udadrettet adfærd og han tåler bedst sit eget selskab med faste rutiner og forudsigelighed. For nogle år tilbage undlod jeg mælk, gluten og sukker i kosten. Han gjorde helt klart fremskridt, men hans far, som jeg på daværende tidspunkt levede sammen med, havde en meget anstrengt forhold til diæten, hvilket resulterede i mange opslidende kampe os imellem på alle planer. Vi kunne ikke samarbejde som et team, fordi vi holdningsmæssigt var FOR forskellige , så med tiden uddøde projektet. For knap 3 år siden gik vi fra hinanden, men jeg har ikke siden formået at genoptage "projektet" - til min store ærgelse, men jeg har ganske enkelt ikke haft overskuddet og min søn er pt heller ikke selv motiveret. Han bor hos sin far nogle dage hver anden uge hvor han får både gluten, mælk og sukker, så det virker som en håbløs mission. At han er teenager nu, gør ikke motivationen nemmere.
    Min anden søn (13 år), er også velbegavet, men er udfordret med astma , allergi, angst og har svært ved at strukturere, organisere og huske. Han synes lektier er et nødvendigt onde, og føler ingen glæde ved at lære.

    Jeg selv føler konstant at jeg er på overarbejde, både praktisk, mentalt og følelsesmæssigt, så det er svært at få brudt dårlige vaner til fordel nye og sundere.
    Jeg er 46 år, men gik allerede i overgangsalderen som 40 årig, så hormonelt er der store ubalancer.
    Jeg vil så inderligt gerne skabe en bedre og mere kvalitativ, rolig og nærende tilværelse. Få omsat al den viden om hvad der er "rigtigt" i praksis, så det ikke blot forbliver på et tankemæssigt plan.
    Jeg er usikker på hvorvidt jeg kan få mine drenge med på ideen om hjernetræning, men tænker at det begynder ved mig selv og jeg er i DEN grad tændt og ville derfor elske at blive udtaget som testperson.
    Synes det er sindssygt spændende og er ikke et sekund i tvivl om, at hjernen rummer et fantastisk potientiale, som vil kunne skabe mirakler.
    Jeg håber inderligt at komme i betragtning

    Kærligt Helle
  68. Karina Skovdal på 13.05.2016
    Kære Ninka og ham den søde :)
    Jeg er en pige på 28 år, som for 15 år siden var ude for en trafik ulykke.
    Jeg blev kørt ned (jeg var på cykel uden cykelhjelm - desværre), hvor jeg efterfølgende ikke kan huske et par måneder frem. Heldigvis skete der ikke nogle fysiske skader, men mentalt fik jeg et dyk nedad. Jeg har fået stillet ”dianosen” forringet korttidshukommelse og dårlig indlæringsevne. Der var efterfølgende genoptræning på mange fronter. Jeg tog 15 kg på (trøstespisning), som senere førte til bulimi - som jeg desværre stadig lider lidt under. Min historie er lang… Har prøvet mange psykologer, dygtige terapeuter, akupunktør, homøopati, hypnose, ”heldbredende” planter, forskellige kosttilskud etc. Alt det her har ført til depressioner, næsten konstant maveonde, (det er så hårdt og svært at sige, men også selvmordstanker op til alt for mange gange), koncentrationsbesvær etc. etc.
    Jeg ved heller ikke om det er noget I kan gøre noget ved, da det er min hjerne som har fået et slag, men at høre om alt det Wynford har opdaget og forsket i netop omkring hjernen, giver mig fornyet håb. Vil elske at stille op i jeres eksperiment, hvis I på nogen måde, tror I kan bruge/hjælpe mig.

    De kærliste hilsner Karina
  69. Sølve Liljevi Solbjark på 13.05.2016
    Kære begge.

    Jeg blev rigtig glad da jeg læste, at jeg måske havde en mulighed for at komme med i jeres forsøg.
    Mit grundlæggende problem er, at jeg i rigtig mange år, har lidt af angst grundet en traumatisk opvækst. Samtidig har det give et meget lavt selvværd med grundlæggende følelser som værdiløshed, uværdig og uden betydning. Jeg har overkompenseret i rigtig mange år, hvor jeg har forsøgt at dygtiggøre mig på helse - og terapeutiske områder. Jeg har også fået rigtig mange kompetencer. Jeg genkendte så meget fra jeres spændende video om, at andre værdsætter en højt, men at man selv er underlagt disse neg. oprindelige følelser. Det er så ærgerligt, at jeg så meget lader mig bremse, netop af disse grundlæggende overbevisninger. Hvis jeg skulle være så heldig at blive udvalgt, vil jeg med glæde bruge 5 min. 2 gange hver dag i et halvt år.

    Tusind tak, og kærlighed til jer begge Sølve.
  70. Suzette på 13.05.2016
    Dear Ninka og Wynford

    I am a single mother of two. I have had a very hard time getting over the breakup with my ex. although it is almost ten years ago. He is a highly abusive type of man in more than one sense, therefore, he has been the perfect match to a type like me who have not been able to put up personal boundaries, in spite of his obvious manipulations and abuse of me. I have always been very psycho-spiritually interested with astrology as my primary field. I am 51 years old my daughter is 15 and my son is 10. Both my children have had great difficulties with the academic subjects in school, even though they're both intelligent and highly sensitive. My daughter is very creative but also overweight which is the cause of great frustration, neurotic breakdowns and aggressions that affects the whole family. She is now at boarding school but returns home at about a month's time. My son has trouble taking responsibility for going to the bathroom, his self-esteem has deteriorated over the last few years.
    I am an educated visual artist who has had ambitions but ended up with missed opportunities and very low income and additional welfare, this has both influenced the family's well-being and my own self-esteem. I could keep going... but.

    I would be so very thankful to be able to participate in your brain-development program.

    Sincerly Suzette
  71. Lisbeth Hjort på 13.05.2016
    Thank you for sharing your tools with us like this.
    Im 44 years old, detoxes right now in 2.round and mother to a girl age 8. Im passionate about my work but never succeed in a way that I feel Im the boss in my life. Like if theres is a DNA in me telling me constantly that im really not worth for this life. That all wonderful is for everyone else but me. My lungs collapsed only 7 hours old and I was separated from my mother being treated by doctors and nurses for a longer period.
    These “roots” in my early life have I worked with in different ways. Im very inspired to be part of your program now, as I now see my daughter responding almost to this fear of mine. She is so afraid of loosing us, finding it sometimes terrifying to say goodbye in school being afraid she wont se us again. -seeing your video connects my own undefined fear of being alive to her fear of loosing me…
    It makes me wanting to heal myself now so she wont respond to this fear any more. She's is 1.grade, in a small school and loving it. But she struggles with learning to learn, so whenever it gets more difficult, she is challenged. She is reading, writing and doing math, but i see her struggle.
    - she and I are very messy in a unfocussed manner.
    Im ready to commit us to being part of your program and will surely commit us to invest 2x5minutes a day doing exsersize.

    If you need more from me, please say so.)

    Thank you!
    Warm regards from Lisbeth
    mail@lisbethhjort.dk

    Here is the link:
    https://www.facebook.com/lisbeth.hjortskaaning/posts/10201707987256783?pnref=story
  72. Liselotte Kronlund på 13.05.2016
    Kære N &W
    Skriver på dansk hvor jeg kan gøre det mest koncist.
    Jeg er mor i en sammenbragt familie. Mathilde er mit 2. barn. (Ialt er de en børneflok på 5 - de tre største er flyttet hjemmefra) Hun blev født efter 5 ufrivillige aborter. Efter et par måneder fik jeg en mildere fødselsdepression hvilket ikke blev behandlet fordi jeg ifølge omverdenen klarede det godt. Jeg var/er selv behandler og arbejdede med familier og sikrede hende via andre. Lavede senere genfortælling af tiden hvor jeg var psykisk belastet med hende og det er stadigt en historie hun beder om og er tilsyneladende helende for hende at høre. Mathildes liv har på sin vis været fuld af kærlighed og omsorg - og samtidig fuldstændigt totalt overstimulerede og omtumlet. Skilsmisse, ulykkelig far som ikke taler om følelser, en stedfar som bliver alvorlig syg og en mor som blev alvorlig syg. Hun er som person meget elskelig og glad. Fremstår stærk, kvik, selvsikker og skøn. Men bagved også meget urolig, svært ved fokus, lavt selvværd, usikker, bogligt udfordret, opgivende og sart. Viser helst kun og deler kun sine følelser med mig. Mathilde bliver meget let stresset og vred.
    Jeg er en overloaded mor. Immundefekt og andet skrammel. Opgivet af lægeverdenen. Arbejder mig langsom og sikkert ud af det - pt via Ninks detox som jeg stortrives i.
    Lillebror på 9 mener man er særlig sensitiv. Jeg mener han er overfyldt. Han er kvik, kreativ men bestemt ikke bogligt interesseret - men meget interesseret i viden. Magnus bliver også meget let frustreret og overstimuleret.
    Begge børn flyttede vi for 3 år siden på steinerskolen - dette fordi Mathilde mistrivedes (sammen med en del andre børn) i skolen grundet en lærer som senere blev afskediget.
    Jeg er egentlig ikke bekymret - og alligevel føler jeg trang til at skrive. Jeg kunne ønske at mine børn - her specielt Mathilde kunne slippe for nogle af de kampe hun kæmper indeni. Specielt fordi hun så nødigt viser verden sit "sande" jeg - af frygt. Og fordi hun synes at blive tiltagende sart med alderen.
    Fik følelsen af at dette kunne hjælpe hende og jeg ville elske at gå vejen sammen med hende ❤️
    Mvh Liselotte Kronlund
  73. Linda Lindvig på 13.05.2016
    Dear Ninka and Winford <3
    You give me hope, and I feel so grateful for all the knowledge you are sharing.
    My son and I would love to participate in your project. Jonas is 16 today and in my eyes a clever, loving and caring boy. His challenges are Selective Eating Disorder, highly sensitive and ADD. During school years he also suffered from bulling which lead to suicide thoughts, antidepressants which lead to overweight, etc. 3 years ago I found the courage to pull him out of medication and school. He’s well-being was only getting worse… and I was not going to lose him because a law instructed me to send him to school. Since then we have been taking one small baby step at a time focusing on finding a smile every day, and today Jonas is almost full time in school again. Some days his ‘desk-drive’ is full and he will enjoy a day at home. In tests and exams his success criterion is to complete the task not the result. I know he is more intelligent that his test results are showing, but lack of concentration and memory is a challenge. As for myself I’ve been a happy member of your Detoxtribe for the past one and a half year still on the ‘binyre- og kortisolhealende’ level.
    My best regards, Linda <3
    PS I shared on FB and email yesterday:-)
  74. Suzette på 13.05.2016
    Dear Ninka og Wynford

    I am a single mother of two. I have had a very hard time getting over the breakup with my ex. although it is almost ten years ago. He is a highly abusive type of man in more than one sense, therefore, he has been the perfect match to a type like me who have not been able to put up personal boundaries, in spite of his obvious manipulations and abuse of me. I have always been very psycho-spiritually interested with astrology as my primary field. I am 51 years old my daughter is 15 and my son is 10. Both my children have had great difficulties with the academic subjects in school, even though they're both intelligent and highly sensitive. My daughter is very creative but also overweight which is the cause of great frustration, neurotic breakdowns and aggressions that affects the whole family. She is now at boarding school but returns home at about a month's time. My son has trouble taking responsibility for going to the bathroom, his self-esteem has deteriorated over the last few years.
    I am an educated visual artist who has had ambitions but ended up with missed opportunities and very low income and additional welfare, this has both influenced the family's well-being and my own self-esteem. I could keep going... but.

    I would be so very thankful to be able to participate in your brain-development program.

    Sincerly Suzette
  75. Ninka på 13.05.2016
    WOW I am in awe of you.

    Thank you for your interest and most of all for sharing yourself and your stories.

    Your words, courage and love are so inspiring.

    We are reading every one of them and are both excited and humble for being able to give you a space in June. We will keep sharing everything with you.

    THANK YOU, THANK YOU, THANK YOU
  76. Mette på 13.05.2016
    Kære Ninka og mand :-)

    Tusinde tak for den øjenåbner jeres video er.
    Jeg har delt linket på FB, men ved ikke lige helt hvordan jeg får det ind her...?
    Jeg kan se vi er mange om buddet om at blive de heldige der kan få noget hjælp til vores udfordringer samt til vores børns.
    Min historie minder meget om de andres og jeg ved ikke hvad der skulle gøre mig og min datter på 13 år (som pt døjer med mega stress og et ekstremt hårtab og hormonelle forstyrrelser blandt andet) mere egnet end de andre som her søger hjælp hos jer. Er klar over at I ikke kan hjælpe alle.
    Mine udfordringer har for mig stået på i over 5 år og startede med, at mine børn og jeg var udsat for massive mængder skimmelsvamp og kemikalier i forbindelse med, at vi fejlagtigt var hjemme under en sanering for dette.
    Derefter gik det ned af bakke for mig. Og min søn havde flere lungebetændelser.
    Jeg mistede mit job, blev syg med MCS (duft og kemikalieoverfølsomhed) samt fik indeklimasyndrom (skimmelsvampe)
    Jeg er meget isoleret pga disse lidelser og det påvirker mit liv og mine børns liv, at jeg ikke kan tåle at opholde mig ude i verdenen uden at blive syg af dufte, kemikalier mm. Og at de ikke kan have kammerater med hjem. Jeg reagerer bla på tryksværte, parfume, støv, røg, skyllemiddel, vaskepulver, alle kemikalier og gasser, hvilket betyder alle nye ting. Listen er meget lang. Jeg genkender SÅ meget det med ikke at kunne de almindelige ting, som burde sidde på rygraden. Lidt bliver hurtigt til for meget og så brænder min hjerne ligesom sammen. Jeg er særlig sensitiv og troede egentlig at det var årsagen. Så tak for det med at det kan sidde i hjernen - blokeringen eller hvad det er. Jeg ønsker mig et liv for mig og mine børn uden denne konstante frygt (som kører hele tiden i min hjerne) for at blive syg og deale med når det er gået galt. Det gør ondt, når jeg ser hvor meget det påvirker mine børn, at min hjerne ikke fungerer som den skal og måske heller ikke deres, for det var den fornemmelse jeg sad med efter at have set jeres videoer.
    Jeg håber inderligt på muligheden for at min datter og jeg kan komme i betragtning til jeres forløb. Jeg er topmotiveret. Mange kærlige hilsner Mette
  77. Henriette Reitz på 13.05.2016
    Hov - min historie kom ikke med
  78. Isabella Ridley på 13.05.2016
    Håber det virker
  79. Vibeke på 13.05.2016
    Vil hjertens gerne deltage
  80. Dorthe på 13.05.2016
    Dear Both,

    My apologies for my previously very short note. Still this sounds very much like my daughter and I. As you said working memory almost full I almost fell off the chair, as this is totally spot on.

    My daughter will turn 9 this fall. She is a lovely highly sensitive child, with all the gifts that comes along with this personality. Also she struggles - at school keeping focus- mostly by reading, she is trying so hard I can tell when I observe her face and body by reading, she is reading very slowly and mixing up the letters , she starts looking around, comes up with things to tell, really not able to keep focus. We are a Danish family living abroad speaking Danish at home. Our daughter speaks accent free Danish, the local language in It’s correct form and the local dialect, she switches without any problem depending on whom she speaks to in a dialogue. She also spells rather good for her age, so I don’t really understand that she struggles so hard by reading and we do train reading at home. She gets stress out very easily (the lack of working memory?) Organizing is a big issue. It is getting carzy almost every day getting ready to walk out of the door in the morning, getting ready to go to bed, going to take a shower etc. She totally loses focus. So I help her asking her to do the tasks one by one or even help her doing the things when I see she cant manage herself. AND she is addicted to sugar and feels hungry even when I am sure she must be full. Her motor function are not very good either. Maybe there is a connection? We really need some tool to support her.

    About me: I can totally relay to all you say. The full working memory where I must concentrate very hard on not lose focus even on the most basic stuff. Just one interrupting comment and I loose it all. Nightmares: packing our stuff and getting out of the door eg. To go to Denmark, pack to go home again. Having friends for dinner etc.

    Totally Lack of self-confidence to carry out my dreams of a carrier. My dreams is to be independent and save for my own retirement, to know I have earned the money myself and can spend it as I like. Opposite today where I am depending on my husband’s income I am sure that does not benefit our relationships either!!. I do have a job, its on volunteer basis. I do like the job buts it is not the job of my dreams, it is somehow a career job with great responsibility to do good stuff to help others being successful. I was one of the founding people behind this organization as well. AT THIS VERY MOMENT I see I help others but not myself :-I scary s...

    The carrier of my dreams combines flexibility of working time, working place, doing what I love and earning my own money. BUT I do need the power to execute my dreams and prove my worth in life.

    I’m totally addicted to sugar (and overweight) - I’m so grateful it is not hard drugs or alcohol. But it’s the same pattern. A vicious circle. I’m not sure what comes firs my addition or frustration of not daring to carry out my dreams but there is a connection. My own motor functions are rater poor as well.

    About the thing you mention on other people see you at a higher level as you do youself. One day it caught me, I have sooooo many wonderful friends with great personality and great careers – somehow I must match these wonderful people otherwise they would not choose to be in my life. I’m so grateful that they are and confirming I am a wonderful person too. <3

    Organizing my home and everything around me: it’s a standing joke that I’m the only person obsessed with cleaning and tidy up who is living so messy. In other words I’m really good at tidy up but it gets messy in no time especially when I’m stressed and that happens often.

    I’m so scared to end up like my mom, I lover her she has been a good and loving mother. She tells the same story as I do with losing focus etc. She never lived out her dreams (if she ever had any? Or was she – like me – too scared to tell anyone what it is? ) She is now a bitter old woman sitting (literally sitting all day) and talking about all her diseases and other negative topics

    Please my daughter and I need tools to change our self-destructive pattern <3
  81. Isabella Ridley på 13.05.2016
    Kære Ninka og Wynford Jeg er mor og fuldtids alene med tre drenge. Det har jeg været stort set fra begyndelsen. Deres far er fraværende i perioder op til tre år uden at tage kontakt eller svare på opkald og beskeder. Jeg selv er også svigtet af min far. Min ældste på 11 år og jeg, har lavt selvværd. Jeg tror ikke en mand kan elske mig. Jeg tør ikke ...leve livet og forvente noget af andre og jeg ser den samme tendens hos min dreng. Han tror ikke han kan noget, heldigvis er der ikke mange lektier, men når der er, ender det i kampe, skrig, vrede og tilsidst gråd. Her hjemme er der en del vrede og frustration. Jeg har mange selvbebrejdelser når jeg kommer i afmagt og skælder ud. Min dreng bliver meget hård fysisk og med sproget, overfor sine brødre og overfor mig så småt. Det værste er, at jeg kan se på hans holdning at det kommer af lavt selvværd. Han er meget konkurrerende, så meget at det virker komisk og latterligt. Han lyver også for at hævde sig. Mit håb er at I kan hjælpe os med at få selvværd og tro på egne evner, jeg kan se at min dreng er både kærlig og dygtig, andre synes jeg er en super mor. Alligevel er jeg tit ulykkelig og opgivende og føler at mit liv er helt anderledes end jeg havde troet det skulle blive. Jeg synes det er meget trist at leve uden en kærlighed, men kan slet ikke se hvordan jeg skulle kunne møde en der vil være en del af dette.
    Kh håbefuld potientielt lykkelig
    https://www.facebook.com/
  82. Pernille og Oliver på 13.05.2016
    This sounds as if it could be the saviour of our lives - my son at 14 and me. I have always been highly sensitive but it hasn´t been easier after the depression I had when I was expecting my son. Since then my selfesteem has been very low. I have a clear feeling of been able to do much more than I can persuade myself to do and unfortunately I see the same pattern in my son. He is very talented but has given up upon himself when it comes to learning and reaching out in social situations. Though he is in a Waldorf school we had to take him out because of symptoms of depression. Since january he has just been in school for few hours and is now in psychiatric assessment to find out what is going on. It makes so much sense that all his/my trouble is just a result of too much thinking and too low selfesteem. And we are SO motivated to tackle this problem in a more physical way. (He refuses to talk about his problems.) Ever since Ninka published her first book on healthy foods for families I have been a fan of her and her ideas. Love to learn more....
  83. Maya på 13.05.2016
    Thank you both! I have always felt less loved than my sister...This is so difficult to write. I know that it is not the truth but still my body and mind reacts like it is. I can feel the same way with women. That the are worth more than me even though I know that my partner ( the love of my life, who I just met) I know he loves me above all. I just dont feel that way. It is really the gap you are talking about. And it is the same feeling I have when working. Feeling that what I have to offer is not worthy enough. Even though I know I am doing good, I still don't feel it. It would be an amazing freedom to get rid of the gap. I know for sure that I can do 5 min. twice a day. (I have completed 19 months of meditation 2 hours pr. day....every day) lots of love.
  84. May Bjørn på 13.05.2016
    Og naturligvis delt
  85. May Bjørn på 13.05.2016
    Lavt selvværd! Lavt selvværd er det jeg har kæmpet med hele mit 40 årlige liv og grunden til, at jeg reagerer nu er, at jeg kan se min skønne, smukke og intiligente datter på 10 også lider under lavt selvværd. Det gør mig ked af det. Måske har jeg her fundet en måde at hjælpe hende❤️
  86. Britt Susanne Fich på 13.05.2016
    One year ago, i got a concussion. Since then i have struggled with life. I have a constant headache, extremely tired, cant see tv or read books without getting worse.
    Things i took for granted, i now strugle to complete - like cocking or shopping. Sound and light overwhelms me. Things dissappear from memory in 4-7 days. Post commotion syndrome. Lost my work.

    My kids 10, 8 and 6 have iq's on 128+
    The two boys lack social skills, the youngest - girl is doing great.

    Husbond iq on 150+

    Don't know if i would fit into the training program, but i really want to give it a shot - i miss my old life with work and social activities. I miss my energetic surplus and my ability to learn new stuff. I miss the old me.

    Don't know how to copy a link. But it has been shared
  87. Gitte Pedersen på 13.05.2016
    Hello Ninka and Wynford
    I am 50 years old, has been abusing drugs from my 13. to 23. year - took in rehab for 6 months. And has remained drug-free , but fall in again and again with foodabuse and cigarettes , as if something outside of me takes over and put my otherwise waking consciousness out of the game. My son of 26 years suffer from some of the same as Wynford describes - had many problems in school. I would very much like to give everything I have and do exactly what is needed for 6 months. I want to break this pattern of abuse. It is very encouraging that there is a way to break the 'code'.
    Hugs from Gitte Pedersen
  88. Christina Pedersen på 13.05.2016
    Hej Ninka og Wynford
    Følte stor genkendelse, da jeg så jeres video. Netop beskrivelsen af the working mind, der er på overbelastning ramte mig meget. Har haft flere depressioner gennem de sidste 20 år og har fået diagnosen periodisk tilbagevendende depressioner. Min hjerne er så fyldt med alle de ting, jeg 'skal', at jeg aldrig får gjort ret meget. Har mange planer, ideer og kreative påfund, men jeg bliver bremset af en meget stor magtesløshed, som virkelig nedbryder troen på mig selv. Jeg har en datter på 7, som er meget intelligent (lige som jeg) og dygtig i skolen, men på det sociale område er hun ved at gennemgå de sammen problemer, som jeg selv havde i skolen, nemlig en mangelfuld evne til at imødekomme de andre børn, så hun derved kommer til at føle sig udenfor, selvom hun ikke er det. Håber meget på at komme i betragtning til jeres forsøg, så jeg kan få hjælp til rodet i mit hoved, og til at give min datter nogle redskaber, så hun ikke gentager mit mønster.
    Her er kopi af mit link til jeres video på FB: https://www.facebook.com/christina.pedersen.3386/posts/807768979366767
    Mange sommerhilsner
    Christina
  89. Janne Ambo på 13.05.2016
  90. Janne Ambo på 13.05.2016
    Hej.
    Hvordan koger man sin historie ned ? Hmm. Var desværre gift med en voldelig mand og fik 2 dejlige drenge med ham, hvoraf den ældste har fået en diagnose indenfor autisme området. Er mest aspergers men en rodekasse af symptomer. Yngste søn har selvfølgelig lidt under vores kamp med sygdomme og det ikke at have en "normal" bror. Han blev bidt en minimum 1 flåt (3 bid) da han var 5 år. Triggede vist noget latent fra fader og han fik autisme som blev værre og værre. Jeg prøvede at pause begge børn i ca 3 måneder fra sukker, Hvidt mel, hær og mælk og skelede til en af Ninka's tidligere bøger. Det hjalp meget men desværre ikke nok. Jeg kæmpede mig ud af der voldelige ægteskab og tog drengene med mig. Min ældste har clairvoyante evner, geni indenfor pc og er autodidakt i engelsk. Prøver pt med online japansk. Tror han er homoseksuel og har en kæreste fra Letland, der igså kæmper med noget indenfor spektret. Han spurgte mig om hjælp, men måtte henvise ham til sin læge. Jeg har svært ved at rumme mere. Har været meget syg- stress, panikangst, diskusprolaps, modicforandringer, scleroserende mesenteritis, som de troede var lymfekræft og det var der heldigvis ikke. Jeg har kronisk betændelse i en tand og skal pt vurderer hvad jeg skal med den. Har konstante smerter overalt og deraf kognitive problemer. Min søn har også noget angst. Jeg kæmper en ulige kamp med myndigheder og prøver at være advokat, mor, sagsbehandler, støttepædagog/mentor og være noget for mig selv og min yngste. Har haft det svært med at finde en kæreste og en "normal" uden at skulle spille skuespil. Fik fleksjob og blev for 1 1/2 år siden fyret. Går ledig og uden mulighed for at komme tilbage som lægesekretær - blev konstant trynet og umyndiggjort i mit tidligere job. Blev fyret for noget en kollega havde gjort. Hun gik fri. Ingen regner mig for kvalificeret til meget og jeg har kun et par venner. Min eneste søster bor i USA og vi ses måske en gang årligt. Når vores forældre ikke er her mere, tror jeg ikke vi ses mere. Jeg mistede sidste år polititilholdet på min mand. Han har dog heldigvis holdt sig væk og har kun sporadisk og sjælden telefonisk kontakt med drengene. Accepterer hverken autisme eller homoseksualitet. Jeg kæmper også med vægt. Fik altid negative ord med på vejen og tæv, som jeg forsøger at ryste af mig. Har nrugtoenge på psykologer, massage af forskellig art, behandlinger af alternativ forskellig art. Idag har jeg knap penge til salt til ægget og må flytte når min yngste flytter hjemmefra. Dårlig økonomi fylder vildt efter jeg blev fyret og røg på ny ordning. Mistede kr 14.000 om måneden. Min ældste bor nu alene i en lille lejelighed 2 timers kørsel fra mig, hvor han forsøger at klare sig. Ser ham sjældent og han vil ikke flytte pga kæresten siger han skal noget ander i livet. De vil have ham indenfor psykiatrien og jeg er mildest talt angst for det cirkus (har selv arbejdet indenfor psykiatrien) Jeg har suden han blev syg, været undersøgende og tit alternativt opsøgende for at hjælpe. Vi har begge et stort hjælpe gen, men lidt svært ved at hjælpe os selv. Jeg vil så gerne kunne slappe af uden at være på vagt hele tiden, at han får de bedste muligheder og kan klare sig - også når jeg ikke er her mere.
    Sner ikke hvordan jeg får linket til delingen ind her men prøver.
  91. Lea Modest på 13.05.2016
    Havde ikke hørt første gang at at barnet skal være over 7, men bliver i tvivl om man godt kan få lov at prøve det på sig selv.
    Min datter er desværre kun 4,5 år. Men hvis det kan bruges på mig selv vil jeg meget gerne prøve og jeg er topmotiveret og indstillet på at bruge den tid det tager hver dag.
    Jeg har gennem mit liv været meget sensitiv og har svært ved at koncentrere mig, og derved haft svært ved at gennemføre en uddannelse, jeg er intelligent, men får store problemer, når indlæring skal ske i grupper, fordi jeg bliver stresset. Jeg har meget svært ved støj. Jeg har altid haft lavt selvværd og i de senere år store problemer med min vægt. Jeg har haft et meget stort sukkerforbrug hele mit liv for at dulme mine følelser. Jeg har fået en datter som er ekstremt intelligent, men meget sensitiv og har svært ved at koncentrere sig så snart der sker den mindste smugle omkring hende. Så selvom hun er for lille til at deltage, så er mit største ønske at komme til at blive en mor med overskud, som kan rumme hendes meget aktive og sensitive væsen og senere kunne hjælpe hende med at kunne koncentrere sig og finde ro. Det er meget problematisk for os begge, ikke at kunne være i større grupper. Tak fordi i spreder det gode budskab, har delt på min facebookside.
    https://www.facebook.com/profile.php?id=609093264&fref=nf&pnref=story
  92. Signe på 13.05.2016
    Det er delt !! Ønsker mig det bedste for mig og mine

    https://www.facebook.com/signesw/posts/10153722323389426
  93. Lea Modest på 13.05.2016
    Oh my Good, det gad jeg godt, vil meget gerne deltage. Der er så meget skrald at omprogramere. Tak for al den visdom du giver ud <3 <3 <3
  94. Sofie Nishida på 13.05.2016
    Wow.... look at all the comments
  95. Karina på 13.05.2016
    Jeg er topmotiveret og jeg går virkelig all-in hvis jeg bliver valgt!
    Jeg har selv kæmpet med mange ting i løbet af mit liv og har arbejdet meget med mig selv. Jeg har også været på detox dig smuk som har rykket meget for mig.
    Jeg har dog stadig svært ved at koncentrere mig og jeg bliver meget nemt overvældet. Jeg har ofte perioder hvor humøret kommer langt ned i flere uger. Jeg er meget sensitiv og føler at livet kan være svært. Jeg har tidligere haft bulimi og er meget sensitiv overfor stress. Har også været gået ned med stress for et par år siden.
    Jeg føler ikke at jeg gør det godt nok som mor, jeg føler ofte at jeg mister tålmodigheden og bliver utålmodig og vred på især min søn. Og den dårlige samvittighed plager mig.
    Jeg har en søn på 8 år som vi har været bekymrede for siden han var helt lille. Det er meget svært at beskrive hvad der er galt men han er svært sensitiv (sover med kugledyne og vi trykmasserer ham 3 gange hver dag) og så har han også noget opmærksomhedsforstyrrelse. Jeg fornemmer at han har det svært, svært ved regler og lærer ikke af sine fejl. Det er svært at mærke ham, han virker som om han slet ikke er tilstede. Som om han ser verden på en anden måde end andre.
    Jeg har det meget svært med ham. Jeg prøver at rumme ham men ofte formår jeg det ikke, hvilet gør så utroligt ondt indeni. Jeg kan mærke at han minder om mig og vi er dybt forbundet men vores forhold er som en knude der har sat sig fast.
    Jeg håber så meget at vi bliver valgt! At være konsekvent med 5 min to gange om dagen er ikke et problem - vi gør det allerede med trykmassage og meditation så det ved jeg at vi kan!

    Jeg har delt linket her: https://www.facebook.com/karina.n.from/posts/10208836990018768?pnref=story
  96. Shila Charnell Hansen på 13.05.2016
    https://www.facebook.com/berithh2

    Jeg ønsker at deltage <3

    Fantastisk solskins dag
  97. Vivian Tatschke på 13.05.2016
    Ps Vi har delt via Facebook
  98. Vivian Tatschke på 13.05.2016
    Where to start..
    Min elskede datter på snart 20, har været 'fængslet' af overload, stress, angst og spiseforstyrrelse i sidste mange år af sit liv.. Hun er intelligent og reflekterende og et af de dejligste mennesker jeg har mødt, men også hun mangler sin livslyst og kæmper..
    Jeg har de sidste 7 år været underdrejet pga stress/overload og passer (desværre) på hele jeres beskrivelse..
    Det næste år af vores liv, mangler vi ikke tid.. og vi vil arbejde reelt og dedikeret, da det for os begge kan betyde bedre livskvalitet.
    Kærlighed Vivian
  99. Marie Freja Broby Groth Jessen på 13.05.2016
    HURRA! Idag er det min fødselsdag. Og derfor vil jeg give mig selv den gave at lægge et lod i puljen om at få en plads på jeres pioner hold. Tak for muligheden!
    Jeg er mor til 2, hvoraf min datter på 11år har fået tildelt diagnosen ADHD. Min søn på 9 har ikke fået nogle mærkater da min mand og jeg(efter erfaring med vores datter) ikke ser noget formål i en udredning, trods at han har vanskeligheder med vredes udbrud, lavt tiltro til sig selv og koncentrationsbesvær.
    Jeg har selv igennem de sidste 2 år, gennemgået en større selvindsigt, da jeg har været under uddannelse til ID Life Coach.- Noget jeg kan mærke smitter af på mine børn og i særdeleshed på mit eget livs- og verdens syn. -VERDEN ER SMUK og lige til at æde!
    - Men mine børn bliver ved at have vanskeligheder. Selvom jeg prøver alverdens teknikker. Det smerter mig, og det går direkte i mit selvværd og i min mor følelse - og så kører den "onde" cirkel.
    Jeg er meget klar på at gøre noget nyt og prøve hvad der skal til. Mine børn er fantastiske og har virkelige nogle smukke evner. Jeg ville ønske at de selv og verdenen omkring dem kunne se og opleve det!
    Kærligst Marie.
    https://www.facebook.com/marie.b.jessen?sk=wall&notif_t=wall&notif_id=1463110198491351
  100. Shila Charnell Hansen på 13.05.2016
    Spændende
  101. Sofia Hjorth på 13.05.2016
  102. Anette på 13.05.2016
    Dear Ninka and Wynford

    Briefly about my son and me:

    Charlie: 7 years, having a hard time keeping up in school. He is last in his class in both danish and mathematics. He is getting extra lessons as the only one in his class. He played football when he was 4 years old on the local football team. We stopped after one season because he would rather run around and pretend to be an airplane. He wets his bed and are pretty messy.

    Favorite subjects are art class and nature and technics. He often says that the most important thing in the world is love.

    Me / mother / Anette: 40 years old, disorganized, lack of self-esteem, struggles with weight and trying to figure out what I should do with my life. Shy and shares nothing on Facebook. I believe that I am afraid to be myself / who I am.

    Motivated: YES .

    Will we give you the time it will takes for the 6 months? YES.

    I hope you will give us the chance, even though I do not share Your video. In return, I will shout it out to the world (and Facebook) if you can help us.

    Love from Anette
  103. Sofia Hjorth på 13.05.2016
    Dear Ninka and Wynford <3
    You made me cry, I'm deeply touched by the explanation about the way other sees me and the way i see my self.
    I often feel likes others put me on a pedestal and then i'll get afraid that they see who i really am, so I try to hide me and my feelings although i know i should show who i am and don't care. I feel sad and unworthy.
    Once I quit a Leader program my boss wanted to give me because se saw a potentiel great leader ind me, I started but was so uncomfortable that I told her I couldn't do it.
    It gives so much meening when you talk about workspace in the brain.
    When i'm with other people, also people i know well, (family and friends) I get stresset because there is so much overthinking about what others think of me - wether i'm saying and doing the right things.
    I don't think i've hardwired to clean up, it's always a big project for mee, I start and don't finish.
    I also have a son at 14, who have issues with self-confidence and struggling with mathematics. I don't know if I can get him to follow the program.
    But I'm more than willing to make the commitment for me.
    I know you choose the right ones - hope I'm one of them <3 If not I'm looking forward for you to open the program for every body.
  104. Tanja Wraae på 13.05.2016
    Hej Ninka & Vynford
    Tårerne presser på og hvor kan jeg bare pludselig se nogle af årsagerne til de opslidende udfordringer vi har været igennem her hjemme, i skolen og i idrætsklubben de sidste 10 år. Vi har en helt vidunderlig datter som vi elsker højt. Hun har altid været en misforstået pige som selv har lagt op til mange verbale øretæver. Hun er enorm omsorgsfuld, men kommer konstant galt afsted, da hun er bedrevidende (og ofte har ret) og blander sig i alt. Hun er meget veltalende og argumenterende og påståelig. Hun mangler "fingerspitz gefuhl" - hun tager alt ind og er konstant på overarbejde. Hun har meget svært ved at få venner og ønsker sig brændende en "bedste" veninde og i hendes forsøg på dette "brænder" hun desværre flere broer end hun får bygget op. I det alternative system har flere sagt til os at hun læner sig op af Asbergers. Fra hun var ca. 3 - 10 år var det slemt med tvangstanker omkring hvordan lagenet lå, hvordan dynen skulle ligge, hvordan strømperne skulle sidde osv. Dette er hun heldigvis vokset en del fra selvom det stadig popper op i ny og næ.
    Som mor er jeg fyldt fuldstændig op. Jeg tør næsten ikke tage telefonen længere når jeg kan se at det er skolen som ringer. Jeg er så led og ked af at min datter mistrives og jeg tager alt ind på min konto. Vi vil hende det aller bedste, men vi støder hele tiden hovedet mod muren. Vi trænger så hårdt til at få ro på og ikke mindst få en datter som er glad både indvendig og udvendig. Hun er lige fyldt 13 år og har hele livet foran sig - vi vil så gerne hjælpe hende godt på vej ❤️
  105. Tina Eriksen på 13.05.2016
    Kære Ninka og Wynford. Er med på detox dig smuk og ved at implementere kosten for min datter også. Mit STØRSTE ønske er at kunne hjælpe Emma, 10 snart 11. Det giver så god mening når I taler om færdigheder der mangler. Det er netop det jeg oplever med Emma. Men det er faktisk svært at helt beskrive hende. Hun er meget fantastisk og meget kompleks. Noget kan hun som en snart 11 årig, noget kan hun som snart præteenager og så en hel del kan hun ikke, hvor hun er en lille pige. Hun har en del udfordringer. Hun er en blanding mellem ADHD og særlig sensitiv hvis hun skulle have en diagnose. Hendes logiske del af hjernen er meget underudviklet. Hun har meget svært ved tal, struktur, matematik, kan ikke klokken. Har INGEN tidsfornemmelse. Skal guides i rigtig mange ting, hvor der er en rækkefølge f. Eks. Stå op om morgnen, tisse, vaske hænder, tage tøj på, spise osv. Det er ikke automatiseret og hvis jeg ikke står hver morgen og siger hvad hun skal, så har hun gang i noget andet. Meget impulsstyret. Svært ved at koncentrer sig, motorisk urolig.Glemmer ting. Har svært ved at huske de helt basale behov som gå på toilettet, spise , drikke skal mindes om det hele tiden. Svært ved at falde i søvn. Har udviklet angst symptomer inden for de sidste mdr. Er bange for at dø. Det giver hende større og større udfordringer, fordi lærerne forventer hun kan hvad andre 10-11 årige kan. Det kan hun ikke. Samtidig er hun meget empatisk, kærlig og vil alle det bedste. Hun er udadvendt og elsker sang, dans og skuespil. Forstår ikke hvorfor hun skal gå i skole. Vil hellere bare lege. Det er hun meget god til, masser af Ideer. Men fra at være en meget glad pige, med rigtig meget energi. Så oplever jeg hende mere og mere frustreret og træt....... Tænker det er så hårdt ikke at kunne leve op til alle de forventninger og folk som ikke forstår hende. Åh please giv os et forløb, så vi kan hjælpe Emma med at være den fantastiske pige hun er. Fuld af forventninger og taknemlighed over jeres projekt om at hjælpe kvinder og børn. Ydmyg TAKNEMLIHED og kærlighed til jer to skønne mennesker❤️❤️❤️
  106. Ulla Matlok på 13.05.2016
    PS jeg har delt linket, men ved ikke, hvordan det kopieres...
  107. Ulla Matlok på 13.05.2016
    Hej, jeg vil gerne deltage, sammen med min søn. Jeg er 50 og har altid haft et lavt selvværd, er meget intelligent, men bliver ofte mundlam ovenpå selv simple spørgsmål og har fornemmelsen af, at der sker alt for mange processer i min hjerne, når jeg bare skal regne 3x37! Jeg har altid haft vægtproblemer, over- og trøstespiser i mange perioder, og aldrig kunnet få knækket koden trods mange forsøg. Min søn er 13, og hans selvværd er heller ikke automatiseret, han søger hele tiden bekræftelse, han er usikker på sine evner og han er lige så rodet i ho'det og svær at få til at fokusere som jeg selv. Jeg er desuden afspændingspædagog og meget optaget af krop-psyke sammenhænge, så det vil både fagligt og personligt være vildt spændende at måtte deltage.
  108. Henriette Reitz på 13.05.2016
  109. Henriette Reitz på 13.05.2016
    Åh, i skulle have et link så i kan se jeg har delt videoen....hvordan gør jeg det?
  110. Henriette Reitz på 13.05.2016
    Hej begge to
  111. Anja Bruus Larsen på 13.05.2016
    I rammer et ømt punkt. Hvor er det sandt! Jeg har længe vidst at det ikke handlede om mine omgivelser, men måden jeg tacklede omgivelserne på. Kan fysisk mærke at hovedet er ved at sprænge. Går til kranio-sakralterapi jævnligt for at berolige tankerne og sørge for at holde mit humør oppe. Har været i behandling for bipolar, men mener ikke selv at jeg fejler noget... Min søn på 14 (som er virkeligt intelligent og taler flydende engelsk) er diagnosticeret med ADHD, men en klog, clairvoyant, kvinde fortalte den anden dag, at han "bare" er meget klog og keder sig (og hun mente desuden at en kostændring ville gavne ham).
    Vi ville have SÅ meget gavn af jeres hjælp.
    Jeg har linket: https://www.facebook.com/anja.larsen.16?fref=nf&pnref=story
    Mvh. Anja Bruus Larsen
  112. Annette på 13.05.2016
    I have a very low selfesteem and is a pleaser. Everybody else is more important than me. I have suffrered from stress the last 15 years and also had a depression. I have been married for a long time but my husband seems to have lost interrest in me and is more interrested in him self and other whomen. My children are all grown up and dont have these issues.
    I dont know if I qualify for this program but I sure hope so.
  113. Tanja Kapah på 13.05.2016
    Kære Ninka og Wynford.
    Jeg er en mor på 45 med en dreng på 5. Han er undfanget ved IVF, født for tidligt i uge 34. Vi har fra dag 1 haft udfordringer. Såkaldt kolik i 18 mdr (maven har vi styr på nu), men han er generelt i et højt stressniveau. Jeg kalder ham for "reaktionær", når jeg skal prøve at beskrive hans opførsel, for han reagerer på ALT!!! Han har sensitive sanser især på hørelse og syn. Han hører og lægger mærke til ALT! Han er en skarp dreng! Jeg taler til ham nærmest i alm voksensprog. Alt andet bliver han sur over. Han vil have forklaringer!
    Jeg har været gået med med stress 2 gange inden for de sidste 2 1/2 år. Hans tror ikke på sig selv, bekymrer sig meget om fremtiden (altså, hvad sker der, hvis nu ....)
    Jeg havde også en meget stressende graviditet, hvor bl.a. min far pludselig døde og jeg tænker på, hvor meget der er gået i arv på celleplan?
    Jeg er MEGET interesseret i at deltage i jeres program. Allerede da jeg så jeres første videoer, tænkte jeg, at vi måtte tale med jer.
    Et kæmpe kram herfra og et tak for alt det arbejde I gør! Mange hilsner fra Tanja
  114. Sussie Thorslund på 13.05.2016
    Thanks for sharing!
    I would love to participate with my daughter.
    Daughter, age 16: Strong tempered since birth, even more after big sister got leukemia, addiction to sugar, lack of confidence but very skilled and creative, rejecting people. Last 1,5 year struggled with anxiety and cronic headache, struggling to finish elementary school. It was a rough childhood because I had to leave her with others a lot age 2-4 when I had to be at the hospital with the seek sister.
    Me, age 54: Single mom, 3 daughters, only the above mentioned at home now. I´ve always struggled with lack of self-confidence thinking a lot less of my self despite lots and lots of people telling me how good I am at lots of things. Have been trying to start my own clinic fore some years now but still making excuses for not doing it fully...
    Would be grateful to participate.
  115. Hanne Wittus på 13.05.2016
    Jeg vil utrolig gerne deltage❤️
  116. Pernille Bovesse på 13.05.2016
    This is so interesting; it do make a lot of sense and it actually gives hope. Thank you so much for sharing.

    Love to both of you
    Pernille
  117. Stine Kejser på 13.05.2016
    Min datter på 14 er kreativ, musisk og dygtig i skolen men hun har meget lavt selvværd, bliver nemt meget stresset og har svært ved at fokusere, har i perioder lidt af angst og søvnbesvær. Hun tror ingenting hun kan - andre tænker hun kan det hele. Vil meget gerne deltage.
  118. Mie Sylvestersen-Platz på 13.05.2016
    Hej.
    Meget interessant. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at være med. Jeg har kæmpet med stress flere gange i mit liv og kunne godt tænke mig at leve resten af mit liv på en mere afbalanceret måde. Jeg har tre drenge og den yngste på 20 kunne også have brug for hjælp. Han er meget intelligent men mangler koncentrationsevne og er vældig uorganiseret. Jeg håber, at vi kan blive en del af projektet især for min søns skyld. Delt på Facebook. Med venlig hilsen Mie
  119. Mille Vandfoss på 13.05.2016
    Det her program har ændret min søns liv fuldstændigt !
    Han har autisme, tourettes, søvnrædsel og OCD og da han startede på programmet, var hans OCD så voldsom, at han ikke ønskede at leve mere. Han var ulykkelig og vred og skulle have hjælp til alt, kunne end ikke selv gå på toilettet. Efter blot 30 dage med det her program, er ALT OCD væk og jeg ser en glad dreng med glimt i øjet, der er ved at hente op på de sidste 3 år i skolen, hvor han er kommet bagud. Han siger selv han har fået et nyt liv, hvis han passer sin træning.
    Jeg selv lider af et meget stresset nervesystem og programmet har hjulpet mig til bedre at kunne overskue og planlægge min i mit hovede kaotiske hverdag.
    Min datter på 9 år er begyndt at have store problemer sammen med andre og en massiv stress af at være vokset op sammen med en storebror med de massive vanskeligheder og en lillebror med ADHD og sammen med alle de krav samfundet stiller til børn i dag i skolen. Hun er ellers en sprudlende og vidunderlig pige og det gør mig så ondt at se, at hun er ved at miste sin livsglæde. Jeg vil gøre ALT for at hun også får chancen for at forbedre sin livskvalitet gennem dette program, så håber meget der er en plads til hende også. Det her program kan ændre verden for SÅ mange kvinder og børn.
  120. Charlotte på 13.05.2016
    Det her er SÅ spændende, jeg vil lære meget mere, og hjælpe med at lære alle andre om det her. Min dejlige plejesøn på 12 (som jeg bare betragter som min søn) og jeg vil meget gerne deltage her.. Vi er i gang med en større livsomlægning, og dette program/denne opdagelse kommer på det perfekte tidspunkt. Mine "issues" har altid været lavt selvværd, vælger de forkerte mænd, ryger for meget, dyrker for lidt motion. Min vægt er ikke et problem, det er kun heldigt..Jeg er top motiveret for at lave en ændring i mit liv, som kan gavne mig, og dermed mine børn (har en plejedatter på 20, og en biologisk datter på 20 også). Min plejesøn er født med disponering for misbrug og psykisk sygdom i bagagen, og jeg vil gerne gøre alt for at styrke hans selvværd og hans "jeg" så han i den kommende pubertet og ungdoms år står stærkere imod de udfordringer han måtte møde. Han er en kreativ, intelligent dreng med så potentiale..Hjælp ham og mig til at blive de bedste udgaver af os selv...Tak ❤ I kærlighed og respekt Charlotte
  121. Elisabeth Petersen på 13.05.2016
    Hej
    Jeg og min ældste søn på 9 vil gerne være en del af test gruppen
    Min søn har altid været aktiv, i børnehaven havde personalet svært ved at få min søn til at lave de obligatoriske jukeklip osv. I skolen er han urolig og PPR nord er inde over ham, intelligens mæssigt er han alderssvarende, men han har svært ved at sidde og koncentrere sig blandt mere end tre personer, han har ingen labels. Ting som fx at skylle ud efter toiletbesøg og vaske sine fingrer er ikke automatiseret. Han er en retfærdig dreng, der bliver dybt såret når han føler sig dårligt behandlet, han er go til at sætte ord på sine følelser. Han har svært ved at danne sig tætte venskaber og det gør ondt som mor at se ham, med de smerter han oplever, han har perioder hvor han ikke kan overskue at gå i skole, de fleste af hans klassekammerater tager ham ikke alvorligt, av det gør ondt i mit moderhjerte, da kl. Læren fortalte det. Jeg selv har svært ved at knytte tætte venskaber og har dage hvor jeg er særlig sensitiv og alt og alles følelser mærkes som mine egne, binyre stress, lavt stofskifte.
    Sådan ca ser vores hverdag ud❤️
  122. Etaine på 13.05.2016
    Wonderful listening to this! A great part of my life I've been struggling to make my contribution to this world aligned with my true essence. However, I constantly run into eighter physical or mental obstacles. This has created a huge sadness in me, that effects my entire existence, and therefore also my family. I would love to take part of this project of yours together with my son of 8y, whom I believe has the same sensitivity as I've been struggling with. I would like to get more knowledge of this topic and gain experiences in order to end what I believe is enherited patterns. Thank you for sharing! Here is my link: https://www.facebook.com/etainejazonia/posts/10154197635887342
  123. Ninet Jensen på 13.05.2016
    Ninet Jensen har delt Ninkas Detox' opslag. (https://www.facebook.com/ninet.jensen?fref=ts)

    In the age of 47years, I still haven't learned, that I am pressius, and "the best" for the things I do. Even I work from my heart, I still have this little woice at my shulder, telling me, You could have done better, wau she (the kollege) is got, better than you. Usicure and without confident in my own skills.
    Problems finding my way, and belive, that I have something to share to the world, and something that the world can benefit of.

    I have to boys - (my own blood) 22 years, with lack of confidens (hard to give something, I havent got my self), strugling with finding his way i life... unhappy without knowing why

    And my "aflastningsbarn"/"relief child" - boy 17 years. (knowing him for 14 years).
    Autist diagnose. Bright kid, with a big lack of confidens. He never alow him self to fail. He has to do every thing right... and he is so sensitive to the bad atmosphere, even when he is not a part in it. (stealing his energy, so he will have to be at the sofa, digesting the day)

    It would be wonderful to get a more fullfilling fundation, carefree and with energy to live in the place of survival.

    Kind regards
    Ninet
  124. Lolita Solsikke på 13.05.2016
    Thank you so much <3
    I would love to join your program and again this hit me right in the stomack.
    Fear of being a fraud...
    As a child I did dance, gymnastic & swimming on competition level at the same time, and I was also doing very vel at school.
    As adult I have moved a lot, had many different jobs.
    Followed my dream of a healthfood store, which I closed basically from one day to the other (the owen broken done, and I had it).
    Got slided disk in my neck which left me disabled, the months with pain caused me not to recognise numbers, words and remember.
    I choose not to get an operation but did my own recovery program with alternativ metodes.

    Your videos have given me an understandig and it is a relief.
    People consider me as very gifted and skillful, I walk away from succes, partners etc. and think I lack social skills

    Oh did I mention, I have shared homes with 5 partners ;-)

    Lots of love and many blessings,
    Lolita Solsikke

    PS I have shared you video on my fb page but couldn't show the link here.
  125. Anne Passer på 13.05.2016
    Hi you two. I have been on Ninkas 12 week detox. I Got a lot of energy, but lost only 2 kg. After the detox I gained 6 kg. It is hopeless. Please help, I am 70 year and 98kg. It takes so much energy just to walk. - I have a granddaughter 9 years old. She is a real clever girl, but something is not reight. I have been a teacher for 40 years and have her once a week to teach her extra spelling, wrighting and reading. She has no rythem and is not god at catching a ball. It is SO difficult for her to concentrate on these things. I thought: "Parabellum? Ahaaaaaa
  126. Mette på 13.05.2016
    Wauw - det lyder jo helt fantastisk!
    Jeg er Mor til 2 skønne drenge hvoraf den yngste på 11 har en del udfordringer. Han er diagnostiseret inden for autisme spektret, går på specialskole, har store faglige udfordringer på trods af at han er en intelligent dreng. Socialt kæmper han meget og har svært ved at forstå de uskrevne spilleregler, hvilket ofte medføre at han isolere sig. Han overstimuleres hurtigt af alle sanse indtryk.
    Det ville være en gave at kunne hjælpe ham endnu bedre på vej i livet med jeres 6 mdr program - sikker på det vil kunne ændre meget for os ☀️
    De bedste hilsner - Mette
    PS! Jeres video er delt på min Fb side.
  127. Pauletta på 12.05.2016
    Dear Ninka and Wynford,

    On the 4th March (before I was aware of your mission), I wrote the following to Ninka (translated from Danish): "Dearest Ninka I would like to thank you for bringing Wynfords knowledge to me. We have a 10 year old boy who is socially functioning very well but at school he is extremely slow. He was diagnosed this summer being dyslectic and I have a hard time finding out how to help him in the best possible way. I believe that Wynfords knowledge really could help us on the way. I am so happy and grateful."
  128. Adi på 12.05.2016
    Lyder så spændende!!! ville virkeligt gerne deltage, tænk hvis det kunne løse 10 års urolighed for min særligt sensitive datter som endnu ikke har prøvet at sove igennem 1 hel nat og hvis det kunne afhjælpe de evige bekymringer og vilde humørsvingninger
  129. Malene Haagen på 12.05.2016
    Dear both of you. as I comment to your video last week, I couldn't wait for your next video... and Im so excided;-)
    Since I didn't gave birth to my daugther because im her foster mom, and therefore has confidentiality, I can't write her story at this site. But I would be pleased if I had another address I could tell it on??
    The video has been shared
    thanks to both of you<3
  130. Lotte Morgan på 12.05.2016
    PS. Can see others have copied their share link - a pleasure to have shared your video on my FB page https://www.facebook.com/lotte.morgan.1
  131. Lotte Morgan på 12.05.2016
    Hi Ninka and Vynford

    Thank you for being such passionate and helpful people. Both my self and my daughter Amalia (10 years old) are struggling with self confidence. I represent that group of women you talk about seeing them self much lover than what other people see and are getting more and more aware of this following Detox Dig Smuk but I can't seem to figure out how to move on from there! I would sincerely be grateful for your help moving on and up!

    My daughter has a combination of moderate low self confidence and worries a lot. She is such a sensitive and gentle child but find it difficult in such a competive world. She worries about things like going on trips (school or family), changes in routines, being/meeting new people, not doing well in school, taking tests, flying, going by train or bus, longer car journeys, bad dreams, being bullied and so many other everyday things. It manifests in her feeling as if she is going to be sick and a knot in the stomac. When feeling like that she worries about going to school in case she was to be sick and that then makes her feeling even worse. It's difficult to help her but we try by letting her talk through it without judging or trying to fix it - just letting her talk - it sometimes helps. I just feel so sorry that she seem to constantly worry about so many things. It would be truly wonderful to be part of your programme - what a gift!

    Thank you. Lotte
  132. Joan Borup på 12.05.2016
    Dear both
    Too bad I can't participate, because I don't have children, except from my inner child ;)
    What you talk about and wish to learn others...I hope you at some point will share with us all....because everybody could benefit from it. I sure could!
    Great work and thank you :)
    Love ❤️
  133. Suzanne Wille på 12.05.2016
    Hi Ninka and Wynford,
    Your project sounds great, I have a 13 years old boy, who is born with cerbral parese. He is going in a private school in the 6th grade and struggles with reading and writing. He is a very intelligent handsome and sensitive guy ang I would like to help him futhermore in his development. Look forward hearing from you:) Love Suzanne & Valentine
  134. Rie på 12.05.2016
    Can you tell something about the reasons, that cerebellum can be immature instead of fully developed?
  135. Ditte Dalker på 12.05.2016
    Dear Ninka and Wynford
    I have 3 great kids. But I would love to do this program with my middle child Alfred. He is 8 years old, smart, creative, super sensitive, intelligent, have a bad temper then things does not goes they way he wants too, that's gives him so many trouble in school. He is really a loving kid. But we have worried for him since I started at school 2 years ago. Me myself is a lot like a lot of mums, whom want the best for my kids. And forgets myself. I have been on detox dig smuk for 2 years and love it, and really working on all my issues ;0) I am precisely how you describe a women with too much on the plate, its effects my relationship (through 17½ years), my stress/hormones/overloaded brain ect. Thanks you for the two off you ;0)
    Sincerely Ditte Dalker
  136. Lone Rud Appel på 12.05.2016
    Min søn på 7 år (8 til oktober) har absenceepilepsi og medfølgende opmærksomhedsforstyrrelse. At tage gluten ud af hans kost (efter læsning af din blog Ninka :-) har hjulpet hans system. Jeg giver ham CBD olie fra cannabisplanten hvilket også hjælper ham på flere måder. Jeg er særligt sensitiv og havde anorexi som ung. Jeg kæmper i mit forhold og i min familie for mine overbevisninger. Selvom jeg dybt i mit hjerte ikke er i tvivl om, at jeg gør det rette, er det hårdt med så megen modstand. Og jeg spørger mig selv hvad det er jeg skal lære...
  137. Helle Larsen på 12.05.2016
    Hi Ninka and Vynford
    I've been addicted to sugar since I was about 12 years old - I'm now 51 and I have had several attempts to get rid of the addiction. Besides that I often get aggressive attacks exactly as you describe...I feel trapped and don't have the brain capacity to act otherwise. I would love so much to work with my cerebellum and follow your program.
    Regards
    Helle
  138. Lone på 12.05.2016
    Jeg har en skøn dreng, Oskar, på 9 år. Han er nok det, man vil kalde et sensitivt barn, hvilket for ham har givet problemer med tøj, mad, ubehag ved at røre ved bestemte ting, ubehag i store forsamlinger, angst for ikke at slå til ved fx. en fodboldtræning, angst for at være alene, problemer med temperamentet og et tilsyneladende lavt selvværd. Han havde en forfærdelig, forfærdelig skolestart på en stor skole i en klasse med 29 børn, hvor han efter nogle måneder blev udadreagerende og fik voldsom, voldsom angst. Efter det 1. år kunne han ikke mere, og min mand fik tabt arbejdsfortjeneste for at kunne passe ham hjemme. Vi har været igennem hele møllen på børnepsyk., alt imens Oskar kom til hægterne på hospitalsundervisningen. Man vurderede efterfølgende, at han ville ha' gavn af at gå i en K-klasse, trods det st han ikke har en diagnose indenfor autismespektret. Han har fået 'diagnosen' overbliksvanskeligheder. Her går han nu - 3 år efter skolestart. Han har det MEGET bedre, men har stadig en del at kæmpe med. Angsten er det stadig, dog i mildere grad, og så er han utroligt usikker på at kaste sig ud i noget nyt - på alle områder. Fx. elsker han at spille fodbold, men tør ikke gå til fodbold. Han er så skøn en dreng, men også mit smertensbarn og jeg bekymrer mig meget om, hvordan han skal klare sig i livet.
  139. Anette Skaaning på 12.05.2016
    Kære Ninka og Wynford
    Åh hvor ville jeg elske at være med, elske at min yngste søn på 11 kunne få det bedre. Han er super intelligent, men det har altid spændt ben for ham.
    Han har allerede fra lille af, givet udtryk for at han ikke duede til noget. Han er perfektionist på den hæmmende måde, vildt følsom og bliver så ked af det. Har forsøgt længe at få en skolepsykolog på, men det går simpelthen så langsomt.
    Ham ligner sin mor rigtig meget af sind, så jeg kan heldigvis forstå ham og støtte ham, men jeg kan ikke hjælpe ham videre. Min situation er en anden, jeg er vokset op i en anden tid og med andre forældre og har nu travlt med at få orden på mine ting (er på detox lige nu, så jeg få jo en stor hjælp der). Det betyder alt for mig at han ikke længere skal kæmpe med at være i livet, tænk hvis han kunne være glad hver dag.
    Stort kram til jer begge, det er sindssyg spændende det I er i gang med
    Kh Anette
  140. Linda Lindvig på 12.05.2016
    Dear Ninka and Winford
    You give me hope. Thank you so much <3 My son and I would appreciate very much to join you on this project
  141. Karina på 12.05.2016
    Hej
  142. Camilla Newcomb Burgess på 12.05.2016
    Kære begge,

    Min Johann på 8 år er normal begavet, følsom, skøn, kreativ.. og indenfor autismespekret :) Jeg oplever Johann, ligesom Wynford beskriver det, i et ressource perspektiv. Men jeg bliver mødt af det formelle system (PPR, VISO, socialrådgivere og andre støttefunktioner... Ninka, du har sikkert mødt det..!) med mangel på viden - eller rettere mangel på kommunale økonomiske ressourcer til nysgerrig og helhedsorienteret nytænkning ift. de her børns udvikling, og ift hele inklusionsperspektivet. Johann viser tegn på affekt i form af grådlabilitet, raseri, og total nedsmeltning, når han bliver for stresset af krav. Skaber periodevis store udfordringer i hverdagen, men fortsat svært af få støtte og helhedssynet med fra de professionelle. Det ender ofte i brandslukningsmanøvrer fra deres side. Jeg ved, han har ressourcerne i sig. Ser dem tydeligt. Har fulgt Susan Harts neuropsykologiske forskning en del år, og trænet Theraplay med Johann, og overvejer denne sommer at introducere ham til Heartmath meditationsprogrammerne. Er helt på linje med jeres tilgang, og positivt nysgerrig på jeres metoder, så vil meget gerne deltage i jeres pilot med Johann.

    Dejlig mission, I sammen har sat!

    Kæmpe kram, Camilla
  143. Cayenne Karlsen på 12.05.2016
    Jeg har delt blog indlægget på min Facebook profil..
    Der hedder jeg så stadig Gitte - har lige skiftet navn.

    Https://www.facebook.com/kryptogit
  144. Sus på 12.05.2016
    Det lyder spændende. Kunne være interessant at være med, for både min datter og jeg. Vi er begge i gang med livsstilsændring. Ud over det kan vi sagtens genkende det med, at tænke på andre før os selv.
  145. Elisabeth på 12.05.2016
    And I did notice that you must share this video to be a candidate in your selection. The thing is that I keep my problems to myself - couldnt see myself out of sharing personal stuff. But I do see the point :) Best regards Elisabeth
  146. Lilian Urheim på 12.05.2016
    Dear you,
    It would be nice for me to partisipate in the brainprogram.
    I am nearly 60 years old woman who has been strugling all my life with the selfworth.
    People from outside see me much more differet than I see my self. It's like there is no place inside me where the good words can be received. I am from the sami people and married to a man who is not.
    I'm desperate because things happens in my life now and press bottons from the past, and I feel even more worthless.
    I'm more than willing to spend five minutes twice a day for six months.
    Thank you.
  147. Elisabeth på 12.05.2016
    This is amazing. I've come to a place in life where I've lost lots of my hopes because I think I've tried almost anything - and I feel like there is something holding me back from trying any more - and what you said was just like it feels - how I see it!!! But nobody can help really and I just quit my 4th education. Its like I work so hard that I get too tired to do any more - there is not room in my brain for living a good life, it takes too much brainwork... I'm 28 years old, and as imbarrassing as I think it is, my mom helps me a lot because Im scared of everybody else. We would very muvh like to attend this program if possible. In any case I think I am just as excited about your work as you are. Close to be the most important work I know :) Best regards Elisabeth
  148. Cecilie på 12.05.2016
    Hi Ninka and Wynford. Thank you so much for all this new knowlege. Somehow it seems to good to be true.. is this really possible? All the problems you, Ninka, points out with struggelig women ( creative, intelligent, pleasing, low confidence, hard working, weight problems, cravings, overeating, breastfeeding the world ) is like you are describing me. And even more eye opening to me you are also describing my wonderful daughter, Fria at 10 years old. She is fantastic creative and strong fysicly, but is struggeling in school with writing and reading. She is starting fifth grate after summer but is still on a 1-2 grate level, and hates it and feel embarrassed. We have tried so much to help her but havn't been able to help her. She is also very unfocused and messy. I would love for us to be part of your course and to improve our brain skills to hopefully live better and fuller lives- what a wonderfull chance. Best
    Cecilie
  149. Tina Jakobsen på 12.05.2016
    Kære Ninka og Winford
    Jeg er 45 år - jeg har lidt af angst, depressioner og stress siden jeg var ca 22 år og jeg kæmper stadig.
    Min datter er 15 år og har allerede kæmpet med angst og hun har svært ved at overskue verdenen. Hun bekymrer sig meget om fremtiden - om hvordan hun nu skal klare sig/klare alle de ting, man nu skal. I skolen er hun ikke faglig stærk, hun er ordblind. Hun mister nemt overblikket og har svært ved at holde koncentrationen især i boglige fag.
    Dette var kort.
    Jeg håber på positiv tilbagemelding.
    Kærligst
    Tina
  150. karin ingvorsen på 12.05.2016
    Hi. I wish I had heard about this years ago ! My son is now 18, and his life going to school has been one long struggle. He is a very sensitive boy, and had to "shut down" in order to protect himself from a teacher who would scold and ridicule him if he asked to have things explained a second time.. ect ! He has left school after 10 years, he can read, but math and simple adding is impossible, his brain blocks/shuts down when asked to perform anything written - or anything that others ask him to. If it´s his own idea he actually can !...
    My question is: How old can you be for participating ? Thank you for your inspiration.
  151. Julie på 12.05.2016
    I would really like to be a part of the program. I have a boy that is 8 years old. He is really gifted in math, but is tested and belived to have a problem with processing. He forgets a lot, and have problems with hand-writing. I really think this is something that can help him. Myself, I am really struggling with low self-esteem, and in fact all of the things you mentioned I was like "yes, yes, yes...." Thanks for everything your doing.
  152. Heidi Sand på 12.05.2016
    I know it so well when my friends say you're so creative. So I do not understand who they are talking about :-(
    I have a son aged 16 who can not keep focus in school or concentrate and he bored in school and do not want to do homework.
    He says to me: "Mom, you will not believe how clever I am"
    I just sat in the day and thought what should I do, and then this video in my inbox today. I am so ready.
  153. zuzan på 12.05.2016
    Meget rørende....og meget spot on på bl.a. min dreng på knap 12.

    Beder en ekstra aftenbøn, for det ville da være en sand gave som sendt fra himlen for både min søn og jeg at få mulighed for at deltage ❤❤❤❤

    Tusind tak for al den vigtige viden I deler, virkelig!
  154. Vipse på 12.05.2016
    Hej Ninka
    Det lyder for fantastisk , og jeg ønsker virkelig en forandring i mit liv . Jeg har været alene med mine børn i 12 år . Min datter på 17 har høre nedsættelse og har brug for ro , mere end andre , hun er også sensitiv over for andres følelser . Hun er pt på efterskole men det går meget op og ned og vi glæder os til det er slut. Jeg er også blevet førtidspension pensionist pga fysiske skader . Jeg har gået på Ninkas detox hold 3 gange , og har taget meget til mig , men er binyre træt. Jeg tør ikke mere livet så er trist og grå . Måske jeg kunne komme ud af mit skjul.
    Kram Vipse
  155. Pernille på 12.05.2016
    Kære Ninka og Wynford
    Jeg er 44 år og med på detoxforløbet for anden gang.
    Jeg fik konstateret lavt Stofskifte for 4 år siden og har problemer med at overskue hverdagen.
    Jeg har tre piger, den yngste er 9 år og har hele sit liv, været bagud og haft koncentrations og indlæringsvanskeligheder, er meget lystbetonet, kravafvisende, har sociale vanskeligheder, og i det hele taget haft det rigtig svært.
    Vi er flyttet til København for 14 dage siden for at få hende på en god specialskole, da skoletiden indtil nu, har været ren opbevaring. Jeres tilbud kommer som sendt fra himlen, da vi er omgivet af fagpersoner der har opgivet på forhånd.
    Selv ser vi en glad pige, der tænker anderledes end hendes omgivelser.
    Jeg er meget stædig og vedholdende med ting der betyder noget for mig og jeg ved vi ville kunne gennemføre de 6 måneder og håber vi kan få lov at deltage.
    Kærlig hilsen Pernille og Milla
  156. Lene på 12.05.2016
    Hej,
    Lyder meget spændene. Jeg vil meget gerne være med i jeres forsøg sammen med min dreng på snart 11 år. Han er testet stærk ordblind, og har det svært i skolen. Samtidig er han ekstrem særlig sensitiv.
    Jeg selv døjer med lavt selvværd og kæmper for at hjælpe min søn. Det kunne være en kæmpe gave, at kunne være med til dette forsøg.... Krydser alt hvad jeg har.

    Mange hilsner fra
    Lene
  157. Dorthe på 12.05.2016
    This sounds sooooo like my daughter and I, can we please participate? <3 My dauthter will turn 9 this automne.
  158. Kirsten på 12.05.2016
    Hello to you both.
    I would so Much like to join.
    I am divorced and have two sons. Both highly sensitive. The eldest aged 16 has a physical handicap ( varus feet) which ads to low esteem and self hate.
    I have been strugling with this besiddes my own low eSteen etc.
    Thanks to you both for sharing scene that talks so deeply to me.
    Love
    Kirsten
  159. Gullan S Christensen på 12.05.2016
    Dear Ninka and Wynford
    I am a pleaser, and have two children with problems. A 15 year old daughter with a problem on concentrating, so bad, that her teacher would like to label her, because she reminded him so much of his ovn daughter who just have been labeled with a diagnose.
    After this knowledge it worries me if she will manage to finish her "folke Skole" with good grades so she will be able to freely choose education later.
    Regarding my son 13 years, he is extremely sensitive, he has difficulties with touch, cause everything tickles... Or hurts = oversensitive he is also so board at school, that he always are waiting for the next holiday.
    Hope that we could be a part of your brain training one child and me - you will decide who
    And we will be committed to 5 minutes twice a day
    I shared your link on Facebook: gullan strøm christensen
    No matter what, fantastic work you are doing
    Hugs Gullan
  160. Susanna M Holm på 12.05.2016
    Kære jer skønne 2 ♥️

    Fantastisk viden
  161. Charlotte Beekhuijzen på 12.05.2016
    P.s
    Min datter er 11 år
    /Charlotte Beekhuijzen
  162. Charlotte Beekhuijzen på 12.05.2016
    Hej
    Jeg vil vældig gerne være med i projektet.
    Jeg har selv været stress ramt i 2 år og er kommet ud af det bla. ved hjælp af body SDS ved Marie (FLOW kropsterapi)...
    Hun har hjulpet mig ud af flere afhængigheder ( smøger, sukker, vrede)
    Hun har samtidig snakket meget varmt om jeres erfaringer :-) Da hun mener at jeg er en af de kvinder, som I snakker om.

    Jeg har et barn som ikke kan finde glæden ved læsning, hun blokere mentalt- hun KAN læse og læser godt(synes jeg), Hun er meget motorisk.. bla. springgymnast. Hun har nogle udfordringer i skolen, mest pga. af vrede lærere- som snakker grimt, og derved nedbryder hendes motivation og selvværd - men også fordi at hun er døv på højre øre- og bruger ekstremt meget energi på bare at høre og følge med.

    Derudover er jeg børnehaveklasselærer, og ville elske at kunne give skolebørnene den gave at kunne lagre/udvikle deres hjerner på bedst mulig vis.

    De bedste hilsner Charlotte Beekhuijzen
  163. Stella Teresa på 12.05.2016
    Dearest Ninka and Wynford
    It is so interesting to follow you and learn - I might not be a potential woman for your fantastic program because I have a son but his is my stepson.
    I do recognize from earlier in my life a too long lasting bad relatioship bringing me down eventhough I was succesful in business. Today I bring myself down in business but I have found my soulmate like you two.
    I will share this and where can I personaly learn more so I can be better with my clients?

    Hugs and love Stella
  164. Bolette på 12.05.2016
    I would really appreciate to be picked and I will be happy to do your 5 minute program twice a day. I would like my daughter, aged 22, to join me if possible.
    To cut the story short for most of my life I have considered my laziness to be the reason for me not to achieve my goals. Through Ninkas DDS program I have realized that it has a lot more to do with my focus and confidence as well as prioritizing everything else than myself.
    Right now my daughter is sort of in the same situation with an additional panic fear of going to exams which means that she has not yet begun an education after leaving high school. She is confused and terribly afraid to fail, thus she chooses not to do a thing and become depressed.
  165. Lykke på 12.05.2016
    This is such an eye-opener. It explains a lot. Just watching this one video will make a huge difference in my life. I'll be researching this on my own as well. I can't be part of the test group since I don't have children. But I REALLY hope that after the test is done, you will share on the blog how the rest of us can benefit from these exercises, so all of us can change our lives for the better without having to pay. There are obviously so many of us who need this info.
    Glæder mig til at det forhåbentlig dukker op i min mail på et tidspunkt. Tak for det du deler Ninka.
  166. Vivi Struck på 12.05.2016
    https://m.facebook.com/?_rdr#~!/vivi.struck?fref=nf
    Slå imposter syndrom op og der kunne stå mit navn i stedet :) har i mange år søgt vejen til troen på mig selv. Min famile lider under mine humørsvingninger. Min søn er stammer og jegved det kan 'afhjælpes' med 'hjernegymnastik' og kost - denne metode I omtaler kunne meget vel være vejen! Vi er 200% motiveret til at være med på det!! Mange kærlige hilsner Vivi
  167. Anne på 12.05.2016
    I al min ivrighed, glemte jeg at fortælle, at jeg som hjemmegående har taget en 2 årig uddannelse som holistisk kostvejleder, og jeg bliver færdig om lidt og skal springe ud som selvstændig efter sommerferien. Jeg har flere uddannelser bag mig og har aldrig "lykkedes" sådan rigtig at slå igennem med en karriere... Men om lidt skal det være...
  168. Anne på 12.05.2016
    Kære I to... Jeg har en søn på 11, som hele sit skoleliv har kæmpet med at lære at læse. Han er god til matematik, men læsningen er svær for ham, og han halter bagefter sine kammerater. Han er et sensitivt barn, som bla har lidt af angst for hunde... Det har vi fået afhjulpet, men angsten ligger i ham og kan dukke op ifht andre ting. Vi har også en lillebror, som er mentalt retarderet og har et synshandicap - han kræver ekstra opmærksomhed, så det har måske gået lidt ud over storebror... Jeg er hjemmegående, for at give vores familie ekstra overskud, og det er en stor gave til os alle. Men jeg bliver let stresset, "sur" og i dårligt humør. Jeg slås med lav selvtillid og dårligt selvværd - arbejder dog med dette bla. på Ninkas detox hold. Vi skal på ferie to uger frem fra den 27 juni, men herefter vil vi SÅ klar til at deltage på jeres hold. Her er mit link til siden her på FB:https://www.facebook.com/anne.lindhardsen/posts/10154067285813672

    Tak for jer to og denne gave.

    Kærligste hilsner fra Anne
  169. Janna Emilie Svendsen på 12.05.2016
    Hey Ninka and Vynford
    I think your brain program is really exiting and I have a question : how old may the child be in your test ?
    Is there a upper limit?
    Love from
    Janna
  170. Lone Thorup Nielsen på 12.05.2016
    Dear lovebirds <3
    It would be an absolute honor to work with you on this.
    I am not quite clear about what it is you are looking for in this little story of mine - but I certainly recognize lot of what you were talking about - feeling overwhelmed, not being able to get going with all my ideas, feeling frustrated that my brain won't co-operate.
    So I will cross my fingers and hope to get picked ;-)
    And thank you for the opportunity.
    Love and sweet thoughts <3
  171. Madalena Kira Mirranda Gregersen på 12.05.2016
    Meget interrasant tak til jer
  172. Catrin på 12.05.2016
    Dearest Ninka. Thank you so much for Continuing to seek and contribute to women and children.. i have been asking myself why exactly the issue weight & relationship still keep popping up after so many years of self development.. I am really excited to see how this program will change lives and hear more about how it works!
  173. Kirsten Heidi Jeppesen på 12.05.2016
    OMG - this makes SO much more sense than you believe and I KNOW that YOU BOTH know and believe a lot!
  174. Nakalema Iversen på 12.05.2016
    It is so interesting. Would love to be a part of it, but I think I have to wait. love you for doing this work. It gives me hope.
  175. Jasmin på 12.05.2016
    Hvor ansøger jer? Her? Synes ikke jeg fik fat i det i videoen :(
  176. Vibeke Spanggaard på 12.05.2016
    Hi.
    I would very much like to try this program because of My son Christian. He is 13 years old. He is a highly sensitiv Boy. Because of that he struggles at school .Last year I had a two Month leave because he was very stressed and at home with me. He still has days at home just to get ready again.All of his school life he has had trouble reading and writing. Maybe your program can help him. ...... tank you
  177. Ammanda Minnalucia Ravn Østergaard på 12.05.2016
    Kære Ninka og mand:).

    Det lyder helt fantastisk spændnede:)!!!Jeg har altid følt at jeg har vanvittig meget potentiale - men jeg ender bare altid med stress og sygdomme i stedet for:(

    Jeg vil rigtig gerne skrive min historie og deltage i jeres testgruppe, men min datter bliver bare 7 her den 8. juli, så jeg ved ikke om vi kvalificere? - Og det er nok mest mig der er problemet - endnu:/...

    Mange kærlige hilsner, Ammanda
  178. Arielle Javanna Nielsen på 12.05.2016
    we cope in what we have to, and do good, but have low selfestime and fear is a dayly partner
  179. Arielle Javanna Nielsen på 12.05.2016
    Oh my God, my life!!!! and the life of my Daughter!!!
  180. Jeanette Raagaard på 12.05.2016
    Amazing, and very very exiting sience ,i eat every word with great appetite :)
    You should do seminars/workshops around the world! for ex. here in Vienna were i live :) !
    i absolutely believe in, that you will be an "eye opener" for many many people no doubt about that!! thx for sharing this sience with us
    i look forward to the next video
    hugs from jeanette , Vienna <3

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.