Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around

Transformation, taknemmelighed og ej at forglemme: GAVER til dig.

Ydmyg og taknemmelig over at have fået lov til at at være rejseleder, på den hidtil smukkeste rejse hjem for så mange kvinder. Rejsen er en livsrejse, derfor er vi mange, som tager en tur til i januar, og om nogen så er dette rejsen som der handler om processen og ikke destinationen.

For jer, til jer og med jer

Vi er midt i uge 12 og dermed den sidste uge af detox dig smuk sensommer’15. Dagens blog er dedikeret til alle jer næsten 800 fantastiske kvinder, der har været med. Fordi I med jeres kæmpe mod er en inspiration for alle.   

Jeg bukker mig i støvet for jer, jeres mod, nysgerrighed og autenticitet. 

Søster-kærlighed og høj bevidsthed 

For hvert forløb oplever jeg hvordan søster kærligheden vokser og den høje bevidsthed stiger. Sammenhængen mellem de to, fascinerer mig gang på gang. 

Har du også hørt andre eller måske en stemme inde i dig selv? En skepsis over al den selvudvikling og ”navlepilleri”? Hvad skal al den søgen indad gøre godt for, burde vi ikke hellere vende blikket udad, mod hinanden? 

Detox dig smuk er det mest fuldendte eksempel på hvordan evnen til at se indad ikke kun gør en forskel for den enkelte kvindes krop og sind. Men netop hvordan samhørigheden mellem de to for den enkelte, løfter samhørigheden på et kollektivt plan. 

Hvordan vi dermed er i stand til at løfte hinanden.

Mod, tillid og taknemmelighed 

Hvis jeg kunne ville jeg dele hver enkelt kvindes tranformation og historie med dig, men det er fysisk umuligt. Jeg håber derfor du vil lade dig inspirere af Lene, Annika og Jeanette. Som på smukkeste vis illustrerer hvordan modet til at kigge indad, tilliden til at alt er som det skal være og evnen til at være taknemmelig for det som er, er det som rykker!!!

Af hjertet tak fordi I har taget denne rejse med jer selv, mig og hinanden.

Mød endnu flere detoxere 

Selvom jeg skrev, at jeg ikke kunne dele alle de vidunderlige detoxere med dig, så har jeg gjort hvad jeg kan for, at du skal møde så mange af dem, som muligt. 

Fra på tirsdag, bedre kendt, som d. 1. dec får du en vidunderlig JULEKANLENDER. Hver dag kan du åbne en låge og møde en fantastiske kvinde, som har været på forløb gennem de sidste 12 uger. 

Jeg glæder mig så meget til du skal møde dem og læse om deres rejse og erfaring med detox dig smuk. 

Julegaver

Den 24. december har jeg reserveret til mig selv, fordi jeg brændende ønsker mig (i bedste jule-gudinde stil) at dele gaver ud til dig.           

Mange kærlige hilsner, 

Ninka

p.s. Du kan iøvrigt købe den super fine bland-selv og derfor yderst detox-venlige julekalender lige HER.

Kommentarer (12)

  1. Louise på 09.12.2015
    Kæreste Ninka.
    Jeg følger begejstret med på sidelinjen og glædes over din success og ønsker brændende at være en del af det! ❤️ Jeg ammer dog fortsat min datter på 15 måneder og ønsker at amme så længe som muligt.
    Jeg forsøger at leve så optimalt jeg kan uden detox og håber jeg får muligheden for et forløb hos dig når jeg er færdig med at amme!
  2. Ninka på 01.12.2015
    Kæreste Elsa

    Jeg er fuld af beundring over dig, du er en forgangs kvinde på så mange måder.

    Kærligst

    Ninka
  3. Ninka på 01.12.2015
    wow Heidi... Så fantastisk at du høster alle frugterne, af din egen smukke tilgang til forløbet.

    Knus

    Ninka
  4. Ninka på 01.12.2015
    TAK, Bettina

    Kærligst

    Ninka
  5. Ninka på 01.12.2015
    Hej Marianne, tak for din smukke beskrivelse og fordi du valgte rejsen tilbage til dig selv <3
  6. Ninka på 01.12.2015
    Lisa
    Det er dig og din tilgang, som gør du har rykket dig så vildt på 12 uger.
    Tak for dig min tribe-søster
    Ninka
  7. Else Slagebro på 25.11.2015
    Jeg er så dybt taknemmelig over at være med i Ninkas forløb. Jeg er 70 år - det er for kvinder i alle aldre. Der er virkelig høj bevidsthed og stor støtte i denne tribe af kvinder.
    Und dig selv eller en, du holder af den allerbedste julegave: Kom med i forløbet til januar.
  8. Heidi Reinholt på 25.11.2015
    På bare 12 uger har jeg tabt 7 kg, fuldstændig kommet af med min sukkertrang, fået meget mere energi og bedre nattesøvn. Men det mest fantastiske er at jeg føler en boblende glæde og taknemmelighed ved livet. Detox dig smuk er absolut den bedste gave du kan give dig selv ❤️ Ninka og hendes team er de mest kærlige, professionelle, kloge og fantastiske mentorer du kan ønske dig. Og fællesskabet med Detox søstrene er ubeskriveligt - det skal opleves ❤️
  9. Heidi Reinholt på 25.11.2015
    På bare 12 uger har jeg tabt 7 kg, fuldstændig kommet af med min sukkertrang, fået meget mere energi og bedre nattesøvn. Men det mest fantastiske er at jeg føler en boblende glæde og taknemmelighed ved livet. Detox dig smuk er absolut den bedste gave du kan give dig selv ❤️ Ninka og hendes team er de mest kærlige, professionelle, kloge og fantastiske mentorer du kan ønske dig. Og fællesskabet med Detox søstrene er ubeskriveligt - det skal opleves ❤️
  10. Bettina Forchhammer på 25.11.2015
    Et grundlæggende transformerende forløb, der åbner op for og synliggør livets muligheder i nye vinkler. Det er en gave til enhver kvinde.
    I kærlig taknemlighed til mine tribe søstre, Ninka og teamet bag <3
  11. Marianne på 25.11.2015
    Ninkas forløb er sindssygt lærerigt, grundigt, effektivt, fortryllende, feminint, lækkert, forrygende, for vildt!
    Min rejse ind i sind, krop og sjæl er så fantastisk og det forplanter sig i min ydre verden dag for dag - jeg er forandret.
    Der er et liv før, og et særdeles smukt Liv efter forløbet. Jeg er så taknemmelig for alt hvad jeg har fået her. Tak❤️.
  12. Lisa Næblerød på 25.11.2015
    Jeg spejler mig i ydmygheden og taknemmeligheden og ikke mindst den "glemte" visdom, som i mit eget liv nu igen udfolder sig på smukkeste vis. Jeg oplever fremgang og succes på alle planer - the law of attraction buldrer derudaf - på kun 12 uger; det er vildt... I kæmpestor kærlighed til mine Tribe-søstre ❤️

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.