Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

SEX = blodpropper

Sex = blodpropper

For et par dage siden så jeg igen en artikel om min hjertesag.

Jeg kender personligt en meget ung pige, som fik blodprop og var ved at dø af den. Lægerne sagde, at det nok var pga. p-pillerne hun tog.

 

 

Kan ikke sige det nok STOP.
Vi ødelægger os selv (og miljøet og vores børn) med det bras.

Ps: jeg bruger kondomer

Kommentarer (4)

  1. Benedicte Kjær på 19.10.2012
    Hejsa

    Lige et lille input til p-pillerne. Uden dem, ville jeg skiftevis ligge i sengen eller have hovedet nede i toilettet i fire dag i streg i min cyklus. Jeg har, fra jeg fik min første mens. haft så store smerter, at end ikke den højeste kombi af gigtmedicin og panodiler hjælper. For de mennesker som har de samme problemer som jeg, og har prøvet ALT, findes der desværre ingen anden udvej af det helvede, som vi ellers ville være i.
    Hvis den smertestillende medicin hjalp, ville den så skrumpe min lever (en lille smule, for hver eneste panodil/pinex) og jeg ville være i risiko for mavesår grundet gigtmedicinen. Desværre er der nogle mennesker, som ikke kan leve uden de små hvide piller :-)
    Som person, er jeg meget obs på, hvad jeg putter i munden. Jeg spiser minimal animalsk fedt (i kødprodukter og mælkeprodukter), intet palmeolie (som i varebetegnelser altid går under \'vegetabilsk olie\' - hvis der bliver brugt rapsolie mm. skriver fabrikanten det altid, da palmeolie er det billigste skidt, der findes. Palmeolie, kokosmælk og kokos indeholder ekstremt meget af det dårlige kolesterol (faktisk mere end de fede mejeriprodukter).
    Men p-pillerne, dem kan jeg desværre ikke undvære.

    Håber du får en rigtig skøn weekend!
  2. Karen Jessen på 10.08.2012
    Jeg har taget p-piller i snart 8 år. Umiddelbart oplever jeg ingen bivirkninger, men jeg er begyndt at være meget bekymret over alle de hormoner jeg frivilligt indtager. Især efter at jeg er blevet så optaget af at fødevarer osv skal være så "rene" som muligt - så virker det pludseligt som om at det at tage p-piller er at gøre nar af alt det andet gode som man gør for sig selv. Jeg har halvvejs besluttet at investere i en cyklus-computer, men er der nogle der kan fortælle om erfaringer med denne?

    Kærlige hilsner Karen
  3. Katja Hansen på 09.08.2012
    Jeg kan også kun tilslutte mig Ninka - og er i den grad blevet modstander af ALT hvad der hedder hormonel prævention, især p-piller og herunder de særligt slemme Yasmin og Yaz, der indeholder kunstigt hormon - og vil meget gerne være med til at sprede budskabet til flere piger og kvinder.
    Tog Yasmin i 7 år - stoppede for lidt over et år siden - og kæmper stadig med efterveerne. De påvirkede min psyke i en grad jeg aldrig havde drømt om kunne skyldes p-piller, og gav desuden en lang række fysiske gener også, herunder hårtab, floaters for øjenene, kløe over hele kroppen, ekstrem tør hud, muskelkramper m.m - lige inden jeg stoppede, fyldte jeg OVER A4-side med symptomer (alle nogle som lægerne sagde skyldtes stress eller bare ikke kunne forklares). Når jeg ser tilbage startede de fleste indenfor en måned efter p-pillestart, og jeg var desuden ved lægen med massivt hårtab og pludselig depression lige efter - hans svar: stress over skolen. Han nævnte aldrig at grunden muligvis kunne være de giftige p-piller, jeg netop var startet på. I indlægssedlen står der på listen over mulige bivirkninger ved Yasmin bl.a.: brystsmerter, hovedpine, nedtrykthed, migræne, utilpashed, svampeinfektion, sløvhed, akne,
    eksem, svær kløe, underlivsinfektion, væskeophobning i kroppen, astma, blodpropper....

    Tjek yasmin survivors forum for historier for kvinder over hele verden, der slås med gener efter p-piller. Det er virkelig en øjenåbner.
    Link: http://www.createforum.com/phpbb/viewforum.php?f=1&mforum=yasminsideeffec

    P.s. Jeg har det i dag 100 gange bedre end de 7 år på p-piller! :) Nedtrykthed uden grund: Væk, Hårtab (hovedhår, øjenbryn, øjenvipper): meget bedre, kløe og eksem: væk, floaters: de er der vist for at blive, tør hud: helt væk, listen er lang....
    Ved hjælp af sund kost, motion, ro, afslapning og tilskud hjælper jeg min krop godt på vej.

    Jeg håber, dette kan inspirere andre til at stoppe på det farlige stads også selvom symptomerne ikke nødvendigvis er lige så kraftige som de var hos en sensitiv én som mig.

    Kærlig hilsen
    Katja
  4. Liv Madsen på 09.08.2012
    Pessar kan i den grad også anbefales .. det er også meget billigere i længden i forhold til kondomer.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.