Ninkas Detox - Detox dig slank
Fordøjelse og fedttab

Sådan slipper du sukker-afhængighed og fedt på 2 uger.

Sunde menneskers nye udfordring er sukker-afhængighed eller mad-afhængighed. Skabt af alle de sunde sødemidler, paleo-kager, sukker-erstatninger og low carb livsstilen.
Agave-sirup kan gøre dig lige så fed som Cola.
Og Stevia skal ud, så længe du nulstiller kroppen.

I denne video fortæller jeg hvorfor. Og i en kommende video fortæller jeg om, hvordan fødevare-intolerance, svamp og faste kan gøre dig fed og mad-afhængig.

Kom meget gerne med din erfaring og dit spørgsmål under videoen.

Ps:
Eller tag tyren ved hornene og nulstil din forbrænding og hjernekemi med det samme på mit splinternye forløb (hvor jeg som noget nyt tager højde for denne skjulte mekanisme.) Det starter med pre-detox 1. december, så du kan nå at blive klar til at spise jule-slik uden at tage på af det. Og uden at blive afhængig af det igen.
www.detoxdigsmuk.dk

Kommentarer (11)

 1. Christina ødegaard på 05.01.2017
  Hei, kan jeg gå på ditt online kurs selv om jeg bor i Norge?
 2. Ninka Mairitson på 14.03.2015
  Kære Britt
  Honning er det samme. Honning er sukker.
  I forhold til Stevia. Vær ikke bekymret, med mindre du kan mærke, din krop SKAL have det. Så kan det være, at din version af Stevia skal skiftes ud ❤️ ninka
 3. Ninka Mauritson på 03.11.2014
  Kære Bente. Du kan nå det endnu. I overmorgen udløber rabat prisen. Se flere detaljer på www.detoxdigsmuk.dk

  Knus

  Ninka
 4. Ninka Mauritson på 03.11.2014
  Kære Bente. Du kan nå det endnu. I overmorgen udløber rabat prisen. Se flere detaljer på www.detoxdigsmuk.dk

  Knus

  Ninka
 5. Bente Leander på 26.10.2014
  Hei Ninka :)
  Hvor kan jeg lese om detox-dig-smuk som starter 1. desember. Er forløpet lukket for tilmeldinger?
  Klem
  Bente
 6. Sara Braüner på 23.10.2014
  Hej ninka
  Jeg skal til at begynde at tage et kostilskud som indeholder nutriose og stevia ekstrakt (rebaudioside a 98%) som sødemidler. Jeg har meget ustabilt blodsukker for tiden og spiser kun de "mildere" former for sødemidler som ikke hæver blodsukkeret alt for meget (som f.eks. kokossukker og agavesirup) men ikke maltodextrin og rissirup. Man kan læse om nutriose at det er et fiber fra korn ligesom maltodextrin. Ved du hvor meget det hæver blodsukkeret og om det er noget man kan tage hvis man har ustabilt blodsukker? Rebauside a 98% skulle være den reneste form for stevia men kan det være tilsat noget andet som f.eks. maltodextrin? Håber du kan svare på mine spørgsmål.
  Mvh Sara
 7. Linda S. på 23.10.2014
  Hej Ninka

  Jeg har tidligere været tilmeldt dit detox forløb, men jeg har meldt fra igen. Ønsket om at deltage er i høj grad til stede, ligesom udsigten til et bedre liv, men overskuddet er der ikke, når først det går løs, og jeg springer så fra.

  Jeg er sukker afhængig, men jeg lider hverken af overspisning eller overvægt. Jeg elsker søde sager og jeg elsker mad, der hovedsageligt indeholder kulhydrater. Jeg lider af migræne i meget svær grad, hvor jeg i perioder er fuldstændig invalideret af det, og jeg kunne meget vel have udsigt til at få det bedre, hvis jeg kunne gennemføre et detox forløb.

  Jeg er endnu mere hooked, end jeg tidligere har været - dels pga jeg er virkelig syg for tiden, og dels pga opstarten med pre-detoxen. Normalt knækker filmen for mig, når der skal laves mad, da det er svært for mig at få gjort, når jeg flere dage ligger med migræne. Og efter et anfald er det lettere at tage en skive brød med ind og spise i sengen end at stå og tilberede et ordentligt måltid.

  Hvis jeg melder mig til det kommende detox, har du så et råd til, hvordan jeg kommer igennem den første tid, så jeg ikke springer fra igen? Min krop reagerer voldsomt på, når der ikke bliver tilført det velkendte sukker, så hvis jeg ikke allerede har migræne, kan jeg være sikker på at få det - plus sandsynligvis influenza symptomer oveni.

  Mange hilsner fra
  Linda
 8. Gro Monsen på 23.10.2014
  Jeg gleder meg helt vilt til 1. desember 😊😊
 9. Mette B på 23.10.2014
  Kære Ninka. Jeg er en ammende og træt mor, med lyst til masser af kulhydrat (det kommer altid når søvnen mangler..). Kan man deltage som ammende? Har jo ikke lyst til at detoxe via min søn. Men kunne godt bruge nogle gode råd til at få fingerne op af "sukkerskålen". De bedste hilsner Mette
 10. Jette Henriksen på 22.10.2014
  Køb Raw stevia ved rawandmore.dk
  Det er ren stevia intet andet :o)

  Bedste Hilsner, Jette
 11. Sissel Schulz på 22.10.2014
  Jeg lider under sukkerafhængighed, og mistænker det for at være årsagen til at jeg har problemer med mit nervesystem. Det er forfærdelig hvad det kan gøre ved mig. Synes sukker er et af de værste misbrug for det er foran en hele tiden og hvis det ikke er slik så er det kager, hvidt brød kakaomælk osv.
  Min krop skriger på hjælp i disse dage hvor jeg ligger med helvedesild :( Ved jeg skal gøre noget ved det men ved ikke hvordan jeg skal gribe det an hvis det ikke skal være en kold tyrker.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.