Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Ninkas Detox tips og guides

Proteinpulver - hvad skal du bruge? Og hvorfor?

Hurtig sund og slank med proteinpulver...

Her er min video-blog om proteinpulver. Om lidt ved du, hvilken type, du skal vælge, og hvorfor det overhovedet er en god ide at bruge det i madlavningen.

Husk at en grød eller smoothie uden proteinpulver ikke kan udgøre et måltid i sig selv (heller ikke om morgenen).

Hvad er din favorit?

 

Kommentarer (13)

  1. Linda Kolling på 21.03.2011
    synes også at proteinpulver junglen er lidt tricky... Har prøvet proteinpulveret fra Urtekram - og bortset fra, at jeg synes det er i den dyre ende, har jeg været fint tilfreds. Så prøvede jeg Risprotein - der er jeg ikke vild med konsistensen, da jeg synes det er for grynet og bliver for dominerende i smoothies, så det ender nok i brød. Har netop i dag købt en valleprotein instant fra Naturdrogeriet - godt nok ikke økologisk, så det er lidt et kompromis.
    Hvad med nogle af de mærker som "de stærke mænd" i motionscenterene bruger? Er der nogle der har erfaringer med dem? Det må da være noget af en besparelse, når man kan købe en 5 kilos spand. Aner ikke om nogle af dem er økologiske, og er også i tvivl om de fåes uden smag...
    Mange hilsner fra Linda
  2. mia kielgast henriksen på 20.03.2011
    Hej!
    Jeg vil gerne skifte min valleprotein ud - prøvede risproeinpulver, men hold da op en melet og øv oplevelse.... nogen som har erfaringer med konsistensen af ærteproteinpulver?? Giver det samme melede fornemmelse som ris?? Lidt øv at købe en hel bøtte af det også, hvis man ikke bryder sig om det ;O)
    Mange tanker fra mig
  3. Reidun Granberg på 17.03.2011
    Hjelp, jeg som har en kjempe dunk med valleproteinpulver! Selvsagt - valle = melk! Jeg skal straks få tak i en ny. Bruker i smoothies og grøt. Er vel neppe på grunn av valleproteinpulver jeg stadig ikke kan tabe meg på den kernesunde diett, men likevel. Takk for supre råd! Keep up the good work!
  4. ninka mauritson på 14.03.2011
    Hej allesammen
    Det er bare godt at få lidt mere viden at vælge proteinpulver udfra.
    Men soyaprotein er ikke et godt valg.
    det bliver for koncenteret meget soya pr. dag.Jeg holder mig til det, som Umahro Cadogan, som er nutritional expert. Og han siger, at det ikke er en god ide. Vi bruger det slet ikke. Og det der er på markedet er heller ikke lødigt...
    Drengebørn skal ikke have for meget soya pr. dag...

    Knus

    Ninka
  5. Jane Høyer på 13.03.2011
    Hmmm, jeg begynder at få en rigtig grim følelse af, at jeg da iden grad har valgt forkert mht proteinpulver..
    Jeg har brugt økologisk valleprotein, men der er kun 35% protein i, og samtidig slår det mig nu, at det er mælkebaseret ..?!

    Hvorfor er sojaprotein ikke nævnt? Soja er da plantebaseret og ikke animalsk protein?

    KH, Jane
  6. Ninka Mauritson på 12.03.2011
    Tak alle i dejlige mennesker. GODT i kunne bruge min video-blog. Thomas, du har ret, hvis du i forvejen spiser æg, er der ingen grund til at putte proteinpulver i smoothien. Det er kun, hvis den skal udgøre et helt måltid. De færreste vikingtyper der har brug for meget protein kan nøjes med smoothie i starten af deres kernesunde forløb. Som min læremester sagde: de taber sig kun og bliver kun mætte, hvis de kommer en ged i deres smoothie....
    Guarmin er kun hvis man skal tabe sig og er proteintype.

    I har gode indsigter,,,,,tak fordi i deler dem.

    Hampprotein er fint.

    Ærteprotein er ærter, så hvis du ikke kan tåle det, så vælg en af de andre typer. Raw fra sunwarrior er KONGEN. Men andet duer også.

    Jeg elsker også at booste mine smoothies - mere om det i en anden blog.

    Min juicer er den bedste på markedet og er fra www.rawfood.dk

    GOD WEEKEND
  7. Nói Patursson på 12.03.2011
    hej ninka du har lavet en video hvor du presser juice. Hvor har du købt din juicer?
  8. Betina Enevoldsen på 12.03.2011
    Godt så! - så fandt jeg lige ud af at min protein-pulver kun var på 35%...har ikke skænket en tanke at kigge efter det og har ikke følt mig mæt længe nok, men overvejede om det var fordi jeg havde skippet Guarminen, som er blodsukker og kolestrolsænkene. Er det nødvendigt med Guarmin i smoothie? - hvis ens blodsukker ellers er ok over dagen? Eller er der en anden årsag?
    Tak for en super video - vil nu få fat i en protein-pulver med større protein-indhold!
  9. Henriette Reitz på 12.03.2011
    Dejligt indlæg Ninka. Det gik pludselig op for mig, at jeg har gået og troet at min vægtøgning skyldtes de antidepressiver jeg får i øjeblikket,men da jeg så din vlog,fik jeg den der : "hmm,måske jeg rent faktisk får for lidt protein i mine måltider..." Jeg er mixtype,men hælder lidt mere til proteinsiden. Tak!
    Kh. Henriette
  10. Zanne Buchardt på 12.03.2011
    Jeg kan ikke tåle ærter - ved du om ærte-protien kan fremkalde disse??
  11. julie Hugdal på 11.03.2011
    Tusen takk for anbefalinger!
    Hva er din erfaring med hamp protein pulver ?

    Vennlig hilsen
  12. Kirsten Maria Klibo på 11.03.2011
    Hej Ninka jeg bruger rRsprotein fra Naturdrogeriet i smootie, brød og grød det fungerer godt for mig og er billigt med 79% protein desv. ikke øko ellers super ; )
    kh
    Kirsten Maria
  13. Eirin Nordhaug på 11.03.2011
    hei Ninka
    jeg foretrekker sun warrior raw proteinet, jeg som bor i Norge kjøper det på www.arnika.no, bruker du min terapeutkode 5271 så får dere 10 % off på alle produkter ;)
    Siden jeg er proteintype bruker jeg 2-3 målebeger i min smoothies pluss MASSE olje ;)
    Havregryn bruker jeg en gang i mellom og da lar jeg den stå på bordet i en skål med vann mellom 20 min til natten over, kommer olje proteinpulver, lecitinpulver, gojibær, utpoppede mandler evt kakaonibs. jammi. holder meg mett i 3-4 timer ;)

    Ha en god weekend alle sammen
    thank u, I love u
    Eirin

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.