Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Mette detoxer sig 9 kilo mindre uden træning. Sådan gør du.

Dette er en (vild) succes-historie. Fortalt med Mettes egne ord.

Mette er på mit Detox Dig Smuk hold. Og hun har lyst til at dele, hvordan du kan få det godt i din krop, sjæl og i dine celler. For det er ikke simpelt. Og hverken juice, træning eller kosttilskud er den hemmelige nøgle til lykke. Hvad er så? det lader jeg i dag Mette dele. Som et vaske-ægte juleeventyr med en happy ending. Som kan blive din.

 

"Tallene viser følgende: På 4 måneder gav jeg slip på 8-9 kg 34 cm (fordelt på 7 målesteder). Jeg har stort set fået min ”gymnasie-størrelse” igen. De der ”sidste 5 kg” var aldrig et problem. Og nu yderligere 3 måneder senere har jeg intet problem med at bevare min nye størrelse.

Dette forløb er så vildt! Og det bedste af det hele er, at jeg nu forstår helt ind i min kerne, at hver enkel deltager får lige præcis det ud af forløbet, som vi er klar til og har brug for på det pågældende tidspunkt. For mig har det været en kæmpe succes. 
Jeg nyder livet. Elsker mit liv. Og jeg elsker mig selv og min krop.
Det har jeg ikke altid gjort. Jeg har været på en lang rejse for at nå her til. Den har været præget af at jeg i slut 90'erne begyndte at afvige fra at være tro mod mig selv med mere og mere udmattede binyrer til følge (ved jeg nu), som kulminerede i en stress sygemelding tilbage i 2009. Siden da har min rejse handlet om at finde mig selv.


Jeg startede på Detox Dig Smuk og har fået vanvittig meget ud af
forløbet. Det absolut vigtigste er, at jeg vitterlig oplever min krop som mit tempel og føler mig som min egen guru. Det lyder som en floskel. Men det var det, Ninka sagde, var hendes mål for deltagerne, og det er faktisk dér jeg er landet.

Sådan så jeg ud inden Detox Dig smuk:

 

 

Sådan ser det ud, når man finder sig selv på detox:

Jeg checker ind og mærker efter hele tiden - Hvad er det jeg vil? Er det her godt for mig? Hvad vil være det bedste lige nu? Jeg er virkelig havnet i nuet, i tillid til min krop og mit indre
barn. Jeg er tro mod mig selv. Og ja, jeg er kun menneske og nogle gange smutter det, men pyt med det - så lærer jeg noget af det.

Jeg har taget nogle gigantiske skridt på min udviklingsrejse. Jeg ser nu mit eget lys meget klarere end nogensinde før. Jeg er på flere måder trådt ind i min storhed – og viser det åbent. Jeg ved, hvorfor jeg vælger og handler, som jeg gør. Og jeg forklarer det gerne, hvis nogen spørger.

Åben, sårbar og ærlig. Bl.a. har dette forløbet været startskuddet til min bevidste udvikling af min intuition og arbejde med mine healende evner, som jeg har skubbet fra mig gennem en lang årrække. Og jeg nyder nu at kunne favne også disse sider af mig.

Dette var hvad jeg gjorde på Detox dig smuk.  Jeg gjorde, det der føltes rigtig for mig. Jeg har lyttet indad.

Jeg har stort set ikke trænet. Jeg har skabt ro. Jeg har ændret min kost. Jeg har spist kosttilskud. Jeg har sørget for at undlade at stresse. Og jeg har lavet alle øvelserne.

Mit bedste råd til dig der er ny: Accepter at du er unik - at din historie er unik - at din rejse er unik. Lad være med at sammenligne dig og din proces med andre(s). Tag din rejse i dit tempo. Find din tillid til dig selv, din krop og dit indre barn. Til livet. Til universet. Og vid at denne Detox Tribe er noget helt særligt. Og at du ikke er alene. Jeg håber så meget til at følges med jer alle - og skrælle flere lag af og komme endnu tættere på min kerne.

I kærlighed

Mette Roesen

Kommentarer (1)

  1. Nete Meyer på 08.06.2016
    Så sej

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.