Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Marias numse efter detox med ugentlig slik-dag!

Efter 3 uger

Efter kun 1 uge

Hun har tabt sig 20 cm med en ugentlig slik-dag. Appelsinhuden er forsvundet, selvom hun har drukket vin. Hun har lært genvejen til at elske sig selv. Som jeg lovede, inden hun startede på mit online hold.

Maria og jeg blev enige om at vise dig billederne, for hun troede heller ikke, det kunne lade sig gøre, inden hun startede på holdet "Detox dig smuk."

Maria og jeg holder snart et live webinar om metoden, hvor du kan tale med os. Du kan skrive dig op til det gratis webinar, nyt om næste (efterårs) hold (og høre et ældre, gratis webinar om metoden med det samme.) her.

5 hemmeligheder bag detox-succes
I dag kan du læse om de 5 hemmeligheder bag Marias (og de mange andre kvinder på holdets succes), hvis du føler dig inspireret af hendes billeder.

Hemmelighed # 1
Detox, slikdag og kærlighed (i stedet for kure og faste)

Det er meget populært at have ugentlige sulte-dage, faste og gå på diæt. Men hvis du kunne spise dig mæt i lækker mad, have en ugentlig slikdag, hvor du spiser is, kager og chokolade OG tabe dig af det, imens du renser kroppen, ville du så ikke vælge det i stedet?
Faste er rigtigt skadeligt for kvinders hormon-system og fertilitet (også selvom det kun er en dag om ugen). Hvis du ved, hvordan du forbereder kroppen og stofskiftet på 2 uger, kan du spise slik og tabe (og blive sund) af det.

Hemmelighed # 2:
Forstå dit fedt og dine symptomer.
Appelsinhuden. Flomme-fedtet. Sygdommene. Depressionerne.
Det er alt sammen budskaber om traumer i nervesystemet og en kamp-flugt tilstand i dit nervesystem. Derfor nytter det ikke at fikse fedtet og appelsinhuden - uden at hele nervesystemet.

Hemmelighed # 3:
Ritualer og gentagelse

Maria skulle bare trykke på "Play" og begynde på side 1. Videoer, lydfiler, manual, meditationer og coaching med mig er skruet sammen som ritualer, der med små skridt ændrer din psyke, krop, tanker og beroliger dit nervesystem. Uge for uge. I starten skal du slet ikke tænke selv. Det har du slet ikke overskud til. Men langsomt bliver ritualerne rutiner. Du BLIVER sund og ren på celleniveau. det kan ikke forklares. det skal opleves. Det virker.

Hemmelighed # 4:
Kosttilskud, lever-rens og tarmskylninger

Leveren kan kun udskille medicinrester, giftstoffer og slam, hvis du har de vitaminer og mineraler i kroppen, den skal bruge i afgiftnings-faserne. Især b-vitaminerne er vigtige. Det tager cirka 12 uger at fikse et underskud i vitaminer og mineraler. Og så er man klar til den store renselses-proces i lever, nyrer og mave-tarm, der booster stofskifte og fedt-forbrænding.

Hemmelighed # 5:
Sammenhold, coaching og støtte hver uge:

Inde på vores online hold og facebook gruppen, bliver du holdt i hånden hver eneste dag. De piger, der er på holdet, kender hinanden på en måde, som man kun kender sine nærmeste veninder.
Der er kærlighed, støtte, omsorg og 100 % ærlighed.
Coaching sessionerne med Ninka på lydfil og Q and A optagelser med Ninka frygt, styrer dig blidt udenom de fælder og tilbagefald, der ellers ville have fået dig ned med nakken efter få uger.

Mød mig og Maria til gratis online info-møde
Hvis du i stedet vi skrives op til en billet til et helt nyt webinar med Maria, mig og flere forvandlede detox piger, så kan du gøre det (og lytte til mit første webinar om den revolutionerende metode HER.

Sidste gang vandt 5 piger en plads på mit 12-ugers online hold. Hvis du skulle fortælle verden, hvorfor du drømmer om en friplads, hvad ville du så begrunde det med? 

Kommentarer (31)

  1. Ninka Mauritson på 20.08.2013
    Elise - nyt hold åbner for optagelse fredag med mit gratis info-webinar om min metode.
    Håber du er tilmeldt. Brug link ovenfor, så hører du nærmere.
  2. ninka mauritson på 18.08.2013
    Okay piger - nu skal I høre.....
    De af jer, der har postet testemonial her på denne blogtråd har nu mulighed for at Vinde en friplads. Det kræver følgende:

    Inden onsdag har lavet du optaget en video og sendt den til mig, så jeg kan poste den her på bloggen med 1 - 5 minutter om hvorfor " DETOX DIG SMUK" online holdet lige er noget for dig.

    Du sender videoen i et format der kan uploades direkte til youtube til support@kerneusndfamilie.dk.

    Hvordan sender man en video?
    Det gør man ved at optage videon, lægge den ind på skrivebordet på sin computer og gå ind på siden www.wetransfer.com, uploade og indtaste mailadressen på min supportmedarbejder (se ovenfor) og trykke send. meget nemt.

    Nogen gang, når vi VIL noget i livet, kræver det lige den ekstra indsats.

    Jeg ved, at hvis du er motiveret for at gøre den ekstra indsats, er du en af de kvinder, der vil rykke igennem på mit detox forløb.

    Hvis du ikke orker at optage en video og sende den, er det ikke et forløb for dig.

    Jeg glæder mig til at se vidoerne. deadline onsdag middag.

    Knus

    Ninka
  3. Lena Hansen på 17.08.2013
    Ville elske at lære at elske mig selv. Og få ro i mit hoved. Stress er ikke godt for nogen/noget. Min krop gør ondt og jeg fylder mig med slik og is. HJÆLP
  4. birgitte oels på 15.08.2013
    Hej Ninka
    Jeg drømmer om en friplads til bedre selvforståelse fordi jeg siden jeg som 23 årig fik konstateret en svær scoliose, som viste sig at være forklaringen på mine rygsmerter. jeg drømmer om det fordi jeg gennem mine 2 graviditeter mistede troen på mig selv og mit eget værd jeg drømmer om da jeg lider af rosasea der får mit ansigt til at blusse rødt, til tider være fyldt med små betændte knopper og altid føles som om jeg har brugt en kaktus til håndklæde. Jeg drømmer om at finde indre ro og styrke til at være mig men også at få det optimale ud af den krop jeg er blevet givet på trods af fysiske skavanker jeg jo er nødt til at leve med.
    Men jeg er sikker på der er mange derude der kunne have gavn af en friplads
  5. Maria O på 13.08.2013
    Jeg har et job, der kræver meget af min tid. Faktisk har jeg valgt at flytte til et andet land for at få det arbejde, jeg brænder for. Det er jo sådan set godt! Men det betyder også, at jeg har meget alenetid. I denne tid nærmest sitrer min krop af alle de tanker, der fiser gennem min hjerne som iturivende vinde. Jeg kan ikke finde ro, i min krop. Jeg kunne lige så godt fjerne min hjerne og indsætte en legetøjsbamse, der slår to grydelåg sammen. Mens jeg skriver dette, lyder det: dong, dong, dong, dooong, dong, dong ...

    Jeg har altid været tro over for mig selv og truffet de valg i livet, der føltes rigtige: bopæl, job, kæreste. Men ikke når det kommer til min krop. For mange stimulanser, tilsætningsstoffer og selvkritik finder vej hver eneste dag.

    Det ville betyde meget at få en mulighed for at ændre dette gennem en af fripladserne. Hvis appelsinhuden også forsvinder, vil det være en ekstra bonus.
  6. Birgitte B på 13.08.2013
    Jeg vil så gerne have hjælp til at få styr på mine hormoner! Siden mit sidste barn har jeg ikke haft ægløsning og vi vil gerne have et barn mere,, Jeg har fået en gastric bypass for 4,5 år siden, tabt 40 kg men nu begynder de at snige sig på igen på trods af periodisk faste, kulhydratfattig kost og masser af sundt fedt. Jeg VIL bare ikke have gået den store operation igennem for at ende samme sted og jeg er sikker på at dit forløb kan hjælpe mig..
  7. Anne Nesager på 11.08.2013
    Kære brave kvinder,
    hvor er det hårdt at læse alle de triste skæbner her på bloggen, der drømmer om et i første omgang bare tåleligt liv - for man er så langt nede at ligge i nuet, at man slet, slet ikke tør tro på, at man kan blive noget så utopisk som lykkelig!!! Det bekræfter mig i, at verden i dag IKKE er et sted for kvinder og da slet ikke de sensitive af slagsen! Mennesket og kvinden har sejret ad helvede til. Og kun vi selv har nøglen til at navigere i det kaos, vi har skabt, så det ikke ødelægger os... Desværre tilslutter jeg mig koret af de trængte sjæle, som jeg for få år siden ville have fnyst hånligt ad og bedt om at tage sig sammen - ligesom mig! Opvokset i dysfunktionelt hjem med fysisk og psykisk vold. Lærte hurtigt at være "den pæne pige, der ikke gjorde noget væsen af sig" og blev i en alt for tidlig alder "den tredje voksne", der byggede bro mellem Mor og Far og bare brændende ønskede sig, at alt kunne blive godt, imens hun sloges med infektion på infektion og penicillinkure en masse. Fortsatte direkte ind i voksenlivet i pleaserens rolle: tog en universitetsuddannelse, som intet sagde mig, blev en blændende PA og overkom det umenneskelige. Bed alle småskavanker ned og kørte på - verden var jo dybt afhængig af mig, eller var det mon mig, der var dybt afhængig af den arbejdsrelaterede anerkendelse for at føle mig bare en lille smule værd?! Småskavankerne voksede støt, blev til bl.a. nedsat lungekapacitet (lægen: tja, næsten alle værdier er normale, så du må nok bare droppe dit løb/aerobic og begynde at spille skak...), tilbagevendende svampeinfektioner alle vegne, let til apati og tårer, når ingen kiggede med, udebleven menstruation (lægen: tja, du er godt nok kun 35, men måske er det bare ikke dit lod i livet at få børn...), eksem, uren hud, diarré, forstoppelse, udmattelse, livs- og selvlede - YOU NAME IT! Indtil filmen og kroppen knækkede for 1,5 år siden og efterlod mig med utætte nyrer. Den etablerede lægeverdens svar på problemet var binyrebarkhormon i Himalaya-høje doser, og immunsuppressiver i vildskab. Det er ikke en overdrivelse at sige, at hospitalsvæsenet nær havde kostet mig livet. Jeg vejede sidste efterår 44 kg (er 170 cm høj) og måtte flytte sengen ned i stueplan, da jeg ikke kunne klare trapperne til 1. sal i mit hus. 36 år gammel!!! Jeg mistede alt. Mit arbejde, mit livs elskede mand gennem 10 år og mig selv... Her, 1,5 år senere, er jeg langsomt ved at komme tilbage til livet med dygtige folks hjælp ift. vitaminer, mineraler og kost. Sengen er flyttet tilbage på 1., og jeg er dagligt taknemmelig over at kunne tage trappen, når jeg vil. Jeg klarer kun 25 timers arbejde om ugen, som er det, der skal til for at holde regningerne fra døren. Så er jeg lige til at vride. Fysikken er stadig elendig til trods for massive doser vitaminer/mineraler/probiotika - utætte nyrer grænsende til nyresvigt, udmattede binyrer, en utæt og forpint tarm og et immunsystem, der dels bekriger min krop, dels lader hvad som helst springe på mig og lægge mig ned. Så der skal mere til. Og for første gang i mit liv er jeg nødt til at indrømme, at jeg ikke kan fikse det selv med den eneste metode, jeg kender: at bide tænderne sammen og klø på. For adskillige måneder siden købte dine kits "Kernesund og slank" og "Kernesund - hormonkuren". Men jeg har ikke kunnet finde styrken til at gå ombord, selvom min intuition siger mig, at det er den rigtige vej at gå. Så jeg vover pelsen og beder om hjælp, selvom hver en celle i min krop råber advarende, at mennesker vil mig det ondt, og at jeg kun kan stole på mig selv. En lille del af mig ved nemlig godt, at resten af mig skal programmeres helt og aldeles om, hvis jeg skal overleve - og ikke mindst leve. Og det vil jeg i virkeligheden så inderligt gerne. Men jeg kan ikke alene. Så hermed min bøn om hjælp til dig, Ninka - med stor taknemmelighed over den styrke og indsigt, jeg allerede har fundet ved at bladre i dine bøger, dine kits og på din blog. Tak fordi du deler dig med os!
  8. Camilla Aarne på 11.08.2013
    Vilka fiskkapslar ska man använda och vilken exakt sort i samma märke, tex. Nordic naturals. Både till barn och vuxna. Vill ha rena och gärna utan gelatin helst av fisken lax, torsk eller sardin, om man ska gå efter blodgruppen.
    Tack för svar någon.
    MVH Camilla
  9. Charlotte H-H på 11.08.2013
    Kære Ninka

    Jeg drømmer om en friplads fordi....Jeg sidder simpelthen fast i en massiv binyretræthed, konstateret for et år siden nu, af Nordic Clinic. Jeg har prøvet ALT og købt mig fattig i alverdens kosttilskud og lign. og lige lidt hjælper det. Jeg er blevet testet undervejs i behandlingsforløbet hos Nordic (dvs. 2 gange i alt), men resultatet var ikke godt, trods masse af kosttilskud osv.- endnu lavere cortisolniveauer, som er et stykke under minimumsgrænsen, lav DHEA, for lavt stofskifte (T3) og stort set ingen progesteron produktion. Har konstant væskefyldte ben og ofte resten af kroppen. Jeg har stramt bindevæv, der giver øget smerter all over.
    Så min krise er enorm og jeg aner ikke mere mine levende råd, samt hvordan jeg kommer videre herfra :-(
    Mit udmattethed er enorm døgnet rundt og jeg hviler hver dag, men igen, det batter ikke!
    Uanset hvor clean jeg spiser, som jeg har gjort i årevis (pt. spiser jeg Paleo med meget fedt og low carb, har gjort et år nu), hjælper det lige lidt. Det er er fuldstændig umuligt for mig, at tabe mig (skal tabe fedt, som jeg har ophobet helt forkerte steder, primært maven). Oveni i alt det, har jeg kroniske smerter i hele kroppen efter en operation for 12 år siden (ryggen). Er blevet svært nervebeskadiget og intet har nogensinde kunne lindre de smerter, hvilket har resulteret i endnu værre krop på alle måder.
    Ja, så har jeg også PCO og ingen cyklus overhovedet. Den har stået stille i 3 år....
    Jeg føler mig konstant i alarmberedskab og mit nervesystem fucker konstant med mig og min fordøjelse er kronisk smadret og lammet - igen, selvom jeg spiser total clean og tager alverdens tilskud og probiotika, det har ingen effekt på tarmen overhovedet og sådan har det været i mange år, efter operationen.
    Jeg hader simpelthen at have det så dårligt hver evig eneste dag og kan kun med møje og besvær klare hverdagen på lavt lavt blus. Magter og orker intet og er så lammet af smerter, træthed, blodsukkerissues, evig død peristaltik og væskefyldt krop evig og altid, at jeg ingen energi har til noget. Og nej, det hjælper ikke at sove, det giver slet slet ikke mere ro, tværtimod får jeg flere smerter, af at ligge mere på min dårlige ryg.
    Total tragisk, at være smadret og udmattet og så hige efter ro, hvile og søvn, for så at få det værre, hvis jeg giver efter....mega dagligt dilemma.
    Nordic vil have mig på naturligt bynyrebarkhormon, som jeg har sagt jeg vil tænke over, fordi som de siger, mine binyre er meget, meget trætte og uden batteri på og de siger, at jeg er et svært tilfælde....Bliver faktisk helt ked af det nu, idet jeg skriver det, for vil så gerne have styr på binyre, krop, nervesystem, PCO, blodsukkerissues, vægt- og fedttab osv. uden naturligt binyrebarkhormon - det er jo heller ikke en garanti i sig selv, at så retter alt sig...

    Føler mig helt og aldeles lost og skuffet over intet har hjulpet mig og aner ikke hvor der mere kan sættes ind, som vil give mig følelsen af at have kontakt med mig selv om min krop igen. Har ekstremt svært ved, at skulle leve med det her for good og vil heller ikke acceptere at skulle leve med at have et så dårligt hver evig eneste time i døgnet. Min tro på, at ting kan lykkes, er minimal efter så mange skuffelser og manglende positive resultater igennem alle tiltagene. Jeg føler mig konstant fanget i et traume og ved min krop er traumatiseret - men jeg aner ikke hvordan jeg kommer ud af det her helvede igen og ville inderligt ønske, at jeg kunne få din hjælp, Ninka
  10. Bettina Carlsen på 10.08.2013
    Hejsa Ninka !
    Jeg har med stor respekt fulgt dig gennem mange år og ladet mig inspirere af din videnJeg har levet et sundt og godt liv med stor taknemlighed over at have tre raske og sunde børn. På trods af det har jeg de sidste tre år haft problemer med tilbagevendende lungebetændelse. Jeg har fået rigtig mange (og stærke) penicilinkure - med bla. svamp som bivirkning. Lægen symptom behandler - med stærkere og mere medicin - det tager af energien og det er en ond cirkel. Penicillinen svækker immunforsvaret - jeg bliver syg igen - Ja! Og så får jeg nyt penicilin.
    Jeg kan se på kroppen hvor giftstofferne sidder - lige præcis hvor du beskriver det, med fedtdepoter og appelsinhud. Kroppen efterlyser omsorg - men overskuddet er ikke dertil.
    Jeg kunne drømme om at et detox-forløb kunne give mig hele pakken. Overskud, giftstofferne væk og måske kunne jeg være heldig og slippe for lungebetændelse og svamp.
    Må I alle få en dejlig dag.
    Mange varme hilsner fra Bettina
  11. Elise Lærum på 09.08.2013
    Hei igjen!

    Jeg har tenkt så mye på dette, og jeg lurer på når neste 12 ukers detox program kommer? Jeg vil starte i dag!! Jeg klarer rett og slett ikke vente, finnes det noe mulighet for det?? :) Dette virker så bra! Og heia for alle de flotte innleggene, det er så mange bra damer der som fortjener å få en gratis plass! :) Klem E
  12. Camilla Bjørneborg på 09.08.2013
    33 år og mor til tvillinger på 3 år og storebror på 6. De grå hår er ved at tage over og alle mine få kvoter med energi bliver hver dag brugt på fuldtidsjob, husholdning og 3 forholdsvis små børn.
    Det er hårdt arbejde og nu har jeg VIRKELIG brug for Camilla-tid (hvilket jo også vil komme resten af familien til gode i sidste ende)

    Jeg har fulgt dig på sidelinien siden 2008, men aldrig rigtig turde springe ud i det. Men nu er min krop (og mit hovede) ikke hvad den var i år 2008. Tvillingemaven forsvandt ikke bare som jeg havde forventet og min krop bliver større og større og jeg bliver mere og mere ked indeni. Jeg er overbevist om at søvnunderskud, dårlige vaner og for lidt posive tanker er årsagen til den negative spiral.

    Jeg ønsker brændende en friplads. Jeg vil lære hvordan JEG kan fylde mig selv med en masse positiv energi, lære hvordan JEG egentlig fungerer, finde ud af hvad der gør MIG glad. På den måde vil jeg helt sikkert også blive mere for mine familie
  13. Trine Lund på 09.08.2013
    Kære Ninka,

    Jeg er en 36 årig kvinde, der er mor til Noah på 7 år, Noah fik som 3 årig diagnose - infantil autisme og ADHD, jeg gennemlæste dengang alle dine kernesunde bøger, og vi kæmpede en lang sej kamp tilbage til livet med kærlighed, nærhed og gode vaner igen. Noah lever stadig efter de kernesunde værdier, men jeg er gået tabt i det. Meget af min tid er hengivet til at træne og udvikle Noah, lave den korrekte mad og give den kærlighed og forståelse i hverdagen, han behøver så meget.
    Nu er jeg gravid igen, og under denne graviditet (7mdr), har jeg så fået diagnose- alt for lavt stofskifte, og min krop forbrænder stort set intet. Jeg er konstant træt, og min krop virker pint og udtørret. Jeg føler mig syg og er i
    dag dagligt på medicin.
    Jeg behøver en håndsrækning for at starte frisk, så jeg kan være en sprudlende kvinde/mor for mig selv, mine børn og ikke mindst min mand igen
    Hjælp mig til at gøre det rigtige for mig og mine familie, synes vi alle 4 fortjener den chance.
  14. Louise Møller-Nielsen på 09.08.2013
    Jeg er fanget og låst i en krop af angst. Jeg har været spiseforstyrret hele min ungdom, hvor mad og kontrol har styret mit liv. Efter mange års behandling, har jeg levet i håbet om, at jeg var på rette vej i livet igen. Jeg har en søn på 4 år og efter at været gået fra hans far, har jeg fundet min helt store kærlighed. Men jeg forpurrer alt hvad jeg rør ved. Jeg har så meget angst for at skade min søn, som jeg selv er blevet skadet af en alkoholiseret far og en overkontrollerende og meget vred mor. Det kan godt være at jeg spiser igen, men er jeg er på ingen måde hel. Jeg er låst og fanget i min krop af angst. Angst for at jeg skal skade min søn, jeg ødelægger og for purre mit forhold, da jeg ikke kan være i mig selv af bare angst. Angst for at fejle, ikke at være god nok, konstant frygt for at miste kontrollen og jeg lade det gå ud over den mand, som bare gerne vil stå ved min side. Jeg skærmer min søn, for det jeg tror er skadeligt, men i bund og grund er det mig som skader ham. Jeg er ikke rummelig, jeg rummer ikke mig selv og er blevet handlingslammet af min angst. Jeg vil så gerne min nye familie, min mand og hans datter, men jeg ødelægger alt omkring mig, jeg mister lysten til mad og for trang til at straffe mig selv. Jeg kan ikke mere, kan ikke trække vejret længere og føler mig ødelagt, som da jeg indså jeg var alvorlig syg. Jeg kan ikke mere alene, jeg har brug for hjælp. Jeg har brug for at elske mig selv, så jeg kan passe på min søn og min familie, med omsorg og varme og ikke ødelæggende adfærd. Jeg håber på din hjælp.
  15. Pernille Kronborg på 09.08.2013
    Kære Ninka

    Skulle du udvælge mig (har skrevet længere nede), så vil jeg gerne give min plads til Trine fra København. Hendes beretning har rørt mig så dybt, at hun får min plads.

    Kære Trine fra København

    Kender dig ikke, men har lyst til at give dig alt det bedste fra mit liv. Kaster alt min kærlighed i din retning og hvis jeg skulle få friplads på Detox-holdet, så får du min plads.

  16. Hedda Hansen på 09.08.2013
    Til tross for at jeg tidligere har gått gjennom faser der jeg har ønsket at kroppen min så annerledes ut, har jeg alltid følt meg heldig som har hatt en kropp som fungerer godt og gir meg energi og glede til å gjøre alt jeg vil. For halvannet år siden fikk jeg påvist livmorhalskreft og fikk for første gang kjenne på følelsen av å være begrenset av min egen kropp. Plutselig var det ikke lenger en selvfølge å kunne få barn, å kunne forfølge mine drømmer om karriere, å kunne trene som jeg ville.... Etter et vellykket kirurgisk inngrep er jeg heldigvis kreftfri (og krysser fingrene for at det forblir slik), men jeg har fortsatt ikke fått tilbake det gode samarbeidet med kroppen min. Jeg har opplevd store svingninger i stoffskiftet og har gått opp nesten ti kilo. Jeg mangler ofte energi og er avhengig av ekstremt mye søvn for å fungere. Jeg har overhodet ikke hatt sexlyst og strever med å opprettholde et godt samliv med min samboer.

    Nå har min samboer og jeg besluttet å forsøke å få barn. Vi vet at det sannsynligvis vil ta lang tid og at vi kanskje vil trenge assistert befruktning. Vi vet også at vi vil stå ovenfor et risikosvangerskap, med muligheten for å måtte i sengeleie for å unngå spontanabort og for tidlig fødsel. Jeg håper vi klarer å unnfange, men er samtidig redd for å bli gravid i en kropp som allerede er stresset og på grensen til overvektig.

    Jeg vil så inderlig gjerne ha kroppen min tilbake, med energi og glede over hver eneste dag jeg har sammen med de jeg elsker. Jeg vil føle meg sterk og slank slik at jeg kan stå trygt i min egen kropp. Og jeg vil være den beste boligen jeg overhodet kan være for et lite barn når den tid kommer. Derfor vil jeg veldig gjerne vinne en plass på detox-holdet.
  17. Lise-Lotte Elmkvist på 09.08.2013
    Jeg har så meget sorg og mit nervesystem er helt gået i hundende, jeg får som en af de eneste ting gjort 5-6 gange om ugen gået tidligt i seng som du anbefaler, men resten går det så som så med igennem de sidste 2 år.
    Jeg håber at kunne komme med næste gang.

    I kærlighed og lys
    Lise-Lotte
  18. Hanne Bruun på 09.08.2013
    Fordi jeg igen har taget 10 kilo på i løbet af 1/2 år. Og fra at nyde min krop hader at skulle begynde ofres med afsavn, kontrol og nej tak til alt det sjove.
    Mangler energien og humøret til det - og ville bare så gerne kunne holde min vægt stabil mere eller mindre resten af livet - så det ikke enhver fylde stort hele mit tankemønster - og ikke på den negative måde Kh Hanne
  19. Ninka Mauritson på 09.08.2013
    Kære Piger. Jeres indlæg rører mit hjerte dybt.
    Følg med på bloggen for del 2 i udvælgelsen af de kandidater, der vinder en plads på næste Detox dig Smuk hold, som åbner for optagelse i slutningen af august.
  20. Charlotte Steffensen på 09.08.2013
    Jeg vil bare så rigtig gerne kunne se min navle igen - uden at skulle gå i bro ;) jeg har allerede tabt 5 kg og kæmper der ud af, er begyndt at løbetræne, noget jeg ALDRIG troede jeg skulle, hader at løbe og det er også noget af en belastning for min krop/knæ at løbe, men jeg gør det og jeg får det godt af det, det er nu jeg gerne ville have et boost til det indre også, har læst og læst og fulgt lidt med, men kan ikke helt komme igang ordentligt :)
  21. Lotte Petersen på 08.08.2013
    Det her er din gave. Du har fundet ind til en sandhed.Jeg kan se på dig, at du lever og giver fra hjertet og forestiller mig at det må være utrolig transformerende og livsændrende at få indblik i dine indsigter. Din formidling er dirkete fra sjælen og hjertet og jeg føler mig meget tryg ved tanken om at lukke dig og din viden ind hos mig også.
  22. Elise Lærum på 08.08.2013
    Jeg skulle så gjerne vunnet en plass på ditt kurs Ninka, jeg har fuøgt deg og dine råd i mange år, jeg har alle bøkene og e-oppskirftsheftene dine. Jeg har hatt utfordringer med min helse i mange år grunnet cøliaki, fibromyalgi og hormon forstyrrelse. Å starte med kjernesunn mat har hjulet meg masse men jeg sliter fortsatt med ubalanse i hormoner, stress, sliten, trøtt og lei av det hele. Jeg ønsker å detoxe og å rense og gi kroppen min det den trenger for å kunne leve opptimalt, jeg er 27 år, og føler meg gammel i kropp og sinn. Jeg har prøvd og prøver fortsatt alt jeg kan for å få det bedre, jeg har forsøkt flere typer detox, kostveiledning, rawfood og superfood dietter, men finner ingenting som fungerer, jeg trodde jeg spiste riktig og ga kroppen min rett mat, men jeg får celulitter, tørr hud, rynker, mister muskelmasse og energi og blir ikke bedre på tross av at jeg i utgansgpunktet lever veldig sunt?? Jeg blir så fustrert og forvirret og skjønner ikke hva jeg kan spise, hva er det som er sunt lenger, og hva er bra for meg? Skjønner du? Jeg tror at livet skal være gøy, føles godt på alle måter og at vi fortjener å ha en sunn og bra kropp, men det kab være lett å bli forvirret i jungeken av råd der ute og å finne det som er rett. Når jeg nå har lest om 12 ukers detox og lest om det du har å tilby og måten du gjør ting på nå, så tror jeg på at dett er noe som fungerer, dette kommer fra en person som har gjort det selv og vet hva hun snakker om. Å få lære av deg og delta på dette er en stor drøm, tanken på å kunne lære av de beste og finne noe som endelig fungerer som kan gi meg håpet tilbake om å ha en god livskvalitet! Jeg vil være en vanvittig god referanse vidre for deg og ditt arbeid til andre kvinner her i Norge! :) Du er uansett er forbilde og stå på vidre, jobben du gjør er fantastisk! Klem E
  23. Astrid Nautrup på 08.08.2013
    Jeg ved JEG er der, er bare for træt til at ta\' mig selv i hånden og gå med mig
  24. Astrid Nautrup på 08.08.2013
    Fordi mit jeg trænger endnu mere til det , end endnu et stykke chokolade!!!! Fordi jeg er en tikkende dårligt humørbombe, træt, øm, træt, træt, træt, sur, kortluntet kone!!! Fordi jeg drømmer om at jeg til næste sommer, når jeg fylder 40, skal være mit livs bedste udgave af mig selv!! Fra dér og evigt og altid!!
  25. Olivia Gnap på 08.08.2013
    Jeg er mor til 2 dejlige børn, som har immundefekt, astmatisk bronkitis, mælkeallergi. Jeg har for nylig tabt 16 kg ved at tælle kalorier, vi lever økologisk, parfumefri osv. Jeg bruger ekstremt mange kræfter på at tænke over hvor mange kilo jeg mangler at tabe, hvor flabset jeg er. Og jeg kan simpelthen ikke forstå hvorfor jeg ikke kan lade være at spise ting der er usunde for min krop, når jeg nu ved det!! Hvorfor bliver jeg så ved med at fylde (lort) i min krop. Med 2 børn der ofte er syge, vi har begge fuldtidsjob så er der bare masser af undskyldninger!... Vil så gerne være tilfreds med min krop, så jeg har mere overskud til mine børn og min mand. Har alle dine bøger min mand og jeg levede også efter den i en måned og kunne bare mærke hvordan det hjalp. Så jeg trænger nok til et ekstra skub udover bare at læse for jeg ved godt hvad der er dårligt for min krop. Har desværre ikke så mange finanser at gøre med da mange af vores penge går til medicin og jeg er på elevløn. Så tror virkelig dit seminar kunne være nøjagtig det skub jeg har brug for. xxxxxx
  26. Anita Mastrup på 08.08.2013
    Jeg startede egentlig med en sygeplejerskeudd. ,-og elskede al viden om mad og motion som vi fik undervejs. Jeg skiftede dog retning og havde så for 5 år siden en ulykke der efterfulgtes af endnu en ulykke for 1.5 år siden. Siden da, kan jeg bare ikke dyrke den samme motion, og medicinen dulmer mig og overskuddet er nu vendt helt om til underskud. Jeg har som sådan ikke problem med vægten,- men med at min krop ER gået MEGET i forfald og mave,bryster,balder,arme mm. bare hænger. Jeg kan ikke længere bruge mit motto " ældes med ynde" , og det er jeg ganske træt af,- for jeg har ALTID set 10 år yngre ud end jeg var, førhen!! Ved godt at jeg har en masse indespærrede følelser, i og se mit "NYE jeg " efter ulykken og har brug for værktøjer til at lære at mærke mig selv bedre og elske mig selv noget mere. Glad for tidligere Yoga og diverse couchtes indenfor kraniosakrakterapi,fysioterapeuter i mit sygeforløb,- men det ER så svært at være alene nu !! Har da familien, men er faldet i med usunde Vaner og svært ved at fastholde mig selv i daglige rutiner, som det kræver at skifte dem ud med bedre og sundere alternativ livsstil. Post Tramatisk stress har det med at overskygge alt i perioder..;-( og så glemmer jeg at mestre og håber bare at være tilstrækkelig for mine børn,Men som en klog Kvinde engang sagde " for at kunne Yde optimalt, skal man først selv være hel og glad,- livsglæden kan ses ud af øjnene, siger man" ;-). Min krop trænger virkelig til en Detox med al den medicin jeg har stoppet i mig de sidste 5 år og som jeg føler totalt TYNGER mig. Mener egentlig at motion og sund mad er vejen til alt godt ....men har bare tabt geisten og gnisten med underskuddet der bare er blevet større og større gennem årene .....
    Den nye sunde livsstil med enten kød/grønsager eller stivelse/grønsager og syreBase mad mm. er nyt for mig og finder det meget vanskelig at holde mig helt fra gluten &hvidt mel...bla. Har mistet overblikket over hvad mad der er sundest for os og ville elske at prøve om morgenmotionen, via nettet hver morgen kunne få mig op i omdrejninger igen ;-) . Er Fysisk ved at være ok, men bøvler dog stadig lidt med nakke,skulder og ryg ....
  27. Christina Louise Frandsen på 08.08.2013
    Puh, det svært det her! men prøver....
    For mig vil det ikke handle om at tabe kg og få lov til at have synde-dage. Min tand er ikke så sød og jeg er egentlig en ret lille kvinde, da jeg træner relmæssigt og spiser rent, i form af paleo. OG ikke for at sige jeg er perfekt -for min røv hænger efterhånden næsten lige så meget som mit humør!
    Så for mig handler det om det indre. At få muligheden for at lære at mestre mig selv, elske mig og min lille krop. Komme ud af stress og blive deprissionsfri, fri for angst for ikke at være tilstrækkelig, angst for at miste hvis jeg giver slip. Det handler om at lære at hvile i sig selv, lære at stå ved sig selv. Jeg har lært hvordan jeg mestre \'\'skønhed\'\' ude fra. Men jeg ved, at for at føle mig smuk, skal det komme indefra! Jeg trænger til en kærlighedserklæring, så mit humør og min bag bliver løftet.
  28. Lina Rynkeby på 08.08.2013
    Jeg ønsker at spise med kærlighed og ikke med had. Jeg ønsker at give min krop det som den har brug for. Jeg har forsøgt at ændre mine spisevaner i årevis og det er aldrig lykkedes. Hvorfor? Fordi det gør ondt at lade vær med at spise sukker, det gør ondt fordi jeg kan mærke mig selv. Jeg står tilbage med en masse følelser som jeg ikke kan bearbejde fordi jeg ikke har værktøjerne til det. Jeg har brug for støtte og hjælp til at hele, jeg har brug for at nogen tager min hånd og hjælper mig på vej. Jeg har brug for at det lykkedes så jeg kan lære at mærke mig selv og elske mig selv. Jeg tror det kan lykkedes med hjælp fra kernesund og jeg tror det kan lykkedes fordi kernesund behandler hele mennesket.
  29. Trine Skovgaard på 08.08.2013
    Jeg har ikke mere noget sikkerhedsnet!

    Efter 10 år i den samme branche, har jeg sagt mit karrierejob op uden at have noget andet på tapetet.

    Efter dette forår, hvor min far døde og jeg selv blev diagnosticeret med cancer i stadie II, holdt livet ligesom op med at være noget jeg kan udsætte.

    Som enlig mor til en 5-årig, og faste udgifter der langt overskrider dagpengesatsen, er det jo fuldstændig tosset. Men jeg har indset, at jeg ikke har noget andet valg. Hvis jeg skal gøre mit liv til mit, hvis jeg skal nyde hvert sekund af det - så er det NU og ikke om lidt.

    Jeg har to stress-sygemeldinger i bagagen og er 41 år gammel. Jeg er verdensmester i at please og har altid været mere bange for livet end døden. Men nu hvor jeg har stirret døden i øjnene, har jeg opdaget, at jeg faktisk virkelig gerne vil leve og være glad indtil det er min tid til at stille træskoene.

    Jeg har været igennem bootcampforløb før, hvor jeg var præmie-elev og tabte 12 kilo og kom i kampform på 3 mdr. Men nu, 2 år senere, er jeg tilbage i mit dejbløde panser. Jeg er min egen hårdeste dommer, og kan sagtens lodde dybden af min egen dumhed, men har på trods af det uendelig svært ved at ændre mine dårlige vaner.

    Hvis jeg vandt et gratis onlineforløb her, så ville jeg tisse i bukserne af skræk, ved tanken om at fejle. At jeg ikke ville kunne overholde de regler og rutiner, som det kræver. At jeg ikke ville kunne slippe mine vaner og skifte dem ud med bedre og sundere alternativer. Jeg ville være bange for, at hade at få en ny livsstil: Jeg elsker vin, mad og kager og HADER at sige nej.
    Men jeg ville også være meget taknemmelig for en chance for at lære noget nyt, og måske endda lære at elske mig selv og min krop.
  30. Pernille Kronborg på 08.08.2013
    Jeg har længe drømt om, at slutte fred med min krop. Glæde mig over det fantastiske hylster, jeg er omgivet af. Men det VIL bare ikke lykkedes. Jeg kæmper en indvendig kamp hver dag og trænger til et kærligt los bag i. Jeg fik et KÆMPE chok, da jeg så feriebilleder af mig selv bagfra i bikini. Vidste ikke at det stille og roligt var blevet så slemt. Jeg stiller mig på vægten hver morgen og håber på et mirakel. Men det går kun den forkerte vej. Jeg lærer mine børn at leve sundt og være glade for livet, men hvor kunne det være dejligt, at mene det helt ind i cellerne. Jeg sender et ønske om en friplads :-)
  31. Birgitte Thale på 08.08.2013
    Efter i så mange år at have kæmpet med kroppen, og endelig føle, at jeg er sgu som jeg er og så alligevel opdage, at der er dommere over det hele, klar til at dømme mig. De dommere sidder i hver en celle og taler om appelsinhud, dellen på maven, de ekstra kilo jeg har på kroppen i det hele taget og som jeg ikke kan smide selvom jeg lever vildt sundt. Derfor ville jeg elske at blive holdt i hånden og se om der findes en vej til at elske mig selv ud i hver en celle, for jeg blev sgu ked af det, da jeg opdagede det kor af dommere, der talte dårligt om mig og min krop.det fortjener hverken den eller jeg. Og jeg drømmer ikke engang om at komme til at spise slik, kager og is, for jeg kan ikke tåle sukker, men bare at kunne slappe lidt mere af med mad og slippe de stemmer, der har en mening om hver en delle. Det ville være den største gave for mig. Og da jeg bruger alle mine få penge på sund mad til mig og mine børn, så synes jeg godt, jeg kunne fortjene en friplads :-)

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.