Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Fordøjelses boost

LAV BONE BROTH - VERDENS BEDSTE DETOX - SKØNHEDS OG HEALINGS SUPPE

Video under billedet om det SINDSSYGE indhold, der er i denne nemme, meget billige healingssuppe. Du MÅ bare se denne GENIALE Healings-video. Om Bone broth. Der er en årsag til, at BONE BROTH hitter i Paleo miljøet. Og bruges af alle de klogeste selv-helbredelses systemer:

Den styrker din afgiftning. Den lindrer ved led-smerter og gigt-symptomer. Den giver ungdommeligt bindevæv og hud og er bedre en kosmetiske fillers.

Den giver stærkere led, den har helbredt utallige for kroniske tarmlidelser, den styrker huden og fordøjelsen. Den dæmper ofte symptomer ved autoimmune lidelser (som astma, psoreasis, hud lidelser) og bør spises hver dag.

OPSKRIFT - KLIK PÅ BILLEDET OVENFOR - SÅ KOMMER  EN FORSTØRRET, DANSK VERSION AF OPSKRIFTEN FREM (fra min kogebog på Detox Dig Smuk.)

Kommentarer (37)

  1. Christina på 29.07.2018
    Der sker ikke en dyt når jeg klikke på billedet er der evt et andet sted jeg kan få opskriften og læse mere om hvad og hvordan jeg gør?

    SVAR:
    Kære Rikke
    Opskriften er på billedet. Der er ikke yderligere du skal gøre.
    Kærlig hilsen Carina/Team Ninkas Detox
  2. Jeanne på 04.12.2017
    Mener det er ca. 4 dage, den kan holde på køl
  3. Milla på 19.09.2017
    Hvor længe holder det sig på køl? Og kan man koge hele kyllinger og pise kødet, og derefter skroget alene?
  4. Navina på 22.07.2017
    Jeg spæder altid op med vand undervejs.. når jeg har siet det, så kommer jeg igen vand i ben/grøntsags-massen og kogerdet lidt igen og der er mere lækker "bouilllon"!!
  5. Karina på 13.02.2017
    Er der nogen der ved hvor man køber bone broth pulver i Danmark????? Kan kun finde hjemmesider i udlandet med længere leveringstid.
  6. Deanna rasmussen på 18.01.2017
    Jeg har leaky gut altså tarmproblemer og forsøger nu med bine broth. I kan følge mine erfaringer / fejltagelser mv på FB gruppen bone broth Danmark
  7. Jane møller på 03.01.2017
    Tak for en ny verden af muligheder. Jeg lider af svær hjertesvigt og tænker om der er råd jeg kan undersøge eller bruge - da medicin ikke altid går sammen med de produkter jeg skal bruge. Det svære ved at gerne ville være med til at gøre noget godt for sig selv er at jeg jo ikke er et rask menneske som mange gode råd ikke passer på, og jeg ved ikke hvor jeg kan få svar på sådanne ting. Vil bare lufte min frustration når jeg ellers elsker sådanne gode råd og opskrifter men er usikker på om "syge" mennesker hører med til dette skønne univers. Tak for alt det spændende jeg får fra dig. Kh jane
  8. Angelina på 30.10.2016
    På youtube er der en masse om det. Det fåes også i pulver form som er noget mindre tidskrævende og væsentlig billigere på elregningen i det lange løb.
  9. Marianne på 05.09.2016
    Virker ikke, for mig, at klikke for at forstørre opskrift???
    Skal jeg bare tage en skefuld kold broche?
    Kan jeg tilsætte til anden mad?
    Mvh
  10. Jette på 14.04.2016
    Skal der ikke salt i, der er noget fersk ???
  11. Charlotte på 19.02.2016
    Hej Ninka. Er der et alternativ som vegetarer kan lave? Og stadig få alle de gode fordele? Mvh Charlotte
  12. Jane Pedersen på 08.10.2015
    Der er også en dansk opskrift på http://www.broth.dk/

    Mvh
    Jane
  13. lykke ejsing på 15.05.2015
    Heeej Ninka,
    jeg har lavet broth for en måneds tid siden. Og frosset ned i ramekiner :-)
    Men jeg tænkte lige på om du har researchet noget i forbindelse med om det gør en forskel hvornår man drikker det. Jeg tænker i forhold til før/under/efter måltid.
  14. Louisa Ditlev på 08.05.2015
    Hej
    Når der står ben fra dyr, menes der så fx en hel kylling eller skal kødet af? :)
  15. Jeanette larsen på 08.05.2015
    Den suppe.. Er simpelthen en god gammeldags suppe som min mor lavede den.. så dejligt at den har fået renæssance. .
  16. Jeanette larsen på 08.05.2015
    Den suppe.. Er simpelthen en god gammeldags suppe som min mor lavede den.. så dejligt at den har fået renæssance. .
  17. Kernesund familie support Sascha på 05.05.2015
    Hej Randi.
    Vil du ikke være sød at sende mig den mailadresse du har tilmeldt dig via til mig på support@kernesundfamilie.dk - så skal jeg sørge for at få returneret dine penge med det samme og samtidig få reserveret en plads til dig på september holdet.
    Jeg beklager fejlen mange gange.
    Rigtig god dag.
  18. Ninka Mauritson på 05.05.2015
    Kære Susanne.

    Tak for tippet ❤️

    Ninka
  19. Ninka Mauritson på 05.05.2015
    Kære Randi
    Det lyder helt mærkeligt.
    Jeg har ikke haft noget kursus til salg som starter i september. Men et fuldt booket hold i april, ja.
    Det er helt beklageligt. Har bedt min assistent finde dig i systemet og kontakte dig. Er meget interesseret i, hvor den forkerte mailadresse står, så ingen andre får den oplevelse. Har aldrig oplevet det før.

    Du kan komme med efter sommerferien. Eller få dine penge retur.

    Knus ninka





    Så finder
  20. Susanne Folmann på 04.05.2015
    Hej Ninka,

    Tusind tak for opskriften.

    Når fonden er kølet af i køleskab er det vigtigt fjerne det lag af oxideret fedt, som ligger øverst på fonden.

    Kh. Susanne
  21. Randi Kjær på 01.05.2015
    Hei
    Har sendt mail til support angående kursus, men får ikke svar. (Dere opererer med en feil mailadresse til support i en mail til meg også, men har funnet ut av det nå) Tar det her istedet.
    Har meldt meg på kurs som skulle starte i september, men fikk pluselig en mail om at det startet i april (som har vært). Hva skal jeg forholde meg til? Har betalt ca 700 kroner i første omgang, men blev veldig usikker nå.
    mvh Randi
  22. Ninka Mauritson på 30.04.2015
    Lene: en lillle uge i køleskab. Du kan også fryse små portioner ned.
    Knus
    Ninka
  23. Lene Nielsen på 30.04.2015
    Hvor lang holdbarhed i køleskabet
  24. Ninka Mauritson på 29.04.2015
    Svar til alle jer skønne læsere fra Ninka:
    Klik på billedet, så kommer opskriften på dansk fra min Detox Dig Smuk opskriftsbog.

    Vandet skal ikke spædes op, da det netop skal koges ind til en gelatine, som bruges i dine retter hver dag.

    1 tsk per dag er fint. Jeg spiser det i perioder hver dag.

    Ps: Mille: jeg kender ikke til den madras, du beskriver.

    Pps: jeg bestræber mig på at svare alle hver uge herinde på bloggen.

    Knus

    Ninka

    Nogle skummer skummet fra, andre ikke. Giftigt er det ikke. Men måske heller ikke lækkert.

  25. Mille Thomsen på 26.04.2015
    Hej, er der nogen her der ved noget om memoryskum madrasser og sundhed - har hørt at de skulle være potentielt giftige/afgasse kemikalier? Er de sikre at sove på - og hvad kan man ellers købe af naturlige madrasser/senge? Mille
  26. Bettina Carlsen på 26.04.2015
    Kære Ninka ! Du overrasker mig altid på den mest fantastiske og skønne måde. Stor respekt og taknemlighed herfra. Tak fordi du deler ud . Ha\' en fantastisk søndag. Knus fra Bettina
  27. Linnea Olesen på 25.04.2015
    Skal man ikke spæde det op med vand undervejs?? Efter 6 timer er alt vandet næsten væk... Hmm ved ikke lige hvordan jeg kommer videre herfra?
  28. Karina Barckman på 25.04.2015
    I den engelske opskrift stå noget med en speciel gryde. Er det nødvendigt? Kan man ikke bare bruge en normal? Står der noget om det i din opskrift Anette?
    Mvh Karina
  29. Anette Løvdal på 25.04.2015
    Bone Broth:

    en grydefuld ben fra et dyr.
    2 spsk æblecidereddike uden sukker eller citron
    1 stor dusk friske krydderurter ( fx timian. løvstikke, basilikum eller andt)
    Vand så det dækker benene
    Put grøntsager ned i vandet - fx porre, løg, gulerødder, selleri eller andet.

    Koges og skummes af undervejs. Derefter sies ben og grønt fra.
    Suppen kan fryses i terninger.
    stegetid:
    kylling, and, gås, kalkun: 8-24 t
    okse, lam, kalv,gris: 12 til 72 t
    fiskeben: 4 til 24 t
  30. Cathrine Guldberg på 25.04.2015
    Kan jeg bede om opskriften på dansk?
  31. Mattina Wengel. på 25.04.2015
    ville være så dejligt med en oversættelse..er ikke så stærk i engelsk
  32. Rie Holm på 24.04.2015
    Hej, Pia -
    hvilken opskriftsbog er det, du henviser til?

    Mvh.
    Rie
  33. Josefine petersen på 24.04.2015
    Skal man kun spise det i en periode, for at heale ens tarm, eller er det nok med en skefuld om dagen?
  34. rakul gudjonsson på 24.04.2015
    nu har jeg været ude at købe ben og delt linket blandt venner som blev interesserede, og nu er den danske opskrift væk, please Ninka vil du hjælpe mig?
  35. Pia Kristensen på 24.04.2015
    Opskriften staar i vores opskriftbog, side 111. god fornoejelse!
  36. Mille Olsen på 24.04.2015
    Hej
    Findes der en dansk opskrift ?

    Mvh
    Mille
  37. B D på 24.04.2015
    Jeg kommer ikke til oppskriften

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.