Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

I AFTEN TRÆKKES VINDEREN. VIDEO-TESTEMONIALS FRA Heidi + Maria+ Alexandra+ Louise

Heidi tog mod til sig og afslører, hvordan hun svigter sig selv. Hun er så ærlig og modig. Alexandra kan ikke mærke sin krop og er forhindret af undskyldninger. Louise er så angst af at presse sig selv, at hun er sygemeldt.

Og...Åh hjerteblod. Se disse video svar fra pigerne, der fortæller, hvorfor netop DE fortjener en plads på Detox dig Sommersmuk" som lukker for optagelse om to dage.

I går opfordrede jeg til video-svar fra jer.

Og lovede en friplads til 12 ugers detox-forløb online til dem af jer, der var modige nok og autentiske nok til at afsløre, hvordan I svigter jer selv.

Jeg trækker vinderen og afslører hvem det blev i morgen på mit nyhedsbrev og her på bloggen.

 Der er 3 dage til vi lukker for optagelse for optagelse på holdet "Detox dig Sommersmuk". I morgen afslører vi vinderne. Men nyd Marias og Heidis videoer.

 

 

 

 

 

 

 

 


Se marias video her


Se Heidis video her

Kommentarer (22)

  1. Louise Sejer på 01.07.2013
    Kære ninka.. Jeg har stadig ikk modtaget linket til gruppen :/ jeg skrev mail i lørdags.
    Knus fra en der glæder sig til at komme igang :)
  2. ninka mauritson på 28.06.2013
    i fortjener det så meget, piger....jeg GLÆDER mig til at følges med jer...

    Knus

    Ninka
  3. Maria Dahl på 27.06.2013
    Kæreste Ninka
    Jeg er nu kommet igennem glædes og lettelses tårerne, og vil bare sige TUSIND TAK.
    Jeg er dybt taknemmelig for at komme med på holdet, og syntes det er så fantastisk at du har taget os alle fire med – sikke et overskud.
    Nu kan jeg bare slet ikke vente til det bliver mandag !!
    I taknemmelighed
    Maria
  4. Louise Sejer på 27.06.2013
    Tusind tak!!! :) det betyder så meget!! :)
  5. Heidi Zink på 27.06.2013
    Jubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  6. ninka mauritson på 27.06.2013
    OG VINDEREN AF FRIPLADS PÅ DET HOLD, DER KAN REDDE DIG UD AF ALLE DE PROBLEMER, KVINDERNE BESKRIVER HER VED AT DETOXE DINE PROBLEMER INDEFRA OG UD ("DETOX DIG SOMMERSMUK") ER.............................................................................................................................................................................................................................................................ALLE DE MODIGE 4 KVINDER HER PÅ BLOGGEN. TILLYKKE. I SKRIVER TIL SUPPORT@KERNESUNDFAMILIE.DK OG FÅR ET LINK TIL UNDERVISNINGEN.
    DET AT VÆRE AUTENTISK, SÅRBAR, MODIG OG ÅBEN OG RÆKKE UD EFTER HJÆLP MED ÅBENT HJERTE, ER EN GAVE VÆRD. TAK FOR JERES BERETNINGER. JEG VED, AT NOGLE AF JER HAR ENDNU FLERE STRUGGLES END DEM, I FORTÆLLER OM HER. OG NU ER HJÆLPEN NÆR....KÆLRIGHED OG TAKNEMMELIGHED. NINKA
  7. Heidi Zink på 27.06.2013
    Hov hvor blev resten af min besked af??? Nå pyt ELSKER JER
  8. Heidi Zink på 27.06.2013
    Weeeee bliver helt rørt over alle de dejlige kommentarer der er kommet
  9. Tina Jensen på 27.06.2013
    Kære Heidi, du er da alt andet end en kylling, en kylling går bare rundt og hakker i jorden og på andre ,sover ,skider lægger på et tidspunkt sikker lidt æg, du derimod passer job ,hus 4 skønne unger og din øvrige familie :-) det bedste du kan , du er en ualmindelig dejlig mor og dine børn elsket dig overalt , du er næsten altid et godt eksempel at følge. Så er det klart at overskuddet en gang i mellem svigter , du er trods alt menneske (ikke kylling) lige nu trænger du bare til at det drejer sig lidt om dig ;-) du fortjener så meget den detox kom så Ninka gi dem begge en tox !!!!!!!!!!!! Peace
  10. Maria Dahl på 27.06.2013
    - og stort tak til alle jer der har kigget med på videoerne om Heidi og mig. Det er helt fantastisk med al den opbakning og hjertevarme fra alle jer skønne kvinder.
  11. Maria Dahl på 27.06.2013
    Tak Ninka! Jeg skal helt sikkert forbi NordicClinic i en rasende fart.
  12. Tina Mørk Tjørnelund på 27.06.2013
    Hej Dejlige Heidi.

    Jeg er SÅ stolt over at være din veninde. Beundrer dig for dit mod, til at stå frem og fortælle, lige præcis dét, vi er så mange kvinder det tænker og føler. Jeg håber at det lykkes for dig, det har du fortjent :-) Love U ❤
  13. Belinda Skeel-Gerhardt på 26.06.2013
    Kære Maria,
    Du er så meget for alle andre og du giver så meget af dig selv hele tiden. Jeg føler mig så heldig at du er i mit liv, uden dig var jeg ikke kommet ud på den anden side som et helt menneske.
    Jeg ønsker for alt i verden at du bliver rask og stærk igen, du er noget ganske særligt. Jeg håber af hele mit hjerte at du vinder denne mulighed for at komme på rette kurs igen.
    Kram
  14. Hanne Kjærgaard på 26.06.2013
    Hej Heidi

    Hvor er det fantastisk at høre og se dig brænde så meget for dette projekt. Det stråler langt ud af dig at du har taget en rigtig beslutning og jeg elsker måden du beskriver alle de positive ting du har i vente. Du taler ikke så meget om hvilke konsekvenser din "yllingetid" har haft og det synes jeg faktisk er Cool.... For vi kommer jo alle med noget i vores bagage men uanset hvordan vores kuffert ser ud så er vi alle inviteret på samme rejse og jeg tror på at vi alle kan nå destinationen. Det inspirerer mig meget at du pga tidligere erfaringer er fuldstændig sikker på at dette er rejsen for dig for det må jo betyde at det virker.. Tak fordi du lige har givet mig endnu en grund til at deltage i de 12 ugers detox. Jeg håber virkelig du vinder.

    Hilsner fra en tidligere kylling..:-)
  15. Hanne Nøhr Lifland på 26.06.2013
    Hej vores søde veninde Heidi
    Det var sgu en stærk og modig video. Ved hvor stor en betydning netop dette emne har for dit liv - vil derfor også bare lige skrive "go Girl ". Håber du sejrer, vid du er elsket og vi støtter dig. Knus fra Hanne & Bubber
  16. Hanne Nøhr Lifland på 26.06.2013
    Hej vores søde veninde
    Det var sgu en stærk og modig video. Ved hvor stor en betydning netop dette emne har for dit liv - vil derfor også bare lige skrive "go Girl ". Håber du sejrer, vid du er elsket og vi støtter dig. Knus fra Hanne & Bubber
  17. Inge Jensen på 26.06.2013
    Hej Heidi
    Det lyder til du virkelig "brænder "for at komme igang med detox forløbet,så du kan få overskud til dig selv og din familie, som du selv siger ved du at du kan få det godt. Det er bare så pokkers svært at komme igang, du har taget det første skridt ved at lave denne video, (modig gjort) håber du vinder .
  18. Yara Rasmussen på 26.06.2013
    Hej Maria,
    Tusind tak for din video. Jeg fik tåre i øjenene og havde lyst til at kramme dig. Jeg synes du skal vinde pladsen på Ninkas hold fordi du talte fra dit hjerte og din sjæl.
    Jeg ønsker dig alt det bedste i din rejse mod sundhed og bedre livskvalitet.
    Pas godt på dig selv, altid.
    Knus.
  19. huyen godsk på 26.06.2013
    tak til jer modige kvinder i er sgu for seje.Det er sådan nogle ærlige og åbne indlæg, vi andre kan spejle os i. Når vi tør erkende vores destruktive mønstre og se dem i øjnene og turde se på vores liv på en ærlig måde, så er der mulighede for forvandling. Ønsker jer det bedste i kan godt være stolte af jer selv. knus
  20. ninka mauritson på 26.06.2013
    Kæreste Maria
    Der er helt sikkert en mening med det hele. Og det sammentræf, der sker nu. Jeg har også selv fået hjælp med naturligt thryroid, og har måttet tage til belgien for at få den hjælp. Men der er også læger, der hjælper på naturlig vis. De bedste er Katrine Flindt her i DK (På Nordicclinic.dk) og Anna Iben Hollensberg, som er på Vejlefjord hotel i Vejle. Og derudover er der masser af hjælp at hente i at få ro på nervesystemet, balance i stress-hormoner med indre arbejde og sorg-bearbejdning. Du er en vanvittigt inspirerende kvinde. Kærlighed. Ninka

  21. Maria Dahl på 26.06.2013
    Hej Helle
    Tusind tak fordi du har taget dig tiden til at skrive til mig. Det har været et meget overvældende døgn, først at overskide grænser ved at lave videoen, derefter at turde lægge den op, for at vågne til blog og nyhedsbrev med billede af mig selv, og beskeden fra dig, der bruger tid på at oplyse og hjælpe. Det gør mig meget ydmyg, og overvældet med al den omsorg og opmærksomhed.

    Jeg kender overhoved ikke til at der skulle være et naturligt stofskiftehormon - Thyroid. Jeg har levet som en zombie i mange, mange måneder, og er bare stillet op til den ene blodprøve efter den anden, scanninger og undersøgelser, uden at kunne forholde mig til meget andet end ren overlevelse. Så det er da helt sikkert noget der skal kigges nærmere på.
    Min intuition siger mig dog, at medicin ikke er svaret, men at det er ro og kærligheden til mig selv som jeg skal forsøge at genskabe. Når jeg alligevel er på en meget høj dosis Eltroxin, er der for forhåbentlig at få den smule energi, der skal til at tage vare på mig selv igen.
    Jeg håber af hele mit hjerte at du finder kuren for et sundt stofskifte af den rejse du har valgt
  22. Helle Øhlenschlæger på 26.06.2013
    Hej Maria. Jeg er lidt i samme båd. Total stress i 3 år efter mands død og med to små børn og efter 2 år fik jeg konstateret for lavt stofskifte pga autoimmun hashimotos. (jeg har ikke overgivet mig til medicin endnu, fordi mit stofskifte ligger ligger på grænsen til det normale endnu, men det skulle iflg lægerne være e stakket frist) Jeg tror du har ret i at det er livsstilomlægninger der skal til, jeg er selv begyndt på rejsen (dog ad lidt andre kanaler, men meget af indholdet er jo det samme, udrensning af krop og sjæl, hvile, kost, meditation og kærlighed til sig selv). Det jeg vil sige lige her er bare om du ved at der findes et naturligt stofskifte hormon. Se facebook gruppe der hedder "naturlige stofskiftehormoner". Der eer jo mange der har det ad H til på Eltroxin og får det meget bedre på Thyroid (men lægerne er selvfølgeli helt umulige, så man skal til orthomolekylære og alternativt tænkende læger). Når det så er sagt er det jo en utrolig kompleks sygdom, som går big time udover energien og går op og ned, så det er under alle omstændigheder en lang rejse med et nyt livsindhold tror jeg. Men jeg tror på at det fører os et bedre sted hen med mere balance og må tage den tid det tar! - det har trods alt taget årevis at blive syg..
    Rigtig meget held og lykke!!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.