Ninkas Detox - Detox dig slank
Fordøjelse og fedttab

Hurra, du spiser for meget. NYD det her VILDE budskab fra din sjæl og test hvorfor.

Video: Tag det fra en ekspert, der har gået igennem livet med det gennemgående mønster at spise for meget. Nemlig MIG. Jeg vil så gerne dele min nemme vej ud af det med dig. Lad os være ærlige uden at hamre os selv i hovedet. Hvis vi vejer for meget, spiser vi for meget. Det interessante er ikke AT vi spiser for meget, men HVORFOR vi gør det. Løsningen er sjovere, dybere og meget mere nem end strikte kure og vild træning. Faktisk hjælper det slet ikke. Svaret findes i din sjæl. Og når du forstår det, slipper du ud af dit spise-mønster og elevatorvægt.  Som i FOR EVIGT. Når du forstår det her kan du slet ikke overspise. Og du behøver ikke undvære chokolade og nydelse her....Er du klar til at nyde din mad? Uden at proppe dig og fortryde bagefter?

Kommentarer (7)

 1. Astrid jensen på 14.10.2014
  Hej Ninka
  Mange, mange tak for dit venlige svar. :o) Det var rart at hører fra dig. Angående dine råd til mig, ja så har jeg allerede på min lange sygdoms-rejse stiftet bekendskab med disse personer du nævner. Plus andre der har den samme indgangsvinkel til helbredet. Jeg har brugt en masse penge og tid, på bla. det som omhandler sjælens helbred. Og derfor er jeg også, både på grund af disse mennesker, min egen udvikling plus min krops reaktioner, kommet til den erkendelse, at det betyder meget hvad vi tænker og ikke mindst spiser! Og når man spiser plantemad, så har sindet og kroppen det bare bedre. Det jeg gerne ville vide, var hvad din diæt indeholdt. Det kunne være, at der var noget i min egen diet, der manglede, noget jeg havde overset. Angående min sygdom så kunne jeg godt skrive mere detaljeret om forløbet, men jeg orker det næsten ikke. Alligevel skal du og andre vide lidt.
  Jeg valgte lægerne fra i sin tid, da jeg ikke ville have Omniscan (nyrerne). Og da jeg fandt ud af, at den medicin jeg fik ordineret, havde en masse bivirkninger.
  Jeg valgte lægerne fra, da en læge, trods mit lave blodtryk, sendte mig hjem med en ventetid på 3 måneder og en udtalelse om, at et så lavt blodtryk er noget man dør man af!
  Jeg valgte lægerne fra, da min egen læge sagde til mig, at jeg var for ung til at overhovedet at fejle noget, selvom hun vidste at min far, farfar og tipoldefar alle var døde af pludselig hjertestop i en ung alder. Jeg valgte vores lægesystem fra, da jeg med for høje levertal, et ekstremt lavt blodtryk, åndenød, protein i urinen, ødemer med 10 kg forøget legemedsvægt, hævelser på kroppen i ansigtet og på halsen, med lilla/sorte hævede øjenomgivelser og med en masse smerter, stod tilbage med en følelse af, at jeg da bare overdrev og nok var en hypokonder!
  Jeg har holdt mig selv i live, fordi jeg ikke ville opgive. Og har derfor erhveret en masse vide omkring helbredet. Jeg ville bare have nogle input omkring din diæt.
  Med venlig hilsen
  Astrid
 2. Charlotte S Nielsen på 11.10.2014
  Hej Ninka
  Skal du og din familie bare være hjemme i efterårs ferien i eget nærvær ? synes det kan være svært med børn som gerne vil have der skal ske en hel masse og prøve at lære børn at man godt bare kan være hjemme og selv udfylde sin tid uden slik og kage og tv for at de ikke skal kede sig..Gode forslag som ud at gå en tur og samle kastanjer er desværre ikke et hit ;) Hvad laver du med dine børn sådan en efterårsferie?
 3. Ninka Mauritson på 10.10.2014
  Marianne. Jeg krydser fingre for at dit ønske om stilhed går i opfyldelse.
  ❤️ Du inspirer mig.

  Urban junglen er hård ved alle følsomme sjæle.

  Knus

  Ninka
 4. Ninka Mauritson på 10.10.2014
  Kære Astrid

  Tak for din kommentar. Jeg læser altid kommentarer og forsøger også at svare alle indenfor en uge.
  Bliver helt trist, når jeg læser din historie.
  Efter min mening er det ikke HVAD vi spiser eller hvem som støtter eller ikke støtter os, der afgør, hvordan vores helbred er.
  Men derimid vores tanker, den lektie vi er herpå jorden for at lære. Karma også, om du vil.

  Jeg vil derfor i stedet anbefale dig atlæse mere om den tilgang til helbred, som jeg elsker. Jeg kan anbefale dig at se videoer på Youtube med Byron Katie om sygdom og problemer. At Google Caroline Myss og "why people dont heal" og læse Arvin Larsens bog: Livets Hormoner.

  Stort kram og mine bedste ønsker for din færd fremover☀️
 5. Ninka Mauritson på 10.10.2014
  Svar fra Ninka:

  Tisind tak for livgivende, inspirerende kommentarer:

  Anne Mette. Selv tak. Indsigter har det med at vokse frem i genkendelse. I forhold til dit spørgsmål om, hvad du skal gøre, når du sidder ved bordet og får " forsynings-angst" aka: "Giv mig bare mere kage, for h...... Og du ikke kan koncentrere dig om andet end diskrete måder at sluge for meget mad på.... Her er et par forslag;

  Den blide metode:
  Gør det, du i virkeligheden beskriver så fint. Observer dig selv udefra. Det, at du ser dit mønster, viser en høj bevidsthed. Uden den ville du ikke engang være bevidst nok til at sltte ord på det. Næste skridt er: Mærk hvilken følelse, du sidder med lige når det sker. Lad den indtage dig. Konsumer og fordøj FØLELSEN. I stedet for den kage, du spiser for at blive fri for at gå ind i dine følelser og din intuition. Vi er afsindigt bange for at blive følelsesmæssigt bevidste. Fordi vi ved, at det vil ændre vores liv. Du kunne spørge dig selv, hvornår den følelse dukkede op i dit liv første gang. Og hvad der skete der? Det kunne være, at der er en sult i dig, som taler til en længsel efter, at du fylder dit liv op med noget, der fylder, giver sødme og nydelse. Som fx kærlighed, leg, passion og egenomsorg.
  Du har modet til det.

  Den Vilde metode:
  Sig det højt. Afslør dig selv. Det skjulte mønster er som vampyren i kælderen. Suger livet ud af dig. Men bliver ufarlig, når dagslyset kommer. Så vær dagslyset i dit mønster. Sig: "lige nu sidder jeg med en lyst til at tømme hele kagebordet og skjule det for jer. Jeg er nysgerrig på, hvad der ligger bag min lyst til at proppe mig".

  På mit detox hold arbejder vi meget med at afsløre osselv og være autentiske. Noget alle er bange for, af rædsel for at blive fordømt og udstødt. Noget helt andet sker i virkeligheden, når vi er ærlige, afslører os selv sårbart og råt. Vi bliver set, støttet og rummet på en måde, vi aldrig har oplevet før. Plus at du sætter dig selv fri fra vampyr-mønstret og bliver fri. Bare det er en lettelse. De fleste kan alligevel mærke alt det, du IKKE siger højt og bliver lettede over afsløringer. Du vælger selv.

  Knus

  Ninka
 6. Astrid Jensen på 08.10.2014
  Hej Ninka.
  Du svarer nok ikke, men nu skriver jeg altså alligevel. Hvad har din diet bestået af, under dit detox forløb? Det detox forløb, som nu har gjort at du har tabt 10 kilo og helet de skavanker/sygdomme du havde ? Plus har du tør-børstet og gået i sauna dagligt under dette forløb? Da jeg ikke har råd til dit kursus, håber jeg du vil svarer. Har fuldt dig siden starten, og har selv været alvorlig syg siden (hjerte, nyrer osv). Har droppet lægerne, da de falmer i blinde, og kun har gjort mig mere syg!! Jeg ved at mennesker er forskellige dermed også deres behandlings forløb, men jeg har bare brug for nogle ledetråde. Har selv læst Arnold Ehret, Vogel, Natalia Rose osv. Jeg har været syg siden jeg var 17 år, og blev alvorlig syg da jeg var 25 år. Her måtte jeg droppe min uddannelse. Jeg er nu 35 år, og har kæmpe med at blive rask siden. Det har hjulpet mig meget, at jeg ikke spiser kød, men lever af en diet med en masse grøntsager og grøntsags-safter osv. Får ingen støtte fra staten af nogen art, da lægerne ikke har kunnet finde den rigtige dianogs. Jeg bor samme med min mor, men hvad skal jeg gører når hun ikke er her mere. Håber du skriver tilbage.
  Med venlig hilsen
  A. J.
 7. Anne Mette Bakkegaard på 08.10.2014
  Hej Ninka.
  Det du siger med at fylde rummet med ord - er noget jeg kan nikke genkendende til. Jeg bryder mig ikke om stilhed og jeg interagerer helst ikke med stille mennesker - for jeg bryder mig ikke om at være sammen med folk der ikke siger noget.
  Og det du nævner med "forsyning" tricker et eller andet i mig. jeg tror muligvis at det er den tanke jeg har når jeg spiser. For når jeg spiser slik eller et stykke lækkert kage, så skal jeg have mere - jeg kan ikke stoppe, for hvad nu hvis jeg aldrig får noget så lækkert igen. Selvom jeg prøver at sige til mig selv, at der kommer en ny dag og en ny kage, så "tror" min krop mig ikke og jeg craver at spise mere.
  Hvad foreslår du at jeg kan gøre for at afhjælpe disse 2 problemstillinger? Atlså helt konkret når jeg sidder til familiemiddagen og har spist et stykke kage og ikke kan koncentrere mig om samtalen, samværet eller andet omkring mig fordi jeg hele tiden tænker at jeg skal have mere?
  Eller når jeg sidder sammen med mennesker der er stille og ikke taler - og jeg har behov for at fylde rummet med snak eller spørge dem om noget og få dem til at snakke...Hvad kan jeg gøre.
  Tak for denne indsigt, Anne Mette

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.