Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

detox-piger smider tøjet, maskerne, fedtet og appelsinhud på bloggen i dag

Ditte før og efter Detox

Kirsten før

Kirsten efter 6 uger på holdet

Tinna juli

Tinna september

Louise uden sukkernarkomani

Christina med detox-krop

Detox = glad mor

Dagens blog er en ekstra-blog, dedikeret til mine NYE piger på Detox Dig Smuk, som gerne vil hjælpe dig af med fedt, slam, træthed, stress, appelsinhud og bumser.

Nåede du ikke at høre dem fortælle på webinaret i går aftes? Nederst i bloggen er der et link, så du kan høre det med det samme

DITTE: Appelsinhud og bumser forsvandt
Før havde jeg bumser i ansigt og på halsen, på den øverste del af ryggen og på brystet. De er væk. Derudover er min hud slet ikke så tør mere, og jeg har ikke smurt den med creme overhovedet, så det hele kommer indefra :)

Min cyklus var før 50 dage, hvilket lægen havde sagt til mig, at det var meget normalt og det skulle jeg slet ikke tænke over - bullshit! Sidste gang var den nede på 39 dage :) Det synes jeg er fantastiske fremskridt, som helt sikkert også skyldes dette forløb :)

Jeg er blevet meget bedre til at stå ved mig selv og være stolt af den jeg er! Jeg har altid holdt mig tilbage i situationer, hvor der har været mennesker, jeg ikke kender. Jeg ved egentlig ikke hvorfor, men nok en frygt for, at de ikke kunne lide mig. Jeg har rykket mig meget på det punkt, og holder ikke mig selv tilbage på samme måde mere. Jeg står ved mig selv og er stolt af mig selv :)

Bedste tip til dig:
Søg støtte hos ligesindede og hold op med at lede efter svarene hos andre. De findes indeni. Brug tid på at lære at lytte til dem. Jeg er nu min egen guru, fordi jeg har brugt disse uger på at lytte til mig selv og mærke mig selv.

TINNA: Fedt og appelsinhud væk
Jeg har tabt mig meget, alle røde "knopper" på lår og undersiden af overarmen er væk
Appelsinhud væsentligt reduceret. Jeg er blevet bedre til at mærke efter, og er gået fra hovedet og ned i kroppen. Jeg prioriterer mig selv højere, og det har gjort mig til en bedre mor og kæreste - det mærkes tydeligt i vores hjem. Jeg er mere rolig, glad og velovervejet/reflekterende

Bedste tip til dig:
Vær egoistisk og pas på dig selv først. Du bliver kun en bedre mor og kæreste af det.


LOUISE - Ud af sukker-narkomani
Inden jeg startede på holdet var jeg var sukkerafhængig med stort S. Jeg kunne finde på at starte dagen med at spise bland-selv-slik, inden jeg var stået ud af sengen (faktisk lidt flovt at fortælle).
 Faktisk var det så slemt at jeg kunne føle mig som en alkoholiker - der lyver om forbruget og gemmer tomme flasker. Jeg kunne finde på at følge en veninde ned til toget - og bare sidde og kigge efter Burgerkingen og glæde mig til toget kom så hun kunne komme afsted og jeg kunne få min cola. Jeg var fyld af undskyldninger.

Faktisk er det meget tydeligt for mig når jeg skriver dette ned, hvor "syg" sukkeret gjorde mig. Det er virkelig skræmmende.

Da det her hold startede tænkte jeg bare at det kunne ikke passe bedre.. for det kan snart ikke blive værre med mig - jeg vidste det jo godt et eller andet sted - at jeg var ude på et sidespor.

Min hud er blevet MEGET pænere. Jeg havde mange bumser på ryggen, og masser af knopper i ansigtet - specielt panden. Det er blevet meget pænere. Det slog mig også en dag at jeg slet ikke havde den evige sukkerbelægning på tænderne mere. De er nu dejlig glatte hele dagen. 

Min sukkerafhængighed, ustabile blodsukker og min insulinresistens er blevet meget meget bedre. Det er som om at kroppen har glemt at jeg var sukkernarkoman. Jeg har ikke de evige cravings mere, og har fuld tilfredsstillelse af det vi må spise af søde ting til hverdag. Jeg føler ingen savn. Jeg troede faktisk at det var det jeg sgu kæmpe allermest med undervejs på forløbet - men der blev jeg overrasket! Jeg har ikke den evige kamp inde i hovedet som før.

Det at være med på kurset har indtil nu givet mig masser af selvindsigt via vidunderlige øvelser - de kan godt være hårde fordi der åbnes op for ting som man har pakket godt væk og nægtet at se på.

Jeg er i et fællesskab hvor der bare er så meget kærlighed og hjælpsomhed. Jeg føler at jeg kan være mig selv og være 100 procent ærlig. Faktisk kunne jeg blive ved hvad angår fordelene ved holdet- og kan ikke nævne én eneste grund til at du ikke skulle melde dig. Den smule du skal bruge på kosttilskud og på materialet - kan på ingen måde gøres op med hvad du får ud af det på det personlige plan - fysisk som psykisk.

Bedste tip til dig:
Hav modet til at smide masken, være sårbar og bede om hjælp. Jo mere autentisk, jo mere støtte og kærlighed får du.

 

CHRISTINA: Af med fedtet og hjem til sig selv
Jeg er gået ca 1½ størrelser ned i bukser fra lille str. 40 til lille str. 38, men det der har betydet mest er, at jeg er ved at nå ind til mig selv igen, og den der mærkelige mave er ved at forsvinde.

Som min kæreste sagde en aften " din mave er blevet sådan helt lækker og fin at røre ved, den er ikke så mærkeligt bulet mere!" Det var lige en bekræftelse jeg kunne lide at høre: Han er begyndt at sige og gøre så mange andre fantastiske ting af sig selv, fordi jeg passer så godt på mig.

Det er ikke kun mig som er begyndt at smile, hele min familie følger trop. Gid mange flere kvinder ville tage denne rejse med os. Jeg elsker, at jeg har inspireret så mange kvinder til at tage på holdet.


Bedste tip til dig:
Start med at gå vejen selv. Så følger familien trop


Ps: Hvis du er interesseret i at komme med på holdet, er åbent for optagelse indtil 15. september. Så lukker dørene for i år.

Ellers kan du skrive dig op og høre pigerne selv fortælle om forløbet i optagelsen af webinaret i går HER

Knus

Ninka

 

 

Kommentarer (4)

  1. Lalani Hvingel på 07.09.2013
    Hvordan / hvornår kommer man ind på facebook gruppen?
  2. Charlotte H-H på 04.09.2013
    Hej Ninka

    Hvordan er det tidsmæssigt med detox-forløbet, synes nemlig ikke, at jeg kan læse mig til det? Hvornår foregår det på dagen?
    Er meget interesseret, da jeg håber det ville kunne hjælpe mig og mine mange issues.

    Mvh. Charlotte
  3. ninka mauritson på 04.09.2013
    KRISTEL!
    Glæder mig sådan til at have dig med på holdet. Jeg lod tilbuddet vare til efter webinaret, for at give jer en chance for at lytte til det først....

    Selvom du nok tænker, at din tilstand er ekstrem, er den (desværre) almindelig for mange af pigerne INDEN de starter på detox. Hvis du ser videoen med Maria tidligere på bloggen kan du se, hvad jeg mener. Vi glæder os til at byde jer velkommen...
    Knus
    Ninka
  4. Kristel Boje på 04.09.2013
    Det er helt fantastisk.....Jeg har meldt mig til!!!!
    Tusind tak Ninka, fordi du har rykket deadline for at tilmelde sig...i første omgang var tilbudet kun sidste uge ud...jeg vidste at jeg mega gerne ville med på holdet men havde ikke energien og viljen til at tage den endelige beslutning....mandag i denne uge gik jeg ned med mild depression pga stress (som min læge udtrykte det) og er nu sygemeldt fra mit arbejde...Så hvis det ikke er et tegn fra univereset, så ved jeg ikke! Det er nu jeg skal finde mig selv og få min krop tilbage. Selvom jeg lige nu kun kan sidde i sofaen og græde, så er jeg sikker på at det er nu det skal ske. Tusind tusind tak fordi du giver mig denne mulgihed!!!

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.