Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

detox dig smuk er åben for optagelse - NYE vilde forvandlings-billeder. Din tur?

4-børns-mor Lisbeth før & efter

Tinnas forbudte numse før

Tinna - numse-løft med Detox holdet

Trude før

Trude minus 11 kilo og nul astma

Du skal ikke tage mit ord for, at det virker. 
Så her er deres. Pigerne, der valgt at søge ind på mit hold "Detox Dig Smuk" lige før sommerferien. 16. september starter hold 2.
Her beskriver piger fra hold 1, som stadig er i gang, hvordan en måned kan forvandle et liv i et før-billede til et efterbillede, man har lyst til at vise andre og kigge på igen og igen. Vi fejrer lanceringen af succesen med et tilbud på forløbet, der kun varer denne uge ud. Vil du med, betaler du kun 600 kroner i dag og 2 X 600 med en måneds mellemrum. Og der er FULD returret i 30 dage, hvis du ikke er tilfreds. Så meget stoler jeg på, at det virker for dig også. Læs alt om holdet her.

Lisbeth, mor til 4 efter 8 uger:
"Detox dig smuk-holdet har givet mig et nyt liv. Jeg har fundet så meget tid til mig selv. Tid, jeg før brugte på at dulme, larme og ikke føle mine følelser. Nu kan jeg mærke mig selv og jeg ELSKER mig selv.
Det er så fedt og vildt.

Jeg har tabt mig og det har jeg ellers haft så svært ved efter mange fødsler, og det har været både let og føles som en bi-ting ved forløbet. Vigtigere:
Min fordøjelse fungerer (før var jeg plaget af fordøjelsesproblemer). Jeg har ro på. Og jeg står ved mig selv. det er ikke en ting, der har virket, men hele det forløb, Ninka har sat sammen til os. Og så det utrolige fællesskab i facebook-gruppen.
kernesundfamilie.zenbilling.com/products/4775-Detox-Dig-Smuk-pa-12-uger-ONLINELæs mere HER

Tinna, efter 8 uger:
Jeg har tabt mig, og appelsinhuden er reduceret. Alle de knopper, jeg havde på kroppen, som er et tegn på belastet lever, er forsvundet. Jeg er blevet en bedre mor og kæreste. Og som jeg skrev i en facebook opdatering for nylig:
Kære alle jer.
Den sidste tid har jeg ikke været meget på FB - jeg er gået hen og blevet forelsket og tiden er prioriteret et andet sted hen. Jeg er nemmelig gået hen og blevet forelsket, i mig selv og mit liv og tiden - ja den går med mig  
Tak
Kærlighed fra mig

Læs mere om holdet HER

Norske Trude smed 11 kilo og astma-spray
"For 7 uger siden før "Detox Dig Smuk" var jeg en stresset, træt, astmatisk, overvægtig, fortravlet småbarnsmor som bare overlevede. Min krop og sjæl skreg på omsorg og kærlighed. Nu er jeg på vej, havde ikke troet, der ville ske så meget så hurtigt (fort). Mine "back cysters" er på retur. Jeg er lettere og elsker Ninkas visdom, som jeg nu integrerer i mig selv. Jeg føler en enorm motivation og kraft, som hun har vækket i mig.

Det er enormt godt at være en del af fællesskabet i facebookgruppen. Her poster vi øvelser fra Ninka, tanker, glæder, frustrationer og spørgsmål. Vi gir hverandre kærlig støtte."

Læs mere om holdet HER

Eller book din plads med det samme HER

 

PS:
Hvilke af disse kvinder, kan du se sider af dig selv i?

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer fundet.

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.