Follow me on my new websitesite - Turn Autism Around
Detox Succes Historier

Hvad sker der på 2. detox forløb?

Anna har netop afsluttet sit 2. detox forløb og jeg har spurgt Anna om hun vil være med, fordi hun for mig er et lysende eksempel på vigtigheden i processen. Selvom hun, den selv samme kvinde, har taget samme forløb 2 gange, så har det været to vidt forskellige oplevelser.

 

For mig er autenticitet og den feminine urkraft essentiel for selvudvikling!

 

Kære læser,

Jeg er Anna Ronja Rosenberg, 26 år gammel, alenemor til dreng på 4 år, netop i gang med mit andet DetoxDigSmuk-forløb og jomfru indenfor blogger-verdenen. Det her er mit første indlæg.

Jeg er fuldstændig blown-away over at have fået muligheden for at berige Ninkas detox blog med MIG. Jeg har været i rimelig stor tvivl om, hvordan jeg skal bære mig ad. Jeg har taget ufatteligt mange notater. De er alle sammen rigtig gode, men jeg kan mærke, jeg bare må go-with-the-flow og skrive det der falder mig ind hen af vejen.

I hele denne skriveproces er det gået op for mig, hvor meget jeg egentlig har lært på detoxdigsmuk. Hvor mange gaver jeg har taget til mig i form af indre erkendelser, ydre muligheder og ja – gaven i at lære at elske mig selv med hjælp fra de fineste ritualer og øvelser, meditationer og kostvaner.

Jeg vil så gerne skrive alt, hvad der er kommet til mig på begge mine detoxdigsmuk forløb, men jeg ved simpelthen ikke, hvor jeg skal starte.

Lige for tiden mærker jeg en enorm tiltrækning af ordet Autenticitet, og det vil nok være det ord, der for mig bedst rummer det space, hvor jeg er lige nu.

Det indre barn

På det her billede er jeg ca. 1 ½ år gammel. Jeg elsker faktisk det her billede. For det første fordi jeg selv synes, jeg ser herre-sød ud. For det andet fordi jeg her ikke ligger skjul på, hvordan jeg har det. Jeg er autentisk. Jeg er ked af det over et eller andet, og jeg viser det. Børn er så umiddelbare, og meget i deres følelser. De er nysgerrige og faktisk også temmelig reflekterende. Jeg tror, det vil være sundt for os alle at komme i kontakt med vores eget indre barn. Vores nysgerrighed og umiddelbarhed er faktisk ret så essentiel i forhold til at mærke lykken. Her på detox (fra nu af kalder jeg det bare 'på detox' for det ligger bedre i munden) har jeg for alvor fået øjnene op for ægthed og det at være i ALLE sine følelser. At lytte til mit indre barn. Jeg har selv en del at arbejde med på det her punkt, men det kommer snigende og sikkert til udtryk i og omkring mig. Jeg har haft enorme kvaler ved at turde vise hele mig – at turde fylde.

Derfor er autenticitet SÅ vigtigt! Vi må nemlig gerne fylde. Jeg tror, vi er her på Jorden for at FYLDE. Fordi vi hver især kan bidrage med noget, som kun vi har i os.

Årh det her billede vækker så meget i mig. Jeg er en naturelsker. Jeg føler mig hjemme i naturen, og jeg krammer træer, akkurat lige som da jeg var barn. Jeg elsker skoven. Jeg elsker vinden og vandet. Jeg elsker årstidernes skiften. Der er et ritual på detox, hvor vi tager 10 dybe vejrtrækninger udenfor morgen og aften. Det er fantastisk! Det her ene simple ritual gør virkelig en verden til forskel for mig. Jeg er begyndt at trække vejret dybt ned i maven – før forløbet trak jeg vejret hurtigt, og det føltes faktisk som om jeg ikke rigtigt kunne trække vejret helt dybt ned i maven – som om at noget blokerede på vejen derned. Jeg havde op til første forløb længe følt en slags udbrændthed i kroppen.

Jeg tror på, at det her vejrtræknings-ritual har været en af grundende til, at jeg oplever langt større og konstant ro i min vejrtrækning.

Urkraft og selvsabotage

Generelt er ritualerne og øvelserne på detox virkelig fantastiske i forhold til at komme tættere på naturen omkring os, men også den natur som vi er inderst inde. Urkraften. På mit 2. forløb er jeg gået så meget i dybden med min egen feminine urkraft.

På detox bliver vi guidet til at have fokus på lyst og nydelse. Det kan faktisk være lettere sagt end gjort. På mit første forløb turde jeg ikke give helt slip på al kontrol, på pligtopfyldelse, på ”hvad forventes der af mig”-tanker – ja endda på min stress i kroppen. Det var som om den alligevel gav mig en eller anden base i mig selv, som jeg kendte. Men gud hvor er det opslidende at leve på den måde! Jeg har saboteret mig selv. Og det ramte mig faktisk rigtig hårdt da jeg efter 1. forløb for alvor fik øje på mine selvsabotagemønstre. Selvsabotage er, når vi ubevidst eller bevidst saboterer os selv i forhold til dulmeadfærd, rutiner, mønstre og vaner. Jeg har f.eks. arbejdet med mig selv i forhold til at vise verden, hvem jeg er. At turde stå ved mig selv. Og jeg har haft mega tendens til at dulme med alt lige fra chokolade til mænd. Jeg føler faktisk at selvsabotage er en form for udnyttelse af sig selv. At man overtræder ens grænser, og derved gør skade på sig selv.

Da jeg startede på detox forløb nr. 2 havde jeg seriøst ingen tiltro til forløbet – eller til at rykke mig. På mit første forløb rykkede jeg mig nærmest ikke. Jeg fik ganske vist en masse gode øvelser, ritualer og jeg fik faktisk også en rigtig god selvforståelse og jeg blev egentlig også ret god til at reflektere over mig selv, men jeg tog det bare ikke helt til mig. Jeg turde ikke give helt slip, og jeg turde ikke dykke ordentligt ind og finde kernen i mig frem. Jeg startede som binyre-kortisol healende type, og sluttede efter 12 uger på samme type.

Jeg kan huske, at vi i uge 8 skulle have feminin uge, og ritualet var at danse hver dag – vi skulle ligeledes klæde os feminint dagligt. Og vi måtte også rigtig gerne lægge en video op i facebook gruppen (som er noget af det mest fantastiske ved detox), hvor vi udfolder os i en dans. Jeg mærkede faktisk lysten til at gøre det dengang - jeg ville så gerne - men det endte med at jeg i stedet begyndte at trække mig fra gruppen – og fra mig selv. Jeg postede engang imellem derinde, men nej. Jeg kunne ikke rumme det. For jeg var ikke i kontakt med min feminine urkraft. Jeg var også bange for, hvordan jeg ville blive modtaget ude i verden, hvis jeg viste min feminine essens.

Jeg vælger guldkammeret!

Det her billede tog jeg i sommers. Her er det cirka halvanden måned efter vores femi-uge, og jeg er allerede begyndt at mærke mig selv og mit indre meget bedre. Så på mange måder har mit første forløb kickstartet en rundtur inden i mig selv, hvor jeg efterhånden har fået åbnet op for guldkammeret. Jeg tror på at vi alle er et stort skattekammer fyldt med guld, ædelstene og AUTENTICITET. Ja, jeg elsker altså det ord.

Nu er jeg på et punkt i mit liv, hvor jeg er i den vildeste proces. Der sker så meget omkring mig og inden i mig. Andet forløb på detox har allerede rykket mig mere end jeg kunne drømme om, og der er endda 4 uger endnu (JEPS - jeg har denne gang lagt en dansevideo op i gruppen!). Jeg har fået så mange indre erkendelser, så meget erfaring med min krop og mit kald. Jeg har genfundet min passion for at skrive, og jeg tør vise mig selv, som den jeg er. Mere og mere for hver dag. Mere og mere autentisk. Også selvom det kan være skræmmende.

Lige nu er jeg virkelig på et sted i mit liv, hvor jeg føler mig mere autentisk og til stede i min krop end nogensinde før. Jeg er begyndt at spise efter mine lyster. Jeg har været vegetar i 7 år, men på dette forløb har jeg fået lyst til at spise kød. Og det gør jeg så. Bare fordi jeg har lyst.
Hvis jeg en morgen mærker at min krop har seriøs brug for hvile, så bliver jeg hjemme, og værner om mine krops behov. Der er vitterligt ikke noget bedre end at lytte til sin krops signaler og give kroppen, hvad den spørger efter. Jeg er nok ikke der, hvor jeg kan sige at jeg aldrig overhører kroppens signaler, for det gør jeg. Men jeg er rigtig godt på vej mod fuldstændig krops-hengivelse og egenomsorg.

I den her verden og det her samfund er der så mange uskrevne formaliteter om pligt, begrænsninger, tankespind og det at ”tilpasse sig” efter normen. Mange føler måske, de SKAL gå imod deres krops signaler – deres sjæls kalden - for at opretholde en eller anden form for normalitet og facade. For det er da ikke ”normalt” at man pjækker fra arbejde eller studie. Det er da ikke ”normalt” at man trækker sig fra arrangementer eller andre sociale sammenhænge. Det er næsten heller ikke helt normalt at sige fra. Vi skal jo helst gerne vise alle andre, at vi er stærke. Mest af alt handler det jo nok om at vise én selv, at man er stærk. Og det vi måske allermest har brug for, er en lur på sofaen eller at være alene hjemme, danse i stuen og nusse om os selv. Jeg kan i hvert fald ikke lade være med at se en sammenhæng mellem stress og vores valg af livsstil. For det er jo VORES VALG. Vi behøver ikke at lade os diktere af, hvad vi tror, andre forventer af os. Noget som jeg rigtig gerne vil integrere 100% i mig selv. Jeg har stadigvæk vej, men jeg er åben for stien, og jeg ved jeg vil nå dertil.

Tag ansvar og hav tillid

Ugerne på 2. forløb har på en måde taget pusten fra mig, men det er slet ikke så dårligt. Når jeg har det svært, så vælger jeg at dykke ind og hive fat i de følelser der dukker op. Jeg tillader, at de er der. Og jeg tager ansvar for dem, samtidig med at jeg har tillid til at jeg kan rumme dem. Jeg har tillid til processen inden i mig.

Der dukker erindringer op, som jeg har glemt, skubbet væk, fortrængt og ofte har jeg egentlig ikke tænkt på netop disse erindringer som ”noget særligt”. Men det er det, der er så smukt ved detox; alt inden i mig (og dig!) er noget ganske særligt. Ved at arbejde med sig selv, kommer man virkelig til at forstå, hvorfor man er, hvor man er. Min total yndlings sætning på detox er helt klart ”Alting er lige som det skal være, og du er lige dér, hvor du skal være”. Den gør mig rolig, hvis jeg er i uro. Hertil skal det siges at det faktisk også kan være svært at være glad for sin egen glæde. Og det med virkelig at føle at jeg fortjener det bedste – det har været et emne i mig, som jeg stadigvæk arbejder meget med. Jeg vil ikke længere nøjes. Jeg vil have det bedste! Jeg kunne blive ved med at beskrive, hvor taknemmelig og glad jeg er for alt, hvad detox har givet mig – alt hvad jeg igennem detox har lært at give mig selv. At blive min egen gudinde i dyb kontakt med Moder Jord, mit indre barn og med min feminine essens.

Jeg er så taknemmelig for den rejse jeg er på lige nu.

Af hjertet tak fordi jeg må fylde her i dag, og glædelig 2. december! <3

P.s. Savner du også autenticitet og har svært ved at give dig hen i tillid, så kom med ’på Detox’ Læs mere HER.

 

Kommentarer (23)

  1. Pernille Bovesse på 07.12.2015
    Åh, søde Anna, så smuk du er og så fint skrevet og delt <3 Du er meget inspirerende med din autencitet! :)
  2. Mianne M. Andersen på 03.12.2015
    Kære Ninka
    Jeg vil høre dig om en ting. Det lyder HELT FANTASTISK hvordan alle på DETOX DIG SMUK kommer igennem DETOXKUREN, jeg får meget lyst til selv at komme med, men vil lige høre dig om jeg skal tage hormoner, eller om det er hormoner i maden og via øvelser m.m der er tale om, da jeg er bange for at tage hormontilskud?
    Kærlig hilsen Mianne
  3. Linda Skovgaard på 03.12.2015
    Åhhh Anna. Jeg er simpelthen fuldstændig vild med dig ❤️
  4. Fru Skov på 02.12.2015
    Meget opmuntrende at læse, og du skriver godt! :)
  5. Ninka på 02.12.2015
    Vidunderlige Anna. Er så stolt over at du er i mit univers...
  6. Bente på 02.12.2015
    Takk <3
  7. Sissi på 02.12.2015
    Wauw Anna <3 Du er så SMUK både inden i og uden på. Og meget autentisk. Det har været så skønt på alle mulige måder at følge din rejse. Alt det allerbedste til dig her på denne anden dejlige december og selvfølgelig også i fremtiden
  8. Charllotte Kareshma Lotuz Christensen på 02.12.2015
    Kære jomfru blogger -
    feminine, urkraftige, autentiske Anna,

    Sikke en god premiere. Så fint skrevet, dejlige foto matcher og
    både fængende, bevægende,
    dybt og inspirerende.

    Elsker alt ved dit indlæg. Det er lige som det skal være... hvis du forstår.... <3
  9. Maria på 02.12.2015
    Tak for dejlig læsning :) hold da op hvor er du smuk og feminin :)
  10. Maria på 02.12.2015
    Du er SÅ smuk, skøn og autentisk Anna <3 Tak for dit fine og dejlig indlæg :) <3
    Knus Maria
  11. Kirsten Heidi på 02.12.2015
    Smukke kvinde! Du er så skøn og smuk, og man ser virkelig din fine og smukke kvindelighed i billeder og i skrift - TAK for dig :)
  12. Else Slagebro på 02.12.2015
    Du fremstår lige præcis med den autencitet, som du taler om - den måde du nuanceret og roligt rummer dig selv på, er meget inspirende. Tak - og også god 2. december til dig, smukke.
  13. Ditte på 02.12.2015
    Du er simpelthen så fantastisk Anna <3
    Det var en fornøjelse at læse dit indlæg!
  14. Ullamari N. Christensen på 02.12.2015
    Glædelig 2.december også til dig Anna. Er taknemmelig over, at jeg kan læse dit indlæg i dag. Det går lige ind, så ægte og med megen dybde. Selv om det kun er to dage siden vi blev "sluppet" fra hovedforløbet, så er det her bagefter helt uden filter, at de næste følelser kommer ind: hvordan navigerer jeg nu ud fra hvad jeg har fået af værktøjer, at rumme MIT NYE JEG og mærke MIG. At gå efter lysten der skaber glæden og autensiteten er helt nye toner for mig. Det er det DETOX har givet mig muligheden for, at jeg kan tage ind og jeg glæder mig til at jeg har integreret det 100% ind i alle mine celler. Kære Anna, dit indlæg rammer og går lige ind. Tusind tak for dig ❤️❤️❤️
  15. linda kristensen på 02.12.2015
    Smukke dejlige Anna :) du er en inspiration <3 smuk sjæl dejligt væsen (y)
  16. Birgitte Nicolaisen på 02.12.2015
    Tillykke med dig, fantastiske autentiske Anja
  17. Yara på 02.12.2015
    Tak for reflektionen, smukke
  18. Pia på 02.12.2015
    Kære Anna
    Så fint skrevet, og så smuk du er
  19. Karina på 02.12.2015
    Så skønt indlæg, tak for at have fået muligheden for at følge din udvikling.
  20. Nana på 02.12.2015
    Kære Anna
    Tusind tak! Du er så dejlig ❤️❤️❤️
  21. Fenja Noemie på 02.12.2015
    Åh et skønt indlæg min kære Detox søster!!! Elsker at blive taget med helt ind i din verden <3
  22. Katharina på 02.12.2015
    Vild lækker umiddelbarhed. Jeg er også helt pjattet med ordet autencitet. Det ligger op til at man er unik og det er vi jo alle sammen. Smukt indlæg Anna og smuk udvikling
  23. Gro på 02.12.2015
    For noen flotte innsikter. Takk for at du deler ❤️

Efterlad en ny kommentar

Var denne blog en øjenåbner?

Skriv dig op her og få besked næste gang der er nyt.